Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün güzel olmus cnmm

ben çıkıyorum yürüyüşten sonra uyuycam bu gün hepinizi öpüyorum iyi geceler

Haftada 800 gr daha ne olsun Bilgencim.En sağlıklısı bu zaten.Yemeğini çok kısıp çok kilo verirsen dikkat etmeyi bırakınca direk geri alacaksın.O yüzden bence gayet iyi gidiyorsun.Kendi kararın ama en iyi kilo verebileceğimiz yer burası bunu unutma.

Ebrucum tekrar geçmiş olsun.Canım inşallah patolojidende sonucun temiz çıkacak ve rahatlayacaksın.

Afiyet olsun canım.Kepekli falan derken pilavlar götürülmüş.Aklıma Hilalin dukan tatlıları geldi.Ne güzel yapıp yerdi ve kilo verirdi.
Afiyet olsun canım güzel olmuş.

menüm

sahur
çeyrek tost
çay
peynir

iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates

su :2 litre

spor yürüyüş yapmayı planlıyorum

fazla oldu bu gün maalesef
Tost,börek,patates.Ramazan diye kaçamaklar bize yenmesi gerekiyormuş gibi gelmesin.En azından birini yediysen diğerlerine dikkat etmelisin.

Abartılı birşey görmedim canım ben.Fanta ve tatlıyı onaylamıyorum ama senin için yenebilir bence.
Afiyet olsun Zeynep.3 litre su içemiyorum ben offff.Çay içeyim derken suyu unutuyorum.Menün güzel canım

Bende MENÜMÜ yazayım.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir

İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma

İstanbuldayım ben canım. Sen neredeydin? Araştıralım istersen. İntolerans ya da gıda duyarlılık testi diye geçiyor. Bir kaç yolu var diye biliyorum.
ankarada yaşıyorum canım ben.bide ücretlimi bu test.

menüm

sahur
çeyrek tost
çay
peynir

iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates

su :2 litre

spor yürüyüş yapmayı planlıyorum

fazla oldu bu gün maalesef

inşallah bşarırım ebrucum.hakkımda hayırlısı artık.

Bende MENÜMÜ yazayım.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir

İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma

afiyet olsun arkadaşlar yemekleriniz.

bugünkü menüm 11:00 gibi uyandığım için

sabah

domates
maydonoz
tere
1,5 haşlanmış yumurta (buçuk çocuklardan kaldı)
az bişey pide evde ekmek yoktu

ara

1/2 şeftali

akşam

ızgara göğüs

bir kase yoğurt

1 dilim tam buğday ekmeği (aldırdım sonunda)

sporu biraz sonra yapıcam 1 saat leslie,4 lt su

sağol hatice inşallah veririm.foto ekledim bugün.2008 yılındakinde 74 kiloyum.diğeri bir ay önce görümcemin düğünde 95 kiloyum şişko halimi gör istersen bir

selam kızlar

sahurda:3dilim kızarmış ekmek lor peyniri şekersiz çay

iftarda:çorba salata ve mercimek yemegi( acızık )

sonrasında şeftali ve dondurma

yaa ben yumurtayı normalde yiyemiyorum midem bulanıyo sahurda iç yiyemem ben en iyisi korn flakes yiyim ablacım

Protein açısından zengin olduğu için ve seni iftara kadar tok tutacağı için söyledim. Niye sevmiyorsun anlamadım. Bence çok güzel bir yiyecek yumurta.

Hurma çok olmuş canım. Onun haricinde menün gayet güzel. Afiyet olsun.

Bende MENÜMÜ yazayım.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Melemen(yumurtasız)
Peynir

İFTAR
1 kase yayla çorbası
2 parça tavuk
Birkaçkaşık yoğurt
3 hurma

Afiyet olsun canım. Seninkiside güzel olmuş.

Menün güyet güzel olmuş ama su çok olmuş. Suyunu en fazla 3 litre olarak ayarla canım çünki su kalbi çok yoruyor. Çok içmekte zararlı. Tam buğday ekmeği almanada çok sevindim. Gerçekten ekmek çok işe yarıyor.

selam kızlar

sıcaklar beni bitiriyo.sdğuk suda içmediğim için su beni kesmiyo.

Seçil geçmişi okumuyorsun canım, hemen dön geçmişi oku orda senin için önemli şeyler yazdım. Bu iki oldu. Eğer böyle devam edecek olursan seni maalesef haftaya listeye alamayacağım.

Bu arada menünüde beğenmedim. Sen Bilgen'le birlikte geldin, Bilgen'in menüler gayet düzene girdi ama sen hala ilk geldiğin gündeki gibisin. Menülerine dikkat et canım.

selam kızlar

Beğenmedim derken kastım dondurma içindi. İftarın çok az olmuş. Dünde öyleydi. Neden bu kadar az yiyorsun. Ve neden ekmek yok iftarda.

dayanamadım canım ondan nasıl vazgeçiçem bilmiyorum

Zayıflamak istiyorsan vazgeçeceksin mecburen. İdeal kilona ulaştığın zamanda azar azar ve dengeli olarak herşeyden yiyeceksin. Ama önce ideal kilona ulaşman lazım.

Bilgen'cim resimlerine baktım canım. Maşallah çok tatlı bir ailesiniz. İkizlerinde çok tatlı 74 kilo halinle şuan arasında öyle çok fark var ki bunu sende görmüşsündür. Lütfen azmet, kararlı ol ve hedefine ulaş. O zaman çıtıpıtı bir anne olacaksın ve kimse inanmayacak çocukların senin olduğuna.

sağol canım.bende baktımda o zaman ne kadar güzelmişim dedim.gençlikte var tabi.

sabah işe gidicem yarın 8-19:00 çalışıyorum.daha yatmadım ve spor yapıcam.spor yapamadım çünkü oğluşum yeni uyudu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…