- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Evet önceden evin yeri güzel değilmiş ondan taşındı oraya herkes güzel diyor :)Muhiti çok güzel o zaman evin. Bende Turgutözalda oturdum. Kampüse git mutlaka çok şaşıracaksın. Türkiyede birçok üniversiteye gittim içinden en iyi kampüs çukurovanındır. Hatta Elazığa bile geldim söylemişimdir. Arapbabaya gitti, harput kalesine, balakgazi biçok yerini gezdik elazığın. Sonra sende tutturma ben çukurovaya geçeceğim diye
Evet önceden evin yeri güzel değilmiş ondan taşındı oraya herkes güzel diyor :)
Elazığı begendnmi ? Küçük biraz sıkıcı bir şehir ama Seviyorum ben yinede kopamıyorum..
Ablamı çok kıskanıyorum zaten ankarada 2 yıl okudu orasıda çok güzel kız geziyor dolaşıyor ben annemden kopamıyorum ..
Ben Daha Atanırsam Şehir Şehir gezerim .. Ögrenciyken Zor oluyor bence Paran cebinde olmalı :)
canim seni cok iyi anliyorum, sakin olurmusun ..bak canim en guzeli doktora gitmen ve doktor kontrolunde burada arkadaslarinda motivesiyle diyetine devam etmen..ben senin menülerine yorum yaparken bile cekiniyorum..cunku "16" yasindasin!!! ve bizlerin diyet programlariyla seninkiler cok farkli..neden doktora gidemedigini anlayamadim canim..lütfen yarin bir doktora gidip yasadiklarini diyet yapmaya calsitigini vs hepsini anlat ve buna göre burayida birakmadan devam et ..lütfen canim..
selam canimmmm ohhh sefaniz olsunnnnn canim sen nezaman donuyosun? bizim haftaya tatilimiz basliyor ..program yaptik ama onaylatmadik..o yuzden kesin konusamiyorum :/ onumuzdeki haftalarda bende 1-2 hafta izine cikicam
Allahım yaaa bir sürü alıntı yaptım gitti internet şimdi yeniden yazmak zorunda kaldım. Sinir oluyorum. Zelişcim bu kornflakesin içinde ne var canım? Yemediğim için merak ettim.
Eş deyince bende öyle anladım canım nerden bileyimsüper oldu desene kask. Umarım senin ufaklığında hoşuna gider.
Afiyet olsun canım ekmek haricinde güzel olmuş menün. Mümkün olduğunca yememeye çalış beyaz ekmeği.
Olmamış Kübracım herkes söylemiş zaten. Bence artık erken yatıp erken kalkmaya çalış. Menülerin düzene girer o zaman. Geç kalkarsan hem canın bişey istemez hemde metabolizman yavaşlar.
Afiyet olsun ortim güzel olmuş menün. Havalardan kaynaklanıyordur uyku halin. Bugün bende tuhafım.
Birazdan yazacağım canım. Gecikti biraz kusura bakmayın
Zeliş'cim doktora gitmeye karar vermene sevindim. Ama akşam akşam tartı olmazki mutlaka artı çıkacaksın. Eksi çıkan hiç olmamıştır sanırım. Cuma sabah tartılırsın bakarız sonuca gerek olursa izinli yazarız ama izin yok sana her gün takımdasın yine. Sadece listeye öyle yazacağız. Doktor işinide burdan takip ederiz. Bakalım neden böyle oluyor.
Ayy ne güzel Ferhan darısı bu heyecanlar için bana inşallah. Verdiğin bilgiler içinde teşekkür ederim canım.
Ona cuma sabah karar verelim bence. Sen yarın güzel güzel spor yap. Bol su iç. Ödem varsa eğer atmış olursun biraz. Cuma + çıkarsan izinli yazarız seni.
tamam ablacım ama doktora haftaya salı gidicem yani o zamana kadar bekliycem
Haklısın o konuda ama öğrencilik başka oluyor. Şimdi benim param var ama öğrenciyken yokken bile daha çok geziyorduk. Şimdi vakit bulamıyoruz hiçbişeye. Yaşlanınca hem paramız olacak hem vaktimiz bu kezde nasıl gezeceksin. Her anın tadını çıkarmak lazım
Ben çıkıyorum herkese iyi geceler moralim çok bozuk zaten uyumak istiyorum
zeliş mesaj sayını yollamayı unutma canım.
kaptan ,malum benim evin ciddi bir elektrik problemi var.cuma aynı stresi tekrar yaşamak istemiyorum.senin için sorun değilse telefon numaranı özelden yollayabilir misin?kesinti olursa sana mesaj atarım tartı sonucunu.
Kızlar yaaaa dün gece boynum ve omzum tutulmuş. Çok kötü. Başımada vuruyor ve baş ağrısı yapıyor. Uzun zamandır hep aynı yer tutulur. Bildiğiniz bir yöntemi varmı birazcık hafifletmek için.
Kızlar yaaaa dün gece boynum ve omzum tutulmuş. Çok kötü. Başımada vuruyor ve baş ağrısı yapıyor. Uzun zamandır hep aynı yer tutulur. Bildiğiniz bir yöntemi varmı birazcık hafifletmek için.
Benim HiçbirFikrim Yok Geçmiş olsun canım Dikkat et
çaldırdım.bu da benim numaram.
11-12Temmuz : mersinli42
13-14Temmuz : zaum
16-17Temmuz : gurbet_dmr
18-19Temmuz :akashha
20-21Temmuz :yasminyaso
23-24Temmuz : nesdii28
25-26Temmuz: pia
27-28Temmuz : Kbra23
30-31Temmuz : betuld
Kızlar yeni listemiz bu şekilde. Not alırsanız sevinirim.
ben yatıyorum kızlar,cemi cümlenize iyi uykular,tatlı rüyalar diliyorum.
Ebrucum özelden mesaj atmıştım aldın mı:44:
canım eline sağlık !
daha 10 gün filan var ama benim de tatil planım kesinleşti 23 temmuz ile 8 ağustos arası izinli sayılmak istiyorum. bu arada internete girebilirsem mutlaka bakarım nevar ne yok diye , ama tartı bildiremem sanırım ?
yani 2 hafta izinli olurum , 10 ağustos cuma günü kilo bildirimimi yaparım. eğer erken dönme durumu olursa haber veririm canım...
İyi Geceler Kızlar Dikkat edin kendinize Erken uyuyacam ben Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?