inşallah yoktur canım tam bilmiyorum hastalığını vücudu kemik üretiyor ama buseferki biraz ciddi galiba boynunun arkasından çıkmış galiba eğer ameliyat olmaz ise bitkisel hayata girer demişler bugün haber bekliyorum bakalım
kızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:
nereuscum hoşgeldin nasıl gidiyor hayat özledik seni yaa
kızlar dıjıtal tartıda tartılamadım
burada komsumuzda tartıldım
60.5 ıle 61 arası cıktı 61 dıyelım
güzel kilo vermişsin canım tebrikler, ne yaptın?
kızlar sabahın 7.30undan beri buradayım bugün bildirim günü herkesin bildiği gibi herkes bilg. başında olurdu ne oldu size, motivasyonlarımızı kaybetmemiz çok doğal.
kilo bildirimi yapmayan 4 kişi var ve son saat 12 biliyorsunuz. 2 hafta üst üste yapmayınca diskalifiye olunacağını da biliyorsunuz, ben bir şey demiyorum artıklmaz:
kızlar sabahın 7.30undan beri buradayım bugün bildirim günü herkesin bildiği gibi herkes bilg. başında olurdu ne oldu size, motivasyonlarımızı kaybetmemiz çok doğal.
kilo bildirimi yapmayan 4 kişi var ve son saat 12 biliyorsunuz. 2 hafta üst üste yapmayınca diskalifiye olunacağını da biliyorsunuz, ben bir şey demiyorum artıklmaz:
çok kızdım hem de:umursamaz:mafoldumben tırtılım ama böyle olmaz ki anlamıyorum.
kızımla hiç ilgilenmedim yerlerde sürünüyor yavrucak bildirim bekliyorum 4 kişi kayıp.
Bir yerde bir hata var, ben ondan dedim takımı tatile sokalım kimse vakit ayıramıyor diye. Herkesin kendi sorumlulukları var ama benim de çok fazla sorumluğum var emin olun hem evde hem işte. Vakit ayırmaya çalışıyorum.
Aman sen beni boşver kızarım öyle arada.
opuyorumnanaktan
kıxzkınlığım geçti ama herkes bundan böyle izinde olan izindeyim giremeyeceğim yazsın lütfen.
Kızlar aksilik oldu misafirim geldi ve apar topar hemen geldim eşimin işyerine
bu sabahki kilom 73.8((
umarım çok geç kalmamışımdır ..özür diliyorum((
canımcığım sakin ol bunları stres yapıp kendini boşyere yorma kim yapmadıysa diskalifiye olur bukadar basit kimse için çocuğundan ödün verme ya benimde işim çok bugün yardım edemedim sana yeni müdür geldi onun sıkıntısı var canım aslında takımı tatile sokmak iyi bir fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?