- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
tabiiii ne sandiiinnn:) kiloyu iyi korumusum yinede dimi:) iyiler yaa bi sikayetim yok:) bazen onlarin oluyor benden ..evdeki en simarik en kaprisli oyun bozan mizikci mizmiz benim ..onlar iyi cocuklardir:)
Kesnlikle iyi korumussun anneminde 3 cocuğu var 60 kilo
Yaşlılar formlarını koruyor :)
Eşine yazık senin ozmn
33 yasindayim :)
niye yazik?
Gençmişşin erken evlilik ozaman :) annemde 45 yaşında
Evde şımarık kaprisli biri var ondan :)))
o aski diri tutan belki o ama:)
adam dolu dolu ask yasiyo
daha ne ister bu dünyadan
Ben senle konuşurken yedim bile tatlı krizim bile geçtii Hem sen konuşuosuncok gevezesin kübraaa!!!ben yemegeeeeee..kubra beni cok yordu aciktimm
banada dün hoşgeldin dediler ama takıma almadılarçok fena bunnar hem 2 hafta bencede çok bana 1 hafta denmişti 13. takımın neden kardeş takımı var yaa ben 9. takımdayım bizim varmı kardeş takımımız üvey felanda olur yani farketmez :))) hihihiiii
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase nesfit
2,5 litre su
Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci
İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:
Ben senle konuşurken yedim bile tatlı krizim bile geçtii Hem sen konuşuosun
Afiyet olsun çok yeme
Sende artık bizim takımın üyesi sayılırsın Nurgül'cümSen daha sık gel bizim takıma
Bu arada kızlar Nurgül yanlış bakmış sonuçlara bizim takım bu haftada birinci
İki haftadır birinciyiz ve ben hala daha iyisini istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :44:
MENÜM
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
Birazcık islim kebabı
Birazcık bulgur pilavı
Cacık
2 küçük dilim kepek ekmeği
Akşam
1 kase nesfit
2,5 litre su
sucukmubenim menüm
SABAH: 1 tane sucuklu kasarli tost *sucuk toplam 1 parmak kalinliginda tat versin diye koydum..kasarda kendi 0,1 lik light kasar
ÖGLE: 1 dolma biber, yogurtlu kereviz salatasi, 1 dilimin 1 dilimi karpuz :)
AKSAM:mantarli tavuk sote, 1bardak kefir
3lt su 2 fincan yesil cay
spor 1 saat yürüyüs..simdi cikicam :)
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak şekersiz çay
20gr peynir.
4 adet yeşil zeytin
Ara:
Türk kahvesi(sade)
Ögle:
1 kase tavuk çorbası
Akşam
1kase nesfit
2.5 Litre su
Sanırım bu hafta da birinci olucaz gibi gözüküyor kızlarrr :))
ne dersiniz ???
canım elektrikler kesildi bir ara , yeni kontrol edebildim.
Doğru sonuç !.. % 0,98
en çok hangi takım kazanıyosa o olsun kabul ederim yani ayrımcılık yapmam uraşmim şimdi aramakla felan1. tk 0,87 2. tk 0,60 3. tk 0,72 4. tk 0,43 5. tk 0,72 6. tk 0,26 7.tk 0,17 8. tk 0,34 9. tk 0,99 :)) 10. 11. 12. yok sanırım göremedim çünkü 13. tk 0,98 14. tk 0,54 son durum böyle eğer bi yanlışlık yoksa
acı iiyidirrr :)))))))))
Bende eşimi 16-19 arası yalnız bırakabilirim telefondan internete girip paylaşım yapmaya çalışacamda beceremedim gitti kızlar ya.
Bilen varmı . Sorunum giriyorum nete üye girişi mi falanda yapıyorum . Cevap yazarken . başlık bölümü var ama aşağısı görnmüyr :44:
Haha becerdıım telefondan yazıyoruuumm :) edıtoru degıstım netten standart edıtor olması lazımmıs .. Gulucukler yznden grnmuomus yanı
olsun zaten görsün neler kaçırdığını hihihihihiii demiştim ama ben ona pişman olacaksın demiştim.
meraba kızlar öncelkle hepinizi tebrik ederim güzel külolar vermişsiniz.ben2 gündür giremedim dün eşim izinliydi köye gittik gece geldik kızım rahatsızlandı sabah doktora gittik.ağzı yara mikrop kapmış sürekli ağlıyor.bende muayene oldum tansiyonum düşük çıktı kan tahlili yaptırdık onun sonuçlarını da pazartesi alacağım.kilomu ebruya bildrimiştim ama listeye dahil olmamışım sanırım neyse kilom bu sabah itibariyle 88.7 sonuçtan memnunum inşallah devamıda gelecek.
selaaaaaaaaaaaam siz bana kızıcaksınız belki ama ben bu öğlen pilav yedim ama bi sorun nasıl yedim misafirliğie gittik birsürü pasta örek falan ve yanında tavuk pilav vardı ben mecburen onları yedim yani mecbur kaldım
bu kadar şeyin içinde sadece pilav mı yedin bırak ŞİDMİ dökül dökül
Eki Görüntüle 464323 Eki Görüntüle 464322 Eki Görüntüle 464321 Eki Görüntüle 464320 Eki Görüntüle 464319 Eki Görüntüle 464318
Kızlar buyruuunnn .. Benim canım çekti Sizinde çeksin
orti gözün çıkmasın.zaten bugün tatlı diye deliriyorum.sağol içim çıktı sayende
11-12.07.2012 mesaj sayılarını bildiriyorum
LAydLiNe:25-?
Mersinli42:11-43
Kbra23:24-57
Pia:16-18
Uzayım:6-0
Nesdii28:11-21
Akashha:7-?
zaum:11-17
evet 13 yasinda bi kizim ..en yakin arkadasim o benim
11 yasinda cok yakisikli bir oglum var ,,en son istanbulda kizlar tramwayda sikistiriyolardi behlüüüüüll behlüüüül diye :))) valla :) delirdi tabi bizimki hic bakmadi kizdi..bana beni kurtar diye bakti durdu bende sasirdim bisey diyemedim..en son aaa bu behlüldende havali hic bakmiyo pas vermiyo diye söylendi kizlar:))sonra ordaki amcalar kizdi o kizlara:)))
ama oglumda harbi arkadastir yaa..hepherseyi birlikte yapiyoruz..ulan bizim hic arkadasimiz yok yaaaa
birde son gözdeeemmm istanbuluuummm hepimizin caniiiiii incitanesiiii mavisiiiiii miniggiiiiii istanbulum var oda 11 aylik :)
Afiyet olsun canım
Daha ne istiyorsun kaptaneridik bittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?