- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
o açıcıyı nasıl alcam,açıcı diye mi yazıyor kutuda?
Selam Şimdilik kimsenin özel bir programı yok..kendimize göre yiyor sonra yorumlar yapıyoruz canım
Ama ben enazindan kalori sayarak fln bir program yapicam kendime
Çünkü çok az veriyorum
bende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm
bende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm
Eki Görüntüle 463676 canım kutusu bu . Yogun renk acıcı diye geçiyor . zaten kozmatik boya satılan yerlerde var kızılımsı saçı sarıya kadar getirir. ben siyah boyalı saçımı turuncu tonlarına getirdim . hiçbirproblemde yaşamadım
Evdekiler bu saatte mısır patlatıyor.. Bunlar çok sağlıksız besleniyorlar
Eskiden demekki bende onlar gibiymişim ama nedense onlar almıyor kilo .. hıhh
Tamam canım acıcıdan hemen sonra ben boyadım saçlarımı çnkü çok rengarek olabiliyor istediğin rengin 1 ton açığına boyarsan güzel olursağol kübra arayıp deneyeceğim.
Bunu bende hep düşünürüm. Ama almayacaklar diye bir kural yok. Yavaşta olsa böyle beslenmenin sonucu kilo olarak dönüyor canım. Ben şimdi kendimi düşünüyorum 50 kiloydum kopacak gibiymişim o zaman. Önüme ne gelirse yerdim ama kilo almazdım. Zamanla değişiyor insanın bünyesi. Hep öyle kalacaklarını sanmıyorum.
Evdekiler bu saatte mısır patlatıyor.. Bunlar çok sağlıksız besleniyorlar
Eskiden demekki bende onlar gibiymişim ama nedense onlar almıyor kilo .. hıhh
apartmanda biri poğaça yapıyor,camdan buram buram koku alıyorum ve bu saatte poğaça yapanada yuh demekten kendimi alamıyorum
apartmanda biri poğaça yapıyor,camdan buram buram koku alıyorum ve bu saatte poğaça yapanada yuh demekten kendimi alamıyorum
Ablam 50 kilo ve ben ona derimki birgün uyanacaksın 80 kilo olarak geceleri gündüzleri sürekli yiyor
evet öyle bir ömür sağlıklı beslenmek lazımBencede yani yuh artık
Yazık yaa öyle deme kızcağıza ama dediğin gibi yavaş yavaş alıyorsun farketmiyorsun.
Ama olmazki sıcak sıcak ohh misss... yanında sıcak çayy...
olmaz ortiii yarın büyük günnn bugun olmazyaaaa ağlarım bak şimdi.manyak poğaça yaparım,kafayı sıyırtıp poğaça yaptırma bana şimdi.
Kızlar bende çıkıyorum dinleneyim biraz. Bugün bisiklet normalden daha çok yordu ve acıktırdı. Yarın inşallah hepimiiz güzel sonuçlar alırız. Öpüyorum hepinizi
iyi uykular ebru.ben kocişi bekliyorum.bu gece nnöbetçiydi.o gelince uyurum ancak.Kızlar bende çıkıyorum dinleneyim biraz. Bugün bisiklet normalden daha çok yordu ve acıktırdı. Yarın inşallah hepimiiz güzel sonuçlar alırız. Öpüyorum hepinizi
Selam Şimdilik kimsenin özel bir programı yok..kendimize göre yiyor sonra yorumlar yapıyoruz canım
Ama ben enazindan kalori sayarak fln bir program yapicam kendime
Çünkü çok az veriyorum
boşver dukanı.başta bende eltimden heveslenip yapacaktım,sonra zararlarına baktımbende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?