Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa Hilal mi masum duysak inanıcazz
gerçi şimdi hakkını yemiyim Ebrunun yanında Hilal melek melek

pes ettim ..gidiyorum ..islerim var
en azından 7 sayfayı hallettin
gerisini de sonra okursun :)

döktür ortim..:13:hilal beni eskisi gibi sevmiyormu diye sorguluyor da şu an bunu ne deneme nede bekleme zamanı...sevgilerini paylaşıp destek olma zamanı..

Derya zaten hep sakinleştirici etkisi gösteriyor günde 3 doz gerekli Betül

Ne dedi ki annesi, bir de ne kadar iyi olsa da kaynana diye düşünüyoruz ister istemez daha alıngan oluyoruz.

Anlıyorum şimdi sen anlatınca Derya'cım da çok soğuk davranıyorum şu an elimde olmadan aslında isterim öyle davranmak ama yapamıyorum kii :26:

sen soğuk davranınca o daha çok gerilir bu sefer
yani şöyle düşün o da çok rahat şunları düşünebilir

'zaten zor olaylar ben de geriliyorum, elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum farkındayım ama Hilal de bana kızıyor off pff falan' :)

üzerine tuz biber olma Hilalim merhem ol

Gelen gideni aratıyor sanırımm
Ben kıyamazdım Ebru canınızı okuyordur

döktür ortim..:13:hilal beni eskisi gibi sevmiyormu diye sorguluyor da şu an bunu ne deneme nede bekleme zamanı...sevgilerini paylaşıp destek olma zamanı..

Aynen öyle düşünüyorum Derya'cım ..
Hatta böyle düşündüğüm için, acaba istemiyor mu ne biliyim evlenince de böyle ilgisi azalır mı gibi düşüncelerle ayrılığı bile düşündüm ..

Ne güzel diyorsunuz Betül'üm ya öyle ..
Aslında ben sevdiceğimi tanımadan önce odunun tekiydim, kardeşime bile gösteremezdim sevgimi.
Onun sevgisi ilgisi ile ben öğrendim bunları.
Şimdi de o uzak gibi gelince ben o yakınlığı göstermeyi beceremiyorum nasıl yaparım bilemedim ama sanki anlayışlı olunca da daha sorumsuz davranacak gibi geliyor

Uzattım yanağımı :124::124:

ayy evet ben de sevdiğime mesaj atayım gidip seni seviyorumm diye

Ne dedi ki annesi, bir de ne kadar iyi olsa da kaynana diye düşünüyoruz ister istemez daha alıngan oluyoruz.
Aynen öyle derya ya maşallah sana, insanların hataında olmalı böyle biri mutlaka :)
ya genel olarak güzel şeyler söyledi hatta dedi ki ben seni ilk gördüğümden hemen Allah kalbime bir sevgi koydu fln dedi. inşallah sen de öyle hissedersin zamanla fln.

bir yerde dedi ki yavaş yavaş birbirimizi tanıycaz. senin belki beni tanımayı seçmek elindeydi ama benim seni tanımam irade dışı. Ben oğlumun getrdiği kişiye itiraz etmem saygı duyarım ama hep dua ediyorum iyi biri olsun imanlı kişiler olsun diye falan dedi.

orda demek istediği kötü bir şey değil aslında hiç bir şey yok ama garip geldi bir an
aiınganlık işte, geçti şimdi

Ebru duymasınnn
ben sana özelden yazarım neler yapıyor neler
şimdi gelir e burdan okur diye konuşamıyorum

Hilalcim seni sevmese ilgisi azalsa n diye katlansın bu sıkıntılara

EBRUUUUUUUUUUU çok şey kaçırdınnnnnnnnnn..
pes ettim ..gidiyorum ..islerim var

Anlıyorum şimdi sen anlatınca Derya'cım da çok soğuk davranıyorum şu an elimde olmadan aslında isterim öyle davranmak ama yapamıyorum kii :26:

of of bu ikili ilişkilerde çok garip sen kendini sevdiceğini tanıyorsun siz bir yola çıktınız ve bnu elele tutuşup birlikte göğüsleyeceksiniz..zor anlarda bribirinizi hırpalarsanız zor vede acı günler geçirirsiniz hemde hiç yere ..SEVGİ SEVGİ SEVGİ DİYORUM ARA ONU SENİ ÇOK SEVİYORUM DE ÖZLEDİM DE ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ SENDE YORULDUN DE DESTEK OLDUĞUNU GÖSTER ..bence bu szölere ihtiyacı var...
küçük laf derken bişey demekmi istedi imayla yoksa seni hoşnut etmeyecek birşeymi dedi..kafana takılacağına anlamadıysan uygun bir dillle ne demek istediğini sorabilirisn yoksa zamanla içinde kalıp gereksiz bir ortamda patlama yaşayabilrisn..

hassasın ama oda insan değilmi unutma o üzülünce sende üzülürsün..
masumsun tabi hep bizlein iyiliği için gerekn yerde gerekeni söyledin eli sopalı kaptannnnnnnnnnn..
düğün niye sevmiyorsun neyini bunu bi sorgulasana beyinde bir çapa bu düşünceye sebeb oluyordur..
biz susarsak yetişir..

Evet canım, süründürünce kıymetli oluyomuşsun bende yeni öğrendim gitti fedakar yasemin geldi cadı yasemin

ya şöyle düşün senin bir sıkıntın olduğunda karşındak sana nasıl davransın istersin
kendini onun yerine koy öyle davran

okulda ben çocuklara bile yaramazlık yaptıklarında kızınca daha çok yapıyorlar
ama güzelce anlatıp anlayış gösterince düzeliyorlar
insanların da çocuklardan hiç farkı yok

bir söz var ya victor hugo nundu sanırım
bir çocuğa; yalan söyleme demeyin doğruyu söyle deyin. birincisinde suçlamış, ikincisinde yol göstermiş olursunuz.
o hesap. suçlamadan örnek ol sen de düzelcek bak bence.

bu ne ya.1 saat elektrik gitti coşmuşunuz.maşallahınız var.

coltuk valla
özlemişiz uhabbeti napallımm

Eşi ne kadar şanslıdır düşünsene Betül, sen de benim gibisin sanırım biraz hassas falan trip yapıyoruz bol bol ..

Farkındasın dediğin gibi güzel bir şey demiş ama alınacak yer arıyoruz normal şeyler heralde bunlar ..

Katlanmaz dimi sonuçta sevmese şu gerginliği niye çeksin ama mantığımla hissettiğim ters düşüyorr ..

Ebruuuu ne yapıyorsun bakayım sen burada bak korkmuş herkes
ÖZelden yaz sen bana Betül ben yokken dedikodum yapılmış ya

Ay evet ya bence de Allah hepimize öyle sakin insanlar olmayı nasip etsin, eşlerimizin etrafımızdakilerin içine ferahlık veren kişiler, Derya gibi..

mantıkla hisler.. bu konu karışık bir konu ama ben şöyle düşünüyorum. hisler daha önce geliyor her konuda. önce geliyor derken daha önemli anlamında değil aslında ikisi hiç bir zaman ayrı düşemez mantık olarak
çünkü bizim düşündüklerimiz %90 hissettiklerimiz sonucunda oluşan şeyler.
nasıl hissedersen öyle düşünürsün.
ama iyi hissetmek için de kötü düşüncelerden uzaklaşmak lazımm.

bilmiyorum anlatabildim mi :26:

Ahh be haklısın Derya'cım doğru sonuçta onun da hisleri olacak dimi ?
Dediğim doğru mu erkekler gerilince biraz sessiz mi kalıyorlar yalnız mı kalmaya çalışıyorlar.
Ben mesela üzgünsem konuşup anlatıyorum ona o bunu yapmıyor yapı meselesi mi _?

Ama kıyamıyordum dimi sonra hepp

Neden sevmiyorum düğünü sanırım bu oynama olayları hoşuma gitmiyor, ayrıca etraf ne diyecek düşüncesinin gösterisi gibi geliyor ben de bu durumu sevmiyorum.Çok sıkıcı geliyor ..

Betül'cüm kesinlikle haklısınız anlaştık o zaman güzel güzel konuşacağım bakalım bir de regl olacağım tam tehlikeli dönem ama özledim seviyorum falan diyeyim az cilve yapayım o zaman

Cidden ne kaynattık ya ama özlemişiz.

Ahh be haklısın Derya'cım doğru sonuçta onun da hisleri olacak dimi ?
Dediğim doğru mu erkekler gerilince biraz sessiz mi kalıyorlar yalnız mı kalmaya çalışıyorlar.
Ben mesela üzgünsem konuşup anlatıyorum ona o bunu yapmıyor yapı meselesi mi _?

Ama kıyamıyordum dimi sonra hepp

Neden sevmiyorum düğünü sanırım bu oynama olayları hoşuma gitmiyor, ayrıca etraf ne diyecek düşüncesinin gösterisi gibi geliyor ben de bu durumu sevmiyorum.Çok sıkıcı geliyor ..

Betül'cüm kesinlikle haklısınız anlaştık o zaman güzel güzel konuşacağım bakalım bir de regl olacağım tam tehlikeli dönem ama özledim seviyorum falan diyeyim az cilve yapayım o zaman

Cidden ne kaynattık ya ama özlemişiz.

Aminnnn

Düşündüklerimizi hissettiklerimiz oluşturabiliyor haklısın ama hissettiklerimizle oluşan düşünceler değil de dışarıdan bakışla mantıklı düşünceler.
Mesela ben günlerdir, eskisi gibi değil, sevgisi azaldı, düşüncesiz odun bir erkek mi oluyor diye düşünüyorum.
Ama mantıklı olan ne eğer sevmemiş olsa neden katlansın işte burada ters düşüyor ..

at at sevginiz içinizde yaşamayın paylaşın....
hım kaynana accuk dokundumuş aslında ama takılma....
benim için bu kadar güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim canımsınız bu sizin kalbinizn karşılığıdır ...
aradada ebruyu çekiştitiyorlar bak şunlara Ellemeyin yeni kaptanı aslanlr gibi götürüyor takımı ve kenside süper örnek olucak durumda..da u arada betuld sen hala takımdasın unutmaaaaaaaaaaaaaa
bu odunluk bendede mevcut Hilal onun içinde seni çok çabuk anlıyorum...:13:
nasıl yapıcan samimi olucan gerçekten hissedeceksin yapmacık asla asla asla kaş yapayım derekn göz çıkartırsın..mesela senin yapına göre tatlı bir söz samimi ve içten direk kalbine ulaşacaktır...çok sert ve aksi oluyorsun çünküüüüüüüüüü..
evlenincede aynı evde bazen iki yabancı gibi olunabiliniyor önemli olan durumu erken farkedip olaya el koymak..erkekler genelde içlerinde yaşıyorlar ve sessziliği tercih ediyorlar..evlende biz buradyız ozamanda el atarız..
çok güzel tespitler.........:13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…