selam kızlar ben bugün kaplıcaya gidiyorum cuma sabah yada en geç cuma öğleden sonra bildirim yapabilirim
görüşmek üzere
bu arada kızlar gerçekten çok üzgünüm ya.umarım telafi edebilirim. öpüyorum hepinizi iyi geceler.
Bu arada ben bugün yediklerimi yazayım.sabah klasik kahvaltı çok az. öğlen 1 ks çorba
akşam 3 ad cips kızartma.yarım kasesalata ve yarım paketten az çubuk kraker. Suyu çok fazla içemedim. Misafir ikramlarımdan hiç yemedim. Onun yerine çay içtim ama yeşil çaya alıştığım için siyah çay tadı tuhaf geliyor.
canım bencede dıkkat etmek lazım
saah 1 dılım ekmek bıraz peynır yesıl cay oglene 1 su bardagı yogurt
akşama dolma yıyecegım
yuruyemıyorum sabah yuruyecektım ayak bas parmagımda dolama cıkıyor çok acıyor
kızlar ben kendimi çok şişko hissediyorumsenağlamabugün arkamdan mesai arkadasım şişko şikooo diye seslendi..saçını başını yolcaktım o kişinin ve çokd a samimi oldugum birisi diil:mymeka::mymeka:
selam kızlar ben bugün kaplıcaya gidiyorum cuma sabah yada en geç cuma öğleden sonra bildirim yapabilirim
görüşmek üzere
selam arkadaşlar başlığımız çok durgun bugün
sabah yarım simit susamsız
öğleyin 1 ayran ve 1.5 dolma
yedim ara öğün yapamadım hiç..kızlar sizce öğlen yediğim çok mu..sanırım 1 haftada midem az küçüldü biraz bişiler yiyince dağlar tepeler yemiş gibi oluyorumCADIARZU
yürüyüşlerimi oturttum bu arada..sabah işe erken gidiceksem uyanıp yürüyorum ..akşamda yürüyorum ve işe yürüyerek gidip gelmeye başladım..gerçi mesafe çok uzak diil ama genede toplamda 20 dakika yapıyor.
1.5 litre su içtim şimdiye kadar..ara öğün yapsam iyi olucak acıkmaya başladım
kızlar ben kendimi çok şişko hissediyorumsenağlamabugün arkamdan mesai arkadasım şişko şikooo diye seslendi..saçını başını yolcaktım o kişinin ve çokd a samimi oldugum birisi diil:mymeka::mymeka:
bugün nasıl geçti anlamadım sabah kurs sonrası denize gittim su çok güzeldi,ama öyle bir yanmışımki kızlar tavuk gibi kızardım çok acıyolar:sinifsinif:doru düzgün beslenemedim bugün ama yediklerimi eritmişimdir kesin sürekli sudaydım çünkü,eve gelincede yoruldum yürüyüşe çıkmam demeden hemen bişeyler atıştırıp çıktım biraz önce geldim ama bana sorun halimi,inş. bu ezitler sonuç verir de bende bu günleri gülerek hatırlarım,şimdi çay yudumluyorum ve yine kimse yok topiktefisfisfis
meraba herkese, nete giremedim 2-3 gündür, ben zehirlendim,sonra tabii herkes beni görmeye geldi geçmiş olsun demek için... o yüzden giremedim hiçç.. özür diliyorum herkesten...
günaydın arkadaşlar bi süre buralarda olamayacam melisciğim beni izinli yazarsan sevinirim izne ayrılmayı düşünüyorum ve en azından bi 15 gün olam diyorum haberin olsun canım hepinizi öptüm şekerler
ben de denize gitmek istiyorum çok özledim.
çok spor yapmışsın bu hafta iyi sonuç alırsın bence
meraba herkese, nete giremedim 2-3 gündür, ben zehirlendim,sonra tabii herkes beni görmeye geldi geçmiş olsun demek için... o yüzden giremedim hiçç.. özür diliyorum herkesten...
evet sanırım kış uykusundan uyanamadı daha,halbuki yaz geldi değilmi. 13. takım uanın yaw yaz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.günaydın kızlar adcım önemli değil canım misafirin var o arada bile gelmeye çalıştın zaten melankoli dışında kşmse gelmedi herkes kış uyukusunda anlaşılan.
biz sabahın 6sında uyandık erken yatmıştı da akşam kızım. Düzeni çok bozuldu uyuku düzeni de öyle yeme de. Hiç bir şey yemedi dün. Aç kalktı aç yattı adeta. Midesi gastrit olacak diye korkuyorum. Bugün de aynı kahvaltı girişimimiz başarısızlıkla sonuçlandı.
Bugün işim çok yoğun sabah toplantı var ö.sonra tez öğrencim gelecek bir proje ortağım gelecek falan kendimi akşam eve atabilsem iyidir.
Akşam görüşürüz gün içinde gelebileceğimi sanmıyorum.
öpüldünüz...
dolama mı ? offf çok sinir ya. ne acıyordur o şimdi doğru dürüst ayakkaabıda giyemiyorsundur. çok mu büyük, umarım öyle dğildir geçmişolsun hayatım. ama sakın suya sokma ve antibiyotikle geçiyor. benimde olmuştuda öyle geçirebilmiştim.canım bencede dıkkat etmek lazım
saah 1 dılım ekmek bıraz peynır yesıl cay oglene 1 su bardagı yogurt
akşama dolma yıyecegım
yuruyemıyorum sabah yuruyecektım ayak bas parmagımda dolama cıkıyor çok acıyor
bak ne güzel hayatım mide küçülmüş,artık tam kıvamına geliyor. bir dahakine dahada az ya canımcım en azından tekrar şişmeye başlamaz. bende yürümek istiyorum ama bizim bey evde olduğu için sürekli gezmek istiyor,çocuğu bırakamıyorum ona malesef çalıştığı zaman iyiydi. bulacam artık yolunu.selam arkadaşlar başlığımız çok durgun bugün
sabah yarım simit susamsız
öğleyin 1 ayran ve 1.5 dolma
yedim ara öğün yapamadım hiç..kızlar sizce öğlen yediğim çok mu..sanırım 1 haftada midem az küçüldü biraz bişiler yiyince dağlar tepeler yemiş gibi oluyorumCADIARZU
yürüyüşlerimi oturttum bu arada..sabah işe erken gidiceksem uyanıp yürüyorum ..akşamda yürüyorum ve işe yürüyerek gidip gelmeye başladım..gerçi mesafe çok uzak diil ama genede toplamda 20 dakika yapıyor.
1.5 litre su içtim şimdiye kadar..ara öğün yapsam iyi olucak acıkmaya başladım
rejimde falan olduğunu duydu herhalde. tepkini hemen gösterseydin keşke. ben olsam kelimelerine dikkat et diye kızardım. Çok üzgünüm çoookkızlar ben kendimi çok şişko hissediyorumsenağlamabugün arkamdan mesai arkadasım şişko şikooo diye seslendi..saçını başını yolcaktım o kişinin ve çokd a samimi oldugum birisi diil:mymeka::mymeka:
ah ne güzel canım ya. ben daha siftah bile yapmadım mafoldumben dün gidelim dedik ama pişman olduk. bizim burda dağ arkası deniz,patika yollardan geçip denize gidebiliyoruz ama otlar çok uzamış.sıcak bir yandan otlar yüzüne çarpar bir yandan. oğluşumun yüzüne diken geldi zaten moralim iyice bozuldu. birde şansımıza deniz pisti. valla pestilimiz çıktı. birdaha buraya gitmicem dedim eşime kızdım. mafoldumbenbugün nasıl geçti anlamadım sabah kurs sonrası denize gittim su çok güzeldi,ama öyle bir yanmışımki kızlar tavuk gibi kızardım çok acıyolar:sinifsinif:doru düzgün beslenemedim bugün ama yediklerimi eritmişimdir kesin sürekli sudaydım çünkü,eve gelincede yoruldum yürüyüşe çıkmam demeden hemen bişeyler atıştırıp çıktım biraz önce geldim ama bana sorun halimi,inş. bu ezitler sonuç verir de bende bu günleri gülerek hatırlarım,şimdi çay yudumluyorum ve yine kimse yok topiktefisfisfis
canım kaç gündür seni sorcam inan yoğunluktan yazmayı unutuyorum,ama hep aklımdaydın balım.çokçok geçmişolsun. nasıl zehirlendin,şimdi nasılsın.dikkat et birtanem. baküzüldüm şimdi,hadi yazda merakda bırakma. :gitme:meraba herkese, nete giremedim 2-3 gündür, ben zehirlendim,sonra tabii herkes beni görmeye geldi geçmiş olsun demek için... o yüzden giremedim hiçç.. özür diliyorum herkesten...
bende dün gelemedim,yazığım sebeplerden dolayı. sıcaklar yeteri kadar eziyor insanı.birde çocuk olunca dahada zor.günaydın kızlar,
dün akşam gelemedim çok yoğun bir gün geçirdim sonra gel kızımızı parka götürdük biraz hergün dışarı çıksın hava alsın istiyorum tabi pilim bitti kızımla birlikte uyuyakalmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?