Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohh canım bu ne yoğunluk kilo da alırsın şimdi sen klava:
sopayı göstereyim önceden sana da ben gibi iyi geliyor sopa kaydirigubbakcemile3

bende aldım diye üzülüyordum ama bu gün tartıldım aynıyım bakalım yemeğe gideceğim kaçırmazsam belki aynı kiloda kalabilirim cumadan sonra beni izinli yazarmısın olur mu

meliscim canım senin fotolarına bakmıştım..kilolu oldugunu düşündüğün zamanlarda bile çok zarif ve hoşmuşsun..seviyorsun sanırım süslenmeyi filan ben de öyeleyim..ama kilo alınca küstüm biraz makyaja saça başa..ama toparlanıyorum sayenizde..yaşasın kokoşluk:teytey:
kelebeğim canım umarım istedğin zamanda bebeğini kucağına alırsın tatlım..ben de en son aralık ayını kıstas koydum kendime ..aralık gibi düşünüyorum inşaallah

meıscıgım canım
cok haklısın sekerım
hamılelıkte an fazla 12-13 kılo olamak lazım ılk 5 ayda 1 kılo alırsan gerı kalan aylardadaaldıgın kıo toplam 10 kılo oluyor
benım oturdugum yerde arkadaslarım arasında cok dogum yapanlar var
oyle olanlar kılo oalmıyorlar ama bebklerı 3.5 kılo doguyor 8 kılo kalıyor kendısıne onuda 6 ayda kendııgınde gıdıyo
bende 54 le hamıle kalsam 65 le bıtırsem yeter ama bu donede hAMUS ISI VE TATLI YEMEGI BIRAKMALI kalıtelı besın tukettıklerınde cocuklara yarıyor

insallah bızde oyle dıkkat ederız
kılolarımızı bı verelimde

dosba, tırtıl ve spopaholici inşallah yakında gebelik topiclerinde görürrüz. Ama kızlar önce kilolarınızı verin, sonra izin çıkacak.:ecrin_bebek:

ayy canım inşaallah ya..umarım o günler gelir ben de tadarım bu duyguyu..
kızlar ben de kilo sorunumu bu sefer kökten çözüp,hamileliğimde de çok dikkat edip maksimum 15 kiloyla tamamlamak istiyorum..dediğiniz gibi ben de ilk 5 ayda 1 kilo alsam ne güzel süpr bişiy olurhihoyyyt

o zaman görüşemeyeceğiz galiba seninle görüşmek isterdim nasip değilmiş ağustosa inş

kızlar hepinizi öptüm benim çıkmam lazım yarın görüşürüz akşama fazla kaçırmayın diye miyorum çünkü bende söz veremiyorum

kelebekcim ben de burdayım..kaçamak yapmamak için diet sayfalarında geziyorum..zira elma yiyesim var ama saat çok geç?senin nasıl geçti akşamın?

anladım canım..ben de öyle oluyorum yaa..bir hafta veriyorum mesela öbür hafta yediysem biraz hemen 2 ya da 3 kilo yapışıyor :umursamaz:

selam kızlar yarın sabah kilo bildirimi yapamıyorum çalıştığım için şimdiden söylüyorum kilom aynı 67kg aslında biraz verdim ama adet olduğum için belli olmadı,haftaya inş yansıtcam,hepinize iyi gecelera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…