Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyit patbori en son 30.06 da gelir geçmişi okucam demiş daha gelmemiş ama sanırım birazlardan gelir.
lojelde 21.6 de gelmiş en son yediklerini yazmış gitmiş. onun pc sorunu vardı bir ara sanırım gene bozuldu yanlış hatırlamıyorsam. geçen hafta cumada bildirim yapmamış. eğer melisin bildiği birşey yoksa diskalifiye oldu sanırım.

yerin de sayanlar:
ad, ben, melankoli (haftaya performans bekliyoruz)yasakkelime
kilo verenler:
umrumdışı, dosba, acıbiber, emirel (tebrikler ama biraz daha hızlanın şekerler):içelim:
süper kilo verenler:
shopaholic (süpersin):hooray:
kilo alanlar:
melzeyit, tırtıl kelebek (ne oldu canlarım, problem mi var ) :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
13. TAKIM **111. ETAP**
ad1 (53.3 / 53.3 / 0.0 / 0&#37
melis08 (59.5 / 59.5 / 0.0 / 0%)
dosba (70.1 / 69.7 / 0.4 / 0.57%)
melzeyit (76.4 / 78.4 / 2.0 / -2.62%)
patbori (71.5 / 71.5 / 0.0 / 0%)
acıbiber2053 (65.3 / 64.9 / 0.4 / 0.61%)
emirel (61.5 / 60.7 / 0.8 / 1.30%)
jojel (65.7, paylaşımda ve bildrimde bulunmadığı için diskalifiye)
tırtıl kelebek (60.3 / 62.7 / -2.4 / -3.98%)
umrumdışı (72.9 / 72.8 / 0.1 / 0.14%)
melankoli_84 (67.0 / 67.0 /0.0 / 0%)
shopaholic (77.0 / 73.8 /3.2 / 4.16%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (734.8 / 734.3 / 0.5 / 0.07%)

Son düzenleme:
bu hafta döküldük valla toparlanmamız lazım. 5.takım gayet iyi gitmiş. neyse ben şimdilik çıkıyorum kızlar.meliscim gelmişsin hoşgeldin canıımcım.umarım iyisindir.ben şimdi çıkmak zorundayım malum misafirler var.herkesi öptüm.

melisciğim kusura bakma ancak bukadar yapabildim bugün benimde işlerim çoktu
bu arad ben regl oldum dediğim günden sonra birdaha bişey olamdım doğal olarakta şiştim ki ne şişme sabahki kilom akşamki kilomdan fazla çıkıyor hesap edin artık yani bu aslında gerçek kilom değil artık haftaya inşallah

bu arada saba h1 domates 1 salatalık 5 zeytin 1 dilim kb.kt kaşar peyniri
1 dilim çavdar ekmeği ara
ara 3 kayısı yeşil çay elmalı
öğlen toplam7-8 köfte vardı ama hepsi minik köfteleri herhalde 3 veya 4 köfte ancak dere yedim
salata 1 bardak ayran
3-4 kaşık pilav bulgurundan
vede yarım dilim ekmek yedim

melzeyit sağolsun elinden geleni yapıyor bende artıkın kaptım işi sayılır,onunda işi olduğunda yapmaya çalışırım hayatım.13. takım hep destek tam destek.

kızlar ben bu hafta 62yi bile gördüm bir şiş bir şiş anlatamam ama evelsi gün ö.sonra ve dün sadece sıvı tükettiim (detoks) yani hollywood ditenine başladım 2 günde 2 kilo gitti yani tüm şişlerim diyewte devam ediyorum bakalım haftaya ne olacak.

haklısın haftaya için strateji belirleyelim bir toplantı yapalım da.

tatlım yapmışsın işte daha ne yapacaksın opuyorumnanaktansen kusura bakma, mesajımı aldın di mi. hasftaya süper olur inşallah.

melzeyit sağolsun elinden geleni yapıyor bende artıkın kaptım işi sayılır,onunda işi olduğunda yapmaya çalışırım hayatım.13. takım hep destek tam destek.

sağol tatlımopuyorumnanaktan

adcığım sağolsun gerçekten işi kaptı zaten ençok katılımda ondan geliyor bu ara melisciğim bende marankinin kiraz diyetine başlayacam pazar günü ayın bilmem kaçı oluyomuş ozaman yapmak gerekiyomuş bu arada bana ödem demeyin nefret ediyorum artık ve şuan acayip bacak ağrısı çekiyorum iki gndür ayaklarımın ve bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum artık sizce sebebi ne tabiki ödem

kilo veren herkesi tebrik ederim, kilo alan ya da veremeyenler de üzülmesin haftaya inşallah biraz çaba ile

adcım senin hedefine çok az kaldı kilon da az yavaşlaman doğal. Geçen hafta da çok vermiştin, 1-2 hafta durur moralini bozma mutlu sona az kaldı seni de mezun edeceğiz.

melzeyitim ödem bende de çok oluyor ben tartılma öncesi günü ödem atmaya çalışıyorum bol sıvı tüketip bazen elmalı tarçınlı çay karışımımı yapıp falan hem de moral oluyor.
kiraz detoksu 6-7-8 temmuz galiba.

aslında bugünün cuma olduğnu unuttum yoksa bende senn gibi yapacaktım tatlım ama inşallah haftaya diyelim birde mens olmadım çıldırcam ya günümde geçti sıcaklardanmıdır nedir herzamangünü gününe oluyorum bu sefer tık yook

meliscim şimdi geldim canım hemen bakıyorum listenize.. yaa eşim parmaklık demirlerini takıyor yardım et dedi balkonda hapis kaldım gelemedim dediğim saaatte...

kızlar çok hastayım heryerim ağrıyor iğne gbi batıyor boğazım yanmaya başladı terliyorum ve işyerinde yalnızım ne izne ayrılabiliyorum ne raporalabiliyrm yarınankaraya gitmem gerekiyor ufuff bana bakacak kimse yok şöyle sıcak bi tarhana çorbası yapacak kimsem yok eşime kalsa kahvaltıyı koyar akşam yemeği diye üüf ağlayacam şimdi canımın acıısından

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle

EĞER BıR GÜN DÜNYA YA AıT ÇOK BÜYÜK BıR DERDıN OLURSA,

RABB'ıNE DÖNÜP '' BENıM BÜYÜK BıR DERDıM VAR '' DEME !

DERDıNE DÖNÜP

''BENıM ÇOK BÜYÜK BıR RABB'IM VAR !''

DE!!!
arkadaşlar bu arada bugün cuma herkese hayırlı cumalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…