Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canlarım gelmişsiniz. bende aşağıdan çağırdılar az yanlarına gittim. ne güzel 1000. sayfayı dolduruyoruz.yazarken aklımdaydı. ama söylemeyi unuttum bende.1000. sayfamız hayırlı olsun kızlar.inşallah daha nice 1000 leri doldururuz beraber dicem ama sanırım bu kilo veremeyeceğimiz anlamına gelir. o yüzden 13. takım doldursun inşallah binlerce sayfayı diye diliyorum. :roflol:
meliscim bende pazartesi akşamı burda olacağım. ayrıca detox eki bugünmüş hayatım eşime söyledim alacak şimdi çarşıya gitti. ayrıca ben yazacağım özelden numaramı,umarım diğer arkadaşlar içinde sorun yoktur.

shopaholic iyi gidiyorsun hayatım. bol yürüyüş ne güzel 500 gr mı daha yolculadın.Allah kavuştursun demiyorum. mümkünse kavuşturmasın. dimi ama. valla bu hafta gerçekten sıkı tutalım diyet işini. en azından ilk 3 e girelim kızlar.

evet şekerim bu hafta iyi gitmeleyiz ki ilk 3 e yerleşmeliyizz:hooray:

evet nice 1000 sayfalara demeyelim bence de. Bizler 2000 olmadan hepimiz mezun olalım tamam mı.
ben de alayım bugün.

mezun olalım tabi ya,önemüzdeki 6 ay çok uzun melis bu ay kurtulalım şu kilolardan.ay ne güzel olur,sağlıklı,güzel incecik vücutlu,36-38 bedenli günlere inşallah kızlar. sositososito

bu arada melisim ben dergiyi alamazsam sen bize yazarsın burdan içindeki bilgileri. eşime hatırlattım ama markete gitti.elindeki yüklerle alırmı bilmem.

mezun olalım tabi ya,önemüzdeki 6 ay çok uzun melis bu ay kurtulalım şu kilolardan.ay ne güzel olur,sağlıklı,güzel incecik vücutlu,36-38 bedenli günlere inşallah kızlar. sositososito

aminnn
sen kaç bedensin ki tatlım, ben 38im, 36 olmaya çalışıyorum.

bu arada melisim ben dergiyi alamazsam sen bize yazarsın burdan içindeki bilgileri. eşime hatırlattım ama markete gitti.elindeki yüklerle alırmı bilmem.

iyi hatırlattın giyineyim gideyim de bir koşu alayım.

melisim üst olarak 36 giyiyorum ama alt olarak hala 38 giyiyorum balım 36 olmaya can atıyorum. tamam hayatım. eşim şimdi geldi almış gazeteyi. birazdan incelicem. öptüm hayatım.

ben de aldım 4 gazete bayi dolaştım meraklı istanbul hanımları bitirmişler azeteyi bir tanesinde sonuncuyu buldum. ama pek numara yok yağ yakıcı bir karılım su toplamamak için bir karışım var gerisi soğuk algınlığı falan için

kızlar gnydın ben ykken ne güzel kaynatmışsınız kızımı geçen hafta gönderememiştim bu hafta sonu onu ankaraya götürdüm ordanda izmire gönderdim o şimdi kuzenleri ananesi teyzeleriyle tatilde ben ise çorumda oyy oyyy ama o dinleniyor ya gerisi hiç önemli değil kızımı zor bir sene bkliyor okula başlayacak çok üzülüyorum onun adına vallahi ama nedense sadece ben üzülüyorum annelikten galiba herkes okula hazır oludğunu çok zeki olduğunusöylüyor
herneyse ben ankaradan dün gece geldim uykumu bile alamadan işe başladım o yüzden kirz detoksuna başlayamadım yarın ve diğer gün yapacam melisciğim sormuşsun önceki sayfalarda bu arada adcığım ne güzel üst 36 ben iri kemikli olduğum için hiç 36 giyemem üstü diye düşünyorum yada ancak 55 in altına düşersemgiyerim gerçi benim böyle hayallerim kalmadı kilo konusunda siz mezun olmaktan bahsederken ben kilo verebilecekmiyim diye bir karamsarlık içindeyim

günaydın canım iyi dinlensin tabi yavrucuk zor bir süreç okul yılları bir başlıyor bitmiyor yıllar sürüyor kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıüzülme canım ben 5 yaş 3 aylıkken başlamışım okula hala eğitimin içindeyim ders çalışmam bitmedi bir kere öff sıkıldım demedim o da yapar üzülme kızlar daha meraklı oluyor.
hayallerini kaybetme şekercim tabiki vereceksin

kızlar günaydın nasılsınız? ben iyiyim kızım çok uyandı gece sıcaktan galiba ama yine de iyiyim. Evdeyim çalışıyorum , kızımın bakıcısı var bügün rahatımi yazı çok iyi değerlendirmem lazım tüm yarım işlerimi bitirmeliyim, bir dahaki dönem çok dersim var.

annelik diyorum başka bir şey demiyorum her şeyin en iyisini isterken hep bir telaş ve kaygı içindeler... kilo konusuna gelince tabik,i vereceksen hani kalsik laflardan biri buraya baya iyi gidiyor inanmak başrmanın yarısıdır..

şekerim evet bir zamanlar baya iyiydik o günlere tekrar dönebiliriz idye düşünüyorum biraz gayret etsek yeterzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…