Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah 8 ve 1 arası gezdık ama cehennem gıbı ya .. cok sukur yoldaym memleketıme donuyorum :)

Sahuru hafıf tutacam ıns yıyecek adam akıllı brseyler olursa trende ... Bu gezı dıyetıme hıc yaramadı
Yarın eve varır varmaz tartılcm umarm kotu bse cıkmazzz

nöbete gittiğimde menümü ayarlıyamıyorum.saat 16:00da evden çıkıyorum ve 18'de iş başı yapıyorum.bu bir saat içinde yemek yeme şansımda yok.bana örnek bi liste hazırlasanız rica etsem.18-19 arası yemek yeme şansım yok iş yerinde.19 dan sonra genek müdür gidiyor o zaman yiyebilirim sadece.

Son düzenleme:

Adana'nın kötü zamanına gittin. Yoksa harika bir şehir. Ben çok seviyorum. Ama insanın evi gibisi yok onuda çok iyi biliyorum. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz yarın ama çıkarsada yapcak bişey yok. Benimde bu hafta kendimden çok ümidim yok, bu sabah tartıldığımda çok az gittiğini gördüm canım sıkıldı. Sahurdan önce yine tartılacağım. Bakalım hayırlısı.

inşallah 8'lileri görürüm.ben verdiğim kiloyu beğenmedim canım.diğer konudada düşünceni yazdığın için teşekkür ederim.
afiyet olsun bilgen.menün bu kez güzelde gece acıkırsın bence.ne yapacaksın?
acıktıkça bol su içicem.

bliliyorum ama bilerek tost yedim tok tutsun diye.

Evet adana dısında hersey mukemmel otesıydııı ..
Haftaya herseyı duzeltms olcmm . Hayırlısı canım hedefıne cok az kaldı senın ondan dolayı az gıdıyr olabılır

Haftaiçi olduğu zaman benim gelmem çok mümkün değil kızlari iftar belki olabilir..

Çok çok geçmiş olsun canımm, umarım kötü bir şey çıkmaz.. İnşallah bir an önce alırsın eline iyi sonuçlarını rahatlarsınn

Tatlım geçmişte kaçırmış olabilirsin mesajları artık günlük yayınlıyoruz haberin olsun.

[/B]

Kaçırmışım canım, toparlayıp yolluyorum şimdii

Son düzenleme:

menüleriniz güzel olmus kızlarr

hayırlı yolculuklar canım

Ya kızlar bana sadece 4 tane msj gelmiş gözüküyor. Liste aşağıda.. Acaba benim msj kutumda bir sorun mu var? Yasemincim sen de bugün deyip yollamışsın ama herhalde dünün msj sayısıdır?

Kbra23 - 3
yasminyaso - 13
bilgen35 - 28
mersinli42 - 21
akashha - 6
LAydLiNe - 18

.

Son düzenleme:
hoşgeldin fıstık.bir görüşemedik ya.nazar değecek ibsanlarsınız artık fısrık gibsiniz yani.bende inanırım kurşun olayına allah korusun nazardan herkesi kemgözlerden kötü insanlardan uzak tutsun...
menün güzel olmuş afiyet olsun
iyi akşamlar kolay gesin herkese benim menüm.

sabah

peynirli omlet bir dilim ekmek

ara
1 şeftali

saat 15:00gibi tam buğday ekmeğinin arasına penir domates tost.

3 lt su,30 dk leslie

biraz az olmuş gibi ama afiyet olsun canım.

Menüm

Sabah - 2 çavdar ekmeği arası peynirli tost, 1 salatalık

Öğlen - mercimek çorbası, 5 köfte, yoğurt

Ara - 3 ceviz içi

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Su 3 lt, spor yok hala işteyimm

Buarada ben bugün regl oldum kızlar, felaket şiş hissediyorum kendimi...

afiyet olsun her zamanki gibi güzel yani:)

tatlım sen bende ekli değilsin mesaj atamadım dünkü mesaj sayım 16 tamam

afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım, ayranlar sütler peynirler :)

Afiyet olsun canımmm

iyi akşamlar kolay gesin herkese benim menüm.

sabah

peynirli omlet bir dilim ekmek

ara
1 şeftali

saat 15:00gibi tam buğday ekmeğinin arasına penir domates tost.

3 lt su,30 dk leslie

Acaba sen de nesfit mi yesen?? Ama doyurucu olur mu senin için? Sonrasında sabaha kadar çalışıyorsun dimi Bence enerji veren, tok tutan ama az kalorili bir şeyler düşünmek lazım senin içinnn :44:

Afiyet olsun canımm

Sen istisna olarak yaz aylarında en geç 19:30 a kadar yiyebilirsin bence. Ama nesfit tarzı bir yiyecekle birlikte süt olursa iyi olur. 19 da gidiyormuş zaten o gittikten hemen sonra yersin. Sorun olmaz. Zaten sabaha kadar uyanıksın. Nöbet sonrasıda güzel bir kahvaltı yaparsın ama 11-12 de yatman gerekir. Akşam zaten kalkınca yersin.

Teşekkürler Seda'cım inşallah iyi bir sonuç alırım.

Evet adana dısında hersey mukemmel otesıydııı ..
Haftaya herseyı duzeltms olcmm . Hayırlısı canım hedefıne cok az kaldı senın ondan dolayı az gıdıyr olabılır

Haklısın ondan da olabilir ama ben kendimde bazı dönemler ödem farkediyorum. Biranda 700 gr bile gidebiliyor. Dah önceki haftalarda olmuştu bikaç defa. Önce az göründü tartı günü çok güzel çıktı. İnşallah yine öyle olur. Yoksa tartımı iş yerine götürüp 12 gibi felan tartılırım Ayy çok iyi fikir aç aç daha az çıkarım

Ben gönderdim diye hatırlıyorum, hatta şuan diğer sayfada gönderdiğim mesajlara bakacağım hemen, göndermemişim canım benim mesaj sayım 18, demek ki yoğunluk girdi araya karıştı o yüzden. Kusura bakma

Göndermeyenlerde biran önce göndersin lütfen.

afiyt olsun hafif olmuş:)
bende yazayım menümü
sabah: domates salatalık 2 dilim salam 2 dilim ekmek biber bitki çayı
öğlen: 1 kase nesfit 1 tane salatalık 1 tane elma
akşam: cacık ve azıcık makarna
3 litre su
1 bardak form çayı
bütün gün cam sildim duvar sildim ve çok yoruldum halada işim var makarnayı eritirim dimi

Bakın kızlar kaptanımız 100% adil kendine karşı bile

Seninki daha hafif olmuş canım dicektim azıcık makarnayı gördümm ama azıcmış

Makarna yerine daha doyurucu bir yemek yesen bence daha iyi olurdu. Ama olan olmuş artık. Bundan sonra dikkat et özellikle makarnaya.

Kızlar yaaaa haftaya Bilgen ve seçil takıma girerse toplamda 13 kişi olacağız. Ben diyorum ki bu hafta ben 63 ü görürsem mezun olayım mı? Çünki izinden dönen bir kişi bile olsa beklemek zorunda kalacak. Gerçi Hatice gelene kadar beklemeyi düşünüyorum ama sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…