Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aslında şöyle oldu hamilelik öncesi kiloma yani 60a rahat indim. Gerisi zorlaşmaya başladı ufak kaçamaklar bile tolere edilemiyor 7 kiloyu çok rahat vermiştim bunlar yapışmış kilolar zor gidecekler, ama gidecekler.

canım inşallah yaa hep ilk günde bırakıyorum annem hep bozduruyor aslında laf aramızda.
Sabah gayet iyi gittim aram da iyi di gelirken beyaz ekmek almış tost yapalım dedi tost yapıp yedik kocaman hemde, sonra meyve. Çok geçmeden akşam yemek vs.
Bu sefer bozmam umarım simit de var zaten çok severim

bende genelde niyetleniyorum misafir geliyo bişeyler çıkıyo o yüzden adapte olamıyodum ama bu ara iyiyim inşş. gayret ediyorum,simiti bende çok severim uzun zamandır da yemiyoruma.s

kızlar tatilde olanları anladım da bir çok kişi artık takıma katılmıyor biraz sorumluluğa davet ediyorum herkesi takıma ne kadar zorlula girdiğimizi unutmayın. Bekledik hepimiz aşamalardan geçtik birbirimize alıştık nbunlar önemli şeyler. Hepimiz motivasyonunumuzu kaybettik düştükçe düşüyoruz.
En azından tatilde olmayanlar ilgi göstersin lütfen.

bende genelde niyetleniyorum misafir geliyo bişeyler çıkıyo o yüzden adapte olamıyodum ama bu ara iyiyim inşş. gayret ediyorum,simiti bende çok severim uzun zamandır da yemiyoruma.s

hep öyle oluyor bir leyler bozuyor ve gerisi geliyor hiç bozmamak lazım sıkı kurallar koymalıyız kendimize.buyrunnnnnnnnn

bencede haklısın söylediklerinde canımyerimsenibençıkıyorum bende sabah erken kalkacağım için uyumam lazım,iyi geceler meliscim,görüşmek üzre,baş başopuyorumnanaktan

geç çıkan dişler ani ateşlenmeler yapıyor hayatım,gerçi biraz olsun önceden sinyal veriyor ama bazen farkedilemiyebiliyor o sinyaller. inşallah senin yavrunda olmaz hayırlısı ile çıkarır dişlerini.
ne güzel herşeyi düşünmüşsün hayatım yer problemide ortadan kalkarsa herşey süper yani. keşke yakın olabilseydikte gelebilseydim. şimdiden kolay gelsin hayatım.
domates limonu arada yapıyorum meliscim ama şu detox dergisinde yağ yakan formül varya ondan yapayım diyorum.
kızlar aslında tüm diyetler birbirine benziyor sonuç olarak liste olması kaçamak yapmamızı engelliyor sadece. Olay bundan ibaretCADIARZU
kesinlikle hepsi birbirinin aynı,aslında beynimizi rahatlatsak,yani önce diyet psikolojisine kendimizi sokabilmemiz gerekiyor yoksa hemen bozuluyor. diyet ağır bir sorumlulukmuş gibi görünüyor ama 3 gün sabretsek sanırım sorun kalmıcak.

aslında kızlar şöyle yapsak daha iyi gibi bence. bu takımda herkes farklı bir diyet uygulasın ama kaçamaksız,herkesin diyeti farklı olsun.diyete başlamadan önce herkes net kilosunu ve beden ölçülerini belirlesin. en az 5 gün süreyle yapılsın diyetler kızlar. bakalım hangi diyet kime kaç kilo verdirecek. en azından diyetleri tanımış oluruz,hangi diyet iyi kilo verdiriyor yada başarısız oluyor öğreniriz.vede bilirizki yaptığımız diyet bize kilo verdirecek bir diyet. o zaman daha başarılıo olabiliriz.ne dersiniz. bence bir düşünün,kabul ederseniz herkes bir diyet belirlesin kendine. pazartesiden itibaren başlayalım,ama hafta sonuda abartılı yiyip kilo almak yok. hatta vücuttaki ödemi atmak için pazar günü sadece sıvıyla beslenilecek. ok mi kızlar hadi bakem kabul eden yazsın. etmeyen de yazsın. yani benden size bir fikir. belki hoşunuza gider dedim.

merhaba kizlar nasilsiniz ben bu hafta cok calistim ve vucüdum iflas etti galiba dün cok kötü hastalnadim bogazim cok kötü hicbirsey yiyip icemiyorum yutkunamiyorum bile dün gece cok kötüydü ates üsüme bütün vücudum agridi sizlerin diyet nasil, gidiyor

kızlar selam sabah 1 dılım ekmek 1 dılım peynır
oglen 1/2 ekmek salcalı 1 yemek kasıgı bakları engınar
yarın tartılacagım insallah kilo veririm gerçi yürüuüş yapamadım ayagım acıyor
melıs ad1 dosba emırel acıbıber karamanlı jojel melenkoli hepınızi ozledım kızlar
opuldunuz

valla sekercım benım dıyet gectıgımız hafta bozuldu (cok kılo aldım 3 kg)bu hafta dıkaat edıyorum ama yürüyüş yapamıyorum ayak bas parmagımda dolama çıktı
yarına belki yürüyebilirim denıze gıremıyorum hastalandım
sporsuz bakalım yarına nekadar vermıs olacagım gercı gecen hafta 62.7
bu pazartesı 63.4 kg olmustum

bizde seni özledik tırtılcım,valla bende dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum yada benim baskülüm bozuk,bu kadar efora kilo verilmezmi yaaa deli olcam bu sabah tartıldım yine aynıyımmafoldumbenaslında bolda sıvı tüketiyorum maden suları içiyorum sirkeli su içiyorum yatmadan önce günde 1 saat 7km yürüyürum ki bunun dışında da işten dönerken yaklaşık 1 km yol yürüyorum,ayyyyyyyyyyyyyy bana fenalık geliyo vallakafamçokkarıştı

CADIARZUama bu arada ben hala adet dönemindeyim bugün banyo yapıcam belki o yüzden tartıda göremiyorum kilo verdiğimi,sizce olabilr mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…