canıımmm hiç sorma valla durumlar kötü biraz bende ben geri aldım verdiğim 2 gramı :roflol:
tatildeydim almam normal demi ama
neysem kızaran isimler kart sahibi sitenin kartı var artık bazı yerlerde indirim geçerli birde sitede bazı özel bölümleri var kart sahibi olanların başındada kk nın amplemi kürk var canım
sen nasılsın nereusum herşey yolunda mı?
özel hayatınla ilgili güzel bir duyum aldım doğrumu?:kedi:
aman da aman kuzum gelmiş benim kız nerelerdesin sen msnyide hiç açmıyosun çok özledim seni
bazı konulara biz yazı yazamıyoruz mesela cinsellik :))
13 lira gibi bir ücreti var sanırım mecburi değilmiş
ayyy yerim benn onuuu gelin olur inşallahh
canımya allah mutlu uzun ömürler versin allah bağışlasın nasıl heycanlısın cnaım ilk doğum günüydü değilmi yanlış hatırlamıyorsam
canım ben çok iyiyim evet öyle oldu biraz herşey yoluna girdi :kedi:
alam belki kızar bana ama birazcık aşık olunca şey oluyor yanii :kedi: :kedi:
inşallah utandırmaz beni
melisciğim daha gidemedim evde ve işte tatil yapıyorum haftaya gel dediler yoksa bu akşam gidecektim aslında çok sıkıldım artık vücudumda isyan ediyor vücudumun herbiryeri tatil tatil diye bas bas bağırıyor kuzumuda çok özledim benden müzik kutusu istedi pembe balerinli şarkı söyleyen kızım nerde gördün sen onu alayım ordan dedim yok anneciğim uzun zamandır hayal ediyodum dedi şimdi ben nerden bulacam onun hayalini üf üffffffff biri bana akıl versin
şimdik şöyle başayayım ozamann
tatile başladığım günden itibaren hergün uyuduummmm çok güzeldii zemuszemus
sonram uyanıp yemek yiyip tekrar uyuyordum
5 çayları çok güzeldi
günlere gittim pastalar börekler tabi :kedi:
bukadar yiyip aklıma gelincede srkeli suyumu içiyordum
65.2 kilo oldum 1 kilo aldım
tartı bazen 64.8 de diyor ama aldım yanaklarım pembeleşdi
sonram tatil öncesi biz barışmıştık
daha öncesinden çok aradı ve aramamasını söylemiştim siz bu kısmını bilmiyonuz pek anlatmadım
birsüre çenem düşmüştü tabi
o aramaya devam etti 2 ay kadar böyle sürdü arama dedimm epey sonra bu birgün yanıma geldi
ayağına kapanırım istersen falan filan dedi ama kapanmadı
tekrar gelirse kapancak kaydirigubbakcemile3
sonram böyle oldu işte ben son şans verdiğimi söyledim artık ömrünün sonuna kadar olan tek şansın dedim
oda iyi kullancağına dair söz verdi barıştıkdan sonraki ilk ayda biraz süründürünce güzel oldu bişiler işte
aydınlattın bişzi hayatım, ne güzel herşeyi soruyorduk sana kaçtın gittin gül gibi geçiniyorduk oysa kaydirigubbakcemile2 neyse biz seni tırtıklarız yine özelden.
amin canım evet ilk olacak inşallah pasta bakıyorum internetten herşey çok güzel olsun istiyorum bu sene çok önemliydi karnımdan çıktı bebekti ve artık çocuk oldu -herşey hızlı gelişti çok duygusalım bu konuda senağlama
inşallah utandırmaz hayatım iyi düşün iyi olsun, sen mutlu ol yeter her geçen günün kıymetini bil. Çok sevindim senin adına hihoyyyt
melisciğim gitmeyi bende çok istiyorum ama kuzenimin eşinin ameliyat durumu var eğer olmazsa beraber gideceğiz olursada tatilimi yarıda kesmek zorunda kalacam çünkünem izmirdekiler ankaraya gelmek zorunda kalacak bugün belli olacak şekerim anlayacağın
canım ya nasılda duygulanırmış Şeniz okula başlicakk lise itip üni. olcak ayrı heycan olcak sonra yuvadan uçucak inşallah
tabi bunlar olurken kardeşlerde olcak :kedi:
resminin olduğu bir pasta güzel olur
ama sen ben kendim yapayım diyorsan o ayrı
annemde hazır pasta yiyemiyor nasıl yapıldığını görmüyorum diyip duruyor
saat 11 oldu kimseler yk yine
şimdi anladım ben de neden bekliyorsun diyordum, önemli bir şeyi yok inşallah.
bu arada melisciğim kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden olurda unutursam diye kızlar daha çok sevdikleri çizgi film kahramanlarının resmini koyduruyolar pastalara en azından benimki öyle gerçi hiç koydurmadım bugne kadar içimde onun pişmanlığıda yok desem yalan söylemiş olurum ne güzel bi duygu onların büyüdüğünü görmek ama büyüdükçe senden uzaklaştıklarını görüyosun birsene önce benden birgece bile ayrı kalamazdı benim zilloşum şimdi ise 1hafta olacak hiç banamısın demiyor arkadaşları deniz istediği saatte kalkıyor herkesler nazlandırıyor onu arayıpta bulamadığı şey ama çok özledim ben onu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?