Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım menün çok güzel olmuş

Geçiyor canım ya geçmez mi çok çabuk geçiyor ..

Ayy benim rüyalarımı sorma geçen sevdiceğime kafa atmışım ama benim kafatasım çatlamış alçıya almışlar
Kafamda alçı ayağımda 1 karış topuklu ayakkabılar uyanınca baya güldüm

Kapıdan uğrayalım çok ısrar ederlerse, Ebru cidden hiç istemiyorum ben, annesi de hevesi yok mu bu kızın deyip duruyormuş deli oluyorum zorunda mıyımmm
Çok istiyorlarsa biz zaten kıbrısta olacağız söylemesinler kimseye hazırlıkları yapsınlar biz 1 hafta önce geliriz.

Ayy hiç hayal edemedim ki Ebru nasıl olur acaba Gönül olsa iyi olurdu ..

Ayy sorma yaaa bende senin gibi oldum, fırça atamıyorum kimseye. Gerçi yine beni en çok kızdıran kişi Betül

Baktım da kaçamakların falan var Ebru'cum ne kadar kilo veriyor olsan da kaptan olarak kaçamak yapmamalısın ki eleştirme hakkın olsun biliyorsun ben çooğu zaman bunun için yememiştim ..

okurken aaa ben de yapmalıyım diyordum ki ..

Tahmin ettim Derya'cım.

Sevdiceğim balık burcu, bu aRADA daha iyi gibi sanki aramız şimdi ama sesimi duyacasın

evet evet epey anlattiilar..dusman basina :))

Nasıl anlattılar kız benii ?

Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..

Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı

Akşam : 1 kase sütlü nesfit

Kübra'cım ben eğer kahvaltı güzel yapılmışsa 2 öğünün sakıncası olacağını düşünmüyorum güzel olmuş menün ..

Ama Zeliş'cim yine çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Sabah yumurtanı ekle.
Akşam da pilav yerine yoğurt daha iyi olrumuş.

Ayy kızmıştım ne yapayım çok ciddiyim dün ayrılmaya kalkıyordum da sakinleştirmiş fark etmeden

Afiyet olsun Nermincim ..

Suyu ve sporu unutmuşum yazmayı 2.5 litre su
Leslie 2 mil
15 dk boyunca twister.

Çok beğendim menüyü, simit de nazarlık olsun artık ..

evet canım geç uyandım ondan öyle oldu aç da değildim yemedim 2 ögünle bitrdim günü begenmene sevindm tşkler

ablacım aslında takımdakiler çok kilolu lduğum için karbonhidrata bişey demiyolar o yüzden tüketüyorum

ama pilav konusunda haklsın ablacım

Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..

Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı

Akşam : 1 kase sütlü nesfit

banada az geldi menun

hadi yaa..nasil bir sey? hic duymadim

afiyet olsun canim

yazık bize bizi düşünen yokki:)bu arada canım ben gaziantepteyim nihal vardı benimle başlayan sonra devam etmeyen o urfadaydı :)
..

gaziantep? uuu sende guzel yemekler yapabiliyomusun? siz gaziantepdemiydiniz? neler yedin itiraf et cabuk,,yemedim dersen i nan maaaammm inanmam,,gecen bir belgeselde gaziantebi gösteriyorlardi bi baklava vardiki ..aman allaahiimmmmmm 1 parmak yesil fistik vardiyaaaaa..ben antebe gelicem sirf baklavayi yerinde yemek icin

guzel olmus kizlar

benim menumde söyleydi

SABAH: 2 dilim ekmek *kendi yaptigim, 2 kk beyaz peynir

ara: 1 elma

ÖGLE:2 orta boy haslanmis yagsiz tuzsuz patates

ara: kefir

AKSAM: pudding * özel diyet icin aldim..canim istedigimde yerim diye ..natreen markasi

benim menumde söyleydi

SABAH: 2 dilim ekmek *kendi yaptigim, 2 kk beyaz peynir

ara: 1 elma

ÖGLE:2 orta boy haslanmis yagsiz tuzsuz patates

ara: kefir

AKSAM: pudding * özel diyet icin aldim..canim istedigimde yerim diye ..natreen markasi
patates olmamış

afyt olsn canım. Bisiklet iyi :)

Son düzenleme:
bugünkü menüm
kahvaltı
1 kase sütlü müsli

ara
1 nektari

öğlen
tavuk sote
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

ara
1 büyük dilim karpuz

akşam
et döner
salata

2 lt su, 2 fincan yeşil çay, yarım saat bisiklet

Kızlar saçlarımı kestirdim hemde kısacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…