Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

12. takım izne zyrıldı 7. takımdan sonra.
bakalım biz idare edebilecekmiyiz. Ben edebileceğimize inanıyorum.kaydirigubbakcemile5

bende inanıyorum,biraz önce karpuz yedim belki yürüyüş sonrası azcık yaptığım yemekten yerim açık durumuma bağlı ama belkide yemem,şimdi yürüyüş için hazırlanmam lazım,gelince yazarım yinea.sopuyorumnanaktan

öncelikle kilo veren herkesi tebrik ediyorum.... veremeyenlerde inşallah haftaya vericez...

melisciğim ben şu 38 günlük diyeti yapacam ama ancak pazartesi başlayabilirim ve diğer hafta nekadar devam ettirebilirim bilmiyorum

tamam melzeyitcim ben de simiti yapıyorum.
herkesten bekliyorum tatile çıkmayan izinli olmayan herkesten mecburi yani bu diyetler değil de başka da seçebilirsiniz.

canım çok geçmişolsun.birşey söylemek istiyorum. bacım ailen seni çokmu el bebek gül bebek yetiştirdi. bu kadar hastalık nedir böylr.bağışıklık sistemin çokmu zayıf. sanırım biraz narin bir bayansın. dikkat et hayatım kendine valla üzülüyorum. Allah acil şifa versin hayatım ne diyim. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
kızlar analiz raporumuzu verelim diyorum.
hedef güncellemesi, isminiş yazdıklarım yeni tarihli hedef belirleyebilirlerse vereceğim.

ad, patbori, acıbiber, emirel
melisim temmuz sonu analizi ise ben 50 olmayı hedefliyorum canımcım kusura bakma hayatım hep yazıcam diyorum unutuyorum. kafa işte. :kedi:

1.1 kg aldım. Kızlar kusuruma bakmayın
üzülme hayatım,anlaşılan bu yaz hepimiz kilo alacağız. e kışa burdayız demektir.

73,3 çıktım ben şimdi ya, offfff kii ne offffffffff......
yarın uyanamazsam diye şimdiden yazayım dedim....
oluyor arada böyle sorun etmeyin bence kızlar yoksa haftayı beklerken strese gireceğiz iyice. kaydirigubbakcemile2

melzeyit üzüldüm akraban için.çok geçmişolsun. umarım sağlığına kavuşur ha-yırlısı ile.Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:
öyle meliscim valla ne ypcaz görmezden gelincek artık

ablacım geçmiş olsun
evet diğer güzlller yok göremezsem öpüyorumm hepinizii inşallah hepiniz iyisinizdir
nereus gelmişsin görüşemedik hayatım.senin adına sevindim.hakkında hayırlısı olsun inşallah. kendine çok iyi bak. kaydirigubbakcemile5
kızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:
gözünaydın şekerlik. aman dikkat et anne demek kilo demek bunu sakın unutma. cokacimcoook :roflol:

melisim bence diğer arkadaşlar bir yana,bizler çünkü kiloyu yazıp çıkıyoruz. kaptan olan sensin doğal olarak uğraşanda sensin. o yüzden sen istersen takımı tatile sokalım. zaten yaz ayı her fırsatta bu güzel aylarda yavrularımıza vakit ayıramazsak ne zaman ayıracaz kışın zaten yeteri kadar boğuluyorlar evde. kararı sen ver hayatım.sadece bir fikir verdim herşekle gelirim. kaydirigubbakcemile5
üzülme birtanem arada olur böyle şeyler birbirimizi idare edeceğiz dimi hayatım.lütfen üzülme. opuyorumnanaktan
ayrıca şunu belirtmek isterim. canımcım hafif yediğini zannediyorsun ama fazla yiyorsun. en basidinden şimdi yazdığın yemeğin üzerine 4 bardak yeşil çay mideni küçültmeye yaramaz şişmedinmi o kadar çaydan sonra.miden küçülmezse kilo vermen zorlaşır hayatım. hafif şeyler ye ama az yemeğe çalış önemli olanda bu zaten.
sadece bir öneri. kaydirigubbakcemile

öpüyorum herkesi,görüşürüz...
nasıl oldun balım. gelmişsin çok fazla durmamışsın. neyse umarım iyisindir öpüyorum hayatım. a.s.
meliscim dergiyi büyük ihtimalle yarın inceleyip şu yağ yakan detox u yapıcam yarın malzemelerini alırım sanırım. diyet olarakda ben sarı kırmızı diyetini tekrar yapem diyorum. ama sunduğun alternatifleri de incelicem hayatım çok sağol uğraşmışsın yine bizim için. herkes umarım bu konuda hassasiyetli davranır. ayrıca bu bulyon çorba ne ben onu anlamadım hayatım. yazarsan sevinirim. yada senin şu simit ayran diyetinimi yapsam ama sen yapda ben ona göre karar vereyim. :1hug:

tırtılım bizde seni özledik hayatım. sık dişinide başka kilo alma bacım. geri döndüğünde 1 haftada verecen o 3 kiloyu seni ben kontrol edecem ona göre. sende hemen bir diyet belirle kendine. başla hayatım tatil matil farketmez. aslında daha iyi verirsin ama kendine hakim olabilmen lazım canımcım. sana şimdilik 2 kaşık diyeti uygulayalım. önüne gelen her yiyecekten 2 kaşık yada 2 ısırık alabilirsin tepeleme değil tabi. silme 2 kaşık olcek. ayrıca günde 4 lt su. hepsini birden değil ama akşam saat 8 e kadar içmiş olcen. hadi bakem nesıl beğendinmi fikrimi. keşke yapabilsen neyse öptüm tatlım.

tatlım yok yanlış anlaşılmasın o an kızıma bir şey yemediği için biraz canım sıkkındı sert çıktım işten kaçsam bu sorumluluğun altına gimezdim de.
Motivasyon için yani, herkes şöyle bir düşünsün ben de tabi (kilo verenler bir yana) neden kilo veremiyoruz, neden herkes kaçamak yapıyor, takıma katılmaktadaki amacımız ne sadece psikolojik tatmin mi, kimsenin bu sorulara evet diyeceğiniz sanmıyorum. Hiç birimiz tek başına kilo veremedik ondan burdayız paylaşımın önemini herkes tecrübeyle defalarca gördü, paylaşımın iyi olduğu hafta herkesin kilo verdiğini ilk üçe girdiğimizi gördük.
kalan kilolarımızı verelim hep beraber tek isteğim bu ben de çok sıkıldım bir an önce bana yapışan 5 kilodan kurtulmak istiyorum bunun için hepinizin desteğine ihtiyacım var. Öteki mevzuyu paylaşıma göre birlikte karar veririz.
bulyon çorba sanırım suyun içine bulyon (et yada tavuk belirtmiyor ama) atıp kaynatılıyor yani benim anladığım bu.
simit ayran bana güzel geldi iyi de gidiyor bakalım.

güzel fikir adım herşeyden 2 kaşık 2 ısırık.
Bir dönem sidanur acıktıkça yumruğu kadar yiyerek ok güzel kilo vermişti hatırlıyormusun

tesekkurler canımm
dun bıraz kacamak yaptım
asıl kılom ank da cıkacak baskalarının tartısına cok guvenemıyorum cokta sevınemıyorum
20 temmuzda ank olacağım insallah

evet canım sen de haklısın umarım başkalarının baskülü fazla gösteriyordur :)
yine de tebrikler, sen sevin kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlaropuyorumnanaktan
tırtıl kelebeğim tebrik ediyorum canım seni..
kızlar sanırım benim baskülümü yenilmem gerek..arkası arkasına deniyorum tartılıyorum ve 500 gr oynuyor..uff aslında yeniydi:umursamaz:

canım günaydın hoşgeldin. Bazen oluyor öyle bir kaç kere tartıl aynı kiloyu verecektir. 1 defa farklı çıkabilir dijitallerde oluyor öyle bazen.

Not: Kızlar paylaşım alanında olay var 6. takım dün görevini yapmadı kapatılsınmı diye oylamaya sunuldu.

güzel fikir adım herşeyden 2 kaşık 2 ısırık.
Bir dönem sidanur acıktıkça yumruğu kadar yiyerek ok güzel kilo vermişti hatırlıyormusun
evet hayatım hatırlıyorum. güzel gidiyordu.bende onu demek istiyorum. ne kadar hafif yersek yiyelim mideyi çok şişirirsek istediğimiz kiloya inemiyoruz. az ama gerçekten az yemeliyiz.

tırtılım bireyselde 3. oldun tebrikler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kız sen 3 kilo al bireyselde de 3. ol nasıl olduki anlamadım. :uhm:
ayrıca tebrikler. :içelim:

evet dijitaller bazen sabıtıyor. 1 kere tartıldıltan sonra hemen tekrar tartılmayın kızlar,bütün dijital ürünler aynıdır aslında. tansiyon aletleri falanda aynı.bir kere ölçüm yaptıktan sonra bir müddet beklemek kerekiyor yoksa yanlış sonuç veriyor.
6. takım neden böyle yaptıkine dur gidip bakem şunlara. CADIARZU

bu 6. takım meselesini okudum. farkında olmadan bir hata yapmışlar ve çok üzgünler zaten. kapatılması gibi bir durum biraz saçma bence. ceza almaları mantıklı olur. ordaki arkadaşda yazmış 1 ay listeleri hazırlarım diye ceza alsınlar tamam işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…