Hoşgeldin Nermin'cim
Kızlar Nermin benim hastanede arkadaşım. Oda zayıflamak istiyor. İnşallah burda bizimle birlikte oda zayıflayacak. Takımın ikinci Nermin'i oldu
Hem geçmişi okuyorum Hilal'cim hemde sondan devam ediyorum. Buda büyük bir yetenek, yetiştim merak etme sen
Hilal çıkmadan fikir ver bana. Saçımı kestireceğim bugün karar verdim. Nasıl olsun sence? Kızlar bana nasıl bir saç şekli gider?
Hoşbulduk kuzucumArada gel böyle yaaaa. Sen geldin bak takım eskisinden de canlı oldu. Lütfen seni daha sık bekliyoruz.
Hoşgeldin Nermin'cim
Kızlar Nermin benim hastanede arkadaşım. Oda zayıflamak istiyor. İnşallah burda bizimle birlikte oda zayıflayacak. Takımın ikinci Nermin'i oldu
Ebru'cum takımdaki en kilolu kişi benim deyişini ve verdiğim cevabı unutmuyorum bak şimdi ticker uçmuş uçmuş ..
Geçenler eski bir üyenin ayrılışını ararken senin eski sonçlarını gördüm dedikodu yaptım. Bir ara bi sürü kilo almışsın. Dedik Hilal çok tembelmiş
Hedefimide 60 çektim Hilal. Ama yarışmada hala 63 bildirmem gerekiyor mu?
Siğara konusunda çok haklısın. Ama çok iyi oldu bırakman. Sen gidince kendimi terkedilmiş hissettim. Hatice dönsün izinden bende mezun olacağım inşallah
ney ney ney mezun mu olucaksın ama olmaz kiiiiiiiiiiii
Çok güzel Ebru'm sonra bebek çalışmaları mı başlıyor
Ayy rüyamda hamileydim zaten nasıl üzülüyorum var ya.
Ama ben istemiyordum nereden geldi bu diye sanki leylekler getirdi neyse
İçmem içmesine de hani ortalama isteğin geçeceği zamanı bilirsem rahatlatırım kendimi diye dedim.
Aaa Betül de buradaymış kız telefondan giremiyor musun ?
Aman çıkaracağım zaten üzül üzül yetti.
Bu sıralarda beyefendiye sinir olup duruyorum ama malum ikimiz de gerginiz ondan heralde.
Nermin biliyor musun düğünleri hiç sevmem hele beni oynatmaya kalkmaları feci bir görüntü.
Nikahtan sonra olsun konuşması var da ben gitmeyi düşünmüyorum
En azından kilonu bildirirsin diye dedim Ebru kız ne oldu ben bilmiyorum isteme mi oldu ?
ebrucum benim de aklıma geldi asında direk
ama konyaya gelicem beni karşılayacaklar onra grupla tanışcam
lise çağında kızlardan oluşan bir grup onları alıp istanbula geri döncem sanırım
çocuklar amerikadan geliyorlar yolvs hiç bilmedikleri için buraları aileler biraz tedirgin anladığım kadarıyla
fırsat olmayabilir ama bayramdan sonraki gün de arkadaşımın nikahı için konyaya gelicem
ozaman göürşelim konyada olursan
canım kilomu bildiririm de tartilabilrsem :))
ayy hilalim yaa tanışmaa geldi aileler
her şey çok güzel geçti çok şükürr anlatırım ayrıntıları
senin de nikah olcakmış yakında hayırlı olsun canım çook sevindimm
acayip uykum var ya kız uyutmadı gece ağlayarak uyanıyor yatağın içinde dönüp duruyor bakıyorum kafası üstümde bir bakıyorum ayakları başımda nasıl bir uyku şekliyse savaş ediyor yatağın içinde sabaha kadar burada epeyce şımarttılar eve gidince ne yapacağız bakalım allah sonumuzu hayır etsin.
Sizin hastane toplanıyor buraya desene.
Zeycan ne yaptı verdi mi kilo ?
Maşallah hatunun 1 parmağında 2 marifet ..
Saçlarını bence kestirme uzasın ne güzel Ebru'cum ama kestireceğim dersen de ara makas attırarak biraz gürlüğünü azalttırabilirsin kısa saç da kabarır gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin benim hiç gür kalın ve dalgalı saçlarım olmadığından tahmin sadece.
Cidden ne kaynattık bugün ya ..
Ebru'cum durumun nasıl olacağı belli olmadığından söz veremiyorum ama gelmek istiyorum ..
herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda görüşmek üzereee ..
ben geldim grubunuza
hoşgeldin,sefa getirdin
Görüşürüz canım öptümKızlar ben kaçıyorum, öpüldünüz
herkese teşekkürler tanıştığımıza memnun oldum benim oğlan durdurmuyor beni görüşürüz
herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo
Kızlar ayrıntılı yazayım cumartesinii
akşam saat 9:30 gibi geldiler
annesi babası kardeşi kendisi bir de babasının yengesi vardı aile büyüğü gibi
biz dayımlarla aynı apartmanda oturduğumuz için onlarda vardi abim ablamlarda geldi tabi biz azıcık kalabalıktık
ben annem babam abim yengem ablam ablamın eşi 2 dayım bir yengem
geldiler işte baklava yaptırmışar güzel bir tepside süslü fin güzeldi.
oturduk babama bir kal geldi resmen adam tutuldu konuşmuyor
onun babası da aynen öyle sessiz bütün akşam daha çok annesi konuştu
yengem falan mutfakta dedi bana hemen annesi okumuş mu
çünkü öyle bir konuşuyor ki hem telafuzu hem tarzı falan
aslında ilkokul mezunu ama çok kendini yetiştirmiş modern bir kadın.
sonra ikram faslı başladı ben doğru düzgün oturmadım tabi arada duyuyorum konuşulanları
öyle sonra da gittiler
başka ayrıntı var mı merak ettiğiniz
eveeeet hatunlar malum ramazan yaklaştı.cuma günleri bu tartı aynı şekilde mi devam edecek.gece yemek,sahur yemek.beni kimse sabah tartamazbence iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geliyor,bilmem siz ne dersiniz.yorumlarıızı bekliyorum
Ramazanda ben tutamıcam gibi görünüyor. Geçenlerde kandil diye tutayım dedim, hastanelik oluyordum şekerim yüzünden. Sık sık yemeyince hipoglisemi ortaya çıkıyo bende, düzenli sık sık beslenerek yendim.
kan şekeri düştümü de zor bacım .üvey annemde var ondan . oda yemeyince uçuşa geçiyor.
ben ne halt edecem bakalım.geçen sene karnı burnunda hamileydim,afiyetle tüm ramazanı yedim.bu sene tutmam lazım.bebekle zor olacak ama elimden geleni yapmam gerek,yoksa ben sonradan tutamıyorum.
boyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...
hilalim onların getirdiğinden değil de biz de ev baklavası yapmıştık ondan yedim
bizim baklava daha güzeldi zaten herkes ev yapımı olanı yemiş diğeri geri geldi tabaklarda :)
biz de ikram olarak su böreği, sarma bir de patates havuc haşlamasını yeşillikle karıştırıp üzerine yoğurtlu mayonezli bir şey yapıyorlar ya ondan yaptık
onlardan yemedimm
Ben genelde ramazanda sahura kadar uyumam hiç o yüzden sabah hiç erken uyanmam bencede iftardan önce tartılmak mantıklı ay çok yaklaştıı ben çok sinirli oluyorum o günlerde... :18:
merhaba arkadaşalr..Hilalim gelmiş bi kaynatamadık bea.ben çok yoğunum dün tam mesaj yazıyodum kapım çalındı annem babam abim ablam geldiler..küçük abimin 3 aylık bebeği hastanede yatıyor ateşi düşmüyor idrar yolu enfeksiyonu denildi 3 gündür hastanede bu sabahta böbrek filmi çekilecekmiş çok küçük olduğu için böbreğe vurma ihtimalinden bahsediyor doktorlar..son tahliller temiz şükür kısaca abimin birde 12 yaşında oğlu var akşmalrı yemeğe bize geliyorlar evlerimiz çok yakın..ev iş yemek çocuk misafir diğer işler derken akşam oluyor..
bide kilon orantılı dağılmış.ben eskiden kilo alınca popom büyür ,üstüm okadar büyümezdi.şimdi göbekte uçtu.2 ay önce evde eşimle gülüyorduk,böbeğim adile naşitin göbeği gibi hoplamaya başladı.sinirimden ağlayacaktım nerdeyse.şimdi de zayıfladıkça hamilelikte şişip çatlayan göbeğimin içi boşaldıkça derisi sarkmaya başladı.ameliyattı,sezeryandı derken ne hale geldim ya
Cocuk doğurmak öyle bir etki yapıyor herkeste yinede taş gibi olursun sen merak etme gruptaşımm
ben heryerimi yağlı hissediyorum şuan zayıflamaya çalışıyorum ya diyorum acaba belim incelir basenlerim kalırmı cok korkuyorum
Aynen öyle fırça da atacaktım da kıyamadım Ebru atsın dedim
Derya'cım ben üzülüyorum sen yorulunca hiç durmuyorsun resmen ama insanın huzuru olsun da fiziksel yorgunluklar dinlenilir geçer.
Az değilsin az
Evet Kısayım ama öyle küçük durmuyorum belkide kiloluyum diye kısayım öyle diyorlar genelde boya verir falan diyorlar ama bilemiyorum :)Canım perşembe iftardan önce oruç tutanlar tartılır bildirir. Tutmayanlarda cuma sabah kalkıp bildirim yapar. Şimdiden böyle planlamamız iyi oldu.
Boyun kısaymış canım yaaa daha uzun sandım ben seni. Tabiiki çok kısa değil ama ben 170 in üstünde tahmin ediyordum.
Bence bu ramazan daha sakin geçireceksin çünki yeme konusunda daha düzenli olacaksın. Çok fazla acıkacağını sanmıyorum. Eğer ramazanda dikkatli olursan iki katı fazla kilo verebilirsin diye düşünüyorum.
Yok canım merak etme heryerden aynı orantıda gider. Benim vücudum da öyle. Alırken heryerden alır verirken heryerden verir.
İyi akşamlar canım görüşürüzve kızlar bugünlük benden de bu kadar
Ebrucum bana özelden yazar mısın benim gidiş durumumla ilgili
cuma günü evde olabilirsem izinli yazılmama gerek var mı
ama hafta içi boyunca pek giremem
haber bekliyorum
öptüm hepinizii
ya var yaaa tam 3 saattir ,,hadi 2 olsun..süpriz temizlik yapiyorum
simdi ben cikolata kaseleri yapacaktim planda..biyerde gördüm,, ben bunu yaparim heheyytt dedim..yapicaktim..buraya gelip hava basicaktim basta haticeye..iste söyle maharetli hatunum iste böyle amanda amann bisürü megolaman beylik laflar sizi bekliyoduuuuu hehehehe ucuz atlattiniz..kenarindan siyirdiniz..benim hava fosssss cikti...
simdi bu cikolata kaseleri söyle yapiliyor..balonu sisiriyosun..glasur cikolatalardan eritip bir siyah bir beyaz cikolata döküyosun..sonra dolapta bekletiyorsun donunca balonu patlatiyosun..minik bi cikolata kasesi oluyor..bende yarin icine 1 kasik dondurma ve cileklerle servis yapmayi dusunuyordum ..ilk balonu yaptim oldu..2 balonu yaparken bir patladi hertaraf cikolata..dedim sicak cezve degdi ..cikolata sicak degildi cunku ,,patlasada devam ettim 2.de patladi..abartmiyorum tavan lambasina kadar bir duvardan bir duvara ..ustum sacim basim yuzum heryer cikolata damlaciklari..butun isi biraktim onlari temizliyorum..mutfagi temizledim kendim duruyorum..biri beni temizlesiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?