daha yeni doğum yaptın sanırım ilk doğumsa dikkat ettinmi sezeryanda olsa dümdüz göbeciğin olur merak etme sadece kendine zaman tanımalısın 2 doğum yaptım ve ikiside sezeryan albümümden resimlerime bakabilirsin ..
2 yılda vücud anca kendini topluyor..spor yapabilirsen özellikle yürüyüş taş gibi olursun
kuzum ya sen üzülünce bende sana kıyamıyorumhep aklımdasın
bir ara dedim getti bizim gızzzzzzzz getti bizi unuttuda gettiiiiiiiiiiiii..
ee ebrucumda süper götürüyor işi...gerekeni yapacaktır ama tanışma heyecanına bağlayarak affeder belki...
Cidden hiç göbeğim yok yanlarım var basenlerim var ama hep kalacak gibi düşünüyorum onların gitmesini istiyorumkalmaz kübra bak hilale sor
o da derdi hep basenim var basenim var diye
sor kalmış mı
yok kız ne kalıbı ya güzel görünüyosun..ay bana hiç çıtı pıtı gelmiyorum derya ya
zayıflasam da kalıplıyım ben galiba
kaçırdın sohbetiiiiiiiii..Canlarım yaaa işten çok katılamadım muhabbete. Birazdan bitecek mesaim. Eve gidince gelirim yine. Şimdilik hoşçakalın
durumun stabil görünüyor şuan ama ilerki günlerde baskı ve stresin artabilir..sakın ola kendini hırpalayıp bırakma
Amin Derya'cım aminn ..
Benimle ilgili hislerin var mı ?
amin amin..Allah şifa versin bebişe.ben çocukların,bebeklerin hastalığına hiç dayanamıyorum.tv de onlarla ilgili kötü bişey görsem ağlarım.Allahım onlara hiç acı çektirmesin.
Bugün de baya kaynatıldı sanırım ohh kaçırdın senn
Off ben de çıkacağım çıkamıyorum
benim de aklıma geldi
derya sen ben olunca Ebru da gelsiiin dedim içimden :)
çıkma çıkma özledik zaten senii
kalmaz kübra bak hilale sor
o da derdi hep basenim var basenim var diye
sor kalmış mı
Cidden hiç göbeğim yok yanlarım var basenlerim var ama hep kalacak gibi düşünüyorum onların gitmesini istiyorum
Hilal nasıl gitti onlar :)
biliyorum biliyorum seni düşündüğüm an hissediyordum..aklıma geldikçe dua ettim ..anlatmada tekrar aynı hisleri yaşarsın gerek yok bence...
Derya'm cidden öyle böyle gerilimli bir dönem geçirmedim, farkındaysan ayrıntıları bile konuşasım gelmiyor baya yordu beni o yüzden girip 2 kelime yazamadım bir de yoğunluk vardı tabi ..
Yoksa unutur muyum hiç unutur muyum bennn ..
Eski günleri yaad ediyoruz dimi ne güzell ..
Ayy ne basendi Betül onlar ya ama gitti ciddi düşünsene altım 36 beden artıkk ..
Kübra benim basenlerim 105 falandı ki daha fazla da olmuştur ölçmediğim zamanlarda belim inceydi yine göbek falan yok simitler vardı sonra basen ..
Aslında çok özel bir şey yapmadım basenler için zayıflayınca oralarda gidiyormuş ben kalır zannetmiştim ama kalmıyor.
Sporum da düzenli olmadı hiç ama iyi kötü yapmaya çalıştım ..
Eski günleri yaad ediyoruz dimi ne güzell ..
Ayy ne basendi Betül onlar ya ama gitti ciddi düşünsene altım 36 beden artıkk ..
Kübra benim basenlerim 105 falandı ki daha fazla da olmuştur ölçmediğim zamanlarda belim inceydi yine göbek falan yok simitler vardı sonra basen ..
Aslında çok özel bir şey yapmadım basenler için zayıflayınca oralarda gidiyormuş ben kalır zannetmiştim ama kalmıyor.
Sporum da düzenli olmadı hiç ama iyi kötü yapmaya çalıştım ..
yok kız ne kalıbı ya güzel görünüyosun..
kaçırdın sohbetiiiiiiiii..
durumun stabil görünüyor şuan ama ilerki günlerde baskı ve stresin artabilir..sakın ola kendini hırpalayıp bırakma..aman Hilal falcı gibi yazdı ya........
amin amin..
değilmi kaçırdı
bende çıkacağım aslında takılıp kaldım..
biliyorum biliyorum seni düşündüğüm an hissediyordum..aklıma geldikçe dua ettim ..anlatmada tekrar aynı hisleri yaşarsın gerek yok bence...
evet eski günlerdeki gibi onun içinde çıkamadım..özlemişim sizleri sohbetimizi..:13:..
bir dönem çok güzel gittin beslenmene sporuna hakkını yeme ..
size o´` haaa yuhhh diyorum 10 sayfayi asmis yazismissiniz yaaaa..not aldim bunu bir yere
VAr mı hayırlı bir kısmet be ya
Derya'cım hislerine çok güveniyorum tamam o zaman stres olacak ama ben sakin olacağım anlaşılmıştır
Gerçekten ya resmen hissediyordun aman geçti bittiii.
Hiç kimsecikleri düşünmeyeceğim zaten yazık ya o kadar sıkıntıya, hep sağlığıma yaptım zaten.
size o´` haaa yuhhh diyorum 10 sayfayi asmis yazismissiniz yaaaa..not aldim bunu bir yere
var var çok yakında hemdeeeee
saol canım evet sakin sakin olmadı aç müziği neşeli olsun dinle hopla zıpla ..
evet işte budur yazık gerçekteen anlaman çok önemli aşmışsın sen atık..
var var çok yakında hemdeeeee
saol canım evet sakin sakin olmadı aç müziği neşeli olsun dinle hopla zıpla ..
evet işte budur yazık gerçekteen anlaman çok önemli aşmışsın sen atık..
Heheehheehhe:)) Bende 2 gün girmedim nerdeyse 100 sayfa yazmışsınız, öğlene kadar okudum bugün
zaten sorun bu şekil beslenmeyle ilgili kilo alımı böyle oluyor ..da ebrucum derken :26:dengeyi öğrendiğin ve oturttuğun an olay bitmiştir..
Benim sorunum bir abartıp bir çok az yemekti biliyorsun Ebru'cum düzenliydim diyemiyorum ama sonunda dengeyi öğrendim artık duygusal olarak değil açlıktan veya canım istediği için yiyorum sonunda öğrendim bu işi ..
deryacım Hilal e yroum yapıyorsun ya böyle nasıl oluyor o
bana da yapsanaaa
Ya dans ediyorum ya spor bu sıralarda sinirlenince.
Bizimkisi bu sıralarda biraz öküz oldu da
Biraz gerilelim ben hemen kalkıyorum 1-1.5 saat spor ya da roman havasıu açıp yarım saat oynasam tamam oluyor sonra bir duş bir film ya da kitap ohh ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?