Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben iyiyim de melzeyit,senin halin pek iç açıcı gelmiyor hayatım. karamanlım gibi sende dr'a gitme işini biraz sallıyorsun sanırım,bak melisle beraber bende gelirim seni zorla götürürüz dr a ona göre klava: bu işi biran önce hallet hayatım,sağlığın için şimdiden ne kadar yatırım yaparsan o kadar iyidir. zaten yaşlanma yaşını insan kendi belirlermiş. 40 yaşındada yaşlanırsın 60 ında da.en azından sebeplerini öğren rahatsızlığının. Allah uzun ömür versin ayrıca böyle şeyler düşünüp kendini iyice yıpratma. :teselli:
canım benim miden şiş olarak masadan kalkmıyorsan evet gerçekten yediklerin azdır. ama o yarım tabak yemekle bile doyduğunu hissediyorsan o zaman fazla. yani doygunluk hissi olmadan yeme içmeyi bırakacaksın hayatım. yeşil çaya bende çok alıştım şimdi siyah çayın tadı tuhaf geliyor. sabahları 2 fincan içiyorum aç karnına,tokluk hissi veriyor.
birde kızlar bazı besinler,yani normalde faydalı ve hafif dediğimiz besinler kimi insanın vücudunun su toplamasına sebep oluyormuş. bu kan grubuna göre diyetler varya ondan bir bakın isterseniz.bende incelemedim daha ama arkadaşım söyledi.bir bakıcam bakalım ben neleri yemeliyim yada yememeliyim.

ben simitli olan diyeti yapmaya çalışacam inş. pazartesiden itibaren,bende simit aşığıyım çünküa.s
sevebileceğin bir diyet olması daha iyi,kaçamaksız diyet diliyorum hayatım. hepimize inşallah. :Saruboceq:

kızlar ben kararımı verdim 7.takımına yağtığı diyeti deneyecem bakalım olacakmı cumartesi izmire 3-4 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum bakalım
kızlar ben diyete başlayamıyorum kafamda bitiremiyorumbu işi bu ara havada kötü o yüzdenmidir nedir
açlığa dayanırım dersen yap dicem ama senin kafanın bir rahatlaması lazım. aayrıca bu konuyla ilgili bir bilgi okudum aşağıya yazıcam onu.

Günaydın şekerler..diet açısından kötü bir hafta sonu geçirdim..çok kızgın ve mutsuzumj..ben bu işşi beceremiycem galiba..ömrüm boyu şişman olarak kalıcam sanırım(

kızgınlığın kilo ilemi ilgili hayatım. niye beceremiceksin anlamadım. yapabilirsin canımcım bunu nasıl anlatayım bilmiyorum ama şu meşhur yazıyı yazayımda belki orda daha iyi anlarsınız. :1hug:

yazıyı aradım ama bulamadım o yüzden kendim yazıyorum. habertürk gazetesinden alıntıdır.

son yılların zayıflama trendlerinden biri detox. vücudu toxinlerden arındırıp,zayıflamaya hazırlanıyorsunuz.jason vale,bu alanda çalışan en ünlü isimlerden biri.hamburger ve kolayla beslenen bir obezken meyve-sebze sebze suyunu faydalarını keşfeden vale,önce kendisi incelmiş sonrada aynı yöntemle çok kişiyi zayıflatmış.

bu ilginç tarifleri nasıl keşfettiniz?ilk başladığımda taze elma suyu ile sebze sularını karıştırıyordum.elma suyu içmiyorsanız yaşamıyorsunuz demektir.yiyemediğim sebzelerin sularını elma suyuyla karıştırıp içtiğimde,çok lezzetli olduklarını keşfettim.dünyadaki misyonum,meyve-sebze sularını popüler yapmak.
nasıl zayıflatıyorsunuz?
bu sular zayıflamak için değil sağlık için. uzun ve enerjik yaşamak,günlük hayatınıza taze meyve-sebze suyunu dahil etmekten geçiyor.bir hafta boyunca bedeni,dünyanın en şahane sıvılarıyla besleyerek canlandırıp,kötü yiyecekleri ve yağları yakarsınız.insanlar programlardan sonra bu tür beslenmeyi sürdürmek istiyor.egzersizle birleştirdiğinizde şahane birşey yapmış oluyorsunuz.
programınızın diğer diyet ve detox programlarından farkı ne?
herşey yiyeceklerle kurduğumuz ilişkiye bağlı.kimileri yediklerine duygusal olarak bağlıdır,mesela ''çikolatasız yaşayamam'' der. yiyeceklerle psikolojik bağlantıdan kurtulmak,gerçek yiyecek özgürlüğünü kazanmaktır. ''istiyorum ama sahip olamam'' mesajı yerine ''sahip olabilirim ama seçmiyorum''dediğinizde herşey değişir.''yiyecek özgürlüğü''dediğim şeyin gizli mesajı ;sağlıklı,enerjik bir hayat yaşamak ve olabileceğiniz en iyi bedende olmaktır.sizin için kötü olduğunu düşündüğünüz şeyleri yememeyi seçtiğinizi düşünün.
kamplarda sadece meyve-sebze suyu içmek sağlıklı mı?
insanlar bir süre sonra,aç olmadıklarını ve enerjilerinin arttığını görüp şaşırıyorlar.insanlara tuhaf geliyor çünkü doğal ve canlı yiyecekler yerine yanlış besinlere alışmışlar.işin ilginci sıvı beslenmeyi sorgulayanlar,hergün yağlı şekerli tonlarca yiyecek tüketip bunun sağlıklı olup olmadığını hiç sorgulamıyor.

kızlar bu kişi birçok ünlüyü zayıflatmış. kitap çıkarmış netten bakabilirsiniz. hatta bu konu ile ilgili kulüpte topik bile açılmış.divaturk arkadaşımız yazmış Jason Vale'in Özsü diyeti adında. isterseniz orayıda bir okuyun. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/213147-jason-valein-ozsu-diyeti.
ama röportajında verdiği cevaplar gerçekten iyi ve sorunumuzu biraz olsun anlatıyor sanırım.

shopaholic canım bak yazdığım yazıyı okur ve dediğim yerlerdeki konulara bakarsan belki moralin düzelir.

ne demek melzeyitcim seve seve. umarım faydası olur hayatım. hadi bi cesaret topla kendini bacım. yapacaksın sen bu işi biliyorum.

bu arada karamanlım,yazdığım ''memleket neresiydi bacım'' sorusuna çok güldüğünü tahmin ediyorum. e sorunun cevabı isminde saklı ama gören kim. kaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hayatım,muhakkak yaz bekliyorum.
bu arada melisim şunu belirteyim yazdıklarını kesinlikle yanlış anlamıyorum, ve seni gayet iyi anlıyorum hayatım sıkıntı yok bilesin. kaydirigubbakcemile5
ayrıca elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalışırım hayatım zevkle.
birbirimize bağlı olmalıyız kızlar, çünkü böyle olursak bu topiğe geldiğimizde birbirimize yazı yazmadan çıkmayız. burda yazılan her yazı çok önemli. gelen arkadaş ki bu kendi grubumuzun üyesi ''benlik bir yazı yok diyip bakıp çıkıyor, yada topiği kapatmadan önce sayfasına f5 yapsa ,orda olan diğer arkadaşın hoşgeldin yazısını görecektir. cuma günleri sadece kiloyu yazıp çıkıyoruz ama bence sorun varmı yokmu diye biraz olsun beklemeliyiz. en azından 12 ye kadar. birbirimize daha bağlı olalım kızlar. gerçekten eğer burda rahatlıyorum diyorsak bunun hakkını biraz olsun verelim. gezelim eğlenelim ama topiğede gelelim. sizleri seviyorum. opuyorumnanaktan

ayrıca umrumdışı gelmiyor sanırım umarım bir sorun yoktur.
melankoli hoşgeldin bacım.sanırım geçmişi okuyorsun. umarım iyisindir.

ad cım canım yazdığın yazıları dikkatlice okuycam tatlım..şimdi burda biraz kalabalık işyerim..gelicem az sonraopuyorumnanaktan

tamam shopaholic im bende birazişlerim onları halledeyim,topicte olacağım görüşürüz canımcım.

kızlar kızlar adcığım ağzına sağlık ya birazdaha bağlılık şuan yaz dönemi diyemi acaba kim izinli kim var kim yok bilemiyoruz herneyse biz yarın sağlık orucuna başlıyoruz bakalım kaç gündayanabilecm şuan için sadece cumartesine kadar yapacam tatilde annem ve yengem hayatta izin vermez ordada bol bol yüzersem sıkıntı kalmaz galiba

sorma hayatım topiğin yarısı tatile gitti. sanırım az kaldı hepsi yakında döner. bu arada başla valla ben bile başlamayı düşünüyorum. bu haftada sarı kırmızıyı yapayım önümüzdeki hafta bende yaparım diyorum malzemeleri alıp.

slm kızlar,niyedir bilmiyorum ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum,midemde sürekli bi bulantı var,ayakta kalamıyorum yatasım geliyo sürekli,bu arada 66 kilo olmuşum,hergün tartılmıycam diyorumama tutamıyorum kendimi,cumaya kadar tartılmıycam ama,bugün sanırım yürüyüşe gidemiycem yine daha çok hasta olmaktan korkuyorum,geçi çok azda olsa yürüdüm bugün,ad1 canım h.g dediğini görmemişim kusura bakma öle bi merak edip baktım topiğe ama açık olduğunu bile farketmemişim,bencede gelen hekez paylaşımda bulunsun yoksa bi anlamı kalmaz ki burda toplanmamızına.s

merhaba kızlar ben geldim kiloları aldım da geldim hemide 2.5 kilocuk alıvermişim geçmişi okuyamadım ne var ne yok buralarda neyse moralimi hiç bozmuyorum kilo aldım diye sizde sopa göstermeyin bu seferlik tatil iyi geldi özellikle ruhen kendimi iyi hissediyorum tatilden önce psikolojim hiç iç açıcı değildi insanın demekki biraz dinlenmeğe özellikle ruhunu kafasını dinlendimesi gerekiyormuşkızlar sizi zor duruma sokacaksa kilolarım beni bu haftada izinli yazın takımı zor durum da bırakmak istemem ben şimdi kaçıyorum görüşürüz öptüm hepinizi

merhabalar ben geldim ay bu aralar ne yoğundum anlatamam şimdilik geçmişiş okuyamıyorum ama yazmadan geçemedim.ben sanki kilo verdim hadi bakalım inş cumaya yüzümüz güler

kızlar biz çalışıyoruz ya ve bugünde acayip ayağım ağrıyor sağlık karnemide kaybettim ancak çarşamba gidecem doktora ağrı kesici aldım ama çok işe yaramayacak saat 22den öncede gidemeyecem eve büyük ihtimal

shopaholic ve melzeyitümitsizliğe düşmüşsünnüz düşmeyin şekerler. Bizlerin yaptığı hiç kolay bir şey değil tabi sadece dile kolay. Ama biz birlik olup zoru başaracağız. Zayıflaycaüız :lepi:

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kolay gelsin tatlım daha iyisin değil mi?

hayırdır canım, diyete başladınmı bugün ondan mı acaba?

canın sağolsun canım. Güzel tatil geçirmen harika olmuş, doping olmuştur sana. Bize de canlılığını aşıla. Şimdi ne güzel diyetine sarılırsın.
gezdiğin yerleri de anlat hayatım bir ara.

merhabalar ben geldim ay bu aralar ne yoğundum anlatamam şimdilik geçmişiş okuyamıyorum ama yazmadan geçemedim.ben sanki kilo verdim hadi bakalım inş cumaya yüzümüz güler

ne güzel bir habar. inşallah canım

bu arada emirelcim ve acıbiberin hedef kilolarınızı söylemeniz gerekiyor güncelleme yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…