Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin Nermin'cim

Kızlar Nermin benim hastanede arkadaşım. Oda zayıflamak istiyor. İnşallah burda bizimle birlikte oda zayıflayacak. Takımın ikinci Nermin'i oldu

Sizin hastane toplanıyor buraya desene.
Zeycan ne yaptı verdi mi kilo ?

Maşallah hatunun 1 parmağında 2 marifet ..

Saçlarını bence kestirme uzasın ne güzel Ebru'cum ama kestireceğim dersen de ara makas attırarak biraz gürlüğünü azalttırabilirsin kısa saç da kabarır gibi geldi ama sen daha iyi bilirsin benim hiç gür kalın ve dalgalı saçlarım olmadığından tahmin sadece.

Ebru'cum takımdaki en kilolu kişi benim deyişini ve verdiğim cevabı unutmuyorum bak şimdi ticker uçmuş uçmuş ..

Ben hep söylüyorum kızlarada senin ağzından duymaları daha iyi oldu. Zaman çabuk geçiyor dimi yaaaaa

Allahım yaaa sigaraya siğara yazmışım baksana akla, Anlayın işte ne kadar yoğun olduğumu

ney ney ney mezun mu olucaksın ama olmaz kiiiiiiiiiiii

Ama eninde sonunda olacak şey Zeliş'cim. Mezun olsamda hep buralarda olacağım. Manevi kaptan olarak kalırım ben sen merak etme

Senin rüyaların dedikodusunuda çok yaptım Hilal Geçen gün Zeliş bir rüya görmüş. Senin rüyaları bile sollamıştı

Sen şimdi kendi düğününe gitmemeyimi planlıyorsun bana mı öyle geldi

Çok iyi bir fikir Allahım Hilal yaaaa öldürcen sen b eni

En azından kilonu bildirirsin diye dedim Ebru kız ne oldu ben bilmiyorum isteme mi oldu ?

Yine klasik Hilal karıştırmalar Zeynep'ede Nermin demiş yukarda

Tamam canım ben numaramı yazarım sana özelden. Ararsın görüşürüz. Biz İstanbuldakilerden önce görüşürsek zaten olay olacak

Evet yaaa şımartıyorlar şımartıyorlar sonra bizim başımıza kalıyor. Bakalım benim kız ne hallere geldi. İyice şımarmıştır.

Aslı bıraktı canım diyeti, onu gaza getirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine bıraktığı kiloda.

Daha önce kısa kullandım canım. Güzel oluyor kullanımı. Ama koydum kafama kestireceğim hemde iyi kısa olacak. Şu yanları uzun arkası kısa modelden isitoyrum o gider mi sizce?

Cidden ne kaynattık bugün ya ..
Ebru'cum durumun nasıl olacağı belli olmadığından söz veremiyorum ama gelmek istiyorum ..

Aynen canım yaaa çok kaynatmışsınız. Ağzına sağlık. Ama gel arada böyle özletme kendini. Sen buralarda olunca daha rahat hissediyorum kendimi.

herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo

Hadi bakalım canım hayırlı olsun inşallah sende başaracaksın.

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda görüşmek üzereee ..

İyi akşamlar Hilal'cim öpüyorum canım seni kocaman

Çok sevindim canım güzel bir akşam olmuş. Soracağım şey ne giydiğindi, sen zaten sonrasında eklemişsin fotoğrafını. Çok şık olmuşsun Zaten güzelsin maşallah beğenmeyeceklerde ne yapacaklardı.

Canım perşembe iftardan önce oruç tutanlar tartılır bildirir. Tutmayanlarda cuma sabah kalkıp bildirim yapar. Şimdiden böyle planlamamız iyi oldu.

Hastalığın var sonuçta canım, Sağlıklı insanlar tutabiliyor zaten orucu. Karşılığını verirsin tutamadıklarının tutmuş gibi olursun. Geçmiş olsun

Bende sonradan tutamıyorum yaaaa bir sürü borcum var onları tutmam lazım. İnşallah en kısa zamanda tutacağım borçlarımı.

boyum 1.65 kimse 80 olduğuma inanmıyor zaten ama tartıda öyle çıkıyor zamanında sporcuydum ilkokul 3ten Lise 1 2 ye kadar badminton il takımındaydım kas yogunluğum fazladır belkide...

Boyun kısaymış canım yaaa daha uzun sandım ben seni. Tabiiki çok kısa değil ama ben 170 in üstünde tahmin ediyordum.

Baklava yemiş yaaaa, Hemde 21;30 da gelmiş misafirler. Resmen gecenin bir yarısı ev baklavası yemiş. Şimde napalım sana Betül?

Ben genelde ramazanda sahura kadar uyumam hiç o yüzden sabah hiç erken uyanmam bencede iftardan önce tartılmak mantıklı ay çok yaklaştıı ben çok sinirli oluyorum o günlerde... :18:

Bence bu ramazan daha sakin geçireceksin çünki yeme konusunda daha düzenli olacaksın. Çok fazla acıkacağını sanmıyorum. Eğer ramazanda dikkatli olursan iki katı fazla kilo verebilirsin diye düşünüyorum.

Hoşgeldin Derya'cım. Geçmiş olsun caınım. Bende kıyamam hiç çocuklara. Maşallah iyi yetişiyorsun bu kadar işe

Sen bol bol mekik çek Zeynep'cim. Bide araştır bakalım gerginleştiren kremler felan varmıymış. Bende hiç sarkma olmadı. Bende sezeryanla doğum yaptım. Göbeğim şuan yok denecek kadar az.

Yok canım merak etme heryerden aynı orantıda gider. Benim vücudum da öyle. Alırken heryerden alır verirken heryerden verir.

Ayy sorma yaaa bende senin gibi oldum, fırça atamıyorum kimseye. Gerçi yine beni en çok kızdıran kişi Betül

ve kızlar bugünlük benden de bu kadar
Ebrucum bana özelden yazar mısın benim gidiş durumumla ilgili
cuma günü evde olabilirsem izinli yazılmama gerek var mı
ama hafta içi boyunca pek giremem
haber bekliyorum
öptüm hepinizii

Evet Kısayım ama öyle küçük durmuyorum belkide kiloluyum diye kısayım öyle diyorlar genelde boya verir falan diyorlar ama bilemiyorum :)
Perşembe iftardan önce gerçekten çok mantıklı canım ..
İnşallah canım çok dikkat edecem ramazandada kilo vermek için ne gerekiyorsa yapacam..
Sevindim ben bir yerim kalacak diye düşünüyordum Hepsi gitsinn oh :)

İyi akşamlar canım görüşürüz

ya var yaaa tam 3 saattir ,,hadi 2 olsun..süpriz temizlik yapiyorum

simdi ben cikolata kaseleri yapacaktim planda..biyerde gördüm,, ben bunu yaparim heheyytt dedim..yapicaktim..buraya gelip hava basicaktim basta haticeye..iste söyle maharetli hatunum iste böyle amanda amann bisürü megolaman beylik laflar sizi bekliyoduuuuu hehehehe ucuz atlattiniz..kenarindan siyirdiniz..benim hava fosssss cikti...

simdi bu cikolata kaseleri söyle yapiliyor..balonu sisiriyosun..glasur cikolatalardan eritip bir siyah bir beyaz cikolata döküyosun..sonra dolapta bekletiyorsun donunca balonu patlatiyosun..minik bi cikolata kasesi oluyor..bende yarin icine 1 kasik dondurma ve cileklerle servis yapmayi dusunuyordum ..ilk balonu yaptim oldu..2 balonu yaparken bir patladi hertaraf cikolata..dedim sicak cezve degdi ..cikolata sicak degildi cunku ,,patlasada devam ettim 2.de patladi..abartmiyorum tavan lambasina kadar bir duvardan bir duvara ..ustum sacim basim yuzum heryer cikolata damlaciklari..butun isi biraktim onlari temizliyorum..mutfagi temizledim kendim duruyorum..biri beni temizlesiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya öldümm burdaaa inanmıyoruuuummm çoook feciiii sana cok yazıkkkk ... kolay gelsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…