bende çok zayıf bir çbebeklik ve çocukluk dönemi geçirdim şimdiyse nasıl zayıflayabilirim diye uğraşıyom,ama genelde ek gıdaya geçildiğinde bebekler anneerine daha da bi dadanıyolar:ecrin_bebek:17 aylık bi yiğenim var ablama göz açtırtmıyo çok gülüyorum ama bi o kadarda ablama üzülüyorum,ALLAH kolaylık versin meliscima.s
ablamınkide birinde süt azaldımı diğerini istiyo yırtıyo ortalığı aç gibiama gerçekten bişeylerin farkına varmaya başladıklarında daha da sevimli oluyolar,maşallah diyelim herkezin evladına
neyse meliscim ben çıkıyorum,yaklaşık yarım saat sonrada yürüyüşe çıkarım,gelince inş. kalabalık olur kaynatırız burda,görüşmek üzre,baş başopuyorumnanaktan
geldim ama kimsecikler yok yine yürüyüşten geldim şimdi sıcak sıcak yazmak istedi canıma.sbugün biraz tempom düşüktü yanımdaki arkadaştan ötürü ama yinede sırılsıklam oldum,akşam yemeği yemedim ama karpuz yada kavunla geçiştircem zaten sıcakta da yemek çekilmiyo belkide cacık yaparım,cacıkçı oldum çıktım zatena.sgörüşürz kızlar yine,baş baş:dance:
geldim ben 7km yürüdüm meliscim gidiş dönüş ama,birde lahana yağı sürüyorum ve streçliyorum kendimi ben inceltmeye yardımcı oluyo,duştan sonra yığıldım yaaa,çok acıktım azcık mantı yedim bol yoğurtlu başka bişey yemedim güya kavun karpuz geçiştircektim ama böle oldu bu seferlik:sinifsinif:
hoşgelmişsin tırtılım görüşemedik ama kendine dikkat et.az ye bitanem.sonra birsürü sıkıntı biliyorsun işte.ad cım canım sekerım super eglenmıssınız
bende ızmırdeyım
veeeee tartıda 63.4 cıktım cok moralım bozuk
sabah kahvaltım
1//4 sımıt 1/2 boyoz(izmire ait yaglı bır borek)
1 dılım hellım peynırı 2 bardak sekersız cay
yarın sabah 1.5 saat akşam 1 saat yuruyecegım vede 1 saat cumartesıye kadar nıvea body yapacagım öğlene yok yemek cezalıyım
akşama sebze yemeği
merhaba sportie hoşgeldin canımcım sağol.merhaba kardeş takımcım
umarım herşey yolundadır, bir merhaba demek istedim,
melzeyit çim sanırım sen kiraz detoksuna başlıyordun yanılmıyorsam, bizim takımda da benle canzi kiraz diyetine başladık sana da kolay gelsin
sorma hemde ne gıcık.haksızlık bu diyorum ama ne yapayım bunada şükür artık.valla değişiklik oldu gerçekten Allah tan arada böyle festivaller oluyorda tadımız değişiyor.benim de basenler var belim çok incedir üst beden de zayıf. Ne gıcık oluyorsundur neyseki benim ablam da ben gibi kötükedihüsohatta vben daha zayıfım vereliniortak
ne güzel canım yaa özendim valla ben de eşimle bir yerlere gitmeyeli yıl oldu nerdeyse, kızımızı anneme atsak da bir taksim yapıp dağıtsak diyoruz ama biraz zor :1no2: müzik dinleyip eğlenmeyi çok özledim.:kedi:
süper hayatım daha ne olsun keşke bende yapabilsem.bizde bu sene tatile çıkamıyoruz ama çarşamba günü boğazda tekne turu yapacağız akşam yeöeğini de teknede yiyeceğiz eh tatil olmaz ama değişiklik olacak işte
vallaha okurken yoruldum bu ne yaw bacım. :bbo: kolay gelsin ne diyim.tatilmi eziyet mi belli değil. :roflol:merhaba kızlar dün tatile başladık ama dün çok yoruldum çok gece 1de yatıp sabah 5te kalktık eltimlerle çıktık iik eişmin teyzesine bakıra uğradık saat 8 gibi sonra dayısına oradan çıktık inegöle zor zahmet yetiştik sünnete daha sonra inegölde eşimin amcasının kızına oradan sünnet evine oradan eşimin halasına uğrayıp tekrar yola çıktık saat 8.30 gibi kuzuluğa vardık
canım lahana yağı gerçekten işe yarıyormu.başlamadan önce ölçülerini alsaydın keşke farkı daha rahat anlardın. a.sgeldim ben 7km yürüdüm meliscim gidiş dönüş ama,birde lahana yağı sürüyorum ve streçliyorum kendimi ben inceltmeye yardımcı oluyo,duştan sonra yığıldım yaaa,çok acıktım azcık mantı yedim bol yoğurtlu başka bişey yemedim güya kavun karpuz geçiştircektim ama böle oldu bu seferlik:sinifsinif:
canım lahana yağı gerçekten işe yarıyormu.başlamadan önce ölçülerini alsaydın keşke farkı daha rahat anlardın. a.s
geldim ama kimsecikler yok yine yürüyüşten geldim şimdi sıcak sıcak yazmak istedi canıma.sbugün biraz tempom düşüktü yanımdaki arkadaştan ötürü ama yinede sırılsıklam oldum,akşam yemeği yemedim ama karpuz yada kavunla geçiştircem zaten sıcakta da yemek çekilmiyo belkide cacık yaparım,cacıkçı oldum çıktım zatena.sgörüşürz kızlar yine,baş baş:dance:
vay çok iyi gidiyorsun gerçi kaçamaklar yapmışsın ama olsun biraz daha fazla yürürsün bugün telafi edersin.hadi bu hafta toparlanmamız lazım:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?