nereus kuzum senin adina cok sevindim umarim bundan sonra üzülmezsinsen bizim birtanemiszinşimdik şöyle başayayım ozamann
tatile başladığım günden itibaren hergün uyuduummmm çok güzeldii zemuszemus
sonram uyanıp yemek yiyip tekrar uyuyordum
5 çayları çok güzeldi
günlere gittim pastalar börekler tabi :kedi:
bukadar yiyip aklıma gelincede srkeli suyumu içiyordum
65.2 kilo oldum 1 kilo aldım
tartı bazen 64.8 de diyor ama aldım yanaklarım pembeleşdi
sonram tatil öncesi biz barışmıştık
daha öncesinden çok aradı ve aramamasını söylemiştim siz bu kısmını bilmiyonuz pek anlatmadım
birsüre çenem düşmüştü tabi
o aramaya devam etti 2 ay kadar böyle sürdü arama dedimm epey sonra bu birgün yanıma geldi
ayağına kapanırım istersen falan filan dedi ama kapanmadı
tekrar gelirse kapancak kaydirigubbakcemile3
sonram böyle oldu işte ben son şans verdiğimi söyledim artık ömrünün sonuna kadar olan tek şansın dedim
oda iyi kullancağına dair söz verdi barıştıkdan sonraki ilk ayda biraz süründürünce güzel oldu bişiler işte
ohhh ne guzel acibiber annecigine ve babacigina kavustun benimde 3 haftam kaldi günler sanki gecmek bilmiyor yeni yegenim de oldu daha da bir heyecanliyimkızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:
cok tesekkur ederim yok be gülüm aslinda her cocuk gibi bende normal büyüdüm ama gercekten bagisiklik sistemim cok zayif iltihapli romnatizmada ondan ileri geliyor ama bu hastalik cok kötü üsüttüm galiba bide burad salgin var herkes hasta havalar kötü bir bakiyorsun sicak bir bakiyorsun birden soguyor hazirliksizda yakalanirsan benim gibi olursuncanım çok geçmişolsun.birşey söylemek istiyorum. bacım ailen seni çokmu el bebek gül bebek yetiştirdi. bu kadar hastalık nedir böylr.bağışıklık sistemin çokmu zayıf. sanırım biraz narin bir bayansın. dikkat et hayatım kendine valla üzülüyorum. Allah acil şifa versin hayatım ne diyim. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
melisim temmuz sonu analizi ise ben 50 olmayı hedefliyorum canımcım kusura bakma hayatım hep yazıcam diyorum unutuyorum. kafa işte. :kedi:
üzülme hayatım,anlaşılan bu yaz hepimiz kilo alacağız. e kışa burdayız demektir.
oluyor arada böyle sorun etmeyin bence kızlar yoksa haftayı beklerken strese gireceğiz iyice. kaydirigubbakcemile2
melzeyit üzüldüm akraban için.çok geçmişolsun. umarım sağlığına kavuşur ha-yırlısı ile.Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:
nereus gelmişsin görüşemedik hayatım.senin adına sevindim.hakkında hayırlısı olsun inşallah. kendine çok iyi bak. kaydirigubbakcemile5
gözünaydın şekerlik. aman dikkat et anne demek kilo demek bunu sakın unutma. cokacimcoook :roflol:
melisim bence diğer arkadaşlar bir yana,bizler çünkü kiloyu yazıp çıkıyoruz. kaptan olan sensin doğal olarak uğraşanda sensin. o yüzden sen istersen takımı tatile sokalım. zaten yaz ayı her fırsatta bu güzel aylarda yavrularımıza vakit ayıramazsak ne zaman ayıracaz kışın zaten yeteri kadar boğuluyorlar evde. kararı sen ver hayatım.sadece bir fikir verdim herşekle gelirim. kaydirigubbakcemile5
üzülme birtanem arada olur böyle şeyler birbirimizi idare edeceğiz dimi hayatım.lütfen üzülme. opuyorumnanaktan
ayrıca şunu belirtmek isterim. canımcım hafif yediğini zannediyorsun ama fazla yiyorsun. en basidinden şimdi yazdığın yemeğin üzerine 4 bardak yeşil çay mideni küçültmeye yaramaz şişmedinmi o kadar çaydan sonra.miden küçülmezse kilo vermen zorlaşır hayatım. hafif şeyler ye ama az yemeğe çalış önemli olanda bu zaten.
sadece bir öneri. kaydirigubbakcemile
nasıl oldun balım. gelmişsin çok fazla durmamışsın. neyse umarım iyisindir öpüyorum hayatım. a.s.
meliscim dergiyi büyük ihtimalle yarın inceleyip şu yağ yakan detox u yapıcam yarın malzemelerini alırım sanırım. diyet olarakda ben sarı kırmızı diyetini tekrar yapem diyorum. ama sunduğun alternatifleri de incelicem hayatım çok sağol uğraşmışsın yine bizim için. herkes umarım bu konuda hassasiyetli davranır. ayrıca bu bulyon çorba ne ben onu anlamadım hayatım. yazarsan sevinirim. yada senin şu simit ayran diyetinimi yapsam ama sen yapda ben ona göre karar vereyim. :1hug:
evet hayatım hatırlıyorum. güzel gidiyordu.bende onu demek istiyorum. ne kadar hafif yersek yiyelim mideyi çok şişirirsek istediğimiz kiloya inemiyoruz. az ama gerçekten az yemeliyiz.
bu 6. takım meselesini okudum. farkında olmadan bir hata yapmışlar ve çok üzgünler zaten. kapatılması gibi bir durum biraz saçma bence. ceza almaları mantıklı olur. ordaki arkadaşda yazmış 1 ay listeleri hazırlarım diye ceza alsınlar tamam işte.
AD CIM HOŞGELDİN CANIMŞeniz
kızlar 6 takımı okudum da cidden çok üzgünler..bence de ceza verilebilir ama kapatılmasınfisfisfis
meliscim albüme benim kizimin bu seneki dogum günü pastasini eklemeye calistim ama olmadi belki sana bir fikir olur demistim ama sonra bir daha denerim istersen ne zaman kuzunun dogum günü simdiden nice mutlu yillara
ızlar merhaba nasılsınız karamanlım görüşem,yoruz geçmiş olsun adcığım sen nasılsın kızlar beni hiç sormayın kaç gündür ağrılarım vardı hersabah kalktığım da bir yerim arıyordu bugün sabah son noktaya geldim parmaklarım şişmişti ve hareket ettirmekte zorlandım busaat oldu halen ağrım geçmedi çok korkuyorum doktora gitmeye 29 yaşında böyleyim 50 yaşını göremeyecem diye korkuyorum ama buna rağmen güzel bir haber oldun sonunda teyze oluyorum
kızkardeşim hamile olduğunu söyledi tuhaf bi duygu halen ne hissediyorum bilmiyorum herhalde doğduğunda hissedecem
bugün ne yediğimi yazamadım,sabah normal kahvaltı yaptım arada yeşil çay içtim ve bol su akşama da bir tabak dolu olmamak kaydıyla zeytinyağlı kabak yemeğimden yedim ve az kısır bu kadar,birazdan yine yeşil çayımı içerim,bu arada adcım yediklerim gerçekten çok az ama bu sabah tartıldım 66,4 çıktım bikaç güne daha da toparlarım inş. haftaya 2 kg vemiş olcama.svücüdumdaki farklılığı hissediyorum zaten ama sadece ödem iştea.s
kızlar herkes düşünüyor değilmi p.tesiden itibaren ne diyet yapacağını?
evet canim mr cekildi ama sonucu carsamba fyada persembe alacam galiba burda direkt eline vermiyorlar dr gönderiyorlar evet canim ya az kaldi ayin 31 inde ucuyoruz burdan benim memleket karamanayrıca dün mr ın vardı ne oldu hayatım çektirdinmi. umarım sorun olmaz yurda ne zaman geliyordun en son 3 hafta sonra dedin ama yazdığın günü unuttum valla.memleket neresiydi senin bacım. gerçi kesin yazdın ama ben yine unuttum. bu unutganlıkla ne kadar yaşarım bilmiyorum.canım benim kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan
evet canim ya görürsemiyoruz canim baak kendini cok ihmal ediyorsun hemen bence pzt bir dr git en azindan ne oldugunu ögren tedavisini yaptir daha yasin cok genc ccünküızlar merhaba nasılsınız karamanlım görüşem,yoruz geçmiş olsun adcığım sen nasılsın kızlar beni hiç sormayın kaç gündür ağrılarım vardı hersabah kalktığım da bir yerim arıyordu bugün sabah son noktaya geldim parmaklarım şişmişti ve hareket ettirmekte zorlandım busaat oldu halen ağrım geçmedi çok korkuyorum doktora gitmeye 29 yaşında böyleyim 50 yaşını göremeyecem diye korkuyorum ama buna rağmen güzel bir haber oldun sonunda teyze oluyorum
kızkardeşim hamile olduğunu söyledi tuhaf bi duygu halen ne hissediyorum bilmiyorum herhalde doğduğunda hissedecem
ben simitli olan diyeti yapmaya çalışacam inş. pazartesiden itibaren,bende simit aşığıyım çünküa.s
kızlar ben kararımı verdim 7.takımına yağtığı diyeti deneyecem bakalım olacakmı cumartesi izmire 3-4 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum bakalım
merhaba kızlar yazamıyorum biliyorum ama bu haftadan itibaren bol bol sizinleyim özledim sizleri hemde çookkk
geldim ama yine kimse yokbugün piknik havasında geçti abimin yanına gittin ailecek zaten mangal vardı bende yedim ama hiç ekmek yemedim azcık salata ve karpuz,belki birazdan yeşil çay içerim ve erken yatarım malum yarın iş başı..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?