geç çıkan dişler ani ateşlenmeler yapıyor hayatım,gerçi biraz olsun önceden sinyal veriyor ama bazen farkedilemiyebiliyor o sinyaller. inşallah senin yavrunda olmaz hayırlısı ile çıkarır dişlerini.
ne güzel herşeyi düşünmüşsün hayatım yer problemide ortadan kalkarsa herşey süper yani. keşke yakın olabilseydikte gelebilseydim. şimdiden kolay gelsin hayatım.
domates limonu arada yapıyorum meliscim ama şu detox dergisinde yağ yakan formül varya ondan yapayım diyorum.
kesinlikle hepsi birbirinin aynı,aslında beynimizi rahatlatsak,yani önce diyet psikolojisine kendimizi sokabilmemiz gerekiyor yoksa hemen bozuluyor. diyet ağır bir sorumlulukmuş gibi görünüyor ama 3 gün sabretsek sanırım sorun kalmıcak.
çok güzel olurdu canım gelmen aslında hepinizle tanışmayı çok istiyorum fırsat yaratıp değerlendirelim görüşmeye çalışalım.
hangi detoksu yapıyorsun 1-2 birşey var ama hangisi?
aslında kızlar şöyle yapsak daha iyi gibi bence. bu takımda herkes farklı bir diyet uygulasın ama kaçamaksız,herkesin diyeti farklı olsun.diyete başlamadan önce herkes net kilosunu ve beden ölçülerini belirlesin. en az 5 gün süreyle yapılsın diyetler kızlar. bakalım hangi diyet kime kaç kilo verdirecek. en azından diyetleri tanımış oluruz,hangi diyet iyi kilo verdiriyor yada başarısız oluyor öğreniriz.vede bilirizki yaptığımız diyet bize kilo verdirecek bir diyet. o zaman daha başarılıo olabiliriz.ne dersiniz. bence bir düşünün,kabul ederseniz herkes bir diyet belirlesin kendine. pazartesiden itibaren başlayalım,ama hafta sonuda abartılı yiyip kilo almak yok. hatta vücuttaki ödemi atmak için pazar günü sadece sıvıyla beslenilecek. ok mi kızlar hadi bakem kabul eden yazsın. etmeyen de yazsın. yani benden size bir fikir. belki hoşunuza gider dedim.
canım çok güzel fiki biz de böylece kendi analizimizi istatistiğimizi yaparız işe yaramayan diyetlerle vakit kaybetmeyiz. Ben bugün dediğim diyete başladım çok kolay sabah peynir ekmek kahvaltımı yaptım. Öğlen simitimi yedim. Akşam tavuk yemeğimi salatamı yedim. İş bundan sonra ilerleyen saatlerde bir şey yememekte.
O zaman herkes (mecburi olarak) bir diyet belirlesin. Biraz baskı kuralım sonuçta zayıflamaya çalışıyoruz ve katı kural koyalım aslında var kurallarımız ama esnetiyoruz. :umursamaz: pazar akşamı son herkes yazsın. Adcım sen de kontroletmekte bana yardımcı olursan sevinirim.
merhaba kizlar nasilsiniz ben bu hafta cok calistim ve vucüdum iflas etti galiba dün cok kötü hastalnadim bogazim cok kötü hicbirsey yiyip icemiyorum yutkunamiyorum bile dün gece cok kötüydü ates üsüme bütün vücudum agridi sizlerin diyet nasil, gidiyor
canım çok geçmiş olsun. virütik bir şey mi?
kızlar selam sabah 1 dılım ekmek 1 dılım peynır
oglen 1/2 ekmek salcalı 1 yemek kasıgı bakları engınar
yarın tartılacagım insallah kilo veririm gerçi yürüuüş yapamadım ayagım acıyor
melıs ad1 dosba emırel acıbıber karamanlı jojel melenkoli hepınızi ozledım kızlar
opuldunuz
canım biz de seni çok özledik.
valla sekercım benım dıyet gectıgımız hafta bozuldu (cok kılo aldım 3 kg)bu hafta dıkaat edıyorum ama yürüyüş yapamıyorum ayak bas parmagımda dolama çıktı
yarına belki yürüyebilirim denıze gıremıyorum hastalandım
sporsuz bakalım yarına nekadar vermıs olacagım gercı gecen hafta 62.7
bu pazartesı 63.4 kg olmustum
bence o kilolar ödemdi ve gidecekler.
bizde seni özledik tırtılcım,valla bende dikkat ediyorum ama kilo veremiyorum yada benim baskülüm bozuk,bu kadar efora kilo verilmezmi yaaa deli olcam bu sabah tartıldım yine aynıyımmafoldumbenaslında bolda sıvı tüketiyorum maden suları içiyorum sirkeli su içiyorum yatmadan önce günde 1 saat 7km yürüyürum ki bunun dışında da işten dönerken yaklaşık 1 km yol yürüyorum,ayyyyyyyyyyyyyy bana fenalık geliyo vallakafamçokkarıştı
canım reglle birlikte en az 1 kilo gideceğine eminim.
bende yapabilirm geliyo bu diyeti,simtde var birde çok katı bir diyet değilmiş,söylendiği gibi kilo verdiriyorsa süper vallaa.s
benim güzel gitti bugün bakalım ne sonuçlar alacağım.
selam kızlar nasılsınız..yarın bildirim günü:teytey:
evet canım heyecan dorukta bakalım ne olacak sen iyimisin bu hafta da dereceye girecekmisin yine?