tırtıl da acıbiber de burdaymış nasılsınız kızlar?
selam kızlar nasılsınız şekerlerimopuyorumnanaktan
ben çok iiyyim ..Allah a şükür..
dün akşam sibel canı izlerken biri bana glesin de yarım saat daha yürüdüm..kadını çok beğeniyorum..o da zayıflamış..görünce hırs yaptımlülülülülülü
ve spordan sonra limon sıktıgım sodamı içtim..çok hoşuma gitmeye başladı bu tat benim
sabah yine erken uyandım ve 30 dakika daha yürdüm ve gün içinde sürekli koşuşturma içersindeydim..yediklerime gelince
suyu hala az içiyorum:1no2:
sabah yarımdan az susamsız simit
öğleyin 1 kase cacık 2 kaşık pilav ve 3 kaşık bamya yedim
az önce ara olarak da 3 grisini yedim ve öğle yemeğinden sonra limonlu soda içtim
suya yüklenmem lazım ve bu akşam kaçamak yapmamam lazım..yarın bildirim günü:uhm:
canım evımde 20 temmuzda olacagım7 temmuz gıbı ızmırde olacagım ızmıre gıder gıtmez dıyetımı yapacagım
amin emirelcim.sağol hayatım.tatilde çok çok dikkat et valla oklavalar gelmeye devam eder ona göre.lmaz: bu arada işin şakası bir yana,sonunda sen üzülüyorsun hayatım ne diyim.umarım birazda olsun dikkat edersin canımcım. bak sana bir tavsiye saat 7 den sonra birşey yeme, öğlen ızgara türünü tercih et vede akşam hafif şeyler ye belki böyle sorun olmaz canımcım. ara öğünler mutlaka yap yoksa çok acıkır herşeye saldırırsın.tatilde otelde falanmı kalacaksınız,öyleyse en azından seçenek çok,tamam çok leziz şeyler ama hafifleride aralardan seçebiliyorsun bacım. kaydirigubbakcemile5
umrumdışı,balım sağol .ama melzeyit haklı.sürekli tartılmak insanın motivasyonunu azaltıyor,heleki kilo aldığını görünce. istersen sadece cumaları tartıl canım.ayrıca 300 gr çok fazla değil, birde su olabilir o.sıkma canını balım[/QUOTE
otele gitmeyeceğiz canım devremülk kiralayacağız kuzuluk kaplıcalarına gideceğiz doğası harika tam kafa dinlemek için genellikle balık yeriz bakalım
emırel canım kuzuluga mı gıdıyorsun
ayy bende çok ozledım cok guzel orası
gıtmeyeli o kadar cok oldu kı burnumda tutuyor(6 sene)
orada dıyetın bozulmaz sabahları yuruyus parkurunda yurursun akşamları bısıklet kıralayabılırsın sana ıyı eglenceler opuyorum tatlım
melisim canımmmmm
ıyıyım nasıl olalım yogun ve guzel
bu arada yaa bu gezı yuzunden sızden uzak kaldım
11 temmuz gıbı aydına gıdecegım orada artık hıc yazamam cafeye gıderım cuma gunlerı bıldırımde bulunurum
meliscim neymiş canım bakim o zayıflam sırrı..tombiş arkadasına söle de faydalansın..umarım faydalı olmuştur canımcımkaydirigubbakcemile5
ad1 canım dondurmayı çok kaçamaktan saymıyorum ben..sonuçta iyinin kötüsü arada biraz sade yenilebilir dimi?baklavadan çok masumdur yani dimiCADIARZUyerimsenibenbu arada ben bugün öğle yemeğinde işyerimde çıkan iki baklvayı da elimin tersiyle ittim
shopalıc ve dosba evlenınce çok kılo almıssınız bende 52 kg ıle ewlendım nısanlıyken50 kıloydum
65 lerı gormustum 13 kılo almıstım bu kıloları vermek lazım
en son 60 .3 gıbıydım ama burada aldım kılo gıbı hamılelık oncesı kılo vermek lazım yoksa kapıdan sıgmayacagım
ramazn bayramında 20 eylulde 54 kılo olmam lazım
tamam canım bize uyar zaten herkes tatildeben de istiyorum:umursamaz:
kelebeğim ne kadar güzel bir tattır ..öyle gözüküor hımmm..ama diyetten sonra deneyeyim bu tarz bir yemeği bencokacimcoook
canım senınde yıllık ıznın vardır bence sende bıran once cık derım ınsan rahatlıyor otel odalarında evımı ozledım
babamın bır lafı var arı ıle karıdan verım almak ıstıyorsan gezdırceksın derdelikafadulden
kocacım ıyı gezdırdı benı
bak sende oyle de
evet canım sen hiç anlatmadın biz hiç duymadık tadını merak etmedik. Hele ben bütün gündür açım ama kızlar hiç açlık hissetmiyorum meyve suyu tok tutuyormuş.bencede canım
zaralı cıssss seyler bunlarklava:
meliscim teşekkür ederim canım link için..
tırtıl kelebeğim senin var mı bebeğin?canım ben de 62 63 lere çıkınca çözmeliydim bu sorunu ama 77 lere kadar çıkınca geldi aklım başıma?bebiş istiyorum ben:CüvCüv:bu kiloyla hamile kalırsam çok daha kötü olurum kızlar ben dimi?bebeği olan arkadaşlardan fikir bekliyorum?beni caydırın:çok üzgünüm:en azından yılsonuna kadar kilolarımdan kurtulmam lazım
meliscim teşekkür ederim canım link için..
tırtıl kelebeğim senin var mı bebeğin?canım ben de 62 63 lere çıkınca çözmeliydim bu sorunu ama 77 lere kadar çıkınca geldi aklım başıma?bebiş istiyorum ben:CüvCüv:bu kiloyla hamile kalırsam çok daha kötü olurum kızlar ben dimi?bebeği olan arkadaşlardan fikir bekliyorum?beni caydırın:çok üzgünüm:en azından yılsonuna kadar kilolarımdan kurtulmam lazım
merhaba kızlar bu aralar uğrayamıyorum neler yapıyorsunuz diyet nasıl gidiyor çok yoğunum çok yatıya misafirim vardı akşama yemeğe gideceğim yarın yemeğe misafirim var ve pazar günü inegöle sünnete gideceğiz oradanda tatile inş gerçi işler biraz karışık inş bizim tatil yatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?