Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bilgiler fena değil ama ben şöyle 2 yada 3 günlük detox falan yazar dedim. istediğimi bulamayınca sıkıldım ama daha sonra tekrar incelerim sanırım.
ben de öyle tahmin etmiştim canım zayıfsın çünkü
canım ben anneme çekmişim bel fena değil ama basenlerin maşallahı var. balık etliyim birde. ablamda baba tarafına çekmiş. cılımbız birşey. kemik ağırlığıda çok fazladır. o yüzden yedikleri kemiklerine gidiyor. aynı kilodayken yanyana geldiğimizde ben daha kilolu görünüyorum. kaderim bu ne yapayım. mafoldumben
38 beden olsam bende
olursun hayatım bebiş sütü bitirsin ondan sonra sende olursun.
Allah kavuştursun hayatım. ne güzel geziyor işte.yaz ayı onların ayı zaten. dışarıdan bakış bazen daha net olabiliyor.bizim göremediklerimizi karşıdakiler daha iyi görebiliyorlar hayatım. ayrıca sende bir tatile gitsen keşke ne bileyim eşinle şöyle hafta sonu kaçamağı yapsanız. seninde fazlasıyla ihtiyacın var gibi geliyor.gerçi kimin tatile ihtiyacı yokki. eşin çılgınlığa müsait bir insansa çılgınlık yapın hadi.

belki birgün yine nasib olur böyle yada daha iyi bir analizi görmek. :Saruboceq: klava:

bu arada herkeslere günaydın. umarım iyisinizdir. havalar mis gibi sıcaklıklar artıyor. bu arada çarşambadan itibaren 40-45 dereceyi bulan sıcaklıklar olacakmış aman dikkat diyim kızlar.sakın erken saatlerde dışarı çıkmayın. festivalimiz bitti.güzel bir festivaldi. ilk akşam hadise çıktı ondan önce sinan güngör vardı kolbastı ekibiyle beraber. hadise berbattı. keşke sinan güngör hiç inmeseydi sahneden dedik. hadise sürekli yabancı şarkılar söyleyip durdu ayrıca görüntü var ama ses yok. hiç eğlendiremedi insanları herkes çok şikayetçiydi. 2. günde murat dalkılıç vardı.onun sahne performansıda güzeldi. çok eğlendik ondan sonra selda bağcanım çıktı. onda iyice coştuk.bol türkü şöleni yaşadık. 3 gün tanımadığım bir rock grubu ve ardında muhteşem sahne şovuyla tarkan çıktı.zaman nasıl geçti anlamadık. çok eğlendik. tarkan bir harikaydı. saat 1 de evdeydik. böyle işte kızlar artık nasipse seneye bir dahaki festivale ereriz inşallah. misafirlerim yarın gidiyor. neyse çok yazdım şimdilik bu kadar benden tekrar gelirim,ayrıca bu akşam gelmeyi unutmayın sakın.

merhaba kardeş takımcım

umarım herşey yolundadır, bir merhaba demek istedim,

melzeyit çim sanırım sen kiraz detoksuna başlıyordun yanılmıyorsam, bizim takımda da benle canzi kiraz diyetine başladık sana da kolay gelsin

ad cım canım sekerım super eglenmıssınız
bende ızmırdeyım
veeeee tartıda 63.4 cıktım cok moralım bozuk
sabah kahvaltım
1//4 sımıt 1/2 boyoz(izmire ait yaglı bır borek)
1 dılım hellım peynırı 2 bardak sekersız cay

yarın sabah 1.5 saat akşam 1 saat yuruyecegım vede 1 saat cumartesıye kadar nıvea body yapacagım

öğlene yok yemek cezalıyım
akşama sebze yemeği

canım o kiloları vermek için çok uğraşacaksın bunu düşün biraz daha dikkat et derim ben sana

şekerim evet bir zamanlar baya iyiydik o günlere tekrar dönebiliriz idye düşünüyorum biraz gayret etsek yeterzemuszemus

evet dönelim artık:lepi:

benim de basenler var belim çok incedir üst beden de zayıf. Ne gıcık oluyorsundur neyseki benim ablam da ben gibi kötükedihüsohatta vben daha zayıfım vereliniortak

ne güzel canım yaa özendim valla ben de eşimle bir yerlere gitmeyeli yıl oldu nerdeyse, kızımızı anneme atsak da bir taksim yapıp dağıtsak diyoruz ama biraz zor :1no2: müzik dinleyip eğlenmeyi çok özledim.:kedi:

canım hoşgeldin. Herşey yolunda ama biraz motivasyon problemi musallat oldu takımımıza. Melzeyit başlayamadı bugün umarım seninki iyi gidiyordur.

hayatım bitmedimiş abur cuburlar, hepsini topla kaldır ortalıktan artık 65e çıkacaksın ben korktum senin adına :bbo:

canım o kiloları vermek için çok uğraşacaksın bunu düşün biraz daha dikkat et derim ben sana

al benden de o kadar lmaz:

bizde bu sene tatile çıkamıyoruz ama çarşamba günü boğazda tekne turu yapacağız akşam yeöeğini de teknede yiyeceğiz eh tatil olmaz ama değişiklik olacak işte

bizde bu sene tatile çıkamıyoruz ama çarşamba günü boğazda tekne turu yapacağız akşam yeöeğini de teknede yiyeceğiz eh tatil olmaz ama değişiklik olacak işte

ne güzel canım olsun biraz havanız değişir.
Biz de ne yapacağız bilmiyorum yazlığa gitme niyetimiz vardı ama anneannemin durumu tam düzelmedi annemin içinden gelmiyor gitmek eşimin izni yok ne yapacağız belli değil yani.

ay buarada sabah klasik kahvaltı tabiki kepek ekmeğiyle
arada karpuz peynir
öğle yeşil mercimek salatası

ben de yazayım sabah 1 dilim ekmek peynir.
arada yarım puğaça
öğlen henüz yemedim ama patlıcanyemeği var.
akşam hafif yemeyi düşünüyorum

merhaba kızlar dün tatile başladık ama dün çok yoruldum çok gece 1de yatıp sabah 5te kalktık eltimlerle çıktık iik eişmin teyzesine bakıra uğradık saat 8 gibi sonra dayısına oradan çıktık inegöle zor zahmet yetiştik sünnete daha sonra inegölde eşimin amcasının kızına oradan sünnet evine oradan eşimin halasına uğrayıp tekrar yola çıktık saat 8.30 gibi kuzuluğa vardık

kızar ben bugün çok azcık kaçırdım yemekte aslında çok bişeyde yemedim kendime laigt ekmekle tost yapıp yedim peşindende şimdi yeşil çay içiyorum ki rahat etmek için,yeşil çayı uzun zaman olmuştu içmeyeli inş. bugün tekrar başladım siyah çay artık tarih olcak hayatımda,zararlıda vede selülit yapıyo mubarek,dün akşam yürüyüşüme çıkamadım misafirler yüzünden ama bugün devam iki saat sonra çıkarım eee tabi tosttan sonra bişey yemem artık bugün,buralardayım inş. birileri gelirgamyoncuiremsu

tamam canım görüşürüz.inş genel bir kontroldur kızının sağlığı iyidir..zemuszemus

geçmiş olsun meliscim,inş. önemli bişey çıkmaz

yok canlarım sağolun genel aylık kontrol. Herşey yolunda.

ne kadar koşturmuşsun hayatım, ee arık iyi bir tatili hakettin ama çok yeme.

olsun hayatım tost nedir ki 2 dilim ekmek hakkın hergün var

canım iyi şte kilosu az ek gıdaya geçti ama hala emiyor süte güvenip çok yemiyor aman olsun sağlığı gelişimi iyi olsun da zayıf olsun sonra bize bak zayıflamaya uğraşıyoruz obezliğin temelleri bebekken atılıyormuş.

bende çok zayıf bir bebeklik ve çocukluk dönemi geçirdim şimdiyse nasıl zayıflayabilirim diye uğraşıyom,ama genelde ek gıdaya geçildiğinde bebekler anneerine daha da bi dadanıyolar:ecrin_bebek:17 aylık bi yiğenim var ablama göz açtırtmıyo çok gülüyorum ama bi o kadarda ablama üzülüyorum,ALLAH kolaylık versin meliscima.s

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…