melankolim evet hayatım ekmeği çıkar hayatından ama az yemek yemeği ihmal etme.yani ekmek yemiyorum diye yerine yemek yersen ekmekten daha fazla kaloriyi almış oluyorsun biliyin dimi bacım.
kızlar merhaba gezı sonunda bıttı pazartesı akşamı ızmırdeyım ınsallah
vede spor ve dıyete baslıyorum
cumaya ıyı kılo verecegım
melısım sekerım problem ne bılıyormusun ? oburluk
gezıde daynamadım yedım en son 1 kg pestıl ve cevız yedım alerjıden ölüyorum
canım yemeğini yedi ama geldim baktım herkesler gitti diye bende çıktım. oğlumun şuanda 16 ayı bitti 17.ayımızdan gün aldık.ad cım oğluşun yedi mi canım yemeğini?bu arada kaç aylık oğluş?
aman diyim bacım.iyiki midenin bir anlık oyununa gelmedin. ara öğün yapmak gerçekten önemli bu gibi durumları engellemiş oluyor.kızlar öğle yemeği yememiştim ve şu anda kurt gibi açım..az önce nerdeyse kendime yarım ekmek arası döner söylüyordum..ama çok şükür kiraz yiyerek bastırıdım sanki biraz..öğün atlamamak gerek sanırım:çok üzgünüm:
ooooooo süpersin melankolim. inşallah bende vermiş olurum cumaya. vede tüm arkadaşlarım. tırtılım hariç. :roflol:yok adcım tabiki biliyorum sadece ekmek yerine laight ekmek oda çok yedirmiyor kendini hemnececik tıkıyoa.s yemekleride kestim öle pek yemiyorum zaten canımda istemiyor,bu arada ben zayıflamışım ama daha önce de dediğim gibi süpriz önümüzdeki cumaya inş.,yine çıkmam lazım işler bekliyo,sonrada yürüyüşüm var,çıkmadan bakarım ve yazarım yine kızlar,hepiniz mıncırıldınız yanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım sanada iyi pazarlar.kızlar ben çıkıyorum..yarın giremem..hepimize güzel mutlu ve az kalorili pazarlaropuyorumnanaktan
işte ben bu yüzden diyorum tırtılım hariç diye.bacım sorunun oburluk olduğunu geçen hafta 2 kilo alınca anladık zaten. :roflol: önemli olan çözümü CADIARZU ne yapabiliriz bu konuda ona bakmak lazım. :uhm: sen böyle yağlı ağır yemekler ve 1 kg pestil cevizle cumaya nasıl kilo cokacimcoook vercen merak etmiyorum değil. :1shok: hadi bakem şaşırt bizi bacuuuumm kaydirigubbakcemile2kızlar merhaba gezı sonunda bıttı pazartesı akşamı ızmırdeyım ınsallah
hııım azcuk baklava. CADIARZU bu azcuk baklava ne kadar azcuk :uhm:ben bugün sabah kahvaltısında azıcık menemen yedim. birde şimdi azcuk baklavalmaz:
bu salçayı biri daha yazmıştı,belkide yine sen yazmıştın patborim.nasıl bişey bu.normal salça değil anladığım kadarıyla acaba acukamı. :uhm:günaydın kızlar..
üfff metabolizmam alt üst...tatıl başlayınca düzenim çok bozuldu
sabah 2 dilim ekmek
peynir salça reçel
ara 1 dilim kek
canım yemeğini yedi ama geldim baktım herkesler gitti diye bende çıktım. oğlumun şuanda 16 ayı bitti 17.ayımızdan gün aldık.
aman diyim bacım.iyiki midenin bir anlık oyununa gelmedin. ara öğün yapmak gerçekten önemli bu gibi durumları engellemiş oluyor.
ooooooo süpersin melankolim. inşallah bende vermiş olurum cumaya. vede tüm arkadaşlarım. tırtılım hariç. :roflol:
sağol canım sanada iyi pazarlar.
işte ben bu yüzden diyorum tırtılım hariç diye.bacım sorunun oburluk olduğunu geçen hafta 2 kilo alınca anladık zaten. :roflol: önemli olan çözümü CADIARZU ne yapabiliriz bu konuda ona bakmak lazım. :uhm: sen böyle yağlı ağır yemekler ve 1 kg pestil cevizle cumaya nasıl kilo cokacimcoook vercen merak etmiyorum değil. :1shok: hadi bakem şaşırt bizi bacuuuumm kaydirigubbakcemile2
hııım azcuk baklava. CADIARZU bu azcuk baklava ne kadar azcuk :uhm:
bu salçayı biri daha yazmıştı,belkide yine sen yazmıştın patborim.nasıl bişey bu.normal salça değil anladığım kadarıyla acaba acukamı. :uhm:
bende bu saba 3 çatal patates kızartması,2 çatal domates ve 2 fincan yeşil çay içtim.
şuanda 1 fincan daha içiyorum. sarı kırmızı diyetine bu hafta daha başlamadım yediklerime dikkat ediyorum ama yapasımda yok.2 hafta botunca aynı şeyleri yemekten gına geldi.bende azcuk baklava, 1 kg pestil,ceviz,kek vs yemek istiyorum. :çok üzgünüm: bu sefer çok kastım sanırım biraz rahatlamam lazım. ama biliyorum ki kendimi salarsan 2 kg birden alırım çünkü vücudum daha verdiğim kilonun şekline alışamadı. oooofffff neyse bu arada kızlar arada takılıyorum böyle ama kızmıyorsunuz değilmi. ne olur kızmayın. sadece şaka yapıyorum.inanın burda kendimi rahat hissedyorum,az önce eşimni kovdum yanımdan git kafamı dinlicem diye. misafirlerim bir akrabayı görmeye gittiler,hiç gidesim yoktu onlarıda başımdan savdım. sizleri gerçekten seviyorum. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar..kilobildiriminde bulunamadım...3-4 gündür yoldaydık .izmire kendi arabamızla geldik..eşim de ben de acemioldugumuz için birkaç gece konaklayarak devam ettik...haber veremedim...şu an izmirdeyim....meliscim ben ne oldum şimdi:gitme:
bencede bir toplantı yapalım.ama pazartesi gününden itibaren olursa sevinirim.malum festival sebebi ile geceleri dışardayım. bir aksilik çıkmazsa pazartesi hangi saat olursa gelirim.zaten burda olurum akşama kadar herkes toparlansın.yakaladığımı tutmaya çalışırım bende. hadi bakem kızlar buluşalım konuşalım,üşenmek yok. inşallah olur. :Saruboceq: :uhm:
sanırım öyle melisim ama bu kadarda olmaz yaw. hedefi geri çektim ama acaba biraz ilerimi alsamkine. :mymeka: ayrıca detox demişken yarın habertürk gazetesi detox dergisi veriyor isterseniz kaçırmayın bugünde olabilir. aslında 2gün boyunca güzel dergiler veriyor alıcam inşallah.
canım merak etme geçen haftaki kilonu yazdı melis.yola çıkacağını özelden yazdınmı ona bilmiyorum ama diskalifiye olmadın sanırım. kaptan bilir işini. zaten geçerli mazeretin varmış. a.s
selam fıstık arkadaşlarımopuyorumnanaktanhepimize iyi hafta sonları diliyorum..
dereceye girmişim sanırım..çok mutlu oldum..ve bu beni çok motive etti
hepinize çok teşekkür ediyorum tebriklerinizden dolayı ve kocamann öpüyorumŞeniz
kızlar bence de paylaşımlarımızı artıralım ve bu hafta çok sıkı tutalım işi..ilk üçe girelim takım olarak :hooray:hatta hattaaa birinci olalım...ayrıca takım kapanmasın yaaa:çok üzgünüm:çok üzülürüm o zaman ben ve kilo alırımm
selam kızlar haftasonu tatili olduğu için biraz fazla uyumuşum bugün,sabah diyemiycem öğlen kahvaltımı yaptım beyaz ekmeği kestim hayatımdan laight ekmek yiyorum ve çok az melemen yedim şimdilik bu kadar akşmada bulurum hafif bişeyler yemek için ve yürüyüşümüde yapıcam tabikide,sabah tartıldım sanırım bir kiloya yakın vermişim ama dediğim gini adet dönemi ödem var vücutta inş. önümüzdeki cumaya süpriz olcak banaa.sşimdi temizlik zamanı oda bi nevi spora.suğrarım yine kızlar,öpüldünüzopuyorumnanaktan
kızlar size bir haberim varrrlülülülülülü
ben beyaz ekmekle küstümkaydirigubbakcemile3kepekli ekmekle de merabalaşıyorum sadecezemuszemus
kızlar merhaba gezı sonunda bıttı pazartesı akşamı ızmırdeyım ınsallah
ben bugün sabah kahvaltısında azıcık menemen yedim. birde şimdi azcuk baklavalmaz:
sayfa sana kurban olsun inş daha çok sayfaları doldurup mezun oluruz yaahep ben doldurayım istedim 1000. sayfayı kötükedihüso
kızlar hani çok şişmiştim geçen hafta 62leri gördüm demiştim ya, dün regl oldum 6 gün erken herhalde düzen daha oturmadı hem de çok yoğun geçen ay azdı ama bu ay çok yoğun. Şişleri indirmek için detoks yapmıştım biraz inmişti söylemedim ama ertesi gün geri gelmişti. Şimdi tamamen indi. Artık diyetime kadığım yerden devam.
selam fıstıklar nasılsınız..hemen bi bakayım çıkayım dedim..bağımlılık yaptınız valla ben de..iyiki varsınız
diyetim iyi gidiyor
dün akşam yarım saat daha yürüdüm
ama bu gün henüz yürümedim..az sonra hemen çıkmam lazım bandın üstüne
bu arada dün akşam 10.30 gibi piko yedim çok kızdım kendime:kedi:
yarın görüşürüz şekerler
bir de tartıya çıkmıcam diyodum ama dayanamadım çıktım be eksilerdeyim az da olsa 500 gram daha gitmiş:dance:cumaya umutluyum..pozitif düşünelim pozitif olsun her şey:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?