bende aldım diye üzülüyordum ama bu gün tartıldım aynıyım bakalım yemeğe gideceğim kaçırmazsam belki aynı kiloda kalabilirim cumadan sonra beni izinli yazarmısın olur mu
meliscim canım senin fotolarına bakmıştım..kilolu oldugunu düşündüğün zamanlarda bile çok zarif ve hoşmuşsun..seviyorsun sanırım süslenmeyi filan ben de öyeleyim..ama kilo alınca küstüm biraz makyaja saça başa..ama toparlanıyorum sayenizde..yaşasın kokoşluk:teytey:
kelebeğim canım umarım istedğin zamanda bebeğini kucağına alırsın tatlım..ben de en son aralık ayını kıstas koydum kendime ..aralık gibi düşünüyorum inşaallah
meıscıgım canım
cok haklısın sekerım
hamılelıkte an fazla 12-13 kılo olamak lazım ılk 5 ayda 1 kılo alırsan gerı kalan aylardadaaldıgın kıo toplam 10 kılo oluyor
benım oturdugum yerde arkadaslarım arasında cok dogum yapanlar var
oyle olanlar kılo oalmıyorlar ama bebklerı 3.5 kılo doguyor 8 kılo kalıyor kendısıne onuda 6 ayda kendııgınde gıdıyo
bende 54 le hamıle kalsam 65 le bıtırsem yeter ama bu donede hAMUS ISI VE TATLI YEMEGI BIRAKMALI kalıtelı besın tukettıklerınde cocuklara yarıyor
insallah bızde oyle dıkkat ederız
kılolarımızı bı verelimde
ayyyy canım agzından bal damlıyooo
ayy canım inşaallah ya..umarım o günler gelir ben de tadarım bu duyguyu..
kızlar ben de kilo sorunumu bu sefer kökten çözüp,hamileliğimde de çok dikkat edip maksimum 15 kiloyla tamamlamak istiyorum..dediğiniz gibi ben de ilk 5 ayda 1 kilo alsam ne güzel süpr bişiy olurhihoyyyt
kızlar kılomu ıldıreyım ılk benımkııs olsun
62.7
selam kızlar yarın sabah kilo bildirimi yapamıyorum çalıştığım için şimdiden söylüyorum kilom aynı 67kg aslında biraz verdim ama adet olduğum için belli olmadı,haftaya inş yansıtcam,hepinize iyi gecelera.s
ii geceler 400 gr verdim ,yarın yolda olcam
görüşmek üzere
72,8 geldim ben,72,9 dum geçen hafta, yarın yine misafir var gelemezsem diye şimdiden yazdım...iyi geceler herkese..
çok agır ve yaglı oluyor bende burada ılk kez yedım ewdede deneyecegım orada yediğin yetmedi birde evde denicen öylemi.canım
sanırım rizeye özgü bir yıyecek kuzu etlı sogan domates bıber patlıcanlı(patlıcan kucuk parcalar halınde kup kup dogranmıs yesılbıber halka halka olarak kesılmıs ıkısde kızartılacak domates bıber patlıcan soganla et sote yapılacak pısınce fırın tepsısıne dokulecek unlu basemel ama katı olacak bırzda kasar koyup(sankı patates puresı gıbı)
yukardakı karsımın üzerine dokuyorlar fırında kızarıyor
çok agır ve yaglı oluyor bende burada ılk kez yedım ewdede deneyecegım
bencede kesin almışsındır hayatım. :CüvCüv: :roflol:canım ne güzel geziyorsun özendim:)
melısım sekerım ozenme
yenı yerler gormek guzel degısık kulturlerı yasamak guzelde artısı kadar eksısıde var cok kılo almısım gıbı gelıyor karnım sııstı ewde olsam veya annemde olsam hıç bole olmazdı kesın 63 kg olmusumdur sabh erken yolcuyuz sınop'a
annaneme ugruyacagız etlı ekmekler lokullar benı beklıyorlar
anneme gıtsemde yuruyus yapıp kılo versem burada verdıgımıde aldım.
ne bileyim hayatım o kadar kendimi sıkıpta sonra su koyverince çok zannediyor insan.sanada bravo. azminin devamını dilerim. kaydirigubbakcemile5meliscim neymiş canım bakim o zayıflam sırrı..tombiş arkadasına söle de faydalansın..umarım faydalı olmuştur canımcımkaydirigubbakcemile5
ad1 canım dondurmayı çok kaçamaktan saymıyorum ben..sonuçta iyinin kötüsü arada biraz sade yenilebilir dimi?baklavadan çok masumdur yani dimiCADIARZUyerimsenibenbu arada ben bugün öğle yemeğinde işyerimde çıkan iki baklvayı da elimin tersiyle ittim
misafirlerim gidince inşallah bende başlıcam spora.hatta onlarıda kandırıp şimdiden başlasam ne iyi olur.:uhm:selam kızlar nasılsınız şekerlerimopuyorumnanaktan
ben çok iiyyim ..Allah a şükür..dün akşam sibel canı izlerken biri bana glesin de yarım saat daha yürüdüm..kadını çok beğeniyorum..o da zayıflamış..görünce hırs yaptımlülülülülülü ve spordan sonra limon sıktıgım sodamı içtim..çok hoşuma gitmeye başladı bu tat benimsabah yine erken uyandım ve 30 dakika daha yürdüm ve gün içinde sürekli koşuşturma içersindeydim..yediklerime gelincesuyu hala az içiyorum:1no2:
sabah yarımdan az susamsız simit öğleyin 1 kase cacık 2 kaşık pilav ve 3 kaşık bamya yedimaz önce ara olarak da 3 grisini yedim ve öğle yemeğinden sonra limonlu soda içtim
suya yüklenmem lazım ve bu akşam kaçamak yapmamam lazım..yarın bildirim günü:uhm:
anacım kiloyla hamile kalman bir yana heleki şuanda abartılı bir göbeğe sahipsen,hamilelik sonrası o göbek 2 katı olacak ve vücudumuzda en zor ama en zor yağ yakan ve kaslaşan bölgede karın bölgesi. o yüzden hayatım sık dişini ver kilolarını.inan doğumdan sonra çok sıkılırsın kilo vercem diye. insanın psikolojisi çok bozuluyor bir kere,hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. :çok üzgünüm: doğum yapmışsın ayrı,çocuğun sıkıntısı ayrı,kilolar ayrı, evliliğin değişir o ayrı. yani bunlardan birtanesi iyi olsun bari dersen kiloları verecen çünkü bu dediklerimin arasında en kolayı o. vereliniortakmeliscim teşekkür ederim canım link için..
tırtıl kelebeğim senin var mı bebeğin?canım ben de 62 63 lere çıkınca çözmeliydim bu sorunu ama 77 lere kadar çıkınca geldi aklım başıma?bebiş istiyorum ben:CüvCüv:bu kiloyla hamile kalırsam çok daha kötü olurum kızlar ben dimi?bebeği olan arkadaşlardan fikir bekliyorum?beni caydırın:çok üzgünüm:en azından yılsonuna kadar kilolarımdan kurtulmam lazım
gelir balım gelir.Allah kimseye evlat aratmasın,herkes o duyguyu yaşasın dilerim.ayy canım inşaallah ya..umarım o günler gelir ben de tadarım bu duyguyu..kızlar ben de kilo sorunumu bu sefer kökten çözüp,hamileliğimde de çok dikkat edip maksimum 15 kiloyla tamamlamak istiyorum..dediğiniz gibi ben de ilk 5 ayda 1 kilo alsam ne güzel süpr bişiy olurhihoyyyt
kız ne yaptın sen. gelsin bol ağır yağlı yemekler. :teytey:60.3 tum
tebrikler canımcım.evet kızlar hemen yazayım kilomu 60.7 gr geldim geçen hafta 61.5 geliyordum veremem diyordum bu tebpo bu stres vermişim görüşürüz kızlar bu gün gelemem herhalde
13. Takım **110. Etap**
ad1 (53.3/53.3/0,0/0,0)
melis08 (59.5/
dosba (70.1 / 69,7/0,4/0,57)
melzeyit (76,4./78,4/2,0/-2,62)
patbori izinli yazıcaz galiba meliscğğim bilemedim bunu
acıbiber2053 (65,3/64,9/0,4/0,61)
emirel (61,5/60,7/0,8/1,30)
jojel (65.7 bu hafta bildirimde bulunmadı sanırsam
tırtıl kelebek (60.3/62,7/-2,4/ -3,98)
umrumdışı(72,9/72,9/0,0/0,0)
melankoli_84(67.0/67,0/0,0/0,0)
shopaholic..kilosun bilemediğim için yazamadım
arkadaşlar jojel nerde bilen varmı bu haftada hiç görmedim ayrıca pabori izinlimi bilen yardımcı olsun bana birazdan bende çıkacam melisinde işi var geldiğnide hazır olur en azından liste
13. Takım **110. Etap**
ad1 (53.3/53.3/0,0/0,0)
melis08 (59.5/
dosba (70.1 / 69,7/0,4/0,57)
melzeyit (76,4./78,4/2,0/-2,62)
patbori izinli yazıcaz galiba meliscğğim bilemedim bunu
acıbiber2053 (65,3/64,9/0,4/0,61)
emirel (61,5/60,7/0,8/1,30)
jojel (65.7 bu hafta bildirimde bulunmadı sanırsam
tırtıl kelebek (60.3/62,7/-2,4/ -3,98)
umrumdışı(72,9/72,9/0,0/0,0)
melankoli_84(67.0/67,0/0,0/0,0)
shopaholic..77,0/73,8/3,2/4,15 YENİ ÜYE
arkadaşlar jojel nerde bilen varmı bu haftada hiç görmedim ayrıca pabori izinlimi bilen yardımcı olsun bana birazdan bende çıkacam melisinde işi var geldiğnide hazır olur en
tamam canım öyle yazalım ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?