Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kızlar bir haftayı daha geride bıraktık niyeyse çok yavaş kilo veriyorum geçi daha yeni yeni toparlıyorum ama yinede azcık daha hızlı kilo verebilsem hiçte fena olmayacak,dün yürüyüşüme çıkamadım sularımız kesikti bir arızadan dolayı ama birazdan çıkacam inş.,öğlen az yağlı mantı yedimklava: ama başka birşey yemeyi düşünmüyorum belki türk kahvesi içerim sakıncası olmaz sanırım,bide bol bol su sadecea.s

shocum neler yaptığını bizimle paylaşırmısın

tabi olur canım paylaşırım
günde en az 50 dakika yürüyüşümü yaptım canım ve günlük olarak harketlerimi artırmaya çalıştım..bahane bulup evden aşşaya inip merdivenleri çıkmaya çalıştım günde 3 ya da 4 kez..
günde 2 tane soda içtim içine limon sıkarak
3 gündür sabahları sarımsak yutuyorum.
diyet olarak çok sıkmadım kendimi,çünkü hep kendimi sıktıgım için aldım bu kilolarımıfakat aburcuburu kestim..canım çok çikolata çekerse piko yiyorum..
bu hafta günde 2 defa olmak şartıyla elma sirkeli suyu katmak istiyorum hayatıma
ama büyük bir sorunum ve ihmalim var günde en fazla 1 litre su içiyorum..sanırım bunu da halletmem şart..bu kadar canım..umarım önümüzdeki haftalarda da veririm..daha doğrusu böyle demiyeyim vereceğime inanıyorum diyip kendimi olumlu düşünceye sevkedeyim
hepinizi öpüyorum

bugün 60 dakika yürüdüm
sabah 1 dilim kepek ekmek,1kk peynir,yarımdomates yarım salatalık
ara 1 yeşil elma
öğleyin 1 kase tarhanaçorba 1 dilim kepek ekmek 1kase cacık
ve az önce 10 kiraz yedim
bu arada 2 lokma pizza yedimmafoldumben
akşam yemeğimi hafif geçicem ama ne yiycemi bilmiyorum henüz kayınvalideme gidicez:1rolleyes:

canım harikasın böyle hyazınca sanki çok basitmiş gibi geliyor ama öyle değil tabi. Motivasyon şart, bunu birbirimize verdiğimiz sürece kilo vermemiz kaçınılmaz.
Canım bireyselde 2. oldun çok tebrik ederim harika bir ödül oldu.:lepi:
Biz takımca 10. olduk :tomato:

merhaba kızlar ya bugün biraz üzgünüm bundan böyle belki sadece akşamları girebileceğim bizim nete bir problm oldu.nasıl üzüldüm bilemezsiniz ya.ama akşamları bol bol size katılacağım.şimdigeçmişi bir okuyayım geliyorum

canım ya eminim dikkat ediyorsundur ama sen çok iyi kilo verdin vucut direniyor.birde stres yapınca ben daha zor kilo verebiliyorum..bu arada maşallahın var ya bir azim bir azim

shopaholic canımkutlarım seni ya çok iyi başlamış inş devamı gelir..
emirel umrumdışı dosba tebrikler canlarım
ad melis melankoli noldu size yaw
melyezitcim ve tırtıl kelebek size nazar mı değdi yaa

bu arada kızlar cahilliğime verin aynı anda bir kaç kişiye mesaj nasıl yazıyorsunuz.böyle ne güzel döktürü veriyorsunuz alt altamafoldumben

canım duraklaık ama bu hafta ben muhteşem olacağım inşallah.

yaaaa hadikızlar noldu bize yazgeldi fırt olduk

takım olarak artık kilo vermek istemiyoruz anladığım bu isterseniz biz de 7. takım gibi tatil yapabiliriz takımı kilitleyelim bir kaç ay ne dersiniz. Çoğu kimsede kilo verme şevki bitti ilk zamanki gibi değiliz artık. Ben devam etmek istiyorum eğer herkes istiyorsa devam ediyoruz ama bu hafta lütfen herkes kilo versin 1. olaalım artık yaaa eski günlerdeki gibi.

bu arada kızlar cahilliğime verin aynı anda bir kaç kişiye mesaj nasıl yazıyorsunuz.böyle ne güzel döktürü veriyorsunuz alt altamafoldumben

canım mq yapıyorsun cevaplamak istediğine, bir başkasına yine mq, en son cevap vermek istediğin mesajda alıntı yapı tıklıyorsun, sonra aralarını dolduruyorsun umarım anlatabildim.

hayır ya tatil yapmayalım beraber olalım yinekaydirigubbakcemile5 bence bizim grup olarak sorunumuz sık sık paylaşım yapamamız,genelde herkez topiğe baktığında kimse olmuyo,bence buluşma saatleri yapalım ve o saatte hep beraber konuşalım ve kendimizi hizaya alalımCADIARZU

canım haklısın ama buluşma saatleri yapmaya çalıştık bir ara olmadı herkesin bir işi çıktı. En azından ben kızımı ne zaman uyutabilirsem ve bayılmazsam ben de o zaman girebiliyorum akşamları. Ne yapsak bilmiyorum.

günaydın kızlar..kilobildiriminde bulunamadım...3-4 gündür yoldaydık .izmire kendi arabamızla geldik..eşim de ben de acemioldugumuz için birkaç gece konaklayarak devam ettik...haber veremedim...şu an izmirdeyim....meliscim ben ne oldum şimdi:gitme:

haklısın haftaya için strateji belirleyelim bir toplantı yapalım da.
bencede bir toplantı yapalım.ama pazartesi gününden itibaren olursa sevinirim.malum festival sebebi ile geceleri dışardayım. bir aksilik çıkmazsa pazartesi hangi saat olursa gelirim.zaten burda olurum akşama kadar herkes toparlansın.yakaladığımı tutmaya çalışırım bende. hadi bakem kızlar buluşalım konuşalım,üşenmek yok. inşallah olur. :Saruboceq: :uhm:

kiraz diyeti iyiyse bende yaparım valla. ayrıca bu şişlikten nedir bu bayanların çektiği anlamıyorum,lahana bulmam lazım benim şişliğe çok iyi geliyordu. :uhm: belki gene işe yarar.

adcım senin hedefine çok az kaldı kilon da az yavaşlaman doğal. Geçen hafta da çok vermiştin, 1-2 hafta durur moralini bozma mutlu sona az kaldı seni de mezun edeceğiz
kiraz detoksu 6-7-8 temmuz galiba.
sanırım öyle melisim ama bu kadarda olmaz yaw. hedefi geri çektim ama acaba biraz ilerimi alsamkine. :mymeka: ayrıca detox demişken yarın habertürk gazetesi detox dergisi veriyor isterseniz kaçırmayın bugünde olabilir. aslında 2gün boyunca güzel dergiler veriyor alıcam inşallah.

bu sıcaklar kadın vücudunu gerçekten çok etkiliyor.bende adet oldum 1 temmuzda ama doğru dürüst görünürde birşey yok. arada sancıyla beraber birşeyler gelirse geliyor. zaten aşırı sinirlilik asabiyet varsa dahada gecikiyor. yeşil çayı seviyormuydun bilmiyorum ama bir dene istersen birazcık iyi geliyor.

melisim canım listenz hatasız şekerim verebilirsiniz..
teşekkürler kallistecim.
bak böyle yazınca ben çok üzülüyorum.valla ya. hani tanışmıyoruz belki ama aramızda sonuçda bir samimiyet var bir muhabbet var. burdaki tüm arkadaşlarım için öyle.şimdi şurda olsan ne güzel bakardım sana.birşeyin kalmazdı. aynı durumları o kadar çok yaşadımki yalnıııııııız ve hasta. mafoldumben o yüzden biraz fazla üzülüyorum sanırım. inşallah geçer sadece duam var senin için yapabileceğim. dilerim tekrarlamaz. :Saruboceq:
geç olacak ama sağol melzeyit.

yürüyüş işini halletmem lazım olmuyor böyle :umursamaz:
ayrıca tebrikler hayatım. :1hug: a.s.
biri motivasyon dedi. hani nerde nerde :1shok: :1shok: bizim takımca sorunumuz bu sanırım.
13. takım - motivasyon = 10.olmak kötükedihüso

canım ya eminim dikkat ediyorsundur ama sen çok iyi kilo verdin vucut direniyor.birde stres yapınca ben daha zor kilo verebiliyorum..bu arada maşallahın var ya bir azim bir azim

kız sorunumu zaten yazmışsın yukarıda ''ne oldu diye'' niye soruyon gine. kaydirigubbakcemile3

canım merak etme geçen haftaki kilonu yazdı melis.yola çıkacağını özelden yazdınmı ona bilmiyorum ama diskalifiye olmadın sanırım. kaptan bilir işini. zaten geçerli mazeretin varmış. a.s

valla bu topiği bir süre kapatmak fikri benim için farketmez desem yalan olur, kapanmasını istemem açıkçası.şuda varki ben evdeyim zaten sürekli.bir yere gittiğim yok ama tatile çıkan arkadaşlar için sorun oluyorsa birşeyler düşünmemiz lazım. fakat sonuçta bir amaç için burdayız. herkeslerde tatillerde çok uzun süre kalmıcak anladığım kadarıyla.idare ediyoruz işte böyle. ama saat belirleyelim yada herkes birbirine cep nosunu versin çağrı atarız biz topikteyiz diye gelmeyen arkadaşımıza. laelaelaelaelae nasıl oldumu bu fikir. he oldumu sositososito benden bir fikirdi benim için sorun olmaz açıkçası.yada sadece kaptana verelim noları o çaldırsın bizi. bak bu daha iyiydi. benden bu kadar kızlar. oooohhh ne güzel kimseler yok koca topikte tek başıma gezdim durdum. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

selam fıstık arkadaşlarımopuyorumnanaktanhepimize iyi hafta sonları diliyorum..
dereceye girmişim sanırım..çok mutlu oldum..ve bu beni çok motive etti
hepinize çok teşekkür ediyorum tebriklerinizden dolayı ve kocamann öpüyorumŞeniz
kızlar bence de paylaşımlarımızı artıralım ve bu hafta çok sıkı tutalım işi..ilk üçe girelim takım olarak :hooray:hatta hattaaa birinci olalım...ayrıca takım kapanmasın yaaa:çok üzgünüm:çok üzülürüm o zaman ben ve kilo alırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…