Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

AD CIM HOŞGELDİN CANIMŞeniz
kızlar 6 takımı okudum da cidden çok üzgünler..bence de ceza verilebilir ama kapatılmasınfisfisfis

nereus kuzum senin adina cok sevindim umarim bundan sonra üzülmezsinsen bizim birtanemiszin

kızlar kusura bakmayın bu günlerde uğrayamaz oldum ama mezaretim güzel annem ve babam geldi memleketten hasret gideriyoruz. bu arad 65 olmuşum memleketten güzel yemekler getirmişler napayımlmaz:
ohhh ne guzel acibiber annecigine ve babacigina kavustun benimde 3 haftam kaldi günler sanki gecmek bilmiyor yeni yegenim de oldu daha da bir heyecanliyim
cok tesekkur ederim yok be gülüm aslinda her cocuk gibi bende normal büyüdüm ama gercekten bagisiklik sistemim cok zayif iltihapli romnatizmada ondan ileri geliyor ama bu hastalik cok kötü üsüttüm galiba bide burad salgin var herkes hasta havalar kötü bir bakiyorsun sicak bir bakiyorsun birden soguyor hazirliksizda yakalanirsan benim gibi olursun

Son düzenleme:
meliscim albüme benim kizimin bu seneki dogum günü pastasini eklemeye calistim ama olmadi belki sana bir fikir olur demistim ama sonra bir daha denerim istersen ne zaman kuzunun dogum günü simdiden nice mutlu yillara

Son düzenleme:
shopaholic hoşbulduk hayatım.sende hoşgeldin ama ben zibidiyle uğraşırken gitmişsin hayatım. karamanlım sende hoşgeldin canımcım. zaten bu salgınlar çok fena ya. buralardada oluyor hayatım önlemini önceden almak lazım. öyle durumda biz evden çıkmıyoruz. gerçi ne kadar dikkat etsende gene olacak oluyor tabiki . yinede tedbirli olmaya çalışıyoruz

ayrıca dün mr ın vardı ne oldu hayatım çektirdinmi. umarım sorun olmaz yurda ne zaman geliyordun en son 3 hafta sonra dedin ama yazdığın günü unuttum valla.memleket neresiydi senin bacım. gerçi kesin yazdın ama ben yine unuttum. bu unutganlıkla ne kadar yaşarım bilmiyorum.canım benim kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan

ızlar merhaba nasılsınız karamanlım görüşem,yoruz geçmiş olsun adcığım sen nasılsın kızlar beni hiç sormayın kaç gündür ağrılarım vardı hersabah kalktığım da bir yerim arıyordu bugün sabah son noktaya geldim parmaklarım şişmişti ve hareket ettirmekte zorlandım busaat oldu halen ağrım geçmedi çok korkuyorum doktora gitmeye 29 yaşında böyleyim 50 yaşını göremeyecem diye korkuyorum ama buna rağmen güzel bir haber oldun sonunda teyze oluyorum
kızkardeşim hamile olduğunu söyledi tuhaf bi duygu halen ne hissediyorum bilmiyorum herhalde doğduğunda hissedecem

bugün ne yediğimi yazamadım,sabah normal kahvaltı yaptım arada yeşil çay içtim ve bol su akşama da bir tabak dolu olmamak kaydıyla zeytinyağlı kabak yemeğimden yedim ve az kısır bu kadar,birazdan yine yeşil çayımı içerim,bu arada adcım yediklerim gerçekten çok az ama bu sabah tartıldım 66,4 çıktım bikaç güne daha da toparlarım inş. haftaya 2 kg vemiş olcama.svücüdumdaki farklılığı hissediyorum zaten ama sadece ödem iştea.s

evet hayatım hatırlıyorum. güzel gidiyordu.bende onu demek istiyorum. ne kadar hafif yersek yiyelim mideyi çok şişirirsek istediğimiz kiloya inemiyoruz. az ama gerçekten az yemeliyiz.

kesinlikle haklısın canım bugün sabah güzel kahvaltı yaptım, ö.sonra pikniğe gittik et yedimsadece bi de salata ama biraz fazlaca. Ondan sonra pek birşey yemedim ama halekendimi tıka basa dolu hissediyorum.

AD CIM HOŞGELDİN CANIMŞeniz
kızlar 6 takımı okudum da cidden çok üzgünler..bence de ceza verilebilir ama kapatılmasınfisfisfis

kapatılmadı canlarım 1 ay liste hazırlama ve hangi takım o hafta sıralama yapılacaksa hatırlatma cezası verildi.
Takım olarak biz bu aşamaları çok güzel geçiyoruz benim işim olunca başta melzeyit ve ad olmak üzere üstleniytorlar sağolsunlar, diğer arkadaşlardan da kuralları dikkatlice okumalarını ve katılımlarını bekliyorum TAKIM kavramının içini dolduralım. Nereusum da çok destek olurdu tatlişkom benim, sıralamaya gecikmiştim de bir kere yapmıştı opuyorumnanaktan
Hepinizi seviyorum kızlar biz süper bir takımız hihoyyyt

meliscim albüme benim kizimin bu seneki dogum günü pastasini eklemeye calistim ama olmadi belki sana bir fikir olur demistim ama sonra bir daha denerim istersen ne zaman kuzunun dogum günü simdiden nice mutlu yillara

canım teşekkür ederim. 23 temmuzda daha var yani ama az da kaldı ne zaman doğdu ne zaman 1 yaş oldu inanamıyorum.

canım lütfen doktora git yoksa gelip götüreceğim lmaz: 50 yaşına sağlıklı girmek senin elinde önlemini şimdiden alacaksın hayatım böyle olmazkiklava:
süper bir haber, gözlerim doldu :gitme:
teyzelik güzel kızımla teyzesinin arasında o kadar özel bir ilişki var ki daha çok küçük olmasına rağmen, 1 haftadır görüşmediler çok özlediler birbirlerini benimki yapıştı teyzesine hiç kucağından inmedi sarıldı yüzüne baktı çok kucağında uyudu çok güzel bir manzara idi bunları başka hiç kimse ile yaşamıyor. Ayy ağlayacağım bu duygusallık nerden musallat oldu bana

evet canım az yemişsin bakalım şişlerin insin gerçek kilonu gör 1 kilo bile ne kadar hafifletiyor insanı.

evet canim mr cekildi ama sonucu carsamba fyada persembe alacam galiba burda direkt eline vermiyorlar dr gönderiyorlar evet canim ya az kaldi ayin 31 inde ucuyoruz burdan benim memleket karaman
üzülme o unutkanlik herkeste var bende kendime diyorum hatta gecen ne oldu bakin ben sabah kalktim yüzümü yikadim kremimi sürdüm sonra kizimi kaldirdim onuda giydirdim saclarini taramak ici banyoya gittik orda aklima geldi ben yüzümü yikadim mi yikamadim mi diye tekrar bi daha yikadim yikarken aklima geldi önceden yikadigim hayatta oluyor
evet canim ya görürsemiyoruz canim baak kendini cok ihmal ediyorsun hemen bence pzt bir dr git en azindan ne oldugunu ögren tedavisini yaptir daha yasin cok genc ccünkü
teyzelik cok guzel bir duygu canim bende daha yeni teyze oldum ama ilk duydugum andan beri heyecnaliydim daha minik kuzumu görmedim ama görmedigim halde onu o kadar cok özledim ki

kızlar ben kararımı verdim 7.takımına yağtığı diyeti deneyecem bakalım olacakmı cumartesi izmire 3-4 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum bakalım

geldim ama yine kimse yok bugün piknik havasında geçti abimin yanına gittin ailecek zaten mangal vardı bende yedim ama hiç ekmek yemedim azcık salata ve karpuz,belki birazdan yeşil çay içerim ve erken yatarım malum yarın iş başı..a.s

ben simitli olan diyeti yapmaya çalışacam inş. pazartesiden itibaren,bende simit aşığıyım çünküa.s

ben de yapıyordum biraz kaçamaklar oldu yarın kaçamaksız yeniden başlayacağım ne güzel paylaşırız o zaman.

kızlar ben kararımı verdim 7.takımına yağtığı diyeti deneyecem bakalım olacakmı cumartesi izmire 3-4 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum bakalım

tamam canım kolay gelsinm.İyimiyidin bugün ağrıların faln?

merhaba kızlar yazamıyorum biliyorum ama bu haftadan itibaren bol bol sizinleyim özledim sizleri hemde çookkk

biz de özledik şekercim ben de merak etmiştim.

canım tipik bir pazar ben de yeni geldim eve.
çok gzdik bugün önce e-bebeğe gittik. sonra sahil bağdat caddesi bayaa oyalandık oralarda kzımın uykusu gelince dönmek zorunda kaldık.
Biz de dün piknik mangal yaptık ama ben biraz ekmek yedim :bbo:

bugün ne yedim yazayım sabah pazar kahvaltısı :kedi:
öğlen tavuk, sebze köftesi
akşam kızılkayalardan bir ıslak hamburger (çok meşhurdur bilmeyenler için söyliyim) çok küçük ve sadece köfte var içinde.
yarım tavuk göğsü (kızımdan arta kalan)

Günaydın şekerler..diet açısından kötü bir hafta sonu geçirdim..çok kızgın ve mutsuzumj..ben bu işşi beceremiycem galiba..ömrüm boyu şişman olarak kalıcam sanırım(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…