canım çok geçmişolsun.birşey söylemek istiyorum. bacım ailen seni çokmu el bebek gül bebek yetiştirdi. bu kadar hastalık nedir böylr.bağışıklık sistemin çokmu zayıf. sanırım biraz narin bir bayansın. dikkat et hayatım kendine valla üzülüyorum. Allah acil şifa versin hayatım ne diyim. :Saruboceq: opuyorumnanaktanmerhaba kizlar nasilsiniz ben bu hafta cok calistim ve vucüdum iflas etti galiba dün cok kötü hastalnadim bogazim cok kötü hicbirsey yiyip icemiyorum yutkunamiyorum bile dün gece cok kötüydü ates üsüme bütün vücudum agridi sizlerin diyet nasil, gidiyor
melisim temmuz sonu analizi ise ben 50 olmayı hedefliyorum canımcım kusura bakma hayatım hep yazıcam diyorum unutuyorum. kafa işte. :kedi:kızlar analiz raporumuzu verelim diyorum.
hedef güncellemesi, isminiş yazdıklarım yeni tarihli hedef belirleyebilirlerse vereceğim.
ad, patbori, acıbiber, emirel
üzülme hayatım,anlaşılan bu yaz hepimiz kilo alacağız. e kışa burdayız demektir.1.1 kg aldım. Kızlar kusuruma bakmayın
oluyor arada böyle sorun etmeyin bence kızlar yoksa haftayı beklerken strese gireceğiz iyice. kaydirigubbakcemile273,3 çıktım ben şimdi ya, offfff kii ne offffffffff......
yarın uyanamazsam diye şimdiden yazayım dedim....
melzeyit üzüldüm akraban için.çok geçmişolsun. umarım sağlığına kavuşur ha-yırlısı ile.Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:inşallah yoktur canım tam bilmiyorum hastalığını vücudu kemik üretiyor ama buseferki biraz ciddi galiba boynunun arkasından çıkmış galiba eğer ameliyat olmaz ise bitkisel hayata girer demişler bugün haber bekliyorum bakalım
nereus gelmişsin görüşemedik hayatım.senin adına sevindim.hakkında hayırlısı olsun inşallah. kendine çok iyi bak. kaydirigubbakcemile5öyle meliscim valla ne ypcaz görmezden gelincek artık
ablacım geçmiş olsun
evet diğer güzlller yok göremezsem öpüyorumm hepinizii inşallah hepiniz iyisinizdir
gözünaydın şekerlik. aman dikkat et anne demek kilo demek bunu sakın unutma. cokacimcoook :roflol:kızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:
melisim bence diğer arkadaşlar bir yana,bizler çünkü kiloyu yazıp çıkıyoruz. kaptan olan sensin doğal olarak uğraşanda sensin. o yüzden sen istersen takımı tatile sokalım. zaten yaz ayı her fırsatta bu güzel aylarda yavrularımıza vakit ayıramazsak ne zaman ayıracaz kışın zaten yeteri kadar boğuluyorlar evde. kararı sen ver hayatım.sadece bir fikir verdim herşekle gelirim. kaydirigubbakcemile5çok kızdım hem de:umursamaz:mafoldumben tırtılım ama böyle olmaz ki anlamıyorum.
kızımla hiç ilgilenmedim yerlerde sürünüyor yavrucak bildirim bekliyorum 4 kişi kayıp.
Bir yerde bir hata var, ben ondan dedim takımı tatile sokalım kimse vakit ayıramıyor diye. Herkesin kendi sorumlulukları var ama benim de çok fazla sorumluğum var emin olun hem evde hem işte. Vakit ayırmaya çalışıyorum.
Aman sen beni boşver kızarım öyle arada.
opuyorumnanaktan kıxzkınlığım geçti ama herkes bundan böyle izinde olan izindeyim giremeyeceğim yazsın lütfen.
üzülme birtanem arada olur böyle şeyler birbirimizi idare edeceğiz dimi hayatım.lütfen üzülme. opuyorumnanaktankilomda bir farklılık yok malesef,çok moralim bozuldu bu yüzden,o kadar uğraşıyorum ama sanırım adet olmamdan kanaklanıyo,dün banyo yaptım sanırım birkaç güne vücut kendini toparlar,bu gün sabajh laight ekmeğinden totst yaptım ve şimdi geldim ne yiyceğimide bilmiyorum açıkcası moralim bozuldu melzeyitin söylediği söze:sinifsinif:elimi yüzümü yıkayıp üstümü bi değiştireyim gelirim tekrar kızlara.s
ayrıca şunu belirtmek isterim. canımcım hafif yediğini zannediyorsun ama fazla yiyorsun. en basidinden şimdi yazdığın yemeğin üzerine 4 bardak yeşil çay mideni küçültmeye yaramaz şişmedinmi o kadar çaydan sonra.miden küçülmezse kilo vermen zorlaşır hayatım. hafif şeyler ye ama az yemeğe çalış önemli olanda bu zaten.öğlen kendime patates buğlaması yaptım çok az sıvı yağla üzerinede yumurta çırpıp döktüm buharda pişirdim ve ekmeksiz yedim peşinede 4 bardak yeşil çay içtim,akşama sadece karpuz yemeyi düşünüyorum,akşam 7 gibide yürüyüşüme çıkarım,moralimi bozup yemeğe vurmuycam kendimi kilo verdiğimi hissediyorum bikaç gün saonra belli olur sanırım,bu arada emirel h.ga.s
nasıl oldun balım. gelmişsin çok fazla durmamışsın. neyse umarım iyisindir öpüyorum hayatım. a.s.öpüyorum herkesi,görüşürüz...
melisim temmuz sonu analizi ise ben 50 olmayı hedefliyorum canımcım kusura bakma hayatım hep yazıcam diyorum unutuyorum. kafa işte. :kedi:
melisim bence diğer arkadaşlar bir yana,bizler çünkü kiloyu yazıp çıkıyoruz. kaptan olan sensin doğal olarak uğraşanda sensin. o yüzden sen istersen takımı tatile sokalım. zaten yaz ayı her fırsatta bu güzel aylarda yavrularımıza vakit ayıramazsak ne zaman ayıracaz kışın zaten yeteri kadar boğuluyorlar evde. kararı sen ver hayatım.sadece bir fikir verdim herşekle gelirim. kaydirigubbakcemile5
üzülme birtanem arada olur böyle şeyler birbirimizi idare edeceğiz dimi hayatım.lütfen üzülme. opuyorumnanaktan
meliscim dergiyi büyük ihtimalle yarın inceleyip şu yağ yakan detox u yapıcam yarın malzemelerini alırım sanırım. diyet olarakda ben sarı kırmızı diyetini tekrar yapem diyorum. ama sunduğun alternatifleri de incelicem hayatım çok sağol uğraşmışsın yine bizim için. herkes umarım bu konuda hassasiyetli davranır. ayrıca bu bulyon çorba ne ben onu anlamadım hayatım. yazarsan sevinirim. yada senin şu simit ayran diyetinimi yapsam ama sen yapda ben ona göre karar vereyim. :1hug:
tırtılım bireyselde 3. oldun tebrikler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tesekkurler canımm
dun bıraz kacamak yaptım
asıl kılom ank da cıkacak baskalarının tartısına cok guvenemıyorum cokta sevınemıyorum
20 temmuzda ank olacağım insallah
günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
tırtıl kelebeğim tebrik ediyorum canım seni..
kızlar sanırım benim baskülümü yenilmem gerek..arkası arkasına deniyorum tartılıyorum ve 500 gr oynuyor..uff aslında yeniydi:umursamaz:
evet hayatım hatırlıyorum. güzel gidiyordu.bende onu demek istiyorum. ne kadar hafif yersek yiyelim mideyi çok şişirirsek istediğimiz kiloya inemiyoruz. az ama gerçekten az yemeliyiz.güzel fikir adım herşeyden 2 kaşık 2 ısırık.
Bir dönem sidanur acıktıkça yumruğu kadar yiyerek ok güzel kilo vermişti hatırlıyormusun
kız sen 3 kilo al bireyselde de 3. ol nasıl olduki anlamadım. :uhm:tırtılım bireyselde 3. oldun tebrikler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım günaydın hoşgeldin. Bazen oluyor öyle bir kaç kere tartıl aynı kiloyu verecektir. 1 defa farklı çıkabilir dijitallerde oluyor öyle bazen.
Not: Kızlar paylaşım alanında olay var 6. takım dün görevini yapmadı kapatılsınmı diye oylamaya sunuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?