Ramazanın ilk günü ne aman kızlar yaa ne kaa dinle ilgiliyim dimi
Nickini gördükçe canıııımm pastalaar istiyor amaRamazanın ilk günü ne aman kızlar yaa ne kaa dinle ilgiliyim dimi
hoşbulduk cnmm
Hoşbulldukkkk
ayy bak sen şu alçak betüle hele istanbulda dip dibeyiz bir buluşamadık gitmiş konyalarda senle buluşmuş piss nalçak
Tamam Canım + çıkmaktan çok korkuyorum gezide kendime hakim olmalıyımmm
Ramazanın ilk günü ne aman kızlar yaa ne kaa dinle ilgiliyim dimi
Nickini gördükçe canıııımm pastalaar istiyor ama
merhaba..
1.liğinizi tebrik ederim süpersiniz maşallah..
TURTİMO gelmiş hoş gelmiş..
MÜTİİİİM gelmiş..
ve yeni arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz..
bana gelince 2 gün annemlerde kaldım..bu gün evimdeyim..
farklı bişey yapmadık sadece tüm aile bir aradaydık..
eşim henüz dönmedi inşallah pazartesi kavuşacağız..
kayınvalideler gelmediiiiiiii
cuma günü turti
Nickini gördükçe canıııımm pastalaar istiyor ama
merhaba..
MÜTİİİİM gelmiş..
Kıskan diye söyledim işte, çatla emi turtiZaten takımda ilk görüşen biziz Hemde o gün kaçamak yapıp çiğköfte yedik birlikte
Sakın haaaa dikkat et kendine sadece yemen gerekenleri yeeee. Unutma okul açılınca zayıflamış olman lazım
Tutacak mısın turti oruç?
İlk görenlerin hep canı istiyor ama zamanla alışıyorsun Kübra'cım
Hoşgeldin Derya'cım yaaa herkes baskın yaptı bir anda. Şuan yaklaşık 15 kişi varız. Hatta liste kavgası yapacağız gibi görünüyor.
EEE eee tabii sen evde olmayınca gelemede kayınvalidenler
saol cnm
başta herkese öyle olur sonra alışırsın
sen de hoşgeldin cnmmmm
ayy tabikii kıskanmadımbilmiyorum Ebrucumcum basında ortasında sonunda kesin tutucam da spor vs yapcam içüün kilo verme derdinde oldugum içüün tutmıcam sanırım
valla liste konusunda ben demirbaşım yani saçınızı başınızıııııı yolarım yeni gelenler ona göre
merhaba..
MÜTİİİİM gelmiş..
Kıskan diye söyledim işte, çatla emi turtiZaten takımda ilk görüşen biziz Hemde o gün kaçamak yapıp çiğköfte yedik birlikte
Sakın haaaa dikkat et kendine sadece yemen gerekenleri yeeee. Unutma okul açılınca zayıflamış olman lazım
Tutacak mısın turti oruç?
İlk görenlerin hep canı istiyor ama zamanla alışıyorsun Kübra'cım
Hoşgeldin Derya'cım yaaa herkes baskın yaptı bir anda. Şuan yaklaşık 15 kişi varız. Hatta liste kavgası yapacağız gibi görünüyor.
EEE eee tabii sen evde olmayınca gelemede kayınvalidenler
saol cnm
başta herkese öyle olur sonra alışırsın
sen de hoşgeldin cnmmmm
ayy tabikii kıskanmadımbilmiyorum Ebrucumcum basında ortasında sonunda kesin tutucam da spor vs yapcam içüün kilo verme derdinde oldugum içüün tutmıcam sanırım
valla liste konusunda ben demirbaşım yani saçınızı başınızıııııı yolarım yeni gelenler ona göre
Fundacım hoşgeldin canım.Gzel bir tatil yapmışsın.Gezmedende tatilin anlamı olmuyor zaten.Umarım çok kilo almamışsındır.Bende tatildeyim ama yiyip bol bol yüzmeye çalışıyorum.Hatta 500gr verdimgüüüüüüüüüüüüüüüünayyyyyyyyyyydıııııııııııııııın bebeeeeeeeeeklerrrrr ben döndüüüüüüüüüm :103: :103:
bol bol geziverdim öküz gibi de yiyiverdimama henüz tartılmadım korkuyorum bir de regl oldum zaten dün ben reglken fena oluyorum o yüzden cumaya kadar tartılmaya hiç niyetim yok bakarsınız cuma listede birde en cok veren ben olurmuşum ne gülerim he siz neler yapıyorsunuz bakimmmmmm
Hoşgeldin Melekçim nasılsın?Eşinle herşey düzelmiştir umarım.Tekrar aramıza dönüyor musun?
Ebru,ilk baslarda dikkat ediyordum ama zamanla saldım...
o kadar cok yiyorum ki su an
69 olmusum
neyse o kadar yemeye 1.2 az bile
ekmekler,cipsler,hamur işleri falan.. kilo almamısım cok ama yüzüm yine sivilcelendi...
Bilgen aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.İnşallah gelecek hafta sonundan itibaren sizinle iyice tanışıp muhabbet edeceğizteşekkürler benim ikinci günüm bugün,iki haftalık deneme aşamasındayım.ismim bilgen.sizde hoşgelniniz tatilden.
Selam kızlar ablamı uğurladık gezdik derken ancak gelebildim.
Fundacım hoşgeldin canım.Gzel bir tatil yapmışsın.Gezmedende tatilin anlamı olmuyor zaten.Umarım çok kilo almamışsındır.Bende tatildeyim ama yiyip bol bol yüzmeye çalışıyorum.Hatta 500gr verdimGerçi kilo vermenin rahatlığıyla Gökçeadaya gidince ipin ucunu kaçırdım ama bakalım cuma ne olacak:44:
Hoşgeldin Melekçim nasılsın?Eşinle herşey düzelmiştir umarım.Tekrar aramıza dönüyor musun?
Bilgen aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.İnşallah gelecek hafta sonundan itibaren sizinle iyice tanışıp muhabbet edeceğiz
Heryer sıcak Ebrucum piştik valla.Kolay gelsin canım görüşürüz.Hoşgeldin canım
Kızlar yine burası çok sıcak. Dışarı çıkmayı düşünüyorduk eşimle yine bisiklet sürecektik ama çok sıcak. Sanırım hava karardıktan sonra ancak çıkabileceğiz.
Bende kaçıyorum birazcık, işlerimi halledeyim. Çamaşır yıkayacağım daha. Allahtan makina var
Fundacım hoşgeldin canım.Gzel bir tatil yapmışsın.Gezmedende tatilin anlamı olmuyor zaten.Umarım çok kilo almamışsındır.Bende tatildeyim ama yiyip bol bol yüzmeye çalışıyorum.Hatta 500gr verdimGerçi kilo vermenin rahatlığıyla Gökçeadaya gidince ipin ucunu kaçırdım ama bakalım cuma ne olacak:44:
Bilgen aramıza hoşgeldin.Ben Hatice.İnşallah gelecek hafta sonundan itibaren sizinle iyice tanışıp muhabbet edeceğiz
Kolay gelsin burasıda yanıyor markete gittim geldimmm aman aman .. dışarı çıkılmıyor hiçç ...Hoşgeldin canım
Kızlar yine burası çok sıcak. Dışarı çıkmayı düşünüyorduk eşimle yine bisiklet sürecektik ama çok sıcak. Sanırım hava karardıktan sonra ancak çıkabileceğiz.
Bende kaçıyorum birazcık, işlerimi halledeyim. Çamaşır yıkayacağım daha. Allahtan makina var
Fırına sebzeleri doğrayıp atsam yagsız pişermi kızlar ilk defa yapacam annem evde değil :)
çok az yağ koy bir kaba(1 yemek kaşığı)tuz,baharat at ,elinle karıştır.tepsiye yağlı kağıt ser.üzerine ser.250 derece pişir.arada karıştır tabi.ben çok yaparım bunu.
Sen yarın sabah bi tartılsana bakalım kaç kilosun. Sen zaten demişbaşsında eğer kilo aldıysan onu verene kadar almam zaten listeye. Kıskanmamışmış hıh
Kız turti seni görünce aklıma Gönül geldi. Hiç uramadı gidiş o gidiş. Bu arada resmen iki ay oldu ama Gülçin'den hala ses seda yok. Umarım çok kötü bişeyler yoktur. Bi gitti tam gitti.
Tamam canım çok teşekkürler gdip yapıyorum
Fırına sebzeleri doğrayıp atsam yagsız pişermi kızlar ilk defa yapacam annem evde değil :)
ayy yok cnm yarın tartılmyıım çünkü reglimin ikinci günü yani malum reglken benim tartı en az 1,5 kilo oynuyor yaa şiş zaten her yerim şu anda çok uyuz oluyorum
aa gönül hala yok mu gülçinin nicki neydi kız ben unuturum hep isimleri :26::26: hilalden ses var mı?
hoşbulduk canumm ay ben yüzemedim yaa çok doktorcuguma sordum da güneşde durmaman lazım dikkat et en az 6 ay dedi benim operasyon olalı daha 2 ay oldugökçeadaya mı gittin kızzzzzzz ben orda okudum ya gemide yesil gözlü böyle cay veren bir cocuk gördün mü büfede gördüysen eski sevgilim o benim uzun boylu falan okurken arabası falan var diye onla takılıyordum malum adada arabasız pek gezilmiyor
yanına tavuk yap.beyaz etiniyaprak gibi ince uzun doğra.teflona 1 tatlı kaşığı yağ koy.üzerinede tavukları.baharatları ve tuzu ekle.süreklşi karışştırarak et beyazlayıncaya kadar pişir,çok pişince kuruyor.sebzeye eşlik etsin tabakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?