Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canımm..
Hoşgeldin bilgenn

Teşekkürler Kübra'cım.

Bilgen'cim ticker yapmışsın ama sanırım yanlış yerleri doldurmuşsun. İlk satıra hedef kilonu, ikinci satıra başlangıç kilonu, son satırada şuanki kilonu yazacaksın canım. Sen şuan bütün kiloları vermiş görünüyorsun.

bende menümü yazayım.sabah haşlanmış yumurta domates salatalık peynir,akşam meyve yiyicem çünkü kahvaltıyı 2 gibi yaptım.

Bilgen'cim akşamı doyurucu yemen lazım çünki nöbettesin. Sabaha kadar ne yapacaksın? Kahvaltıda ekmek yemedin mi? Menün olmamış hiç. Listeyi yapmakta çok kolay sadece enter yapacaksın alt alta yazacaksın.

Menüm
Sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
20 gr peynir
4 adet yeşil zeytin
Salatalık domates
1 dilim kepekli ekmek

Ara : türk kahvesi

Akşam:
5 kasık sebze yemeği 1 parça tavuk

Ögle yiyemedm aç değildm hava sıcaktı vs... :)
2 Litre su devamı gelecek ..
Spor ev temizliği dans falan ... birazdanda dışarı çıkacam

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 15 ziyaretçi)

Bakarmısınız nasıl çekiyoruz insanları

Bende eskiden bakıyordum ama üye değildim :))))

Bize öyle bir üye geldi canım. Yeşilkubbe nicki ismi Betül'dü. Uzun süre takip etmiş bizim takımı. Herşeyimizi biliyordu. Şok olmuştuk kız anlatınca tek tek. Sonra üye olmuş direkt bizim takıma geldi tabiiki. Sonra yine birden geldiği gibi kayboldu. Arada bir görüyorum bakınıyor ama yazmıyor bişeyler. Vardır belki öyle takipçilerimiz

bende menümü beğenmedim hiç bugün.nasıl sabah olur bilmiyorum.

Böyle zayıflayamazsın zaten Bilgen'cim bir süre sonra vücut kıtlık alarmı verip depolamaya geçecek ve sen olduğun yerde saymaya hatta diyet yaparken kilo almaya başlayacaksın. Sağlıklı ve düzenli beslenmen lazım.

haklısın ebrucum.yarın sabahtan itibaren kendime çeki düzen veriyorum.kahvaltı ve ara öğünlü bir yeme düzeni oturtuyorum.

arada bende aşağıda görüyorummm yeşilkubbeyi :))

güzel birşey :)

aç kalarak kilo vermeye çalışmıyorum.ben yemek yemeyi unutuyorum.yemeğe oturduğumdada doymuyorum.sağlıksız ve dengesiz beslenmeye örneğim yani.:26:

daha ne olsun ferhan

ya ama söyle uzun bir tatilde ariyor insan..bizim hep kisa kisa oluyor..simdi 3 gun gidicez ama toplam 3000den fazla km yapicaz..ben hani biyere gidip kalicak bi ay iyice dinleneceksin,kafayi bosaltacaksin..benim icin tatil deniz kumda degil..farkli yerleri kulturleride cok merak ederim..gidip bi köyde,bi dag evinde haftalarca kalabilirim yeterki uzun olsun sakin olsun:) avatardaki kizin mi?sormustum ama cvbi görmemis olabilirim..ne kadar oldu kiz
in?

Hosgeldıınn ferhaann :)

hosbulduk canimmm

iyi akşamlar arkadaşlar.işe geldim şimde ve ben yokken yazılanları okudum.dışarısı çok sıcak burada gelirken piştim resmen.

selam bilgen,,hosgeldin ve kolay gelsin..gruplar gelicek yazmissin? nerde calisiyosun?bian istanbulda tarihi bi yerde hayal ettimde seni :))

Herkes burda ama kimse bişey yazmıyor

Ferhan'cım hoşgeldin canım. Güzel geçmiş mini tatil.

Üye olmadıkları yada üye girişi yapmadıkları için öyledir.

eger burdaki yogun aktiviteden dolayi googlede aramalardan cikiyor ve insanlarda burayi takip ediyorsa bunu kazene sorayim eger öyleyse bizi hepimizi maasa baglasin :))

birde bu izlenmeden geldi aklima...ben hep inanmazdim bu fotolari calma muhabbeti varya..amaan insanlarin isi gucu yok baskalarinin resimlerinimi calicak ne yapicaklar ki diye dusunuyor inanmiyordum...dün bi arkadasim facede birinde benim kizimin fotografini görmüs birinin profil resmiymis...soka girdim..benim face yok..söyledigi isimleride hic tanimiyorum..soka girdim..ve artik inandim..kersinlikle umuma acik yere foto koymayin arkadaslar..hos ben öyle biyere fotoda koymadim ama ..cocuklar biyere koydularsa bilmiyorum

aç kalarak kilo vermeye çalışmıyorum.ben yemek yemeyi unutuyorum.yemeğe oturduğumdada doymuyorum.sağlıksız ve dengesiz beslenmeye örneğim yani.:26:

Eskiden bende öyleydim saatlerce aç kalabilirim ama sofraya oturduğum zamanda doymayı bilmezdim bi türlü. Bunun tek sebebi vücudu uzun süre aç bırakmak. Ne kadar sağlıklı öğünler yapar aç kalmazsan o kadar iyi kilo veriyorsun. Zamanla sende burda daha iyi öğreneceksin ve umuram biran önce düzene girer öğünlerin.

benim dünki menüm

SABAH: 1 kase light sütle corn flakes

ÖGLE: 1 dilim ekmek,2 balik kroket,1 kk peynir

AKSAM:2 izgara pirzola,2 izgara köfte,1 izgara minik patlican, bir kase salata

2lt den fazla su

SPOR booool bol hareket akk$$iinnn

bugünki menüm

SABAH:07:00 3 ceviz
11:00 1 dilim ekmek, firinda sebze ve yogurtlu kereviz salatasi

AKSAM:1 kase sütlü müsli

biraz acim meyve yemeyi dusunuyorum yada süt icerim yada yogurt kefir fln icierim yani illa bisiler yiyceemmmmm

Dünki menün güzel olmuş. Afiyet olsun.

Bugünki menün olmamış canım. Öğlen güzel yemişsin ama kahvaltı olmadığı için acıkman çok normal bence. Süt yada yoğurt en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…