- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Alemsiniz Siz :)
Bende size katılıyorum saçlarımı kazıtayım
doğru,o saçlar kimbilir kaç gramdı
ya evde dolasiyorum tartiyla az cikarsam diye ama bazen cok geliyorum kaciyorum o bölgeden..ustumden aticak biside kalmadi..tokalari fln kontrol ediyorum:))
bende tartılmak istiyorum ama fazla çıkarız şimdiii bence
Cocukların psikolojisini bozmana gerek yok bencede haklısınben cuma sabahi dolasiyorum :))) simdi degil:)) hele simdi bu saatte hic dolasmam cocuklar dalga gecer..evde camasirlarla anne :S elinde tarti :))) yoooouuuuuu
ya evde dolasiyorum tartiyla az cikarsam diye ama bazen cok geliyorum kaciyorum o bölgeden..ustumden aticak biside kalmadi..tokalari fln kontrol ediyorum:))
500 varmistir bence:)
daha sabah zelişe gece tartılma dedik değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibende tartılmak istiyorum ama fazla çıkarız şimdiii bence
Tartılmadık valla sadece İstiyorzdaha sabah zelişe gece tartılma dedik değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benim gözlerim kapaniyor..cok yoruldum bugün
yarin icinde heyecanliyim..ins guzel sonuclar aliriz hepimiz
iyi geceler herkese
orti, ben sarı tshirt lü saçını sevdim.bende o renk istiyorum
ya benim saçlarım bir tuhaf kızılımsı,morumsu bişey.şimdi senin gibi yapsam olmaz ,olurmu yoksa:26:Palette acıcı ile saçlarımı açtım sonra altın karamele boyadım canım koyuydu saçlarım evde yaptım bide yakmadan mis gibi yaptımm
Görmem lazımya benim saçlarım bir tuhaf kızılımsı,morumsu bişey.şimdi senin gibi yapsam olmaz ,olurmu yoksa:26:
Fikir Edinmiş olurum ama palette açıcı ile aç evde Sonra istediğine boya ilkinde tutmazsa ikide tutar :)fotoğraftan anlayamazsın
Fikir Edinmiş olurum ama palette açıcı ile aç evde Sonra istediğine boya ilkinde tutmazsa ikide tutar :)
Ahahah aklima bisi geldiii ebru saçlarını kestirdiya enaz500gr fark eder.. Kendim icin
Dusunuyordum necikarabilirim ustumden fln heheee dedim saclariiimmmmm sonra baktim bi tuyam bisiii
Hade leeen dedim
Sonra ebrununkiler geldi aklima
Oh valllaaa ekstradan eksi gelicek ebru:))
benim gözlerim kapaniyor..cok yoruldum bugün
yarin icinde heyecanliyim..ins guzel sonuclar aliriz hepimiz
iyi geceler herkese
selam bayanlar bende yarın diyete başlamayı düşünüyorum 65 kiloyum ve 1,65 boyundayım hedefim 10kilo vermek tek başıma başladığım diyetlerden cabuk bıkıyorum ve devamı gelmiyor ama benimde bir grubum olursa daha rahat kilo verebilirim beni de aranıza alırmısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?