Hoşgeldin Derya'cım. Geçmiş olsun caınım. Bende kıyamam hiç çocuklara. Maşallah iyi yetişiyorsun bu kadar işe
Sen bol bol mekik çek Zeynep'cim. Bide araştır bakalım gerginleştiren kremler felan varmıymış. Bende hiç sarkma olmadı. Bende sezeryanla doğum yaptım. Göbeğim şuan yok denecek kadar az.
Yok canım merak etme heryerden aynı orantıda gider. Benim vücudum da öyle. Alırken heryerden alır verirken heryerden verir.
Ayy sorma yaaa bende senin gibi oldum, fırça atamıyorum kimseye. Gerçi yine beni en çok kızdıran kişi Betül
tamam hilalim en kısa sürede gel..Kızlar ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda görüşmek üzereee ..
hoş geldin..herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo
Aslan kaptanBugün ben sayfaları okurken şaşıbeş oluyodum nerdeyse
Ebru oku oku bitiremezsin kiii
işte yanlışımız burda unutsak daha mutlu oluruz ..
Gerçekten öyle Derya aradığında resmen dövecek gibi konuşuyorum ama tamam yine yönümü gösterdiniz bana ..
Aynen öyle hiç unutmuyorum o toparlıyor ben her sorunda çıkarıyorum ortaya..
Bir de kahkaha atınca o an mutsuzsak bile mutlu olabiliyormuşuz dimi ben deneyemedim ama ..
Aaa ne anlatacağım size geçen geldiğinde biz tartışıyoruz sesimize yansımış bir sokak arasındayız bir teyze geldi burcumuzu sordu.
Söyledik falan.
Siz iyi anlaşırsınız kavga etmeyin dedi.
Sonra her ilişki de bir iyi bir kötü vardır.
BU dengedir dedi.
bilmem kimlerin burç uyumsuzluğundan ayrıldığını anlattı.
Ama yaklaşık yarım saat durduk öyle tabi sonra niye tartıştığımızı unuttuk
Sanırım öyle gerçekten Derya'cım da işte ben de biraz hassasım biliyorsun o yüzden çok farklı algılıyorum bu durumları..
Takıldım az ya keyfim yerine geldi sizinle konuşurken ..
Betül'cüm bak bu da mantıklı sonuçta o hep destek olmaya çalıştı ben surat astım ama sanırım erkekler gerginliklerinde biraz geriye çekip yalnız kalmayı tercih ediyorlar doğru mu ki ?
Masumummm tabiiFarklı mı aksettirdiler yoksa hemen ifade alalım
Hiç sevmem hiç düğün işkence ayy ..
Ha gayret yetişeceksin
döktür ortim..:13:hilal beni eskisi gibi sevmiyormu diye sorguluyor da şu an bunu ne deneme nede bekleme zamanı...sevgilerini paylaşıp destek olma zamanı..
ayy evet ben de sevdiğime mesaj atayım gidip seni seviyorumm diye
Aynen öyle derya ya maşallah sana, insanların hataında olmalı böyle biri mutlaka :)
ya genel olarak güzel şeyler söyledi hatta dedi ki ben seni ilk gördüğümden hemen Allah kalbime bir sevgi koydu fln dedi. inşallah sen de öyle hissedersin zamanla fln.
bir yerde dedi ki yavaş yavaş birbirimizi tanıycaz. senin belki beni tanımayı seçmek elindeydi ama benim seni tanımam irade dışı. Ben oğlumun getrdiği kişiye itiraz etmem saygı duyarım ama hep dua ediyorum iyi biri olsun imanlı kişiler olsun diye falan dedi.
orda demek istediği kötü bir şey değil aslında hiç bir şey yok ama garip geldi bir an
aiınganlık işte, geçti şimdi
Ebru duymasınnn
ben sana özelden yazarım neler yapıyor neler
şimdi gelir e burdan okur diye konuşamıyorum
Hilalcim seni sevmese ilgisi azalsa n diye katlansın bu sıkıntılara
ya şöyle düşün senin bir sıkıntın olduğunda karşındak sana nasıl davransın istersin
kendini onun yerine koy öyle davran
okulda ben çocuklara bile yaramazlık yaptıklarında kızınca daha çok yapıyorlar
ama güzelce anlatıp anlayış gösterince düzeliyorlar
insanların da çocuklardan hiç farkı yok
bir söz var ya victor hugo nundu sanırım
bir çocuğa; yalan söyleme demeyin doğruyu söyle deyin. birincisinde suçlamış, ikincisinde yol göstermiş olursunuz.
o hesap. suçlamadan örnek ol sen de düzelcek bak bence.
coltuk valla
özlemişiz uhabbeti napallımm
ablacım daha öndcede söylediğim gibi çok güzelsin kıyafetinde çok iyi olmuşEki Görüntüle 460784 Eki Görüntüle 460785
bu da o günden been
onlar gelmeden önce bir resim çekineyim dedim :))
herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo
benim rüyalarım hep gariptir zatenBen hep söylüyorum kızlarada senin ağzından duymaları daha iyi oldu. Zaman çabuk geçiyor dimi yaaaaa
Allahım yaaa sigaraya siğara yazmışım baksana akla, Anlayın işte ne kadar yoğun olduğumu
Ama eninde sonunda olacak şey Zeliş'cim. Mezun olsamda hep buralarda olacağım. Manevi kaptan olarak kalırım ben sen merak etme
Senin rüyaların dedikodusunuda çok yaptım HilalGeçen gün Zeliş bir rüya görmüş. Senin rüyaları bile sollamıştı
Sen şimdi kendi düğününe gitmemeyimi planlıyorsun bana mı öyle geldi
Çok iyi bir fikirAllahım Hilal yaaaa öldürcen sen b eni
Yine klasik Hilal karıştırmalarZeynep'ede Nermin demiş yukarda
Tamam canım ben numaramı yazarım sana özelden. Ararsın görüşürüz. Biz İstanbuldakilerden önce görüşürsek zaten olay olacak
Evet yaaa şımartıyorlar şımartıyorlar sonra bizim başımıza kalıyor. Bakalım benim kız ne hallere geldi. İyice şımarmıştır.
görüşürüz ablacım baya bi kaynatmışsınız daha sık uğraKızlar ben şimdilik kaçıyorum en kısa zamanda görüşmek üzereee ..
görüşürüz ortim beni yalnız bırakma burdave kızlar bugünlük benden de bu kadar
Ebrucum bana özelden yazar mısın benim gidiş durumumla ilgili
cuma günü evde olabilirsem izinli yazılmama gerek var mı
ama hafta içi boyunca pek giremem
haber bekliyorum
öptüm hepinizii
ya var yaaa tam 3 saattir ,,hadi 2 olsun..süpriz temizlik yapiyorum
simdi ben cikolata kaseleri yapacaktim planda..biyerde gördüm,, ben bunu yaparim heheyytt dedim..yapicaktim..buraya gelip hava basicaktim basta haticeye..iste söyle maharetli hatunum iste böyle amanda amann bisürü megolaman beylik laflar sizi bekliyoduuuuu hehehehe ucuz atlattiniz..kenarindan siyirdiniz..benim hava fosssss cikti...
simdi bu cikolata kaseleri söyle yapiliyor..balonu sisiriyosun..glasur cikolatalardan eritip bir siyah bir beyaz cikolata döküyosun..sonra dolapta bekletiyorsun donunca balonu patlatiyosun..minik bi cikolata kasesi oluyor..bende yarin icine 1 kasik dondurma ve cileklerle servis yapmayi dusunuyordum ..ilk balonu yaptim oldu..2 balonu yaparken bir patladi hertaraf cikolata..dedim sicak cezve degdi ..cikolata sicak degildi cunku ,,patlasada devam ettim 2.de patladi..abartmiyorum tavan lambasina kadar bir duvardan bir duvara ..ustum sacim basim yuzum heryer cikolata damlaciklari..butun isi biraktim onlari temizliyorum..mutfagi temizledim kendim duruyorum..biri beni temizlesiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ebru bitirir
bir keresinde tatile gittiler eşiyle Adana' ya fln Hilal
yokken okuyamadığı sayfaları bile tek tek alıntılayarak okudu hem de :)
geçmiş menülere falan yorum yaparak
herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo
ya öldümm burdaaa inanmıyoruuuummm çoook feciiii sana cok yazıkkkk ... kolay gelsin valla
ablacım daha öndcede söylediğim gibi çok güzelsin kıyafetinde çok iyi olmuş
merhaba nermin abla ben zeliş 16 yaşındayım takımın en küçüğü ve enşişmanıyım
benim rüyalarım hep gariptir zaten
sende mezun olunca hilal abla gibi yapma
görüşürüz ablacım baya bi kaynatmışsınız daha sık uğra
görüşürüz ortim beni yalnız bırakma burda
ferhan ablaaaaaaaaa çok komiksin ya
evet ya öyle birsey yapmisti dimi ebru :)
selamhosgeldin
yazik tabi bana..ama olsun denedim :))
sen yuzumu görseydin ,,bayabi temizledim sonra aynada kendimi gördüm yuzumde yuzlerce "ben":))istesem beceremezsin öyle
Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..
Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı
Akşam : 1 kase sütlü nesfit
fahri güzin ablamıııııııı...evet evet epey anlattiilar..dusman basina :))
siz buranin fahri güzin ablasi olurmusunuzzzzz..lütfeeeeeennnnnnn
Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..
yazık bize bizi düşünen yokki:)bu arada canım ben gaziantepteyim nihal vardı benimle başlayan sonra devam etmeyen o urfadaydı :)Ben hep söylüyorum kızlarada senin ağzından duymaları daha iyi oldu. Zaman çabuk geçiyor dimi yaaaaa
Allahım yaaa sigaraya siğara yazmışım baksana akla, Anlayın işte ne kadar yoğun olduğumu
Ama eninde sonunda olacak şey Zeliş'cim. Mezun olsamda hep buralarda olacağım. Manevi kaptan olarak kalırım ben sen merak etme
Senin rüyaların dedikodusunuda çok yaptım HilalGeçen gün Zeliş bir rüya görmüş. Senin rüyaları bile sollamıştı
Sen şimdi kendi düğününe gitmemeyimi planlıyorsun bana mı öyle geldi
Çok iyi bir fikirAllahım Hilal yaaaa öldürcen sen b eni
Yine klasik Hilal karıştırmalarZeynep'ede Nermin demiş yukarda
Tamam canım ben numaramı yazarım sana özelden. Ararsın görüşürüz. Biz İstanbuldakilerden önce görüşürsek zaten olay olacak
Evet yaaa şımartıyorlar şımartıyorlar sonra bizim başımıza kalıyor. Bakalım benim kız ne hallere geldi. İyice şımarmıştır.
Geç uyandım hiç acıkmamıştm ondan dolayıı :)
niye kimse öğlen yemek yemiyo
fahri güzin ablamıııııııı...
canım ben enerjistim manevi anlamda şifa çalışmalarım var..:))
kuş menüsüüüüüüü..ne ka az bu şekil beslenme yanlış baby..
ebru kızma yorum yapma ihtiyacı hissettim...:18:
ve bana müsadeeeeeee..
derya kaçar........
hepinizi öpüyorum..
bol su bol spor ve düzenli beslenme=ideal kilo..
menümmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
yeşillik
ara
3 kuru incir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
akşam
3 parça tavuk
2 kaşık pilav
ayran
su 2 litre
spor sabah 50 mekik
şimdi jillian
bugünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 dilim salam biber 2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay
öğlen:domates salatalık peynir karpuz 1 küçük parça mısır ekmeği
akşam:2 parça fırında yağsız tavuk ve yoğurt
2.5 lt su
Bende moral bozukluğu olsun diye kilo alış fotolarımı ekliyeyim
1.Foto 2.foto Geçen seneye ait :70 kilo
3.foto Mayıs ayına ait :83 84 civarıdır
maşallah 13.takımın kızları hep güzel ya:) hakikaten sende göstermiyorsun kilonu zayıflayınca demekki mükemmel olacak:)
Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..
Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..
pilav haricinde güzel menü afiyet olsun :)menümmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
yeşillik
ara
3 kuru incir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
akşam
3 parça tavuk
2 kaşık pilav
ayran
su 2 litre
spor sabah 50 mekik
şimdi jillian
Selam kızlar,
Daha geçmişe bakamadım, işteyim hala. Menümü paylaşayım..
Sabah - Yarım simit, domatesli peynirli
Öğlen - Tavuk ızgara, bir de soğuk çorba diye bir şey, ayran aşı diyorlar sanırım :)?
Ara - 1 dilim karpuz
Akşam - 1 kase sütlü nesfit..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?