Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet canım sıkıcı olur eşin olmadan ama git dinlen bence ne yapalım.
benim de eşimin izin alması çok zor bu yaz ama ben kızımla gitmek istiyorum bakalım ne olacak.Aneannemin durumu belirsiz annem de yazlığa gitmek istemiyor babamla ben ne yapacağız bilmem. Ama tatile çok ihtiğyacım olduğunu biliyorum.

bilmiyorum ki canım hafif ateşi ve hafifburun akıntısı var. Diş yok hala
annem zorla yedirdi bugün eğer yemezse iyice midesi küçülür hiç yemez dedi. En azından iyi yedi öğlen 2 kaşıktan sonra hiç bir şeye ağzını aşmıyor en sevdiği şeylere bile anlamadım gitti. Yok mama sandalyesinde çok huyusuzsa kucağımda yediriyorum. Düzelir inşallah iştahı iyiydi. Çok zormuş gerçekten.

meliscim hoşgeldin canım..bebişin iştahı inşaalah eski düzenine gelir..üzülme canımopuyorumnanaktan
kızlar ben bugün kaçamk yaptım uff çok kızdım kendime..akşlam yemeği yemiycem artık:kedi:

benim hep 10 gün sürüyo canım,daha da fazla oluyodu doktora gittim ama hiçbir şey bulamadılar,sanırım strese bağlı,düzeldim ama şimdi devam etmiyo,bu arada öğlen aslında sabah öğle karışık türlü yedim iki dilim laight ekmekle daha bişey yemeyi düşünmüyorum,akşama yürüyüşten sonra belki kavun yerim serin serin iyi olura.sya ben geldim yine kimse yokmafoldumben

hepimiz geliyoruz ama kimseler olmuyor,aslında buralardayız canım ben hep topikte kalıyorum ama işe dalınca unutuveriyorum. neyse yine buralardayım. hastalığın konusunda önemli birşey çıkmmasına sevindim hayatım. haklısın,zaten biz bayanlar strese girmeye görelim metabolizma hemen değişiveriyor.
meliscim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki inşallah eski iştahına döner. ama şunu söyliyeyim hayatım,dişlerini çıkaramaması gerçekten çok zor. oğlumun diş etlerini görsen şaşırır kalırsın,neyseki bugün köpek dişlerinden bir tanesi patladı çok şükür. en zor dişinden bir tanesi çıktı şimdi. yiğenle aynı yaştalar onunağzındaki bütün dişler çıktı benim oğlumun yeni yeni çıkmaya başladı.prensesde çıkaramadığı dişler yüzünden rahatsızlık duyup yemiyordur. yerken acıyorsa yemediği zaman acımadığını anlar ve yemeği reddediyor olabilir. dilerim hayırlısı ile eski düzenine kavuşur. bu arada doğum gnüne az kaldı sanırım ne yapmayı palnlıyorsun.

kızlar selam naber
ben sabah 1 dılım yumurtalı ekmek yedım yuruyemıyorum cumartesı aydına gecıyorum
bakalım cumaya ne olacak ?

melankoli nasılsın canım?nasıl gidiyor diyet?cumadan umutlumusun?ben bugün biraz kaçırdım(

sağo canım iyiyima.scumadan biraz ümitliyim çaba gösteriyorum spor yapıyorum inş. en azından bir kilo verebilirim,strese giriyorum ben cuma günü yaklaşınca,mahcup hissediyorum kendimi kilo veemeyince,geçi yürüyüşe başlayaşlı 1,5 hafta oldu yeni yeni kilo vemeye başlarım artık,inş. htakımdaki herkez kilo verebilmiştir...:Saruboceq:

selam kızlar. herkesler gelmiş. bende biraz iş yaptım sabahtan kalanları.oğlumu ve kocamı doyurdum. bu akşam buralarda olurum sanırım ama öne yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. melankoli ürün kullanmıyorum ama belki kullansam daha kolay verebilirim ne bileyim yağ yakıcı ürünler falan.bu haftada birşey olmazsa ciddi ciddi düşünecem.
tırtıl kelebek uçuuuup duruyorsun kon artık bir yere. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ayyy çok yoruldum,güneşten yandığım için denizde sırtım biber gibi yanıyo:sinifsinif:,terden de göl gibi oldum yine,yediğim türlü beni çok rahatsız etti acaip midem yanıyo,geçi yemeğin peşine yeşil çay içmiştim ama yinede rahatlatmadı midemi,duşa girip çıkayım anca rahatlarım sanırım,ne kadar yorulsamda spor yaptığımda kendimi mutlu hissediyorumkaydirigubbakcemile2

meliscim hoşgeldin canım..bebişin iştahı inşaalah eski düzenine gelir..üzülme canımopuyorumnanaktan
kızlar ben bugün kaçamk yaptım uff çok kızdım kendime..akşlam yemeği yemiycem artık:kedi:

canım inşallah. Ben de yaptım canım çok pişmanım hiç motivasyonum kalmadı regl dönemim ondanmnıdır nedendir bilmem iştahım çok açık kızımın aksine.

canım evet ben de senin gibi düşünüyorum yemekler ılık oluyor acıtıyor olabilir dişlerini meyveleri daha güzel yiyor soğuk oldukları için. Acaba yemek saatinden 10 dk. önce jel mi sürsem, bilemedim. Senin oğluşun yine çıkıyor canım kızım nerdeyse 1 yaş olacak 1 tane dişi yok geciktikce zor çıkacak herhalde.
Evet doğumgününe 15 gün kaldı.Güzel bir şeyler yapmak istiyorum bir evimiz var bahçeli onun bahçesinde bir organizasyon yapayım diorum ama biraz ulaşım problemi var herkesi nasıl taşırız oraya diye vazgeçtim. Evde bilmiyorum dışarı için1-2 yerler konuşacağım yani kimleri çağıracağım ve neler yapacağım belli (slayt gösterisi, süsler balonlar vs.) ama yer belli değil. İstanbul da olanları beklerim kızımın ilk doğumgününe opuyorumnanaktan

kızlar selam naber
ben sabah 1 dılım yumurtalı ekmek yedım yuruyemıyorum cumartesı aydına gecıyorum
bakalım cumaya ne olacak ?

ben de merak ediyorum canım cumayı. bu hafta 1-2 kişi dışında üöitsiz vaka gibi duruyoruz.

canım amaçta bu zaten mahçup olup yiyememe hihoyyyt
senden ümitliyiz şekercim bakalım ne olacak.

canım domates limona devam ediyormusun?

çabalarının karşılığını alacaksın hayatım.

inş. meliscim karşılığını alırım,biraz kavun yedim şimdi,en son öğünüm 16 sıralarındaydı,birazdan da yeşil çayımı içerim zaten bikaç saat sonrada yatarım,yarın sabah tartılcam bakalım durum neCADIARZU

ben de merak ediyorum canım buraya da yaz kilonu.
ben de motivasyon sıfır yeni arayışlar içerisindeyim. Diyet psikolojisinden uzaklaştım bu psikolojiden hemen kurtulmam gerek.
kiraz detoksu ile millet vermiş bayaa.

kızlar aslında tüm diyetler birbirine benziyor sonuç olarak liste olması kaçamak yapmamızı engelliyor sadece. Olay bundan ibaretCADIARZU

ben kiraz detoksunu pek anlayamadım o yüzden yapamadım yoksa yapmayı düşünümüştüm ama ayrıntılı bir şekilde karpuz diyeti anlatılırsa belki onu yapabilirim,zaten diyet pskolojisine girmek ayrı bir zorluk ama bozulmaya gelince hemencecik unutuluyo.tıpkı kilo almak ne kadar kolaysa vermek bir o kadar zor:sinifsinif:

kızlar aslında tüm diyetler birbirine benziyor sonuç olarak liste olması kaçamak yapmamızı engelliyor sadece. Olay bundan ibaretCADIARZU

bende aynı fikirdeyim,diyet listeleri bana sıkıntı veriyo ve uygulaması daha zor geliyo,ama kendi başıma özgür irademle yaptoığımda daha kontrollü oluyorum ne hikmetse,ben geçen yaz dondurmada yiyerek zayıfladım ama yürüyüş yapıyordum hergün arada mola veriyodum ama çoğunlukla yürüdüm,malesef kış olunca dengem bozuldu ve geri aldım ama inş. bu sefe daha bilinçli davranıp dikkat edicema.s

sadece kiraz yediler canım. Karpuz da aynı sadece karpuz yeniliyor bi de 3 bardak yeşil çay var sanırım.
Evet kilo vermek çok zor ama verip kurtulacağız.

ben de 7 kiloyu güzel verdim şimdi takıldım. Yeniden motive olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…