Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler önerin için.
bundan sonra nesfiti deneyim.saat 19:00'dan sonra işe gelince.

afiyet olsun canım.bu konuda ebruya katılıyorum.

mezun olma canım daha ya bekle bence hatice ne zmn dönecek ?

Afiyet olsun Seda'cım güzel olmuş menün. Bugün akşam yeşil çay iç canım. İnsin şişkinliğin. Hatta ben şimdi kendime yapayım bir tane. Bu sıcakta zor gidecek ama olsun.

afiyet olsun her zamanki gibi güzel yani:)

tatlım sen bende ekli değilsin mesaj atamadım dünkü mesaj sayım 16 tamam

Not aldım canım ama arkadaş olmasanda mesaj atabiliyorsun,

Mantıklı bır fıkır :) ınsallah cok cok gıder cnm :)

mezun olma canım daha ya bekle bence hatice ne zmn dönecek ?

Gerçi kurallara göre takım kaptanının insiyatifinde takım 13 kişi olabiliyor ve şuan biz tam 13 kişiyiz. O zaman izinden yeni dönen hiç kimseyi listeye alamayacağız. Hatice bu hafta hiç gelmedi. Bakalım yarın gelecek mi? Ramazanda gelirim demişti ama inşallah bir aksilik çıkmamıştır. Bildirim yapmazsa mecburen izinli yazacağız onu.

Mantıklı bır fıkır :) ınsallah cok cok gıder cnm :)

Sende öyle yapabilirsin. Kızlar yarın en geç saat 14:00 e kadar bildirim yapabilirsiniz. O yüzden oruç tutacaklar çok acele etmesinler. Ama yine erken kalksınlar ki öğlene kadar kalori harcayalım

Herkesten bu mesajın teyitini bekliyorum tamam mı kızlar?

Gitmeeee...Bence daha mezun olma Hedefini düşürmüş müydün? Bence eğer düşürdüysen kafanda daha mezun olma

Ben zaten oruç tutamıyor olucam canım regl'den dolayı, sabah işe geldiğimde bildirim yaparımm

izindekiler betül hatice funda birde ferhan sanırım onların dışındamı 13 kişiyiz biz maşallah bize bereketli takımız

Gitmeeee...Bence daha mezun olma Hedefini düşürmüş müydün? Bence eğer düşürdüysen kafanda daha mezun olma

Mezun olsam bile hala takım kaptanıyım çünki Hatice gelene kadar beklemem gerekiyor. Gerçi artık Kübra'da yardımcılık yapacak. Onuda yetiştirmemiz lazım. Yani ben uzun süre buralardayım daha. Hedefimi kendim düşürdüm yarışmadaki hedefim hala 63 ve ben bu sabah 63,2 yi gördüm. Yani şu halde mezun olma hakkım var. Boş yere listeyi kalabalık etmek istemiyorum ama bakalım durum nasıl olacak.

Son liste..

Kızlar ben çıkıyorum, bu akşam arkadaşımda kalacağım. Yarın iyi haberlerle görüşmek dileğiyle...

Ben zaten oruç tutamıyor olucam canım regl'den dolayı, sabah işe geldiğimde bildirim yaparımm

Tamam canım sorun yok.

izindekiler betül hatice funda birde ferhan sanırım onların dışındamı 13 kişiyiz biz maşallah bize bereketli takımız

Sadece Ferhan dışında 13 kişiyiz. Dur bi daha sayayım. Ferhanla birlikte 14 kişiyiz. Turtiyle Betül büyük ihtimal bu hafta listede olmayacaklar. Bilgen ve Seçilde haftaya gelirlerse haftaya herkes listede olacak. Ferhan hariç.

toplam 14 kişiyiz yani maşalah nazar değmesin inşallah :)
ebru ya sanada maşalah he o kadar işn gücün arasında nasılda aklında tutyorsun bu kadar şeyi kaptanlık bu olsa gerek

toplam 14 kişiyiz yani maşalah nazar değmesin inşallah :)
ebru ya sanada maşalah he o kadar işn gücün arasında nasılda aklında tutyorsun bu kadar şeyi kaptanlık bu olsa gerek

Kaptan olunca anladım ki çok zaman ve emek harcamak lazım takıma. Sorumluluğu gerçekten fazla. Eskiden hep Hilal'in mesajları en çok olurdu şimdi bakıyorum genelde en çok mesaj sayısı bende oluyor. Ve farkettim ki buraya artık daha çok zaman harcıyorum. Buda normal hayatında ister istemez bişeyleri eksiltiyor. Hatice gelse bütün sorumluluğu ona yüklesem ben yine her zaman gelirim zaten Hatice'de giderken Kübra'ya bırakacak Kübra'da kendine birisini bulur artık

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine vaktim olursa mutlaka uğrarım. Ayrıca bugün eşimle sahura kadar oturmayı planlıyoruz bakalım yapabilirsek. Öyle olursa burda olurum mutlaka.

Anlasıldı kaptan cok mutluu oldum trenden dolayı sıskınlgm var saat 2ye kdr gıderrr ayyy :)

Ben daha hıcbırseyy bılmıyorum benı bırakamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…