selam kizlarr
ooo baya kalabaliksinizzz hayirdire pazar pazar
ya son yazdigim mesajdan baktim abbooouuuuwwww 24 sayfa yazismissiniz..kadin kismi iste hehe..
selam kizlarr
ooo baya kalabaliksinizzz hayirdire pazar pazar
ya son yazdigim mesajdan baktim abbooouuuuwwww 24 sayfa yazismissiniz..kadin kismi iste hehe..
hoşbulduk canumm ay ben yüzemedim yaa çok doktorcuguma sordum da güneşde durmaman lazım dikkat et en az 6 ay dedi benim operasyon olalı daha 2 ay oldugökçeadaya mı gittin kızzzzzzz ben orda okudum ya gemide yesil gözlü böyle cay veren bir cocuk gördün mü büfede gördüysen eski sevgilim o benim uzun boylu falan okurken arabası falan var diye onla takılıyordum malum adada arabasız pek gezilmiyor
Hoşgeldin Ferhan nasıldı eğlenebildin mi? Sorma sorma eski üyeler dönmeye başladı tatilden, yenide çağırmıştık, toplamda 15 kişi felan olduk. Biz kaynatmayalımda kim kaynatsın.
Ortinde geldi gözün aydın.
ne yapalım ferhan hanım biz öle fransalara gidio bisiklet yarışı izleyemediğimiz için anca çene yarıştırıyoruz
seni hişşş kıskanmadığım çok belli oldu sanırım
Gel ortim gelde bir sarılalımgeldimiiii? döndümüüüüüü benim ortimmmmmm gel bi mincirimmmmm:))
ama iyi tatil yaptin sen de haaa
biz hic öyle uzun tatil yapamiyoruz..5 gün- 3 gün
en fazla 1 hafta ..ama sik sik
iyi akşamlar arkadaşlar.işe geldim şimde ve ben yokken yazılanları okudum.dışarısı çok sıcak burada gelirken piştim resmen.
MENÜM
Sabah (11:00)
Haşlanmış yumurta salatası
Birazcık sucuk, Peynir
Közlenmiş biber
Domates, salatalık, yeşil biber
2 dilim karışık tahıllı ekmek
Akşam (18:00)
1 kase sütlü nesfit
2.5 litre su
hb ebrucum.birşey sorucam sana ne kadar zamanda kilo verdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?