shocum neler yaptığını bizimle paylaşırmısın
CUMA YARIŞMASI 111. ETAP BıREYSEL SONUÇ LıSTESı
a.s.zeytingözlü 5.07% ( 7. TAKIM ):teytey:
a.s.shopaholic 4.16% ( 13. TAKIM )a.s.
:teyteylu_gelin 3.97% ( 5. takım )
tabi olur canım paylaşırım
günde en az 50 dakika yürüyüşümü yaptım canım ve günlük olarak harketlerimi artırmaya çalıştım..bahane bulup evden aşşaya inip merdivenleri çıkmaya çalıştım günde 3 ya da 4 kez..
günde 2 tane soda içtim içine limon sıkarak
3 gündür sabahları sarımsak yutuyorum.
diyet olarak çok sıkmadım kendimi,çünkü hep kendimi sıktıgım için aldım bu kilolarımıfakat aburcuburu kestim..canım çok çikolata çekerse piko yiyorum..
bu hafta günde 2 defa olmak şartıyla elma sirkeli suyu katmak istiyorum hayatıma
ama büyük bir sorunum ve ihmalim var günde en fazla 1 litre su içiyorum..sanırım bunu da halletmem şart..bu kadar canım..umarım önümüzdeki haftalarda da veririm..daha doğrusu böyle demiyeyim vereceğime inanıyorum diyip kendimi olumlu düşünceye sevkedeyim
hepinizi öpüyorum
evet yazılarımı yazdım gelelim kendime. bu arada herkese günaydın. ben bu hafta kilo falan verememişim kızlar. canım sıkıldı,çünkü gerçekten dikkat ettim,bol suyumuda içtim.sarı kırmızı diyete devam ettim. birtek misafirlerimin geldiği akşam onlarla beraber yemek yedim ama her yemekten sadece 1 kaşık aldım vede dondurma yedim kaçamaklarım bunlar. neyse vazgeçmicem tabi.başladım bitiresiye kadar devam.önceki gibi 2 gün yapıp sonra hemen pasta börek görünce su koyvermicem.bitesiye kadar devam,veresiye kadar devam. bugün festivalimizin ilk günü akşam sahillerde olacağız gece geç gelicez büyük ihtimalle. artık heryerden mis kokular gelir.kendimi tutacağım, :Saruboceq: en azından öyle ümit ediyorum. kızlar bana takılıyolar senin kilon yok ne diye veriyorsun diyorlar. hepside gözümün içine baka baka yiyorlar bende onlara baka baka yeşil çay içiyorum. böyle işte kızlar. oğluşum şuanda uyuyor sabah azcık parka gidelim dedim hazır güneş yokken.anacım bir edepsiz benim oğlum anlatamam.korku nedir daha anlamadığı için herşeye balıklama dalıyor. eve zor attım kendimi,eve geldiğimizi anlayınca başlıyor ağlamaya. neyseki şimdi uyudu bende evi toplarım azcık. akşama yemak yapalım.neyse hepinizi öpüyorum kızlar. bu arada bu mevsimde beyaz lahana bulamam değilmi ya ,lahana çorbası diyetini bir daha yapsammı dedim. neyse öpüldünüz kızlar.
yerin de sayanlar:
ad, ben, melankoli (haftaya performans bekliyoruz)yasakkelime
kilo verenler:
umrumdışı, dosba, acıbiber, emirel (tebrikler ama biraz daha hızlanın şekerler):içelim:
süper kilo verenler:
shopaholic (süpersin):hooray:
kilo alanlar:
melzeyit, tırtıl kelebek (ne oldu canlarım, problem mi var ) :çok üzgünüm:
Biz takımca 10. olduk :tomato:
shopaholic canımkutlarım seni ya çok iyi başlamış inş devamı gelir..
emirel umrumdışı dosba tebrikler canlarım
ad melis melankoli noldu size yaw
melyezitcim ve tırtıl kelebek size nazar mı değdi yaa
yaaaa hadikızlar noldu bize yazgeldi fırt olduk
bu arada kızlar cahilliğime verin aynı anda bir kaç kişiye mesaj nasıl yazıyorsunuz.böyle ne güzel döktürü veriyorsunuz alt altamafoldumben
hayır ya tatil yapmayalım beraber olalım yinekaydirigubbakcemile5 bence bizim grup olarak sorunumuz sık sık paylaşım yapamamız,genelde herkez topiğe baktığında kimse olmuyo,bence buluşma saatleri yapalım ve o saatte hep beraber konuşalım ve kendimizi hizaya alalımCADIARZU
bencede bir toplantı yapalım.ama pazartesi gününden itibaren olursa sevinirim.malum festival sebebi ile geceleri dışardayım. bir aksilik çıkmazsa pazartesi hangi saat olursa gelirim.zaten burda olurum akşama kadar herkes toparlansın.yakaladığımı tutmaya çalışırım bende. hadi bakem kızlar buluşalım konuşalım,üşenmek yok. inşallah olur. :Saruboceq: :uhm:haklısın haftaya için strateji belirleyelim bir toplantı yapalım da.
kiraz diyeti iyiyse bende yaparım valla. ayrıca bu şişlikten nedir bu bayanların çektiği anlamıyorum,lahana bulmam lazım benim şişliğe çok iyi geliyordu. :uhm: belki gene işe yarar.adcığım sağolsun gerçekten işi kaptı zaten ençok katılımda ondan geliyor bu ara melisciğim bende marankinin kiraz diyetine başlayacam pazar günü ayın bilmem kaçı oluyomuş ozaman yapmak gerekiyomuş bu arada bana ödem demeyin nefret ediyorum artık ve şuan acayip bacak ağrısı çekiyorum iki gndür ayaklarımın ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum artık sizce sebebi ne tabiki ödem
sanırım öyle melisim ama bu kadarda olmaz yaw. hedefi geri çektim ama acaba biraz ilerimi alsamkine. :mymeka: ayrıca detox demişken yarın habertürk gazetesi detox dergisi veriyor isterseniz kaçırmayın bugünde olabilir. aslında 2gün boyunca güzel dergiler veriyor alıcam inşallah.adcım senin hedefine çok az kaldı kilon da az yavaşlaman doğal. Geçen hafta da çok vermiştin, 1-2 hafta durur moralini bozma mutlu sona az kaldı seni de mezun edeceğiz
kiraz detoksu 6-7-8 temmuz galiba.
bu sıcaklar kadın vücudunu gerçekten çok etkiliyor.bende adet oldum 1 temmuzda ama doğru dürüst görünürde birşey yok. arada sancıyla beraber birşeyler gelirse geliyor. zaten aşırı sinirlilik asabiyet varsa dahada gecikiyor. yeşil çayı seviyormuydun bilmiyorum ama bir dene istersen birazcık iyi geliyor.aslında bugünün cuma olduğnu unuttum yoksa bende senn gibi yapacaktım tatlım ama inşallah haftaya diyelim birde mens olmadım çıldırcam ya günümde geçti sıcaklardanmıdır nedir herzamangünü gününe oluyorum bu sefer tık yook
teşekkürler kallistecim.melisim canım listenz hatasız şekerim verebilirsiniz..
bak böyle yazınca ben çok üzülüyorum.valla ya. hani tanışmıyoruz belki ama aramızda sonuçda bir samimiyet var bir muhabbet var. burdaki tüm arkadaşlarım için öyle.şimdi şurda olsan ne güzel bakardım sana.birşeyin kalmazdı. aynı durumları o kadar çok yaşadımki yalnıııııııız ve hasta. mafoldumben o yüzden biraz fazla üzülüyorum sanırım. inşallah geçer sadece duam var senin için yapabileceğim. dilerim tekrarlamaz. :Saruboceq:kızlar çok hastayım heryerim ağrıyor iğne gbi batıyor boğazım yanmaya başladı terliyorum ve işyerinde yalnızım ne izne ayrılabiliyorum ne raporalabiliyrm yarınankaraya gitmem gerekiyor ufuff bana bakacak kimse yok şöyle sıcak bi tarhana çorbası yapacak kimsem yok eşime kalsa kahvaltıyı koyar akşam yemeği diye üüf ağlayacam şimdi canımın acıısından
geç olacak ama sağol melzeyit.Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle
EĞER BİR GÜN DÜNYA YA AİT ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSA,
RABB'İNE DÖNÜP '' BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR '' DEME !
DERDİNE DÖNÜP
''BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'IM VAR !'' DE!!!
arkadaşlar bu arada bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum
yürüyüş işini halletmem lazım olmuyor böyle :umursamaz:bugün 60 dakika yürüdüm
sabah 1 dilim kepek ekmek,1kk peynir,yarımdomates yarım salatalık
ara 1 yeşil elma
öğleyin 1 kase tarhanaçorba 1 dilim kepek ekmek 1kase cacık
ve az önce 10 kiraz yedim
bu arada 2 lokma pizza yedimmafoldumben
akşam yemeğimi hafif geçicem ama ne yiycemi bilmiyorum henüz kayınvalideme gidicez:1rolleyes:
biri motivasyon dedi. hani nerde nerde :1shok: :1shok: bizim takımca sorunumuz bu sanırım.canım harikasın böyle hyazınca sanki çok basitmiş gibi geliyor ama öyle değil tabi. Motivasyon şart, bunu birbirimize verdiğimiz sürece kilo vermemiz kaçınılmaz.
Canım bireyselde 2. oldun çok tebrik ederim harika bir ödül oldu.:lepi:
Biz takımca 10. olduk :tomato:
canım ya eminim dikkat ediyorsundur ama sen çok iyi kilo verdin vucut direniyor.birde stres yapınca ben daha zor kilo verebiliyorum..bu arada maşallahın var ya bir azim bir azim
kız sorunumu zaten yazmışsın yukarıda ''ne oldu diye'' niye soruyon gine. kaydirigubbakcemile3shopaholic canımkutlarım seni ya çok iyi başlamış inş devamı gelir..
emirel umrumdışı dosba tebrikler canlarım
ad melis melankoli noldu size yaw
melyezitcim ve tırtıl kelebek size nazar mı değdi yaa
günaydın kızlar..kilobildiriminde bulunamadım...3-4 gündür yoldaydık .izmire kendi arabamızla geldik..eşim de ben de acemioldugumuz için birkaç gece konaklayarak devam ettik...haber veremedim...şu an izmirdeyim....meliscim ben ne oldum şimdi:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?