kesinlikle öyle ..hatirliyorum sporla diyetle gecirdigim bir haftada hic vermedigim zamanlar oluyo..ama ben neredeyse 4 yildir düzenli diyet yapmadim..biraz alinca dikkat ediyordum bikac hafta ..kilo almamaya özen gösteriyodum..65 e kadar hep normal guzel gorundugumu hissettigim icin :))) önemsemiyordum pek ama bebegim olunca 75 te kalinca pacalar tutustu..67 ye kadar 8 kiloyu verirken hic zorlanmadim bak..hemen anlamadan gitti..simdi gram gram..ama 60 olmadan hatta inis cikis payi icin 58 kadar düsmek istiyorum..buyuk konusak istemiyorum ama hayatimda hic bir isi yarim birakmadim:)
bu hafta maşallahımız var.hepimizi tebrik ediyorum.vücut anlaşılması zor bir organizma.bazen debeleniriz,gram oynamaz,bazende amaaaan dersin bakmışın uçmuş gitmiş kilolar.
hic duymadim öyle bisitee hemen bakayimm
1200 altı alınmaması lazım metabolizma hızını düşürmemek için canım öyle biliyorum :)kübracim guzel biyere benziyor..vermekistedigim tarihi erkene alirsam kalori dusuyor :))ben eylul 1 dedim ..aslinca cok kisa zaman degil ama 1100 kl cikti
yaa kızlar bence kalori sayım yöntemini uygulamak çoook zor !
bir süre yapabilir insan ama bir süre sonra sıkılacakatır , çünkü zararlı , yenilmemesi gereken ya da kısıtlı tüketmemiz gereken yiyecekleri biliyoruz artık!
benim düşünceme göre diyet sırasında bile herşeyden yemeliyiz ama zararlı şeyleri kıstlı , az miktarlarda yemeliyiz.
zaten böyle yaparsak vücut rahat oluyor , kıtlığa girmiyor , sen de rahat oluyorsun canının çektiği şeyden 1-2 lokma , bazen yarım porsiyon yiyorsun ama sonraki öğün yada günde bunu dengelemen gerekli !..
bu benim düşüncem :)
yoksa diyet uzun sürmez zaten :)
Aynen öyle başaracazzzneyse düse kalka ögrenicez ve vericez kilolarimizi kizlar,,yeterki pes etmeyelim..simdi kahvalti zamani cooooook acim
günaydin kizlarrrr
kilom 66,4
az gibi geliyor yaa.haticeye ilk geldigimde sasirmistim..o kadar spor ve menuye göre az veriyosun diye..onun rahatsizligi var üstelik..bende heralde vericegim kilo az diye mi birde uzun zamandir 67 lerdeydim..belki ondandir ://
Başlangıç :81
Geçen Hafta : 80
Bu hafta Normal tartı :79
Yeni digital tartım :79,2:18:
kizlar öncelikle tebrik ederimmmm herkesiii ins kimse arti cikmazzzz
ben söyle dusundum, kalori sayicam derken..simdi biz sikilmadan evdeki gunluk durumumuza göre az zararsiz yiyerek diyet yapiyoruz ya..ben onlarda dikkat edicem..mesela bazen menü guzel görünüyo zararli hic birsey yok gibi ama bi hesap ettiginde 1800 kalori fln oluyo..bu kiloyu korur ancak,zor verdirir.. yoksa kalori sayanlar 1 kutu kola bi patates kizartmasi bir dondurma 1000 kalori oldu hadi bakalim doldu baska bisey yemek yok artik degil..bilmiyorum kalori sayanlar öylemi yapiyor da..ben bazen menüm güzel görünürken kontrol ediyorum normal cikiyo..daha düsük olsa daha cok veririm belki.
ebru bence kesin 400, 500 saclardan gitti:)))..cok gur saclarin cunku masasllah
kesinlikle öyle ..hatirliyorum sporla diyetle gecirdigim bir haftada hic vermedigim zamanlar oluyo..ama ben neredeyse 4 yildir düzenli diyet yapmadim..biraz alinca dikkat ediyordum bikac hafta ..kilo almamaya özen gösteriyodum..65 e kadar hep normal guzel gorundugumu hissettigim icin :))) önemsemiyordum pek ama bebegim olunca 75 te kalinca pacalar tutustu..67 ye kadar 8 kiloyu verirken hic zorlanmadim bak..hemen anlamadan gitti..simdi gram gram..ama 60 olmadan hatta inis cikis payi icin 58 kadar düsmek istiyorum..buyuk konusak istemiyorum ama hayatimda hic bir isi yarim birakmadim:)
hahhaa olurmu hiç canımmm SanadaÜstelik kaçamak yaptığın halde + çıkmadın - çıktın :) bende istiyorum dondurma
tamam canım daha mantıklı benim içinde iyi olur :)Tebrik ederim canım.
Dijital olanı baz aldım canım. Artık dijital olanla tartılırsın.
Teşekkürler canım benim. Ama o kadar yoktur yaaa. Çok istiyorsan bence biraz öyle takıl ama kalori hesabı yapıyorum diye menünde farklı yiyecekler görürsem kızarım haberin olsun, Haftaya ne kadar vereceksin görelim bakalım.
İnşallah canım bunuda yarım bırakmayıp başaracaksın.
Kübra kulaklarını çekerim senin. Sabah sabah ne dondurması
tamam canım daha mantıklı benim içinde iyi olur :)
kızma kaptan sadece istek
ama neslihancim 1 hafta takilsan biraz kalori degerlerini ögrenirsin..bazen cok masum sandigimiz biseyin kalorisi cok yuksek cikiyor..asagida yazmistim ben nasil ve neyi kasttigimi..oku bidaha yazdirma bana :)) zarari gelmez yedigin seylerin kl ni bilmenin :))
GÜNAYDIN 13. TAKIM maşallah güzel kilolar verilmiş..
benim yine aynı
geçen hafta :59.2
bu hafta:59.2 gramını bile aynı koruyorum ya daha ne diyem..
bu hafta leslie 5 mil yaptım..ama moralsizim..eşim şehir dışında görevli gitti tam izine ayrılacağı tarihte göreve gönderdiler evde olmaktan sıkıntıdan patladım sporda yapsam olmuyor can sıkıntısı hep aynı güne uyanmak sıktı iyice sorun çıkmazsa bugün dönecek ama izin işi ne olur ne zaman olur belli değil..bu ev kadınlarına niye yıllık izin yok ya bende gezmek istiyorum hava almak kafama göre takılmak istiyorum..yoksa oldukça verimsizim ay sabah sabah yine baydım beaaaaaaa.:18:.ee sizde olmasanız kime dertleneceğim az çok nazmı çekiyorsunuz..
dahası küçük bebeğimiz bu gün hastaneden çıkacak ve kaynana ve havarileri ankaraya gelicekmişzaten çok sıkıntılıyım birde ne misafir nede laf işitecek gücüm yok ..eşim bugün dönmezse akşam direk annemlere yatılı kaçacağım..
bu arada kaç zamandır 60 altına inememiştim hafta içi 58 leri görsemde özellikle cumaya 59 küsür çıkıyor..
Ebru ilk hedefe 500 gr kalmış..harikasın tebrikler...
İstek bile olsa kızarım ben kötü kaptanımm
GÜNAYDIN 13. TAKIM maşallah güzel kilolar verilmiş..
benim yine aynı
geçen hafta :59.2
bu hafta:59.2 gramını bile aynı koruyorum ya daha ne diyem..
bu hafta leslie 5 mil yaptım..ama moralsizim..eşim şehir dışında görevli gitti tam izine ayrılacağı tarihte göreve gönderdiler evde olmaktan sıkıntıdan patladım sporda yapsam olmuyor can sıkıntısı hep aynı güne uyanmak sıktı iyice sorun çıkmazsa bugün dönecek ama izin işi ne olur ne zaman olur belli değil..bu ev kadınlarına niye yıllık izin yok ya bende gezmek istiyorum hava almak kafama göre takılmak istiyorum..yoksa oldukça verimsizim ay sabah sabah yine baydım beaaaaaaa.:18:.ee sizde olmasanız kime dertleneceğim az çok nazmı çekiyorsunuz..
dahası küçük bebeğimiz bu gün hastaneden çıkacak ve kaynana ve havarileri ankaraya gelicekmişzaten çok sıkıntılıyım birde ne misafir nede laf işitecek gücüm yok ..eşim bugün dönmezse akşam direk annemlere yatılı kaçacağım..
bu arada kaç zamandır 60 altına inememiştim hafta içi 58 leri görsemde özellikle cumaya 59 küsür çıkıyor..
Günaydın Derya'cım hoşgeldin canım. Bende seni tebrik ediyorum kilonu koruduğun için. Ayy yaaaa hatun ev hanımı yıllık izin talebinde bulunuyor. Bizde yıllık izinlerimizde ev hanımlığı yapıyoruz. Sana hergün yıllık izin olmalı bence. İnşallah güzel bir izin geçirirsiniz eşinle birlikte. Misafir olayında haklısın ben olsam bende kaldıramam.
affibiraz önce diğer takımlara baktım,dökülmüşler gibi geldi.
hoş bulduk..teşekkür ederim canım..
niye ya biz de 365 gün çalışıyoruz hele küçük çocuğun varsa çalışma saatlerimiz mesai uzuyor..mesela bu hafta kızımda oğlumda soğuk algınlığı gece iki posta kalk ilaç içir çocuk salla ee sonrada uykum kaçıyor .. heheh sohbete bak izin bizimde hakkımız söke söke alırız...
kuzum çok sıkıldım ya hep ev yemek iş çocuk rabbim eksikliğini göstermesinde şöle bir otele kendimi atsam yüzsem yemek derdi yok temizlik yok oh mis..yani budur kısaca anlatabildim dimi.......
saol canım bakalım ramazan geliyor izin işi ne olucak..nasıl olucak..:44:
ve şu an kayana hatun ve havarileri eksik kalsın almıyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?