Günaydıııınbenim moralim yerine geldi :)
ne ceza verelim ebru,asalım mı ,keselim mi
arkadaşlar merhaba, bu yarışmaya katılmak için yarışmaya katılmak isteyenler formuna mesaj atmak yeterli deilmi? yardımcı olursanız sevinirim. çünkü kimseden ses seda yokta
nereye kaçmış o haylaz moralGünaydıııınbenim moralim yerine geldi :)
Günaydın hadi bakalım iyi olmuş moralinin yerine gelmesi? Tartıldın mı?
Önce bikaç gün aç bırakıp sonra, karşılarına geçip ağızlarını sulandıra sulandıra en sevdikleri yiyecekleri yiyelim.
Evet canım yeterli ama bende gördüm senin mesajını verilecek kilon çok az. Ayrıca şuan ekiplerde yer olmayabilir. İstersen seni bir grup çağırana kadar burda misafir olarak bulunabilirsin. Sonra çağrılan yere gidersin
tmm teşekkürederim en azından bi muhattab buldum :) ve nedenini öğrendim. ama sanki bana kilo vermek kadar bilgi paylaşımıda önemli gibi gelmişti. hepinize kolay gelsin.
Tam olarak anlatabildim mi bilmiyorum ama sen bu 4 kiloyu verene kadar ancak takıma adapte olabilirsin. Doğal olarak takımlar kilosu daha çok olan yarışmacıları tercih ediyor. Çağırmayacaklar diye bir durum yok çağıran takım elbet olacaktır. Vazgeçme hemen.
mantıklı aslında. daha kalıcı olması ve daha motive edici olması açısından. açıklama için tekrar teşekkürederim.
kilo vermek isteyenler 50-59 gurubuna takılıcam. sığıntı gibi yaşamak istemiyorummistenmediğim yerde durmam şaka şaka
Oda güzel fikir arada uğra çene yaparız biraz
tmm ara sıra uğrar napiyosunuz takip ederim laf atarım.
tembeller,miskinler,uykucular nerdesiniz kızıııııııııııııııııııııııııııııııım.kalkın öğlen oldu
Zeynep sen gelince hepsine cezasını ver canım, benden sana izin
ne ceza verelim ebru,asalım mı ,keselim mi
Günaydıııınbenim moralim yerine geldi :)
Ben Bugün Erken Uyandım Ama Giremedim Kendime Kahvaltı hazırladımm mmm nefis kahvaltı yaptıım
Günaydın canım Sevindim
günaydın bebekleeeeeeeerr !..
ne cezası yaaav , zaten sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz kaaardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :))
bundan iyi ceza mı olur , sizce ???
geçmişe bakıp dönücem , bekleyin beni anacııııııııııımmm
Günaydın canım bende buranın bekçisi gibi oldum. Olsun biz ceza vercez. Hemde çok güzel bir ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?