Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda beni görün

İyi geceler kızlar..

Kızlar yaa, ben yarından hiç umutlu değilim, geçen haftalarda inceldiğimi hissediyorum ama bu hafta sanki incelmedim hiç göbişim küçülmedi... şişkinlik de var sanki..

Son düzenleme:
Afiyet olsun Neslihan.

Kızlar merhaba, "en çalışan Seda" yine menüsünü işten bildiriyor...

Sabah - 2 dilim ekmek, peynir

Öğlen - 6 köfte, salata, ayran, 1kaşık pilav

Ara - 5 kuru kayısı

Akşam - 1 kase sütlü nesfit
Afiyet olsun Seda.Güzel olmuş.

afiyet olsun.
benüm menüm:
sabah:1 dilim ekmek
peynir
zeytin
salatalık
domates
yumurta

öğle:türlü
yoğurt

akşam:ızgara tavuk
salata
ayran

su:3 litre
spor:45 d nivea body 40 d yürüyüş
Afiyet olsun.Sporda menüde gayet güzel.

Haticecim bak 5. mesajim daha..öyle esti gecti benim ki,, bak..gayet hanim hanim takiliyorum:)
Maşallah çok hanımsın canım Ben pek giremiyorum yoksa sana biraz laf atardım,sen duramazdın derken gevezelik alır başını giderdi

Afiyet olsun canım

bende gidiyorum.iyi geceler.
İyi geceler kızlar.

Kızlar yaa, ben yarından hiç umutlu değilim, geçen haftalarda inceldiğimi hissediyorum ama bu hafta sanki incelmedim hiç göbişim küçülmedi... şişkinlik de var sanki..

Sedacım kilo versekte herseferinde incelme hissetmeyebiliyoruz.İnşallah çok güzel bir sonuç alacaksın.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir

ÖĞLEN
1 bardak süt

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı

Biraz dengesiz bir menü.Yarın inşallah güzel bir sonuç olur.

Sedacım kilo versekte herseferinde incelme hissetmeyebiliyoruz.İnşallah çok güzel bir sonuç alacaksın.

Umarım güzel bir sonuç alırım...

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir

ÖĞLEN
1 bardak süt

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı

Afiyet olsunnn

Pfff ben geldim yine herkes iyi geceler demis gitmiss

Gerci sorun ben de saat baya gec oldu
Ben de erken yatmaya caliscam guzel saatlerde uyuyunca bir iki gun bile insanin cildi bir toparlaniuo hemen cumartesi guzel gozukeyimm

Gecmisi okudum ama menulere tek tek yorum yapamiycam
Sadece sunu soyliycem zeliha cok hosuma gitti menun ogreniyorsun bu isi sen arada cok fark var ilk menulerinle

Ebru ortak uygulamasini baslatacagina cok sevindimm
Gecen ben de demistim yapalim diye hatirliyo musunn
Bakalim kimm ortim olcakk

Bugun persembe aksam yemgini hagif yiyin demissiniz
Benmki o kadar hafifki cunku yok

Menum

Sabah
1 avuc ceviz -ekmek yerine yedim, karataya basladim simdi de derrrmmiisim -
Domates, slatalik
1 dilim peynir
Az kasar

Ara- oglen
1 dilim yaz helvasi -avuc ici kadar fln-

Baska da bir sey yok yemek..
Aksam turk kahvesi ictim orta sekerli
Yemeye vaktim oldugunda saat cok gec olmustu
Ben de yemeyeyim bu aksamlik boyle olsun dedim

İki gundur cok hafif yiyorum
Sali gunu bi tek kacamk var
Ondan oncesi de cok iyiydi 57.9 u bile gordum ebru tartida
Ama yarin ne cikicam bilmiyorum
Fazla cikarsam bil ki reglden, gercek bak :))

Bu kadar şeyden sonra artıkkk patatesin yanından geçmem Dikkat edecem artık ..
Afiyet olsun güzel menü Spor da muhteşem

ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda beni görün
İyi geceler canım ..

İyi geceler

Evet dikkat edecem artık

bende gidiyorum.iyi geceler.
iyi geceler rakibim

Kötü hissetme kendini bence.. Vermişiindir.
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir

ÖĞLEN
1 bardak süt

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı

Afiyet olsun ..

Bende çıkıyorum.Herkese iyi gecelerİnşallah yarın çok güzel sonuçlar alırız
İyi geceler canım

Kızlar bir sürü alıntı yaptım bağlantı gidince yazdığım bütün mesajlar gitti sinir oldum. Şimdide aynılarını yeniden yazmayı istemiyorum. Herkesin menüsü çok güzel olmuş. Afiyet olsun. Hatice'cim canım ben takıldım sana ne demek istediğini anladım ama sanırım fazla ciddi takılmışım

Zeynep'cim bende acaip patates sever birisi olarak, 12 ay 24 saat her öğün önüme patates gelse yineme patates demeyecek bir insan olarak maalesef ki yiyemiyorum

Ferhan'cım perşembe günü akşam yemeğinde bulgurla ne işin var canım söyler misin? Yarın yine şiş olursan karışmam sonra. Normalde bulgur yiyebiliyoruz zaten arada bir ama perşembe herkes duysun bulgurdan ve nohuttan uzak durun kızlar. Çünki şişiriyorlar ve ödeme sebep oluyorlar. Hatta bir ara ben kısıra felaket takmıştım kahvaltıda bile yediğimi hatırlıyorum.

BU arada bence kisir kelimesini kimse kullanmasinn

Bemm de fena zaafim var kisira yaa
Agzimin suyu akiyo su an

Bi kisir bi cigkofte zaten yemeklerden en dayanamadigim
Sinirsiz yiyebiliyorum resmen onlari

Ebru bu konuda cok benziyoruz seninle
İkimizin de iki zayif noktasi, damak tadimiz benziuordur belki de

Bak kendide farketmiş ama ona rağmen yemiş işte. İnşallah yarın tartıda güzel bir sonuç alırsın etkilemez iki kaşık kısır.

Bence böyle düşünüpte olumsuzluğa kapılma çünki insan bedenine düşünceleriyle yön veriyor birçok zaman. İnşallah yarın tartı seni şaşırtır.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Domates,peynir

ÖĞLEN
1 bardak süt

ARA
1 bardak süt

AKŞAM
Müslili yoğurt
1 kayısı

Afiyet olsun canım dengesiz değil çok hafif olmuş. Umarım yarın iyi bir sonuç alırsın tartıda.

Hadi bakalım yarın güzel bir gün olacak inşallah. Bende merak ediyorum kim kime çıkacak diye çünki kura çekeceğim

Betül hiç olmuşmu bu menü. Bişey yemedim diyosun yaz helvası yiyosun hemde perşembe günü. Düzgünce yemek yesen ne güzel olacak. Yarın fazla çıkarsan zaten seni kimse elimden alamaz, geçen hafta söylemiştim. Hani hedef koymuştuk 1 kilo verecektin. Zaten verme bak ben sana neler yapıyorum

bu Arada kiyafet konusunda son kararimi verdim

Saks mavisi bi etek aldim
Uzerine de beyaz bir bluz bebe yaka hem de cok tatli

Bunlari giyicem resmini koyarim onun da
Ama cekerken basimda ortu yoktu simdi duzenlemeye useniyorum

Siyah etek de guzeldi ama hafif sisman gosteriyordu bence icime sinmemisti
Bunu daha cok begendim
Sal rengi ve ayakkabi konusunda tavsiyelerinize acigim

Aklimdaki sal rengi fusyaya yakin cok cart olmayan bir pembe
Ama cok renkli olabilirm bu sefer de
Dedigim gibi tavsiyelerinize acigim

Bluzun siyahini da aldim oyle bir alternatif de var

Bu kiyafet konusunda da burayi mesgul ediyorum ama kusura bakmiyorsunuz di miii

YA ebru o helvayi ata ogun fln olsun diye yemek niyetine yemedim regldim ya durduramadim kendimi:26:

Ayyy evet sorma yaaaa kısır lafını duyunca hemen dedim acaba yarın kısır mı yapsam, iyi kilo verirsem çiğköfte mi yesem Bende senin gibi doymuyorum ikisinide. Dediğin gibi damak zevklerimiz büyük ihtimal aynı. Kahvaltıda kısır yiyebilen kaç insan vardır acaba

Bence eteğin renginide güzel seçmişsin. O maviye ben bu aralar sarıyı yakıştırıyorum. Güzel görünüyor. Yada eteğin mavisinden de olabilir. Pudra rengide gider belki. Ama bir görmek lazım. Sen koy resimleri biz yorumlarız merak etme. Amman canım yaaa niye meşgul edeceksin ki bugünler için varız biz zaten. Takma kafana

YA ebru o helvayi ata ogun fln olsun diye yemek niyetine yemedim regldim ya durduramadim kendimi:26:

Neyse bakalım olan olmuş inşallah yarın artı çıkmazsın. Çıkarsanda çaktırma bize yoksa ben çaktıracağım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…