Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

72,8 geldim ben,72,9 dum geçen hafta, yarın yine misafir var gelemezsem diye şimdiden yazdım...iyi geceler herkese..

dün aniden çıkmak zorunda kaldım kızlar kusura bakmayın eşim nöbetçiydi babam almaya gelmişti.

bende aldım diye üzülüyordum ama bu gün tartıldım aynıyım bakalım yemeğe gideceğim kaçırmazsam belki aynı kiloda kalabilirim cumadan sonra beni izinli yazarmısın olur mu

yazarım tatlım, umarım dün çok kaçmamıştır zemuszemus

evet canım pek süslüyümdür hamileyken de son güne kadar makyajım hiç eksik olmadı. Toplarlan şekerim sen de kilo ile kokoşluğun ne alakası var. Çok kilolu ama çok güzel bayanlar var tanıdığımkaydirigubbakcemile3

canım ben 17 almıştım ama yaz bebeğiydi bebeğimson 5 kilosu şişti zaten hergün yarım kilo 1 kilo gitti şişler inince, son ay almıştım o 5 kiloyu sıcaktan. Ama hiç br şeyden kısmadım bebeğimde 3.300 doğdu. Ama aşermem olmadı hiç onun faydasını gördüm.

ayyyy canım agzından bal damlıyooo

kızlar inşallah alkisalkisalkis gelecek tabi o günler şimdi uyukularınızın evliliğinizin sinama tiyatroların keyfini çıkarın, bebekle herşeyden fedakarşlık ediyorsunuz.

kızlar kılomu ıldıreyım ılk benımkııs olsun
62.7

canım çok almışsın ama gece gece tartılınca böyle olur sabah tartıl canım 1-1.5 kilo eksikolursun.

tamam canım.

ii geceler 400 gr verdim ,yarın yolda olcam
görüşmek üzere

tamam canım iyi yolculuklar.

72,8 geldim ben,72,9 dum geçen hafta, yarın yine misafir var gelemezsem diye şimdiden yazdım...iyi geceler herkese..

tamam tatlım sabah daha az olacağın aeminim.

ben de birazdan annemlerden eve gidip tartılacağım.
biraz parka yürüyüşe gideceğiz gelmem belki 11i bulur merak etmeyin.

günaydın fıstıklaropuyorumnanaktan
hayırlı cumlar diliyorum hepinize..
çok mutluyum..çünki bugün tartı 73.8 gösteriyor:dance:
meliscim şu anki kilom73.8
canım ben bu takım ilk yazmaya başladıgımda başvurdugumda (10 gün önce sanırım)yani 77 kiloydum ..ama geçen cuma bu kiloda diildim sanırım...hangisini kıstas alıcaz?sen ayarlarsın
ben henüz kilo hesaplamasını bilmiyorum..en yakın zamanda öğrenirima.s.

evet kızlar hemen yazayım kilomu 60.7 gr geldim geçen hafta 61.5 geliyordum veremem diyordum bu tebpo bu stres vermişim görüşürüz kızlar bu gün gelemem herhalde

emirel tebrikler canım..
kızlar bizim takım da hiç kimse olmuyor ya..toplaşın hadiii:umursamaz:kaydirigubbakcemile5

çok agır ve yaglı oluyor bende burada ılk kez yedım ewdede deneyecegım orada yediğin yetmedi birde evde denicen öylemi. lmaz: hemde ağır ve yağlı hangi ara kilo verecen balım. :uhm:
bencede kesin almışsındır hayatım. :CüvCüv: :roflol:

ne bileyim hayatım o kadar kendimi sıkıpta sonra su koyverince çok zannediyor insan.sanada bravo. azminin devamını dilerim. kaydirigubbakcemile5

misafirlerim gidince inşallah bende başlıcam spora.hatta onlarıda kandırıp şimdiden başlasam ne iyi olur.:uhm:

anacım kiloyla hamile kalman bir yana heleki şuanda abartılı bir göbeğe sahipsen,hamilelik sonrası o göbek 2 katı olacak ve vücudumuzda en zor ama en zor yağ yakan ve kaslaşan bölgede karın bölgesi. o yüzden hayatım sık dişini ver kilolarını.inan doğumdan sonra çok sıkılırsın kilo vercem diye. insanın psikolojisi çok bozuluyor bir kere,hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. :çok üzgünüm: doğum yapmışsın ayrı,çocuğun sıkıntısı ayrı,kilolar ayrı, evliliğin değişir o ayrı. yani bunlardan birtanesi iyi olsun bari dersen kiloları verecen çünkü bu dediklerimin arasında en kolayı o. vereliniortak
gelir balım gelir.Allah kimseye evlat aratmasın,herkes o duyguyu yaşasın dilerim.

kız ne yaptın sen. gelsin bol ağır yağlı yemekler. :teytey:
evet kızlar hemen yazayım kilomu 60.7 gr geldim geçen hafta 61.5 geliyordum veremem diyordum bu tebpo bu stres vermişim görüşürüz kızlar bu gün gelemem herhalde
tebrikler canımcım.

13. Takım **110. Etap**
ad1 (53.3
melis08 (59.5/
dosba (70.1 / 69,7/0,4/0,57)
melzeyit (76,4./78,4/2,0/-2,62)
patbori (71.5 /
acıbiber2053 (65,3/64,9/0,4/0,61)
emirel (61,5/60,7/0,8/1,30)
jojel (65.7
tırtıl kelebek (60.3/62,7/-2,4/ -3,98)
umrumdışı(72,9/72,9/0,0/0,0)
melankoli_84(67.0/67,0/0,0/0,0)

canım kimin izinli olduğunu bilmiyordum melisciğim artık geri kalanını yaparsın sendeğilmi şekerim

evet yazılarımı yazdım gelelim kendime. bu arada herkese günaydın. ben bu hafta kilo falan verememişim kızlar. canım sıkıldı,çünkü gerçekten dikkat ettim,bol suyumuda içtim.sarı kırmızı diyete devam ettim. birtek misafirlerimin geldiği akşam onlarla beraber yemek yedim ama her yemekten sadece 1 kaşık aldım vede dondurma yedim kaçamaklarım bunlar. neyse vazgeçmicem tabi.başladım bitiresiye kadar devam.önceki gibi 2 gün yapıp sonra hemen pasta börek görünce su koyvermicem.bitesiye kadar devam,veresiye kadar devam. bugün festivalimizin ilk günü akşam sahillerde olacağız gece geç gelicez büyük ihtimalle. artık heryerden mis kokular gelir.kendimi tutacağım, :Saruboceq: en azından öyle ümit ediyorum. kızlar bana takılıyolar senin kilon yok ne diye veriyorsun diyorlar. hepside gözümün içine baka baka yiyorlar bende onlara baka baka yeşil çay içiyorum. böyle işte kızlar. oğluşum şuanda uyuyor sabah azcık parka gidelim dedim hazır güneş yokken.anacım bir edepsiz benim oğlum anlatamam.korku nedir daha anlamadığı için herşeye balıklama dalıyor. eve zor attım kendimi,eve geldiğimizi anlayınca başlıyor ağlamaya. neyseki şimdi uyudu bende evi toplarım azcık. akşama yemak yapalım.neyse hepinizi öpüyorum kızlar. bu arada bu mevsimde beyaz lahana bulamam değilmi ya ,lahana çorbası diyetini bir daha yapsammı dedim. neyse öpüldünüz kızlar.

yazdım hayatım yazdım aynıyım 53.3 değişiklik yok.ama oraya nasıl yazılıyor bir yapmaya çalışayım ben.

13. Takım **110. Etap**
ad1 (53.3/53.3/0,0/0,0)
melis08 (59.5/
dosba (70.1 / 69,7/0,4/0,57)
melzeyit (76,4./78,4/2,0/-2,62)
patbori (71.5 /
acıbiber2053 (65,3/64,9/0,4/0,61)
emirel (61,5/60,7/0,8/1,30)
jojel (65.7
tırtıl kelebek (60.3/62,7/-2,4/ -3,98)
umrumdışı(72,9/72,9/0,0/0,0)
melankoli_84(67.0/67,0/0,0/0,0)

sanırım yaptım .

canlar nasılsınız,, melisim geldiğinde bizim listeye bakarsın canım ben saat 13.00 gibi tekrar bakarım işin varsa sende bizim takıma bırak listeyi ben kontrol edip bildirim yaparım canım ..

5.TAKIM **111.ETAP***
canzi3445 ( 76,9 / 75.4 / 1.5 / 1.95% )
asya25 ( 70,2 / 69.8 / 0.4 / 0.57% )
chocolategirl ( 79,0 / 78.4 / 0.6 / 0.76% )
bijoux ( 66,5 / 65.5 / 1.0 / 1.50% )
sportie ( 55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.00% )geçen hafta yanlışlık olmuş izin kullanmadı üyemiz aramızda
xTABU ( 98,4 / 97.0 / 1.4 / 1.42% )
mersa ( 82,0 / 82.0 / 0.0 / 0.00% )
cocostar ( 57,5 / 57,5 / 0.0 / 0.00% )
olu_gelin ( 60,4 / 58.0 / 2.4 / 3.97% )

5. TAKIM TOPLAM KıLO ( 645,9 / 638.6 / 7.3 / 1.13% )

Son düzenleme:
shopaholic listeye ekleyecem seni ama kilonu bilemediğim için ekleyemedim melis gelince aranızda halledersiniz şeker olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…