bende genelde niyetleniyorum misafir geliyo bişeyler çıkıyo o yüzden adapte olamıyodum ama bu ara iyiyim inşş. gayret ediyorum,simiti bende çok severim uzun zamandır da yemiyoruma.s
geç çıkan dişler ani ateşlenmeler yapıyor hayatım,gerçi biraz olsun önceden sinyal veriyor ama bazen farkedilemiyebiliyor o sinyaller. inşallah senin yavrunda olmaz hayırlısı ile çıkarır dişlerini.canım evet ben de senin gibi düşünüyorum yemekler ılık oluyor acıtıyor olabilir dişlerini meyveleri daha güzel yiyor soğuk oldukları için. Acaba yemek saatinden 10 dk. önce jel mi sürsem, bilemedim. Senin oğluşun yine çıkıyor canım kızım nerdeyse 1 yaş olacak 1 tane dişi yok geciktikce zor çıkacak herhalde.
Evet doğumgününe 15 gün kaldı.Güzel bir şeyler yapmak istiyorum bir evimiz var bahçeli onun bahçesinde bir organizasyon yapayım diorum ama biraz ulaşım problemi var herkesi nasıl taşırız oraya diye vazgeçtim. Evde bilmiyorum dışarı için1-2 yerler konuşacağım yani kimleri çağıracağım ve neler yapacağım belli (slayt gösterisi, süsler balonlar vs.) ama yer belli değil. İstanbul da olanları beklerim kızımın ilk doğumgününe opuyorumnanaktan
canım domates limona devam ediyormusun?
kesinlikle hepsi birbirinin aynı,aslında beynimizi rahatlatsak,yani önce diyet psikolojisine kendimizi sokabilmemiz gerekiyor yoksa hemen bozuluyor. diyet ağır bir sorumlulukmuş gibi görünüyor ama 3 gün sabretsek sanırım sorun kalmıcak.kızlar aslında tüm diyetler birbirine benziyor sonuç olarak liste olması kaçamak yapmamızı engelliyor sadece. Olay bundan ibaretCADIARZU
bende genelde niyetleniyorum misafir geliyo bişeyler çıkıyo o yüzden adapte olamıyodum ama bu ara iyiyim inşş. gayret ediyorum,simiti bende çok severim uzun zamandır da yemiyoruma.s
merhaba kizlar nasilsiniz ben bu hafta cok calistim ve vucüdum iflas etti galiba dün cok kötü hastalnadim bogazim cok kötü hicbirsey yiyip icemiyorum yutkunamiyorum bile dün gece cok kötüydü ates üsüme bütün vücudum agridi sizlerin diyet nasil, gidiyor
kızlar selam sabah 1 dılım ekmek 1 dılım peynır
oglen 1/2 ekmek salcalı 1 yemek kasıgı bakları engınar
yarın tartılacagım insallah kilo veririm gerçi yürüuüş yapamadım ayagım acıyor
melıs ad1 dosba emırel acıbıber karamanlı jojel melenkoli hepınızi ozledım kızlar
opuldunuz
haftada 3-5 kg diyetim:) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
melankolim şimdi de buna atladım son zamanlarda tüm listelere atlıyorum holywood, limonsuyu domates ama hepsini 1 gün yapabildim.
Üstte linkteki diyeti sevmiştim simitli falan bakalaım yapabilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?