Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tırtıl da acıbiber de burdaymış nasılsınız kızlar?

melisim canımmmmm
ıyıyım nasıl olalım yogun ve guzel
bu arada yaa bu gezı yuzunden sızden uzak kaldım
11 temmuz gıbı aydına gıdecegım orada artık hıc yazamam cafeye gıderım cuma gunlerı bıldırımde bulunurum

melzeyitcim kiraz diyetinde başarılar canım..kiraz diyetinde sadece kiraz mı yiyoruz kızlar?ve miktar sınırlaması ne kadar?bir de ortalama ne kadar kilo veriyormuşuz 3 gündeşakkıdıkulağa çok hoş geliyor kiraz diyeti?

ne güzel canım hem yediklerinde abartı yok hem de spor bir araya gelince süper olmuş. Bu akşam abartma yarın bildirim ben de su az içtim şimdi içiyorum.

canım evımde 20 temmuzda olacagım7 temmuz gıbı ızmırde olacagım ızmıre gıder gıtmez dıyetımı yapacagım

iyi canım az kalmış

ben de inanılmaz şişmiştim en son geçen hafta 59.5 kilo bildirimi yaptım ama bu hafta 62leri bile gördüm.
detoks yapıyorum şimdi 2 gün bugün 1. gün sadece sıvı alınıyor meyve suyu ve su.
1 litre elma kayısı (şekersiz) içtim şimdiye kadar, istersem içerim yine.

meliscim neymiş canım bakim o zayıflam sırrı..tombiş arkadasına söle de faydalansın..umarım faydalı olmuştur canımcımkaydirigubbakcemile5
ad1 canım dondurmayı çok kaçamaktan saymıyorum ben..sonuçta iyinin kötüsü arada biraz sade yenilebilir dimi?baklavadan çok masumdur yani dimiCADIARZUyerimsenibenbu arada ben bugün öğle yemeğinde işyerimde çıkan iki baklvayı da elimin tersiyle ittim

shopalıc ve dosba evlenınce çok kılo almıssınız bende 52 kg ıle ewlendım nısanlıyken50 kıloydum
65 lerı gormustum 13 kılo almıstım bu kıloları vermek lazım
en son 60 .3 gıbıydım ama burada aldım kılo gıbı hamılelık oncesı kılo vermek lazım yoksa kapıdan sıgmayacagım
ramazn bayramında 20 eylulde 54 kılo olmam lazım

canım ben hollywood diyetine başladım, bugün ilk günüm herkes çok iyi kilo vermiş bakalım ne olacak. Yarın birşey olmaz geçen haftaki kiloma dönsem iyi ama haftaya sonucunu gçörürürz.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/29351-hollywood-diyeti-82.html

ben de çok kilo almıştım ilk yıl 52 ile evlenmiştim 6 ayda 60 oldum yaza kadar diyet yapıp 52ye geri inmiştim. ilk yıl nedense alınıyor öyle.

tamam canım bize uyar zaten herkes tatilde ben de istiyorum:umursamaz:

canım senınde yıllık ıznın vardır bence sende bıran once cık derım ınsan rahatlıyor otel odalarında evımı ozledım

babamın bır lafı var arı ıle karıdan verım almak ıstıyorsan gezdırceksın derdelikafadulden
kocacım ıyı gezdırdı benı

bak sende oyle de

meliscim teşekkür ederim canım link için..
tırtıl kelebeğim senin var mı bebeğin?canım ben de 62 63 lere çıkınca çözmeliydim bu sorunu ama 77 lere kadar çıkınca geldi aklım başıma?bebiş istiyorum ben:CüvCüv:bu kiloyla hamile kalırsam çok daha kötü olurum kızlar ben dimi?bebeği olan arkadaşlardan fikir bekliyorum?beni caydırın:çok üzgünüm:en azından yılsonuna kadar kilolarımdan kurtulmam lazım

bakalım temmuz 15ten sonra herhalde benim var yıllık izinim de eşimin pek yok annemlerle yazlığa gideceğim.
tez öğrencilerim var savunmalarını yapsınlar öyle ama temmuz sonunu bulur gibi ama çok da gecikmek istemem ağustos 20 ramazan 1 ay kalsak ne güzel olurdu bakalım.
güzel lafmış haklı.
kocacım da pek sever gezmeyi ama zavallaım 2 yıldır izne çıkamadı bu yıl da öyle görünüyor yazık adamcım ona da üzülüyorum nasıl bırakıp gideceğim bakalım.

bencede canım
zaralı cıssss seyler bunlar klava:
evet canım sen hiç anlatmadın biz hiç duymadık tadını merak etmedik. Hele ben bütün gündür açım ama kızlar hiç açlık hissetmiyorum meyve suyu tok tutuyormuş.

merhaba kızlar bu aralar uğrayamıyorum neler yapıyorsunuz diyet nasıl gidiyor çok yoğunum çok yatıya misafirim vardı akşama yemeğe gideceğim yarın yemeğe misafirim var ve pazar günü inegöle sünnete gideceğiz oradanda tatile inş gerçi işler biraz karışık inş bizim tatil yatmaz

rica ederim şekerim. Evet ben 60ı görünce dank etmişti keşke sn de öyle yapsaydın.
kilonu vermeden bebiş zor olur gerçekten, hem taşıması (çok sıkılırsın zaten insanı sıkıntı basıyor heryerinden dumanlar çıkıyor), doğurmaı, hem de sonra kilo vermesi.
ben 17 kilo aldım 60la hamile kaldım 77 ile doğuma gittim 10 kilosunu rahat verdim ama gerisinde zorlandım.
kaçamak yapma tatlım bak kilonu ver sonra ödülünü al.

canım mmalesef yok aralık gıbı dıs gebelık gecırdım 60 kıloydum kanser ılacı ıle tedavı edıılıyor
arkadasımız bahsettı ya 1 ayda 9 kıllo aldım dıye oda aynı ılacı kullanmıs
metabolızmayı yavaslatıyor evlenelı ekımde 2 sene olacak
ramazandan ıtıbaren bebek dusunuyorum
eyllule kadar kılolarımı vermem lazım en az 54 kılo olmam lazım

ohh canım bu ne yoğunluk kilo da alırsın şimdi sen klava:
sopayı göstereyim önceden sana da ben gibi iyi geliyor sopa kaydirigubbakcemile3

dosba, tırtıl ve spopaholici inşallah yakında gebelik topiclerinde görürrüz. Ama kızlar önce kilolarınızı verin, sonra izin çıkacak.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…