bu senin armağanın olsun .amaaaaaaaaaaaaaaaan takma kafana
menüm
sahur:iki dilim ekmek arası yağsız peynirli tost
domates
salatalık
1.5 yumurta
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:yayla çorbası
1 tane patlıcan dolması
2 kaşık et sote
yoğurtlu patlıcan(közlenmiş)
4 hurma
ara:3 parça karpuz
su:sahur,iftar 3 litre
sporu şimdi yapıcam.iftarda komşumdaydım yeni geldim.
Haftada 800 gr daha ne olsun Bilgencim.En sağlıklısı bu zaten.Yemeğini çok kısıp çok kilo verirsen dikkat etmeyi bırakınca direk geri alacaksın.O yüzden bence gayet iyi gidiyorsun.Kendi kararın ama en iyi kilo verebileceğimiz yer burası bunu unutma.sağolun arkadaşlar desteğiniz için.ya ben yapamıyorum gibi.düzenli beslenemiyorum menülerimi oturtamadım.bir haftada sadece 800 gr vermişim bunun kilolu kişilerde daha fazla olması gerektiğine inanıyorum.yani düşüncelerim bu şekilde.
Ebrucum tekrar geçmiş olsun.Canım inşallah patolojidende sonucun temiz çıkacak ve rahatlayacaksın.Kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. Doktora gittim. Özel hastane olmasına rağmen 2 saat doktoru bekledim ameliyata girmiş. Neyse biraz olay çıkardım doktor bey geldi. Bu arada doktor bizim hastanenin eski doktoru. İki hafta önce özel hastaneye geçti. Bendeki şansa bakın bizim hastanedeyken işim düşmedi. Özele geçince ihtiyaç çıktı. Zaten Konya'nın bir ucundan öbür ucu. Nihayetinde doktor geldi. Önce ben bizim hastanede yaptırdığım sonuçları gösterdim. Sonra muayene etti. Sadece bir tane kitle görünüyor ultrasondaki gibi. İçindeki kalsifikasyonlardan dolayı şüpheli bir durumda ama genelde her 10 kadında olabilecek türden bir kist. Yalnız kistin ameliyatla alınıp patolojiye gönderilmesi lazım. Ailede kanser hastalığının olmaması ve yaşımın genç olması kötü bir kist olma riskini azaltıyor ama mutlaka kitlenin incelenmesi lazımmış. Allahtan yüzeyde olduğu için estetik açıdan da sorun çıkarmayacak. Pazartesi kendi hastanemden bir cerrahla görüşeceğim. Büyük ihtimal en kısa zamanda bu kisti aldıracağım. İnşallah patoloji sonucuda temiz çıkar rahatlarım.
Durum böyle. Geldiğimde saat 3 felandı sıcakta çok yorulduğum için uzandım biraz uyuya kalmışım. İftara davetliyiz bugün birazdan da çıkacağım. Çıkmadan şöyle bir göz atayım geçmişe.
Afiyet olsun canım.Kepekli falan derken pilavlar götürülmüş.Aklıma Hilalin dukan tatlıları geldi.Ne güzel yapıp yerdi ve kilo verirdi.Ben de bugunkü menümü yazayım uzun zamandan sonra
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
salatalık
1 fincan sütlü nescafe
öğle
1 elma
4 tane gün kurusu
1 bardak yeşil çay
akşam
1 tabak pilav (kepekli pirinçten)
yogurt
1 bardak zero
spor: 1 saat bisiklet
yarım saat de minder ve sopa hareketleri
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Benim menüm
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir,domates, salatalıki 2 dilim salam, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - menemen, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 5 ceviz
Akşam - tarhana çorbası, salata
Su 3lt.
Spor yok henüz, birazdan babamla yürüyüş yapıcaz
Tost,börek,patates.Ramazan diye kaçamaklar bize yenmesi gerekiyormuş gibi gelmesin.En azından birini yediysen diğerlerine dikkat etmelisin.menüm
sahur
çeyrek tost
çay
peynir
iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates
su :2 litre
spor yürüyüş yapmayı planlıyorum
fazla oldu bu gün maalesef
Abartılı birşey görmedim canım ben.Fanta ve tatlıyı onaylamıyorum ama senin için yenebilir bence.İftara davetli olduğumu söylemiştim, bende hemen menümü yazayım. Ama örnek almayın sakın.Her türlü pis eleştiriyede açığım
MENÜM
Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Peynir, zeytin, şekersiz 1 fincan çay
Azıcık reçel
İftar
1 kepçe çorba
Küçük bir parça tavuk
Salata, azıcık normal ekmek
İki çatal tatlı, 1 küçük bardak fanta
1 kk karpuz
1 tane dondurma (80 kalori)
Bol su (Yine bu kötü yiyecekleri eritmek için yürüyüş yapmam lazım gelecek. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum.)
Yarınki menüm çok güzel olacak inşallah. İki gündür nevrim döndü.
Afiyet olsun Zeynep.3 litre su içemiyorum ben offff.Çay içeyim derken suyu unutuyorum.Menün güzel canımbu senin armağanın olsun .amaaaaaaaaaaaaaaaan takma kafana
menüm
domates
salatalık
1.5 yumurta
1 bardak yarım yağlı süt
1 tane patlıcan dolması
2 kaşık et sote
4 hurma
ankarada yaşıyorum canım ben.bide ücretlimi bu test.İstanbuldayım ben canım. Sen neredeydin? Araştıralım istersen. İntolerans ya da gıda duyarlılık testi diye geçiyor. Bir kaç yolu var diye biliyorum.
Ben de bugunkü menümü yazayım uzun zamandan sonra
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
salatalık
1 fincan sütlü nescafe
öğle
1 elma
4 tane gün kurusu
1 bardak yeşil çay
akşam
1 tabak pilav (kepekli pirinçten)
yogurt
1 bardak zero
spor: 1 saat bisiklet
yarım saat de minder ve sopa hareketleri
Benim menüm
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir,domates, salatalıki 2 dilim salam, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - menemen, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 5 ceviz
Akşam - tarhana çorbası, salata
Su 3lt.
Spor yok henüz, birazdan babamla yürüyüş yapıcaz
menüm
sahur
çeyrek tost
çay
peynir
iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates
su :2 litre
spor yürüyüş yapmayı planlıyorum
fazla oldu bu gün maalesef
inşallah bşarırım ebrucum.hakkımda hayırlısı artık.Kızlar yaaaa sinir oldum siteye. Bir sürü alıntı yaptım. Hepsine tek tek cevap yazdım. Sonra site hata verdi ve yazdığım bütün herşey gitti. Çok sinirlendim bugün siteye.
Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. (Teşekkürümü her mesaja tek tek yapmıştım.)
Bilgen'cim aklımda kalan sen varsın. Sakın bidaha burdan ayrılmayı aklına bile getirme. Sanada düşüncelerin için çok kızdım. Kilo verirken en önemli şey kendine inanman. Başaramayacak olsam ben başaramazdım. Gözünün önünde canlı bir örneğim dimi. Lütfen sende kararlı ol artık. Ben diyete başladığımda eşim belli etmedi ama hepsinin düşüncesi başaramayacağım yönündeydi. Çok yakın bir kankim var o açık açık dalga geçiyordu şuan ağzını bile açamıyor. Sende insanların düşüncelerini boşa çıkar lütfen kendine inan. Başarabilirsin.
İftara davetli olduğumu söylemiştim, bende hemen menümü yazayım. Ama örnek almayın sakın.Her türlü pis eleştiriyede açığım
MENÜM
Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Peynir, zeytin, şekersiz 1 fincan çay
Azıcık reçel
İftar
1 kepçe çorba
Küçük bir parça tavuk
Salata, azıcık normal ekmek
İki çatal tatlı, 1 küçük bardak fanta
1 kk karpuz
1 tane dondurma (80 kalori)
Bol su (Yine bu kötü yiyecekleri eritmek için yürüyüş yapmam lazım gelecek. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum.)
Yarınki menüm çok güzel olacak inşallah. İki gündür nevrim döndü.
menüm
domates
salatalık
1.5 yumurta
1 bardak yarım yağlı süt
1 tane patlıcan dolması
2 kaşık et sote
4 hurma
Bende MENÜMÜ yazayım .
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir
İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma
Haftada 800 gr daha ne olsun Bilgencim.En sağlıklısı bu zaten.Yemeğini çok kısıp çok kilo verirsen dikkat etmeyi bırakınca direk geri alacaksın.O yüzden bence gayet iyi gidiyorsun.Kendi kararın ama en iyi kilo verebileceğimiz yer burası bunu unutma.
Ebrucum tekrar geçmiş olsun.Canım inşallah patolojidende sonucun temiz çıkacak ve rahatlayacaksın.
Afiyet olsun canım.Kepekli falan derken pilavlar götürülmüş.Aklıma Hilalin dukan tatlıları geldi.Ne güzel yapıp yerdi ve kilo verirdi.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.
Tost,börek,patates.Ramazan diye kaçamaklar bize yenmesi gerekiyormuş gibi gelmesin.En azından birini yediysen diğerlerine dikkat etmelisin.
Abartılı birşey görmedim canım ben.Fanta ve tatlıyı onaylamıyorum ama senin için yenebilir bence.
Afiyet olsun Zeynep.3 litre su içemiyorum ben offff.Çay içeyim derken suyu unutuyorum.Menün güzel canım
selam kızlar
sahurda:3dilim kızarmış ekmek lor peyniri şekersiz çay
iftarda:çorba salata ve mercimek yemegi( acızık )
sonrasında şeftali ve dondurma
Bende MENÜMÜ yazayım .
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir
İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma
selam kızlar
afiyet olsun canım dondurmayı çok onaylamadım
yaa ben yumurtayı normalde yiyemiyorum midem bulanıyo sahurda iç yiyemem ben en iyisi korn flakes yiyim ablacım
menüm
domates
salatalık
1.5 yumurta
1 bardak yarım yağlı süt
1 tane patlıcan dolması
2 kaşık et sote
4 hurma
Bende MENÜMÜ yazayım .
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir
İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma
bugünkü menüm 11:00 gibi uyandığım için
sabah
domates
maydonoz
tere
1,5 haşlanmış yumurta (buçuk çocuklardan kaldı)
az bişey pide evde ekmek yoktu
ara
1/2 şeftali
akşam
ızgara göğüs
bir kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği (aldırdım sonunda)
sporu biraz sonra yapıcam 1 saat leslie,4 lt su
selam kızlar
Protein açısından zengin olduğu için ve seni iftara kadar tok tutacağı için söyledim. Niye sevmiyorsun anlamadım. Bence çok güzel bir yiyecek yumurta.
Hurma çok olmuş canım. Onun haricinde menün gayet güzel. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım. Seninkiside güzel olmuş.
Menün güyet güzel olmuş ama su çok olmuş. Suyunu en fazla 3 litre olarak ayarla canım çünki su kalbi çok yoruyor. Çok içmekte zararlı. Tam buğday ekmeği almanada çok sevindim. Gerçekten ekmek çok işe yarıyor.
selam kızlar
dayanamadım canım ondan nasıl vazgeçiçem bilmiyorum
Bilgen'cim resimlerine baktım canım. Maşallah çok tatlı bir ailesiniz. İkizlerinde çok tatlı74 kilo halinle şuan arasında öyle çok fark var ki bunu sende görmüşsündür. Lütfen azmet, kararlı ol ve hedefine ulaş. O zaman çıtıpıtı bir anne olacaksın ve kimse inanmayacak çocukların senin olduğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?