Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

innnnnnnsallah canimmmmüthis bir huzur..en kisa zamanda niyetine gir artik :)

Ben çıkıyorum herkese iyi geceler moralim çok bozuk zaten uyumak istiyorum

canim caresiz birsey degill..lütfen uzme kendini..bak ben ilk hafta verdim sonra regl olmustum atlayalim onu..2 haftada 500 gr verdim..sonuc böyle cikiyor..cok uzuldum okadar dikkat et spor yap 500 gr ver:)) gercekten sinir bozucu ama vucudumuz nasil isliyor mucizevi bisey..anlayamiyorum ben ama kesinlikle vazgecmek yok devam!!..ben 60 kilo o lu caaaammmm

ayy kiyamam senin isinde zor canim..olsun polis abi yollasaydi mesaji :))

Kızlar yaaaa dün gece boynum ve omzum tutulmuş. Çok kötü. Başımada vuruyor ve baş ağrısı yapıyor. Uzun zamandır hep aynı yer tutulur. Bildiğiniz bir yöntemi varmı birazcık hafifletmek için.

bence en etkili egzersiz..omuzun yanasiya kadar omuz hareketleri yap yumusatiyor derhal

ben yatıyorum kızlar,cemi cümlenize iyi uykular,tatlı rüyalar diliyorum.

iyi geceler zeynep
kübracim iyi geceler
zelisssss iyi geceler

hatceee kizzzz yazzz bakip durma öyleeee

naptin yüzdün mü fiss fiss
Canım benim sorma internet kopup duruyor bir türlü birşey yazamadım,geçmişi okuyamadım.3 gündür güneşlendim ve spor olsun diye boş durmadım suyun içinde hareket yapıp bol bol yüzdüm.Çok iyi geldi.

Bende çıkayım sabah 5 te yola çıkacağız.Kendinize çok iyi bakın.Hepinizi öpüyorumGörüşürüz kızlar.

Tamam canım bende gerginliğimi atmaya çalışıyorum. Çünki gerildikçe kasılıyor iyice.

aaa aaa asagidaki herkes gitmis bende bekliyorum :)

peki hadi iyi geceler herkeseee

Biz burdayız yaaaaa ama. Hadi iyi geceler o zaman sana.

Ohh ne güzel yaaaaa. Benim yerimede yüz ben çok severim denizi.

goooooooddddd morning 13. cuma güzellerişırnaktan bildiriyorum:burda hava açık ve çok sıcak.evde durum:banyo hala tıkalı,merkezi sistem tv çalışmıyor,elektrik her an kesilebilir.yine muhteşem bir sabaha uyandım.

ferhan,geçen cuma kociş resmen cıa ajanı modunda yazdı kilomu.millet görürse rezil olurum diye diyebu hafta kessen yazmaz:82:

Günaydın Zeynep'cim güzel bir günmüş ama unutmamak lazım ki bunların hepsi gelir geçer önemli olan senin ve sevdiklerinin sağlığı. Dert etme bunları. Mesajını aldım canım. Mesaj atmadığım için burdan yazayım dedim. Ben genelde telefon açmayı tercih ediyorum.

ferhan,geçen cuma kociş resmen cıa ajanı modunda yazdı kilomu.millet görürse rezil olurum diye diyebu hafta kessen yazmaz:82:

Benim öyle bir derdim olmadı ama olsa eminim kocam yazar söylenmez bile Maşallah nazar değeceğim burda kendi kendime Seninkininde maşallahı var Zeynep'cim sonuçta yazdı kilonu önemli olan o zaten.

Benim öyle bir derdim olmadı ama olsa eminim kocam yazar söylenmez bile Maşallah nazar değeceğim burda kendi kendime Seninkininde maşallahı var Zeynep'cim sonuçta yazdı kilonu önemli olan o zaten.
alıştım artık,eskisi kadar sinirlenmiyorumburda sağlıklı ve mutlu olmak çok önemli,öleyiz çok şükür
telefon açmaya çekindim,ne bileyim işte ,ondan mesaj yazdım
sağolsun benim kocişte bişey demedi ama orda gerildi işte aman napayım yazsın işte

Yok canım senin telefon açman için söylemedim. Ben sana karşılık veremedim diye öyle yazdım. Burda gerçekten kendini ifade etmesi zor oluyor. Bugünde senden benden başka kimse uğramamış.

tembeller,miskinler,uykucular nerdesiniz kızıııııııııııııııııııııııııııııııım.kalkın öğlen oldu

arkadaşlar merhaba, bu yarışmaya katılmak için yarışmaya katılmak isteyenler formuna mesaj atmak yeterli deilmi? yardımcı olursanız sevinirim. çünkü kimseden ses seda yokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…