Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birde kızlar bu kilo çizelgemi ben niye yapamıyorum bilen varsa lütfen yazsın. sorunum kopyala yapıştırdan değil anladığım kadarıyla başka bir sorun var. olmazsa kazenemi yazsam o daha iyi bilmek zorunda sonuçta. yerimseniben

hoşgeldin shopaholic. bacım sen alışveriş tutkunumusun ve de resimdeki senmisin de bakem bana.

bugün neler yaptım neler yedim içtim yazayım hemen
sabah 1 bardak ılık su ve elma sirkeli su içtim arkasından
canım bişiy yemek istemedi bir yeşil elma yedim
ve az önce küçük bir kahvaltı yaptım 1,5 dilim kepek ekmek
1 salatalık yarım domates ve 1kk peynir
ve çay içiyorummm..buyrun gelin size çay ikram edeyim..çay keyfi yapalım

banamı dedin shopaholic benden başka kimse yokda topikte. kaydirigubbakcemile2

ad1 canım ben alışverişi çok seviyorum evet..her çıkışımda ufak tefek bişiyler alırım genelde..gerçi evlenince biraz frenliyorum artık,bekarlık gibi rahat davranılmıyorkaydirigubbakcemile3bir de tabi kilolarımın etkisi var alışveriş yapmak istemeyişimde ..geçen gün naptım biliyomusun canım 42 hatta 44 beden halimle gittim 38 beden elbise aldım..kilo alıp psikoljim bozlunca küçük beden kıyafet alıp dolapta bekletiyorum ölece..ama artık beklemicekler..1 ay sonra biraz daha zayıflamış olucamkaydirigubbakcemile2
canım bu arada resimdkei ben diilim..berna laçin.çevremdekiler ona benzetiyor beni ve dolayısıyla sempatim var kendisine..ondan onu koymuştum avatarımakaydirigubbakcemile3

bu arada beyaz lahana bulmam mümkünmü kine bilen varmı.shopaholic şuanda sna soruyorum balım. varmı sizin oralarda beyaz lahana.

geliyorum bekle bacım ama dur şöyle yapalım bende yeşil çay alayım kendime. misafirlerin hepsini çarşıya gönderdim alışveriş yapacaklarmış.ufaklıkta uyuyor bu arada işler duruyor.millete dedim siz gidin ben iş yapıcam diye ama oturdum kaldım valla neyse bende yeşil çay alayım. ayrıca resim çok değişik geldi berna laçini bende çok severim ama tanıyamadım resmini. sanırım bende alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu ama kilolarımın sonuna saklıyorum kendimi. tam bir değişiklik yapıcam inşallah saçlarımıda kestirip boyatmak istiyorum sonra da güzel bir resim çektirip buraya koymak istiyorum.umarım yapabilirim.

canım lahana suyunu içmeye çalışıp midem bulandıgındn beri pek karşılaşmıyoruz kendisiyle:jeyyar:şaka bi yana hiç dikkatimi çekmedi ama sanırım yok bizim buralarda da

bende yeşil çayımı aldım geldim. hüpletelim şöyle karşılıklı.neden alışveriş tutkunumusun dedim biliyormusun izmin çok ilginç geliyordu bana ne zamandır soracam ne anlama geliyor diye sanırım alışveriş kolikmiş doğrumu.

sanırım bulamaycam bari lahana çayını alayım o fayda eder. kapsülünü alsam o olmazmıkine ne bilem yaw. boşa parada harcamak istem,yorum.

evet canım rumuzumun anlamı alışverişkolik demekkaydirigubbakcemile3
ohh ne güsell sen yeşil çay iç..ben siyah içeyim..yeşil çay içemiyorum ben yaa,,içim kıyılıyor gibi luyor ama alışmam gerek günden en azından 2 fincen dimi..faydası oluyor mu canım yeşil çayın?

merhaba kizlar nasilsiniz ben bu aralar pek giremiyorum isler cok yogun yavas yavas izin hazirliklari dabasladi az kaldi kizlar 3 hafta sonra türkiyedeyim sizler ne yaptiniz bakalim isimleri tek tek yazmiyorum hepinize gecerli sorum yeni ve eski arkadaslara

adcım nasılsın canım..süper gördüm seni yine..
açıklama için tenks..kaygılanmıştım baya...
ben tatildeyim ama şimdilik evde geçiriyorum..evden kk ya girebilirim..

bu arada hemen bişeyler yapmalıyız..takım kötü gidiyor.

ben sabah
3 dilim ekmekk
reçel peynir ve salata yedim
öğle 4 kaşık pilav 4 kaşık oturtma
yogurt

akşama sarma sardık ama sadece salata yiyecegim

iyiiyiz canım..ama diyetler kötü gidiyor...sen ne zaman kilo bildirimine başlamayı düşünüyorsun.kilo aldın mı

*

selam kızlar haftasonu tatili olduğu için biraz fazla uyumuşum bugün,sabah diyemiycem öğlen kahvaltımı yaptım beyaz ekmeği kestim hayatımdan laight ekmek yiyorum ve çok az melemen yedim şimdilik bu kadar akşmada bulurum hafif bişeyler yemek için ve yürüyüşümüde yapıcam tabikide,sabah tartıldım sanırım bir kiloya yakın vermişim ama dediğim gini adet dönemi ödem var vücutta inş. önümüzdeki cumaya süpriz olcak banaa.sşimdi temizlik zamanı oda bi nevi spora.suğrarım yine kızlar,öpüldünüzopuyorumnanaktan

iyiiyiz canım..ama diyetler kötü gidiyor...sen ne zaman kilo bildirimine başlamayı düşünüyorsun.kilo aldın mı

*

evet canim ya maalesef ama galiba ilaclardan dolayi vücudum su topluyor 79 kilo cikiyorum tartida herhalde izinden sonra tekrar araniza katilmayi düsünüyorum böyle biraz da kendimi cok saldim galiba buraya yazarken en azinda az yiyordum yazinca utanmayim diye sen neler yaptin kilo verebilidin mi

amanıııın kimler gelmiş.kızlar hoşgeldiniz. shopaholic cim canım benim faydası olmazmı bağırsakları güzel çalıştırıyor valla ben 4- 5 fincan içiyorum.sabah kahvaltılarındada onu içiyorum siyah çay uzun amandır içmedim desem yeridir. gel tabi ya insanın kendi memleketi gibi varmı canım benim kafan dağılır.biraz olsun rahatlarsın ama gelirken sıkıntıları orda bırak hayatım.bu arada ayın 10 unda mr vardı haberlerini bekliyorum hayatım hayırlısı ile inşallah. patboricim ben iyiyim canım benim sen nasılsın.izmirin keyfini sürüyorsun değilmi. ooohh ne güzel hayatım bol bol gez,rahatlayın valla. ama diyetide unutmayın.en son yeme krizine girdiydin devam ediyormu aman bacım tut kendini. takımda kötüye gidiyor böyle yaparsak yarışmanın en kötü takımı biz olup mimlenecez haberiniz olsun.
melankolim evet hayatım ekmeği çıkar hayatından ama az yemek yemeği ihmal etme.yani ekmek yemiyorum diye yerine yemek yersen ekmekten daha fazla kaloriyi almış oluyorsun biliyin dimi bacım.

kızlar size bir haberim varrrlülülülülülü
ben beyaz ekmekle küstümkaydirigubbakcemile3kepekli ekmekle de merabalaşıyorum sadecezemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…