- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Selam kızlar,
Daha geçmişe bakamadım, işteyim hala. Menümü paylaşayım..
Sabah - Yarım simit, domatesli peynirli
Öğlen - Tavuk ızgara, bir de soğuk çorba diye bir şey, ayran aşı diyorlar sanırım :)?
Ara - 1 dilim karpuz
Akşam - 1 kase sütlü nesfit..
Ben hep söylüyorum kızlarada senin ağzından duymaları daha iyi oldu. Zaman çabuk geçiyor dimi yaaaaa
Allahım yaaa sigaraya siğara yazmışım baksana akla, Anlayın işte ne kadar yoğun olduğumu
Senin rüyaların dedikodusunuda çok yaptım HilalGeçen gün Zeliş bir rüya görmüş. Senin rüyaları bile sollamıştı
Sen şimdi kendi düğününe gitmemeyimi planlıyorsun bana mı öyle geldi
Çok iyi bir fikirAllahım Hilal yaaaa öldürcen sen b eni
Yine klasik Hilal karıştırmalarZeynep'ede Nermin demiş yukarda
Aslı bıraktı canım diyeti, onu gaza getirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Yine bıraktığı kiloda.
Daha önce kısa kullandım canım. Güzel oluyor kullanımı. Ama koydum kafama kestireceğim hemde iyi kısa olacak. Şu yanları uzun arkası kısa modelden isitoyrum o gider mi sizce?
Aynen canım yaaa çok kaynatmışsınız. Ağzına sağlık. Ama gel arada böyle özletme kendini. Sen buralarda olunca daha rahat hissediyorum kendimi.
İyi akşamlar Hilal'cim öpüyorum canım seni kocaman
Ayy sorma yaaa bende senin gibi oldum, fırça atamıyorum kimseye. Gerçi yine beni en çok kızdıran kişi Betül
ya var yaaa tam 3 saattir ,,hadi 2 olsun..süpriz temizlik yapiyorum
simdi ben cikolata kaseleri yapacaktim planda..biyerde gördüm,, ben bunu yaparim heheyytt dedim..yapicaktim..buraya gelip hava basicaktim basta haticeye..iste söyle maharetli hatunum iste böyle amanda amann bisürü megolaman beylik laflar sizi bekliyoduuuuu hehehehe ucuz atlattiniz..kenarindan siyirdiniz..benim hava fosssss cikti...
simdi bu cikolata kaseleri söyle yapiliyor..balonu sisiriyosun..glasur cikolatalardan eritip bir sim diyordyah bir beyaz cikolata döküyosun..sonra dolapta bekletiyorsun donunca balonu patlatiyosun..minik bi cikolata kasesi oluyor..bende yarin icine 1 kasik dondurma ve cileklerle servis yapmayi dusunuyordum ..ilk balonu yaptim oldu..2 balonu yaparken bir patladi hertaraf cikolata..dedim sicak cezve degdi ..cikolata sicak degildi cunku ,,patlasada devam ettim 2.de patladi..abartmiyorum tavan lambasina kadar bir duvardan bir duvara ..ustum sacim basim yuzum heryer cikolata damlaciklari..butun isi biraktim onlari temizliyorum..mutfagi temizledim kendim duruyorum..biri beni temizlesiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam hilalim en kısa sürede gel..
aniden çıkmam gerekti..yazamadan kapatmak zorunda kaldım..
bitirir o
işte yanlışımız burda unutsak daha mutlu oluruz ..
evet bizde ben sakin eşim hırçındı..
sen oğlaksın sevdiceğinin b urcu?
teyze karşınıza boşuna çıkmamıştır..
evet evet epey anlattiilar..dusman basina :))
Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..
Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı
Akşam : 1 kase sütlü nesfit
menümmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
yeşillik
ara
3 kuru incir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
akşam
3 parça tavuk
2 kaşık pilav
ayran
su 2 litre
spor sabah 50 mekik
şimdi jillian
oku oku bitmedi ya iyi kaynaatmışsınız iki gelin bir tecrübe ben belli sayfadan sonra koptum okuyamadım:) taze gelin adaylarımıza sesleniyorum bunlar iyi günleriniz tatlı atışmalar tirpler gelip geçer hepsi önemli olan evlendikten sonra birbirinizi kırmamak o zman işler daha zor oluyor emin olun.evlenince çoğu zaman alttan alacak olan siz olacaksınız o yüzden şimdiden gerilmeyin bu kadar :)nasılda güzel anlatıyorsunuz he tatlı tatlı:)
bugünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 dilim salam biber 2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay
öğlen:domates salatalık peynir karpuz 1 küçük parça mısır ekmeği
akşam:2 parça fırında yağsız tavuk ve yoğurt
2.5 lt su
Suyu ve sporu unutmuşum yazmayı 2.5 litre su
Leslie 2 mil
15 dk boyunca twister.
Selam kızlar,
Öğlen - Tavuk ızgara, bir de soğuk çorba diye bir şey, ayran aşı diyorlar sanırım :)?
Ara - 1 dilim karpuz
evet canım geç uyandım ondan öyle oldu aç da değildim yemedim 2 ögünle bitrdim günü begenmene sevindm tşklerGeçiyor canım ya geçmez mi çok çabuk geçiyor ..
Ayy benim rüyalarımı sorma geçen sevdiceğime kafa atmışım ama benim kafatasım çatlamış alçıya almışlar
Kafamda alçı ayağımda 1 karış topuklu ayakkabılar uyanınca baya güldüm
Kapıdan uğrayalım çok ısrar ederlerse, Ebru cidden hiç istemiyorum ben, annesi de hevesi yok mu bu kızın deyip duruyormuş deli oluyorum zorunda mıyımmm
Çok istiyorlarsa biz zaten kıbrısta olacağız söylemesinler kimseye hazırlıkları yapsınlar biz 1 hafta önce geliriz.
[/I][/B]
Ayy hiç hayal edemedim ki Ebru nasıl olur acaba Gönül olsa iyi olurdu ..
Baktım da kaçamakların falan var Ebru'cum ne kadar kilo veriyor olsan da kaptan olarak kaçamak yapmamalısın ki eleştirme hakkın olsun biliyorsun ben çooğu zaman bunun için yememiştim ..
okurken aaa ben de yapmalıyım diyordum ki ..
Tahmin ettim Derya'cım.
Sevdiceğim balık burcu, bu aRADA daha iyi gibi sanki aramız şimdi ama sesimi duyacasın
Nasıl anlattılar kız benii ?
Kübra'cım ben eğer kahvaltı güzel yapılmışsa 2 öğünün sakıncası olacağını düşünmüyorum güzel olmuş menün ..
Ama Zeliş'cim yine çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Sabah yumurtanı ekle.
Akşam da pilav yerine yoğurt daha iyi olrumuş.
Ayy kızmıştım ne yapayım çok ciddiyim dün ayrılmaya kalkıyordum da sakinleştirmiş fark etmeden
Afiyet olsun Nermincim ..
Çok beğendim menüyü, simit de nazarlık olsun artık ..
Geçiyor canım ya geçmez mi çok çabuk geçiyor ..
Ayy benim rüyalarımı sorma geçen sevdiceğime kafa atmışım ama benim kafatasım çatlamış alçıya almışlar
Kafamda alçı ayağımda 1 karış topuklu ayakkabılar uyanınca baya güldüm
Kapıdan uğrayalım çok ısrar ederlerse, Ebru cidden hiç istemiyorum ben, annesi de hevesi yok mu bu kızın deyip duruyormuş deli oluyorum zorunda mıyımmm
Çok istiyorlarsa biz zaten kıbrısta olacağız söylemesinler kimseye hazırlıkları yapsınlar biz 1 hafta önce geliriz.
[/I][/B]
Ayy hiç hayal edemedim ki Ebru nasıl olur acaba Gönül olsa iyi olurdu ..
Baktım da kaçamakların falan var Ebru'cum ne kadar kilo veriyor olsan da kaptan olarak kaçamak yapmamalısın ki eleştirme hakkın olsun biliyorsun ben çooğu zaman bunun için yememiştim ..
okurken aaa ben de yapmalıyım diyordum ki ..
Tahmin ettim Derya'cım.
Sevdiceğim balık burcu, bu aRADA daha iyi gibi sanki aramız şimdi ama sesimi duyacasın
Nasıl anlattılar kız benii ?
Kübra'cım ben eğer kahvaltı güzel yapılmışsa 2 öğünün sakıncası olacağını düşünmüyorum güzel olmuş menün ..
Ama Zeliş'cim yine çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Sabah yumurtanı ekle.
Akşam da pilav yerine yoğurt daha iyi olrumuş.
Ayy kızmıştım ne yapayım çok ciddiyim dün ayrılmaya kalkıyordum da sakinleştirmiş fark etmeden
Afiyet olsun Nermincim ..
Çok beğendim menüyü, simit de nazarlık olsun artık ..
Kızlar menümü yazayım :
Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..
Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı
Akşam : 1 kase sütlü nesfit
fahri güzin ablamıııııııı...
canım ben enerjistim manevi anlamda şifa çalışmalarım var..:))
kuş menüsüüüüüüü..ne ka az bu şekil beslenme yanlış baby..
ebru kızma yorum yapma ihtiyacı hissettim...:18:
menümmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
şekersiz çay
yeşillik
ara
3 kuru incir
öğlen
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
akşam
3 parça tavuk
2 kaşık pilav
ayran
su 2 litre
spor sabah 50 mekik
şimdi jillian
..yazık bize bizi düşünen yokki:)bu arada canım ben gaziantepteyim nihal vardı benimle başlayan sonra devam etmeyen o urfadaydı :)
bugünkü menüm
sabah:domates salatalık 2 dilim salam biber 2 dilim ekmek 2 bardak şekersiz çay
öğlen:domates salatalık peynir karpuz 1 küçük parça mısır ekmeği
akşam:2 parça fırında yağsız tavuk ve yoğurt
2.5 lt su
Selam kızlar,
Ara - 1 dilim karpuz
herkese meraba bakalım 74 kilo ile başlayacağım
hedef 60 kilo
patates olmamışbenim menumde söyleydi
SABAH: 2 dilim ekmek *kendi yaptigim, 2 kk beyaz peynir
ara: 1 elma
ÖGLE:2 orta boy haslanmis yagsiz tuzsuz patates
ara: kefir
AKSAM: pudding * özel diyet icin aldim..canim istedigimde yerim diye ..natreen markasi
bugünkü menüm
kahvaltı
1 kase sütlü müsli
ara
1 nektari
öğlen
tavuk sote
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 büyük dilim karpuz
akşam
et döner
salata
2 lt su, 2 fincan yeşil çay, yarım saat bisiklet
kim demis
Kızlar saçlarımı kestirdim hemde kısacık
hemde 2 orta boy görünce nasıl canım çekti nasıllll ama patates yasak bence
iste böyle canin cok cektiginde yada gercekten yiyecek birseyin olmadiginda yagsiz tuzssiz yersin böyle hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?