Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öyle meliscim valla ne ypcaz görmezden gelincek artık

ablacım geçmiş olsun
evet diğer güzlller yok göremezsem öpüyorumm hepinizii inşallah hepiniz iyisinizdir

kızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:

kızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:

hoşgelmişler canım hasret gider bolbol. Çok yeme ama bu haftayı 100 grla atlatmışsın ama dikkat et yemeye devam edersen alırsın.
emireli izinlimi yazacağız yoksa haber varmı?

kızlar sabahın 7.30undan beri buradayım bugün bildirim günü herkesin bildiği gibi herkes bilg. başında olurdu ne oldu size, motivasyonlarımızı kaybetmemiz çok doğal.
kilo bildirimi yapmayan 4 kişi var ve son saat 12 biliyorsunuz. 2 hafta üst üste yapmayınca diskalifiye olunacağını da biliyorsunuz, ben bir şey demiyorum artık lmaz:

güzel kilo vermişsin canım tebrikler, ne yaptın?

sekercım
hiç spor yapamadım ama sabah 1 dılım salcalı ekmek 1 dılım peynır yesılcay
saat 15.00 gıbı 1 su bardağı yogurt
akşamada sebze yemegı 4 yemek kasıgı 1 dılım ekmek
aslında kılo verıp vermedıgım kendı tartımda bellı olacak komsumuz 1 kg fazla tartıyor dedı
Eger fazlaysa 60 kılo falanım
ankarda tartıdıgım zaman belli olacak

patron senı kızdırmısız anlasılan opuyorumnanaktan

çok kızdım hem de:umursamaz:mafoldumben tırtılım ama böyle olmaz ki anlamıyorum.
kızımla hiç ilgilenmedim yerlerde sürünüyor yavrucak bildirim bekliyorum 4 kişi kayıp.
Bir yerde bir hata var, ben ondan dedim takımı tatile sokalım kimse vakit ayıramıyor diye. Herkesin kendi sorumlulukları var ama benim de çok fazla sorumluğum var emin olun hem evde hem işte. Vakit ayırmaya çalışıyorum.
Aman sen beni boşver kızarım öyle arada.
opuyorumnanaktan

kıxzkınlığım geçti ama herkes bundan böyle izinde olan izindeyim giremeyeceğim yazsın lütfen.

13. TAKIM **112. ETAP**
ad1 (53.3 / 53.0 / 0.3 / 0.56&#37
melis08 (59.5 / 59.8 / -0.3 / 0.50%)
dosba (69.7 / 70.8 / -1.1 / -1.58%)
melzeyit (78.4 / 77.2 / 1.2 / 1.53%)
patbori (71.5, geri dönmek üzere ayrıldı, tatilde)
acıbiber2053 (64.9 / 65.0 / -0.1 / -0.15%)
emirel (61.5, geri dönmek üzere ayrıldı, tatilde)
tırtıl kelebek (62.7 / 61.0 / 1.7 / 2.71%)
umrumdışı (72.8 / 73.3 / -0.5 / -0.69%)
melankoli_84 (67.0 / 67.0 / 0.0 / 0%)
shopaholic (73.8 / 73.8 / 0.0 / 0%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (602.1 / 600.9 / 1.2 / 0.20%)

Son düzenleme:
5.TAKIM **112.ETAP***

canzi3445 ( 75.4 / 74.9 / 0.5 / 0.66% )
asya25 ( 69.8 / 69.7 / 0.1 / 0.14% )geri dönmek üzere ayrıldı.
chocolategirl ( 78.4 / 78.8 /- 0.4 /- 0.51 )
bijoux ( 65.5 ) geri dönmek üzere ayrıldı.
sportie ( 55.0 / 55.0 / 0.0 / 0.0% )
xTABU ( 97.0 / 96.7 / 0.3 / 0.31% )
mersa ( 82,0 / 82.0 / 0.0 / 0.0 %)
cocostar ( 57,5 / 57.5 / 0.0 / 0.0% )
olu_gelin ( 58.0 /58.2 / -0.2 / -0.34% )

5. Takım Toplam Kilo 573.1 / 572.8 / 0.3 / 0.05%)

canım meliscim çok teşekkür el altmışın .saol canım son hali tablomuzun bu:))

patbori ve emirel tatildesiniz diye bildirim yapamadınız sanırım, izinli saydım sizi geri dönünce yeniden devam edersiniz kaldığınız yerden
melankoli_84 ve shopaholic ilk defa bildirimde bulunmadınız.
kızlar biraz daha hassas olalım, eğer işiniz varsa bir gün önceden bildirebilirsiniz.

Kızlar aksilik oldu misafirim geldi ve apar topar hemen geldim eşimin işyerine
bu sabahki kilom 73.8 ((
umarım çok geç kalmamışımdır ..özür diliyorum((

canımcığım sakin ol bunları stres yapıp kendini boşyere yorma kim yapmadıysa diskalifiye olur bukadar basit kimse için çocuğundan ödün verme ya benimde işim çok bugün yardım edemedim sana yeni müdür geldi onun sıkıntısı var canım aslında takımı tatile sokmak iyi bir fikir
kıxzkınlığım geçti ama herkes bundan böyle izinde olan izindeyim giremeyeceğim yazsın lütfen.[/QUOTE]

melankoliciğim sürekli bunu yapıyor daha öncede bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu yine aynısını yaptı akşamdan bildirmiş olsa bu sıkıntı olmayacak

Kızlar aksilik oldu misafirim geldi ve apar topar hemen geldim eşimin işyerine
bu sabahki kilom 73.8 ((
umarım çok geç kalmamışımdır ..özür diliyorum((

canım aynı geçmiştim kilonu. Olsun olur bazen böyle. En iyisi ben herkese cebimi vereyim bir şejilde internete giremeyen yazsın mesaj olarak bana.

yemek yedirdim canım kızıma. hiç bir şey yemiyor o da deli, ediyor beni sabahtan beri aç ona da canım sıkkın burada patladım.
yok tatlım sen sıkma canını yardım ediyorsun her zaman bu gün evdeydim hallettim de işte ne bileyim canım sıkkın. En iyisi kendimi biraz dışarıya atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…