Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Sıra geldi kilo bildirmeye
Geçen hafta : 64.3 kg
Bu hafta : 63.5 kg
Giden : 0,8 kg
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta - 70,1
Bu hafta - 69.6
Giden - 500gr
Gunaydin 13. Takimin fistiklari
Ebrucum oncelikle kilomu bildireyim:)
Gecen hafta : 86.6
Bu hafta:85.7
Fark :900 gr
86.6/85.7/0,9/1.04%
Ebrucum,canim burda internete girmekte zorlaniyorum. Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misin, mesaj yazma acisindan kimseye haksizlik etmek istemiyorum.kilomu yarisma sonuclarina eklersen sevinirim:) tartiyi kirilmadan getirdim, kirilmadan da geri getiririm umarim :)))
Biz Stuttgart a geldik yagmur basladi, hava hala buz gibi, ozledim gunesimizi :)))
günaydın millet.
geçen hafta:81.8 kg
bu sabah:80.8
fark:1 kg
81.8/80.8/1.0/% 1.2
günaydin kizlarrrr
kilom 66,4
az gibi geliyor yaa.haticeye ilk geldigimde sasirmistim..o kadar spor ve menuye göre az veriyosun diye..onun rahatsizligi var üstelik..bende heralde vericegim kilo az diye mi birde uzun zamandir 67 lerdeydim..belki ondandir ://
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta - 70,1
Bu hafta - 69.6
Giden - 500gr
Gunaydin 13. Takimin fistiklari
86.6/85.7/0,9/1.04%
Ebrucum,canim burda internete girmekte zorlaniyorum. Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misin, mesaj yazma acisindan kimseye haksizlik etmek istemiyorum.kilomu yarisma sonuclarina eklersen sevinirim:) tartiyi kirilmadan getirdim, kirilmadan da geri getiririm umarim :)))
Biz Stuttgart a geldik yagmur basladi, hava hala buz gibi, ozledim gunesimizi :)))
Günaydın kızlaaarr !..
geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 69.200 gr.
aradaki fark : 800 gr.
günaydın millet.
81.8/80.8/1.0/% 1.2
Ben öyle Dukan, karatay, yeşil elma, cart, curt diyetlerine çok karşıyım. Takımda genel olarak herkes sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyor. Kalori sayımınıda doğru bulmuyorum. Protein, karbonhidrat, yağ ve vitaminlere vücudumuzun ihtiyacı var. Diyet listelerinede karşıyım. Ama uzak durmamız gereken belli başlı yiyecekler var. Onlardan uzak durup sağlıklı beslenmeye başlanıldığında zaten kilo veriliyor. Benim tickerımdan anlayacağın üzere 21 kiloyu 6 ayda verdim ve hiç aç kalmadım. Geçen hafta kan tahlillerimi yaptırdım ve Allaha şükür çok ama çok sağlıklıyım. Dediğim gibi takımdaki arkadaşların genelide bu şekilde yapıyor diyeti.
bende kalori sayım yöntemine göre yapıcam diyeti aslında dukana başlamak istiyordum ama ramazan ayında uygun olmaz diye düşündüm
Günaydın 13. takımın güzel ve çıtır hatunları
Sıra geldi kilo bildirmeye
Geçen hafta : 64.3 kg
Bu hafta : 63.5 kg
Giden : 0,8 kg
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta - 70,1
Bu hafta - 69.6
Giden - 500gr
Tebrikler canımGunaydin 13. Takimin fistiklari
86.6/85.7/0,9/1.04%
Tebrikler ortim mükemmelsingünaydın millet.
81.8/80.8/1.0/% 1.2
Tebrikler canım kaçamak yapsanda eritmişşinGünaydın kızlaaarr !..
geçen hafta : 70 kg
bu hafta : 69.200 gr.
aradaki fark : 800 gr.
günaydin kizlarrrr
kilom 66,4
az gibi geliyor yaa.haticeye ilk geldigimde sasirmistim..o kadar spor ve menuye göre az veriyosun diye..onun rahatsizligi var üstelik..bende heralde vericegim kilo az diye mi birde uzun zamandir 67 lerdeydim..belki ondandir ://
kizlar öncelikle tebrik ederimmmm herkesiii ins kimse arti cikmazzzz
ben söyle dusundum, kalori sayicam derken..simdi biz sikilmadan evdeki gunluk durumumuza göre az zararsiz yiyerek diyet yapiyoruz ya..ben onlarda dikkat edicem..mesela bazen menü guzel görünüyo zararli hic birsey yok gibi ama bi hesap ettiginde 1800 kalori fln oluyo..bu kiloyu korur ancak,zor verdirir.. yoksa kalori sayanlar 1 kutu kola bi patates kizartmasi bir dondurma 1000 kalori oldu hadi bakalim doldu baska bisey yemek yok artik degil..bilmiyorum kalori sayanlar öylemi yapiyor da..ben bazen menüm güzel görünürken kontrol ediyorum normal cikiyo..daha düsük olsa daha cok veririm belki.
ebru bence kesin 400, 500 saclardan gitti:)))..cok gur saclarin cunku masasllah
evet canım haklısın ! vücudun tuhaf bir dengesi var hala çözemedik ; hiç kaçamak yapmadığın , çok sıkı spor yaptığın bir hafta az yada hiç kilo veremeyebiliyorsun ama fazla spor yapmadığın ve biraz kaçamak yaptığın bir hafta daha fazla kilo verebiliyorsun!..
çözemedim henüz vallahi yaa
ama dediğin doğru aynı kiloda uzun süre kaldıysan o kilolar daha geç gidiyo ; ara ara takılmalar olabiliyor :44:
yine de vermen güzel , tebrikler canım ...
Ben kalori sepetine üyeyim hergün ne yediysem yazıyorum gün sonunda bakıyorum kaç kalori almışım aşmışmıyım falan 1200lerde almak lazım
hic duymadim öyle bisitee hemen bakayimm
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler ortim mükemmelsin
Tebrikler canım kaçamak yapsanda eritmişşin
Evet az yesen olmuyor çok yesen olmuyor spor yapsan olmyr spor yapmasan olmuyor herşey değişken tebrkler canım
hahhaa olurmu hiç canımmm Sanadakübroş herkese nazar boncuğu takmışın da bana niyee yooooooooooooooooooooooooookkk
ben de kendime takayım bi nazar boncuğuhıııııııııııııııııhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?