ben iyiyim de melzeyit,senin halin pek iç açıcı gelmiyor hayatım. karamanlım gibi sende dr'a gitme işini biraz sallıyorsun sanırım,bak melisle beraber bende gelirim seni zorla götürürüz dr a ona göreızlar merhaba nasılsınız karamanlım görüşem,yoruz geçmiş olsun adcığım sen nasılsın kızlar beni hiç sormayın kaç gündür ağrılarım vardı hersabah kalktığım da bir yerim arıyordu bugün sabah son noktaya geldim parmaklarım şişmişti ve hareket ettirmekte zorlandım busaat oldu halen ağrım geçmedi çok korkuyorum doktora gitmeye 29 yaşında böyleyim 50 yaşını göremeyecem diye korkuyorum ama buna rağmen güzel bir haber oldun sonunda teyze oluyorum
kızkardeşim hamile olduğunu söyledi tuhaf bi duygu halen ne hissediyorum bilmiyorum herhalde doğduğunda hissedecem
canım benim miden şiş olarak masadan kalkmıyorsan evet gerçekten yediklerin azdır. ama o yarım tabak yemekle bile doyduğunu hissediyorsan o zaman fazla. yani doygunluk hissi olmadan yeme içmeyi bırakacaksın hayatım. yeşil çaya bende çok alıştım şimdi siyah çayın tadı tuhaf geliyor. sabahları 2 fincan içiyorum aç karnına,tokluk hissi veriyor.bugün ne yediğimi yazamadım,sabah normal kahvaltı yaptım arada yeşil çay içtim ve bol su akşama da bir tabak dolu olmamak kaydıyla zeytinyağlı kabak yemeğimden yedim ve az kısır bu kadar,birazdan yine yeşil çayımı içerim,bu arada adcım yediklerim gerçekten çok az ama bu sabah tartıldım 66,4 çıktım bikaç güne daha da toparlarım inş. haftaya 2 kg vemiş olcama.svücüdumdaki farklılığı hissediyorum zaten ama sadece ödem iştea.s
sevebileceğin bir diyet olması daha iyi,kaçamaksız diyet diliyorum hayatım. hepimize inşallah. :Saruboceq:ben simitli olan diyeti yapmaya çalışacam inş. pazartesiden itibaren,bende simit aşığıyım çünküa.s
kızlar ben kararımı verdim 7.takımına yağtığı diyeti deneyecem bakalım olacakmı cumartesi izmire 3-4 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum bakalım
açlığa dayanırım dersen yap dicem ama senin kafanın bir rahatlaması lazım. aayrıca bu konuyla ilgili bir bilgi okudum aşağıya yazıcam onu.kızlar ben diyete başlayamıyorum kafamda bitiremiyorumbu işi bu ara havada kötü o yüzdenmidir nedir
Günaydın şekerler..diet açısından kötü bir hafta sonu geçirdim..çok kızgın ve mutsuzumj..ben bu işşi beceremiycem galiba..ömrüm boyu şişman olarak kalıcam sanırım(
bu arada karamanlım,yazdığım ''memleket neresiydi bacım'' sorusuna çok güldüğünü tahmin ediyorum. e sorunun cevabı isminde saklı ama gören kim. kaydirigubbakcemile3
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın hayatım,muhakkak yaz bekliyorum.
bu arada melisim şunu belirteyim yazdıklarını kesinlikle yanlış anlamıyorum, ve seni gayet iyi anlıyorum hayatım sıkıntı yok bilesin. kaydirigubbakcemile5
ayrıca elimden geldiği kadarıyla yardım etmeye çalışırım hayatım zevkle.
birbirimize bağlı olmalıyız kızlar, çünkü böyle olursak bu topiğe geldiğimizde birbirimize yazı yazmadan çıkmayız. burda yazılan her yazı çok önemli. gelen arkadaş ki bu kendi grubumuzun üyesi ''benlik bir yazı yok diyip bakıp çıkıyor, yada topiği kapatmadan önce sayfasına f5 yapsa ,orda olan diğer arkadaşın hoşgeldin yazısını görecektir. cuma günleri sadece kiloyu yazıp çıkıyoruz ama bence sorun varmı yokmu diye biraz olsun beklemeliyiz. en azından 12 ye kadar. birbirimize daha bağlı olalım kızlar. gerçekten eğer burda rahatlıyorum diyorsak bunun hakkını biraz olsun verelim. gezelim eğlenelim ama topiğede gelelim. sizleri seviyorum. opuyorumnanaktan
kızlar kızlar adcığım ağzına sağlık ya birazdaha bağlılık şuan yaz dönemi diyemi acaba kim izinli kim var kim yok bilemiyoruz herneyse biz yarın sağlık orucuna başlıyoruz bakalım kaç gündayanabilecm şuan için sadece cumartesine kadar yapacam tatilde annem ve yengem hayatta izin vermez ordada bol bol yüzersem sıkıntı kalmaz galiba
slm kızlar,niyedir bilmiyorum ama bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum,midemde sürekli bi bulantı var,ayakta kalamıyorum yatasım geliyo sürekli,bu arada 66 kilo olmuşum,hergün tartılmıycam diyorumama tutamıyorum kendimi,cumaya kadar tartılmıycam ama,bugün sanırım yürüyüşe gidemiycem yine daha çok hasta olmaktan korkuyorum,geçi çok azda olsa yürüdüm bugün,ad1 canım h.g dediğini görmemişim kusura bakma öle bi merak edip baktım topiğe ama açık olduğunu bile farketmemişim,bencede gelen hekez paylaşımda bulunsun yoksa bi anlamı kalmaz ki burda toplanmamızına.s
merhaba kızlar ben geldim kiloları aldım da geldim hemide 2.5 kilocuk alıvermişim geçmişi okuyamadım ne var ne yok buralarda neyse moralimi hiç bozmuyorum kilo aldım diye sizde sopa göstermeyin bu seferlik tatil iyi geldi özellikle ruhen kendimi iyi hissediyorum tatilden önce psikolojim hiç iç açıcı değildi insanın demekki biraz dinlenmeğe özellikle ruhunu kafasını dinlendimesi gerekiyormuşkızlar sizi zor duruma sokacaksa kilolarım beni bu haftada izinli yazın takımı zor durum da bırakmak istemem ben şimdi kaçıyorum görüşürüz öptüm hepinizi
merhabalar ben geldim ay bu aralar ne yoğundum anlatamam şimdilik geçmişiş okuyamıyorum ama yazmadan geçemedim.ben sanki kilo verdim hadi bakalım inş cumaya yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?