Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok güzel olurdu canım gelmen aslında hepinizle tanışmayı çok istiyorum fırsat yaratıp değerlendirelim görüşmeye çalışalım.
hangi detoksu yapıyorsun 1-2 birşey var ama hangisi?

canım çok güzel fiki biz de böylece kendi analizimizi istatistiğimizi yaparız işe yaramayan diyetlerle vakit kaybetmeyiz. Ben bugün dediğim diyete başladım çok kolay sabah peynir ekmek kahvaltımı yaptım. Öğlen simitimi yedim. Akşam tavuk yemeğimi salatamı yedim. İş bundan sonra ilerleyen saatlerde bir şey yememekte.
O zaman herkes (mecburi olarak) bir diyet belirlesin. Biraz baskı kuralım sonuçta zayıflamaya çalışıyoruz ve katı kural koyalım aslında var kurallarımız ama esnetiyoruz. :umursamaz: pazar akşamı son herkes yazsın. Adcım sen de kontroletmekte bana yardımcı olursan sevinirim.

canım çok geçmiş olsun. virütik bir şey mi?

canım biz de seni çok özledik.

bence o kilolar ödemdi ve gidecekler.

canım reglle birlikte en az 1 kilo gideceğine eminim.

bende yapabilirm geliyo bu diyeti,simtde var birde çok katı bir diyet değilmiş,söylendiği gibi kilo verdiriyorsa süper vallaa.s

benim güzel gitti bugün bakalım ne sonuçlar alacağım.
selam kızlar nasılsınız..yarın bildirim günü:teytey:

evet canım heyecan dorukta bakalım ne olacak sen iyimisin bu hafta da dereceye girecekmisin yine?

kızlar analiz raporumuzu verelim diyorum.
hedef güncellemesi, isminiş yazdıklarım yeni tarihli hedef belirleyebilirlerse vereceğim.

ad, patbori, acıbiber, emirel

Son düzenleme:
73,3 çıktım ben şimdi ya, offfff kii ne offffffffff......
yarın uyanamazsam diye şimdiden yazayım dedim....

Bu arada günaydın kızlar,
ben de 59.8im. Dün 60la size yazdığım diyete başladım bundan öncede başladıklarım olmuştu ama bozmuştum ama bu zor değil sanırım bozmam. Kahvaltımı da yaptım.

Son düzenleme:
günaydın canım.
1.2 kilo vermişsin bir haftada neden üzülüyorsun yeniden göreceksin 76ları.
bu arada tatile gitmedin mi kuzunun yanına?

selam kızlar çok fazla kalamıyorum. kilomu yazıp hemen çıkıyorum.meliscim kilom 53 hayatım.hepinizi öpüyorum .akşama görüşürz kızlar.

merhaba şekerler opuyorumnanaktan
çok merak ediyorumm hepinizi çok özledim neler yaptınız nasılsınız

tamam adcım not ettim.

nereusum ben de seni çok merak ettim hatta bugün biraz kurcaladım nerlerdesin ne yapıyorsun diye kalp kalbe karşıymış. Sen nasılsın şekercim, biz de pek numara yok kilolar sürünüyor :kedi:

nereusum seni görmüşken sorayım bazılarının ismi kızarmış ne anlama geliyor ki sen bilirsin böyle şeyleri kaydirigubbakcemile5

canıımmm hiç sorma valla durumlar kötü biraz bende ben geri aldım verdiğim 2 gramı :roflol:
tatildeydim almam normal demi ama
neysem kızaran isimler kart sahibi sitenin kartı var artık bazı yerlerde indirim geçerli birde sitede bazı özel bölümleri var kart sahibi olanların başındada kk nın amplemi kürk var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…