Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet yaa gün geçtikçe beter oluyor meme diye ağlıyor ortalık yerlerde. Doktorda da üstümü çekiştirdi alemler. Amin canım ün geçtikçe zorlşıyor ama bir o kdar da tatlı oluyor. Bilinçlendi artık herşeyi ayırt edebiliyor.

ablamınkide birinde süt azaldımı diğerini istiyo yırtıyo ortalığı aç gibiama gerçekten bişeylerin farkına varmaya başladıklarında daha da sevimli oluyolar,maşallah diyelim herkezin evladına

neyse meliscim ben çıkıyorum,yaklaşık yarım saat sonrada yürüyüşe çıkarım,gelince inş. kalabalık olur kaynatırız burda,görüşmek üzre,baş başopuyorumnanaktan

ablamınkide birinde süt azaldımı diğerini istiyo yırtıyo ortalığı aç gibiama gerçekten bişeylerin farkına varmaya başladıklarında daha da sevimli oluyolar,maşallah diyelim herkezin evladına

evet cadı şeyler. maşallah hepsine

neyse meliscim ben çıkıyorum,yaklaşık yarım saat sonrada yürüyüşe çıkarım,gelince inş. kalabalık olur kaynatırız burda,görüşmek üzre,baş başopuyorumnanaktan

canım kusura bakma yaa buaçık kalmış kızımla uğraştım altını değiştirdim falan.
ben de biraz dışarı çıkacağım eşim gelince yemek yeriz sonra buraya geleceğim.

geldim ama kimsecikler yok yine yürüyüşten geldim şimdi sıcak sıcak yazmak istedi canıma.sbugün biraz tempom düşüktü yanımdaki arkadaştan ötürü ama yinede sırılsıklam oldum,akşam yemeği yemedim ama karpuz yada kavunla geçiştircem zaten sıcakta da yemek çekilmiyo belkide cacık yaparım,cacıkçı oldum çıktım zatena.sgörüşürz kızlar yine,baş baş:dance:

hoşgeldin canım ben de kızımı uyutacağım buralardayım ama.
hava çok sıcak çok terlemen normal ne kadar yürüdün?
ben de akşam yemeği yemedim canım istemedi

geldim ben 7km yürüdüm meliscim gidiş dönüş ama,birde lahana yağı sürüyorum ve streçliyorum kendimi ben inceltmeye yardımcı oluyo,duştan sonra yığıldım yaaa,çok acıktım azcık mantı yedim bol yoğurtlu başka bişey yemedim güya kavun karpuz geçiştircektim ama böle oldu bu seferlik:sinifsinif:

hoşgeldin canım, melzeyit de gelmiş hoşgeldin sen de canım.
7 km iyimiş ben 5 yürürüm en fazla :tomato:
mantı mı :sinifsinif: az mı yedin :kedi:
yarın telafi edersin artık

kızlar ben geldim ama geç geldim kusura bakmayın bacılarım.yarın misafirlerim gidiyor diye onları görmeye misafirlerim geldi hemide haber bile vermeden. onca insanı görünce şaştım kaldım valla. anca yolculadım,şimdi bizimkiler melekler korusunu sonunu izlemeye çalışacaklarmış bende 2 dk gireyim nete dedim.

hoşgelmişsin tırtılım görüşemedik ama kendine dikkat et.az ye bitanem.sonra birsürü sıkıntı biliyorsun işte.
merhaba sportie hoşgeldin canımcım sağol.
sorma hemde ne gıcık.haksızlık bu diyorum ama ne yapayım bunada şükür artık.valla değişiklik oldu gerçekten Allah tan arada böyle festivaller oluyorda tadımız değişiyor.
valla yapabiliyorsan hiç durma hayatım.azıcık rahatlık seninde hakkın. bebiş emin ellerde olacak nede olsa.

bizde bu sene tatile çıkamıyoruz ama çarşamba günü boğazda tekne turu yapacağız akşam yeöeğini de teknede yiyeceğiz eh tatil olmaz ama değişiklik olacak işte
süper hayatım daha ne olsun keşke bende yapabilsem.

vallaha okurken yoruldum bu ne yaw bacım. :bbo: kolay gelsin ne diyim.tatilmi eziyet mi belli değil. :roflol:
canım lahana yağı gerçekten işe yarıyormu.başlamadan önce ölçülerini alsaydın keşke farkı daha rahat anlardın. a.s

bu arada kızlar gerçekten çok üzgünüm ya.umarım telafi edebilirim. öpüyorum hepinizi iyi geceler.
bu arada ben bugün yediklerimi yazayım.sabah klasik kahvaltı çok az. öğlen 1 ks çorba
akşam 3 ad cips kızartma.yarım kasesalata ve yarım paketten az çubuk kraker. suyu çok fazla içemedim. misafir ikramlarımdan hiç yemedim. onun yerine çay içtim ama yeşil çaya alıştığım için siyah çay tadı tuhaf geliyor.

canım lahana yağı gerçekten işe yarıyormu.başlamadan önce ölçülerini alsaydın keşke farkı daha rahat anlardın. a.s

ölçtüm kendimi bakacam haftaya daha öncede yapmıştım bir haftada nerdeyse 4 cm inceliyosun ama tempolu yürüyorum streçte sarıyorum su gibi dönüyorum eve sanırım strçin etkiside var zaten kullanımıda o şekilde diye biliyoruma.s muhabbet süpermiş ama kaçırdım yine neyse inş. bir dahaki sefere inş. hepinize ii geceler arkadaşlar,baş başopuyorumnanaktan

günaydın kızlar adcım önemli değil canım misafirin var o arada bile gelmeye çalıştın zaten melankoli dışında kşmse gelmedi herkes kış uyukusunda anlaşılan.
biz sabahın 6sında uyandık erken yatmıştı da akşam kızım. Düzeni çok bozuldu uyuku düzeni de öyle yeme de. Hiç bir şey yemedi dün. Aç kalktı aç yattı adeta. Midesi gastrit olacak diye korkuyorum. Bugün de aynı kahvaltı girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı.
Bugün işim çok yoğun sabah toplantı var ö.sonra tez öğrencim gelecek bir proje ortağım gelecek falan kendimi akşam eve atabilsem iyidir.
Akşam görüşürüz gün içinde gelebileceğimi sanmıyorum.
öpüldünüz...

günaydın arkadaşlar..dün giremedim acilen il merkezine teyzeme gitmem gerekti..orda da net var sanıyordum kaldırmışlar...geçmişi okuyayım yoğunluğum olmazsa yazıcam hemen...bu arada diyet ve spor süper gidiyor:dance:

melankolicim sen bizim cacık güzelimiz ol...beni de cacığa sen alıştırdın bu arada..seni hatırlıyorum cacık yerkenŞeniz

vay çok iyi gidiyorsun gerçi kaçamaklar yapmışsın ama olsun biraz daha fazla yürürsün bugün telafi edersin.hadi bu hafta toparlanmamız lazım:lepi:

evet kızlar toparlanlaım..en kötü ihtimal ilk üçte olalım..canım iyi gidiyordum ama wc sorunum var..kilo verememekten korkuyorum((

selam kızlar ben bugün kaplıcaya gidiyorum cuma sabah yada en geç cuma öğleden sonra bildirim yapabilirim
görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…