melisciğim bi planıyomu yok biliyosunuz kızım izmir dikilide benide çağırıyorlar ama hiç gitmek istemiyorum tek başıma çok sıkılacam orda eşimde izne ayrılamıyor biraz sıkıntılı bi dönemdeyim
evet sanırım kış uykusundan uyanamadı daha,halbuki yaz geldi değilmi. 13. takım uanın yaw yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
bu arada ne olcak bu çocukların hali bilmiyorum, kilo kaybetmesinlerde,çok yemeselerde olur diyrum bende. canım vardır bir sıkıntısı dişleri gerçekten sorun yaratır. sakın elinde tabakla dolaşmaya alıştırma bu sefer oyun oluyor diye sana eziyet eder. acıkınca yamacına gelir nede olsa. Allah kolaylık versin hayatım cümlemize inşallah. çocuk bakmak gerçekten zor.
melankolim merhaba hayatım. beyaz tenlimisin,öyleyse valla işin zor gibi. ayrıca adet dönemin çok uzamış. 10 günü geçerse bence hemen dr git ihmale gelmez bir durum çünkü. öğle yemeği olarak normal kararda salata yada yarım kase çorba tavsiye ediyorum canımcım. afiyet olsun.
melankoli nasılsın canım?nasıl gidiyor diyet?cumadan umutlumusun?ben bugün biraz kaçırdım(
meliscim hoşgeldin canım..bebişin iştahı inşaalah eski düzenine gelir..üzülme canımopuyorumnanaktan
kızlar ben bugün kaçamk yaptım uff çok kızdım kendime..akşlam yemeği yemiycem artık:kedi:
hepimiz geliyoruz ama kimseler olmuyor,aslında buralardayız canım ben hep topikte kalıyorum ama işe dalınca unutuveriyorum. neyse yine buralardayım. hastalığın konusunda önemli birşey çıkmmasına sevindim hayatım. haklısın,zaten biz bayanlar strese girmeye görelim metabolizma hemen değişiveriyor.
meliscim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki inşallah eski iştahına döner. ama şunu söyliyeyim hayatım,dişlerini çıkaramaması gerçekten çok zor. oğlumun diş etlerini görsen şaşırır kalırsın,neyseki bugün köpek dişlerinden bir tanesi patladı çok şükür. en zor dişinden bir tanesi çıktı şimdi. yiğenle aynı yaştalar onunağzındaki bütün dişler çıktı benim oğlumun yeni yeni çıkmaya başladı.prensesde çıkaramadığı dişler yüzünden rahatsızlık duyup yemiyordur. yerken acıyorsa yemediği zaman acımadığını anlar ve yemeği reddediyor olabilir. dilerim hayırlısı ile eski düzenine kavuşur. bu arada doğum gnüne az kaldı sanırım ne yapmayı palnlıyorsun.
kızlar selam naber
ben sabah 1 dılım yumurtalı ekmek yedım yuruyemıyorum cumartesı aydına gecıyorum
bakalım cumaya ne olacak ?
sağo canım iyiyima.scumadan biraz ümitliyim çaba gösteriyorum spor yapıyorum inş. en azından bir kilo verebilirim,strese giriyorum ben cuma günü yaklaşınca,mahcup hissediyorum kendimi kilo veemeyince,geçi yürüyüşe başlayaşlı 1,5 hafta oldu yeni yeni kilo vemeye başlarım artık,inş. htakımdaki herkez kilo verebilmiştir...:Saruboceq:
selam kızlar. herkesler gelmiş. bende biraz iş yaptım sabahtan kalanları.oğlumu ve kocamı doyurdum. bu akşam buralarda olurum sanırım ama öne yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum. melankoli ürün kullanmıyorum ama belki kullansam daha kolay verebilirim ne bileyim yağ yakıcı ürünler falan.bu haftada birşey olmazsa ciddi ciddi düşünecem.
tırtıl kelebek uçuuuup duruyorsun kon artık bir yere. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayyy çok yoruldum,güneşten yandığım için denizde sırtım biber gibi yanıyo:sinifsinif:,terden de göl gibi oldum yine,yediğim türlü beni çok rahatsız etti acaip midem yanıyo,geçi yemeğin peşine yeşil çay içmiştim ama yinede rahatlatmadı midemi,duşa girip çıkayım anca rahatlarım sanırım,ne kadar yorulsamda spor yaptığımda kendimi mutlu hissediyorumkaydirigubbakcemile2
inş. meliscim karşılığını alırım,biraz kavun yedim şimdi,en son öğünüm 16 sıralarındaydı,birazdan da yeşil çayımı içerim zaten bikaç saat sonrada yatarım,yarın sabah tartılcam bakalım durum neCADIARZU
kızlar aslında tüm diyetler birbirine benziyor sonuç olarak liste olması kaçamak yapmamızı engelliyor sadece. Olay bundan ibaretCADIARZU
ben kiraz detoksunu pek anlayamadım o yüzden yapamadım yoksa yapmayı düşünümüştüm ama ayrıntılı bir şekilde karpuz diyeti anlatılırsa belki onu yapabilirim,zaten diyet pskolojisine girmek ayrı bir zorluk ama bozulmaya gelince hemencecik unutuluyo.tıpkı kilo almak ne kadar kolaysa vermek bir o kadar zor:sinifsinif:
bende aynı fikirdeyim,diyet listeleri bana sıkıntı veriyo ve uygulaması daha zor geliyo,ama kendi başıma özgür irademle yaptoığımda daha kontrollü oluyorum ne hikmetse,ben geçen yaz dondurmada yiyerek zayıfladım ama yürüyüş yapıyordum hergün arada mola veriyodum ama çoğunlukla yürüdüm,malesef kış olunca dengem bozuldu ve geri aldım ama inş. bu sefe daha bilinçli davranıp dikkat edicema.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?