Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

selam kizlarr

ooo baya kalabaliksinizzz hayirdire pazar pazar

ya son yazdigim mesajdan baktim abbooouuuuwwww 24 sayfa yazismissiniz..kadin kismi iste hehe..

selam kizlarr

ya son yazdigim mesajdan baktim abbooouuuuwwww 24 sayfa yazismissiniz..kadin kismi iste hehe..

Hoşgeldin Ferhan nasıldı eğlenebildin mi? Sorma sorma eski üyeler dönmeye başladı tatilden, yenide çağırmıştık, toplamda 15 kişi felan olduk. Biz kaynatmayalımda kim kaynatsın.

Ortinde geldi gözün aydın.

Turti kura çektik sana Nermin çıktı artık senin ortin Nermin O kadar geçmişi okuyamayacağına göre ben söyleyiverim dedim.

selam kizlarr

ne yapalım ferhan hanım biz öle fransalara gidio bisiklet yarışı izleyemediğimiz için anca çene yarıştırıyoruz
seni hişşş kıskanmadığım çok belli oldu sanırım

İlahi Funda ne alemsin Pek dikkat etmedim haberim olsaydı iyice bir bakardımKışın sürgün yeri gibidir ama ben bu halini çok sevdim.Heleki sörf yapanlara bayıldım.Uzun süre orda kalsam kursuna gitmek isterdim.

hosbulduk canimmm evet cok eglendikkk..dunya sampiyonasi olunca muthis bir kalabalik vardi..gecede kölnun geleneksel havai fisek gösterileri varmis onu bilmiyorduk iyi denk geldi..sampiyonadan sonra party fln vardi biz gitmedik tabi..cok cilginlardi cunku:) gecede 5 ton havai fisek patlatildi doom kilisesinin orda ren nehrinde gemilerden..guzel bi sölendi..hic programimizda yoktu aslinda esim radyoda duymus sampiyonayi ben randevumdan geldim ..firladik gittik :)) sali günüde tatileeeee

geldimiiii? döndümüüüüüü benim ortimmmmmm gel bi mincirimmmmm:))

ne yapalım ferhan hanım biz öle fransalara gidio bisiklet yarışı izleyemediğimiz için anca çene yarıştırıyoruz
seni hişşş kıskanmadığım çok belli oldu sanırım

baaakkk bakkk simdi :))

fransaya sali gidiyoruz daha..ama benim aklim hep sizin o gevezeliklerinizde olucak

bugünn pazar önümuzdeki cuma mi donuyorsun canim?

tamam o zaman cok ayri kalmiycaz:) ben de pazartesi aksam tatile cikicam cumaya dönücem ama yine regl gunum geliyor 3. haftam bakalim onlari ebruyla konusurum daha..ondan sonraki haftam belli degil..biz baya bi km yapmayi dusunuyoruz...ama hep süprizler ciktigi icin kesin bisey diyemiyorum hic bi zaman

iyi akşamlar arkadaşlar.işe geldim şimde ve ben yokken yazılanları okudum.dışarısı çok sıcak burada gelirken piştim resmen.

Herkes burda ama kimse bişey yazmıyor

Ferhan'cım hoşgeldin canım. Güzel geçmiş mini tatil.

iyi akşamlar arkadaşlar.işe geldim şimde ve ben yokken yazılanları okudum.dışarısı çok sıcak burada gelirken piştim resmen.

Hoşgeldin Bilgen'cim heryer bugün çok sıcak. Bende az önce markete gittim geldim hala güneş çok yakıyor.

MENÜM

Sabah (11:00)

Haşlanmış yumurta salatası
Birazcık sucuk, Peynir
Közlenmiş biber
Domates, salatalık, yeşil biber
2 dilim karışık tahıllı ekmek

Akşam (18:00)

1 kase sütlü nesfit

2.5 litre su

bende menümü yazayım.sabah haşlanmış yumurta domates salatalık peynir,akşam meyve yiyicem çünkü kahvaltıyı 2 gibi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…