Selam kızlar ben geldim. İşler bitti ama mesainin bitmesinede az kaldı. Bu arada resmen nazar oldum yaaaa. Dünki olaydan sonrada bugün başka bir sorun yaşıyorum. Geçen gün elim tesadüfen göğsüme değdi elime bişey takıldı. Bikaç gündür aklımda zaten ultrasonda çalışıyorum şu aralar bir baktırayım dedim. Bugün baktırdım şüpheli fibroadenom 16 x 11 mm ebatlarında cumartesi cerrahi onkolojiye muayeneye gideceğim. Kötü huylu değil dedi doktor ama ben netten araştırdım ayırıcı tanı için biyopsi lazımmış. Resmen nazar oldum yaaa. Canım sıkıldı şimdide buna. Geçmişi okuyamadım. Artık eve gidince okurum.
çok geçmiş olsun ebru.inşaallah önemli bir şey değil,üzülme.
afiyet olsun yasemin gayet güzel olmuş.su ve sporu yazmamışsın.Bugün işler çok yoğun, bir ceeee yapıp çıkacağım :)))
Dün Neler Yedim
Sabah: Beyaz penir domates, zeytinli sandviç(ekmeklerim hep tam tahıllı)+çay(şekersiz)
Ara: süt (yarım bardak)
öğle: ızgara tavuklu salata+ayran
ara: süt(yarım bardak)
akşam: az çorba+az taze fasulye+yarım kase yoğurt+1 dilim ekmek
şimdi farkettim, dün ne kadar çok kalsiyum almışım :))
Selam kızlar ben geldim. İşler bitti ama mesainin bitmesinede az kaldı. Bu arada resmen nazar oldum yaaaa. Dünki olaydan sonrada bugün başka bir sorun yaşıyorum. Geçen gün elim tesadüfen göğsüme değdi elime bişey takıldı. Bikaç gündür aklımda zaten ultrasonda çalışıyorum şu aralar bir baktırayım dedim. Bugün baktırdım şüpheli fibroadenom 16 x 11 mm ebatlarında cumartesi cerrahi onkolojiye muayeneye gideceğim. Kötü huylu değil dedi doktor ama ben netten araştırdım ayırıcı tanı için biyopsi lazımmış. Resmen nazar oldum yaaa. Canım sıkıldı şimdide buna. Geçmişi okuyamadım. Artık eve gidince okurum.
Menün güzel olmuş ortim ama artık senin menülere biraz spor eklemek lazım. Sıkılaşmadan olmuyor bu iş.
Haşlanmış mısır olmamış canım. Mısırın glisemik indeksi yüksek. Kan şekerini birden yükseltiyor ve vücut onu dengelemek için insülin salgılıyor çok miktarda. Bir süre sonra yine açlık duymaya başlıyorsun sırf insülin salgılanmasından dolayı. O yüzden patates, mısır, bezelye gibi masum görünen yiyeceklerden uzak durmamız gerekiyor.
Menün beyaz ekmeklerin ve kepekli bisküvilerin haricinde güzel olmuş. Tatlı krizlerini tarçınlı süt ile geçirebilirsin Zeynep'cim. Yada birkaç parça kuru meyve yiyerek. Aklında olsun.
Menün hiç olmamış Kübra. Bu gezi senin diyete hiç yaramadı. Çok az yemişsin. Afiyet olsun yinede.
Zeynep sana gerekli uyarıyı yapmış zaten sende yazmışsın. İyi kötü bir şekilde yazmamız gerekiyor ki birbirimizi uyarıp motive edelim.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Evle işin arası eğer 30 dk sürüyorsa bence sen hiç minübüs kullanma Seda'cım. Süper spor olur sana.
Bak nasıl öğrenmiş, aferin sana
Zeliş bak canım artık seni ciddi ciddi uyarıyorum. Menülerini düzeltip güzel kilo vermezsen çok kötü şeyler düşünüyorum senin hakkında. Artık bu diyet işini daha çok ciddiye alman lazım canım. Anlaştık mı? Senden sağlıklı ve güzel menüler bekliyorum. İçtiğin suyu yazmamışsın. Sporun yok. Bundan sonra hergün spor yapıp yazacaksın. Yine çok kızdırdın beni.
Bilgen'cim menün dediğin gibi sağlıksız olmuş ama abartı olmamış. Ancak artık sağlık ve sağlıksız menüyü kendinde rahatça ayırt edebiliyorsun bu beni çok sevindirdi.
Ayy öyle deme canım yaaaa beni şikayet edende personel, hastasına öncelik tanımadım diye. Artık hastanelerde sağlık çalışanlarınında önceliği yok buna rağmen çok kötü bir sorun yaşadık. Ben hallettim olayı doktorum beni şikayet ettiler diye hastaya bakmadı. Olay iyice büyüdü. Üstüme yürüdü tehdit etti beni. Çok kötüydü anlayacağın.
Keşke dediğim gibi yapsaydın hem adaptasyonun sağlanırdı. Sonuçta ikiye bölünmüş üçe bölünmüş önemi yok bence. Derece yapmayımı düşünüyorsun? Yinede sen bilirsin canım ama benim fikrim haftaya girmen listeye. Tartıyıda öyle yaparsın. İki şekilde de tartıl hangisinde eksik çıkarsan cuma sabah onu bildirirsin.
geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine ınş herşey yoluna girerSelam kızlar ben geldim. İşler bitti ama mesainin bitmesinede az kaldı. Bu arada resmen nazar oldum yaaaa. Dünki olaydan sonrada bugün başka bir sorun yaşıyorum. Geçen gün elim tesadüfen göğsüme değdi elime bişey takıldı. Bikaç gündür aklımda zaten ultrasonda çalışıyorum şu aralar bir baktırayım dedim. Bugün baktırdım şüpheli fibroadenom 16 x 11 mm ebatlarında cumartesi cerrahi onkolojiye muayeneye gideceğim. Kötü huylu değil dedi doktor ama ben netten araştırdım ayırıcı tanı için biyopsi lazımmış. Resmen nazar oldum yaaa. Canım sıkıldı şimdide buna. Geçmişi okuyamadım. Artık eve gidince okurum.
Bendeee ozledmm sızııı donuommm cnm :)kübrooş , ösledik seni yaav artık dön
Evet ortı uzuldmmm artık napalımgel bacım,sen biraz hafifsin ama idare ederizama hededf nurgülün takımında olup ona cevap yazmayanlar.
oy oy,bu sabah tartılabilseydin iyidi ya neyse.bu hafta bizim birincilik yattı desenecanın sağolsun napalım.önümüzdeki maçlara bakarız artık:)))
canım bu kararı kaptan veriyor.kabul etmayabilir çünkü sayımızın epey arttığını düşünüyordu..
günaydınnnn.kız orti,senin bu gezi ne zaman bitecek?çok gezdin yeter.kır dizini otur evinde
hoşgeldin turti.oh ne güzel,mis gibi temiz havada bisiklet sürmek
Ortı bugun gece donecez sabaha dogru evde olcm sanırımm .
Adana yanıyoorrrrr ..
arkadaşlar bir gözlemimi yazmak istiyorum size topiği geldiğimde 3-4 kişi oluyor slm veriyorum yada günaydın diyorum kimse cevap vermiyor sonra bir bakıyorum ki herkes çıkmış.alınganlık yapıyor olabilirim yada acil bir işiniz çıkmış olabilir ama kendi açımdan hoş bulmuyorum.lütfen bu yazdığıma kırılmayın yaklaşık bir haftalık bir gözlemimin sonucu olarak belirtmek istedim.
süpersin fundacım yaav , keşke ben de yapabilsem :)
hoşgeldin betülcüm , kıyafet güzel olmuş , resimleri bekliyoruzz :)
evet canım yaa , hayatta ençok korktuğum ölüm şekilleri yanmak ve boğulmak ! allah korusun yaa(
:
çok geçmiş olsun ebru allah şifa versin.Selam kızlar ben geldim. İşler bitti ama mesainin bitmesinede az kaldı. Bu arada resmen nazar oldum yaaaa. Dünki olaydan sonrada bugün başka bir sorun yaşıyorum. Geçen gün elim tesadüfen göğsüme değdi elime bişey takıldı. Bikaç gündür aklımda zaten ultrasonda çalışıyorum şu aralar bir baktırayım dedim. Bugün baktırdım şüpheli fibroadenom 16 x 11 mm ebatlarında cumartesi cerrahi onkolojiye muayeneye gideceğim. Kötü huylu değil dedi doktor ama ben netten araştırdım ayırıcı tanı için biyopsi lazımmış. Resmen nazar oldum yaaa. Canım sıkıldı şimdide buna. Geçmişi okuyamadım. Artık eve gidince okurum.
kolay gelsin canım.size doyum olmaz kızlar yemek yapmam lazım birde hala perde yıkıyorum bitiremedim onlarıda halledeyim sonra görüşürz iyi muhabbetler
afiyet olsun canımBugün işler çok yoğun, bir ceeee yapıp çıkacağım :)))
Dün Neler Yedim
Sabah: Beyaz penir domates, zeytinli sandviç(ekmeklerim hep tam tahıllı)+çay(şekersiz)
kızlar ben kaçıyorum , yarın son iş günüm yaa biraz ortalığı , evrakları filan topliyim!
akşama görüşürüüüz
menüm
sabah:yarım biberli ekmek(lahmacunun yarısı gibi düşünün boyutunu)
domates
salatalık
yumurta
öğle:etli türlü
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:3 kuru incir
akşam:sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
su:3 litre spor:1 saat leslie
bu sabah 91.7 kg'dım kızlar
Günaydınlar herkeseeee.
Dünün ve bugünün msjları bana atılıyor. Hatırlatayım dedimmm
arkadaşlar bir gözlemimi yazmak istiyorum size topiği geldiğimde 3-4 kişi oluyor slm veriyorum yada günaydın diyorum kimse cevap vermiyor sonra bir bakıyorum ki herkes çıkmış.alınganlık yapıyor olabilirim yada acil bir işiniz çıkmış olabilir ama kendi açımdan hoş bulmuyorum.lütfen bu yazdığıma kırılmayın yaklaşık bir haftalık bir gözlemimin sonucu olarak belirtmek istedim.
bende öyle düşünüyorum ama dile getirmek istedim sadece.ebru bugün gelmedi inşallah kötü birşey yoktur.
bilgencim bence çok haklısın canım doğru bi gözlem yapmışsın böle işte bunlarda sen yine şanslısın en azından takıma aldılar beni almadılar bile düşün artık
senin takımı bilemedim ben sanki hep bizden gibisin.
kolay gelsin ebru.bu arada sen hangi hastanedesin?
bende çıkayım evi topluycam spor yapıcam işe gidicem.akşam girebilirsem gelirim.hepinizi öpüyorum.
Kızlar sabah 8de elazıgda olunacakmıs trende sahur yapacm mecburen trende tartı olmadgndan eve gdnce tartlmak zornda kalacm + cıkarm sanırım ...
benide aranıza alırmısınız kızlar 1.68 boy 69.2 kiloyum hedefim 60 kilo olmak çalışıyorum sürekli pc başındayım bol bildirim yaparım :)
canım alımları kaptanınızın yapması gerekiyor..
öncelikle onu bekle istersen
süpersin yaa mahfedices onnarı hihihihihii
iğnesiz olsun tabiki :))))
bak yaaa
aslıcım tmm canım aldım gitti hayırlısı olsunama önce bi ticker yap bide bence hedefini büyüt 58 sana çok yakışır
yaa nezaman aman ebru duymasın desem ; bi bakıyorum altta ladyline logon olmuş!
hissediyo mu napiyo kız yaa
bi kaçamıyoruz yaani
çok geçmiş olsun ebru.inşaallah önemli bir şey değil,üzülme.
size doyum olmaz kızlar yemek yapmam lazım birde hala perde yıkıyorum bitiremedim onlarıda halledeyim sonra görüşürz iyi muhabbetler
geçmiş olsun canım ya bozma moralini inşallah sonuçların iyi çıkar ne gerekiyorsa yaptırırsın zaten.allah şifalar versin mübarek günlerde inşallah.
Bugün işler çok yoğun, bir ceeee yapıp çıkacağım :)))
Dün Neler Yedim
ay canıııım yazmışın ama gözümden kaçmış , yeni farkettim !
takma kafana umarım kötü bişi değildir!
anlıyorum seni şimdi biyopsi yapılıp sonuç çıkana kadar kafanı meşgul edecektir !
hani derler ya " sinek küçüktür ama mide bulandırır " tam o tarz bişey işte !
inşallah selim bi kisttir canımcım !..
geçmiş olsun ...
Ebru geçmiş olsun.. iyi düşün iyi olsun tatlım
afiyet olsun bilgen.menün bu kez güzelde gece acıkırsın bence.ne yapacaksın?iyi akşamlar kolay gesin herkese benim menüm.
sabah
peynirli omlet bir dilim ekmek
ara
1 şeftali
saat 15:00gibi tam buğday ekmeğinin arasına penir domates tost.
3 lt su,30 dk leslie
kızlar ben kaçıyorum , yarın son iş günüm yaa biraz ortalığı , evrakları filan topliyim!
akşama görüşürüüüz
geçmiş olsun inşallh kötü bişi yoktur sıkma şimdiden canını bi kaç gündür var sende bişiler geçmişi okumak için fazla zorlama kendini bence zaman kaybı her zamanki şeyler havadan sudan
geçmiş olsun ablacım dikkat et kendine ınş herşey yoluna girer
Bendeee ozledmm sızııı donuommm cnm :)
Evet ortı uzuldmmm artık napalım
Ebruu canıım cok gecmııs olsuuun ıns onemlı brseyy yoktuurr ..
bu arada ebrucumcum gecmis olsun canum bence de nazara geliyorsun kızım sen ya git bir okut kendini ben cu cumartesi hoca var bizim burda onu cagırcaz kursun dua falan ne veriyorsa versin hiçbi işim rast gitmez oldu yani benimde bende cok nazara gelirim sende kursun falan döktür inanırım ben öyle şeylere
çok geçmiş olsun ebru allah şifa versin.
kolay gelsin canım.
afiyet olsun canım
iyi akşamlar.
menüm
sabah:yarım biberli ekmek(lahmacunun yarısı gibi düşünün boyutunu)
domates
salatalık
yumurta
öğle:etli türlü
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:3 kuru incir
akşam:sebzeli bulgur pilavı
yoğurt
su:3 litre spor:1 saat leslie
iyi akşamlar kolay gesin herkese benim menüm.
sabah
peynirli omlet bir dilim ekmek
ara
1 şeftali
saat 15:00gibi tam buğday ekmeğinin arasına penir domates tost.
3 lt su,30 dk leslie
anladım ebru,mesaj alınmıştırKolay gelsin canım.
Teşekkürler Nurgül'cüm. Ben nazardan olduğunu düşünüyorum. Her iştede bir hayır vardır. Umarım kötü bir sonuç çıkmaz.
Teşekkürler Zeliş'cim. Senin paylaşımlar yine düştü arada kaynadığını sanma takipteyim seni.
Teşekkürler Kübra'cım.
Teşekkürler Turti'cim. Özellikle şu son bir haftadır gören herkes bana kilo muhabbeti yapıyor, ve farkediyorum iki gündür bişeyler oluyor . Hayırlısı bakalım.
Teşekkürler Bilgen'cim.
Biberli ekmeğin ve bulgur pilavının akşam yenilmesi haricinde menün güzel canım. Bulgur pilavı yiyeceğin zaman öğlen yemeye dikkat et olur mu?
Afiyet olsun canım ama akşam eksik burda. Saat 19:00 a kadar bişeyler yee mutlaka. Bak sende akşamları nöbet günleri iş yerinde nesfit yiyebilirsin. Çok pratik olur. Ama bu menüye akşam eklemezsen çok kötü bir menü olur haberin olsun.
Menüm
Sabah
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
Öğle
1 parça (2 kk büyüklüğünde) et kapama
1 tabak salata
2 küçük dilim kepek ekmek
Akşam
1 kase sütlü nesfit
2,5 Litre su + 1 fincan yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?