Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canımmm

Benim menüm

Sabah - haşlanmış yumurta, peynir,domates, salatalıki 2 dilim salam, 2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen - menemen, 1 dilim çavdar ekmeği

Ara - 5 ceviz

Akşam - tarhana çorbası, salata

Su 3lt.

Spor yok henüz, birazdan babamla yürüyüş yapıcaz

menüm

sahur
çeyrek tost
çay
peynir

iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates

su :2 litre

spor yürüyüş yapmayı planlıyorum

fazla oldu bu gün maalesef

Kızlar yaaaa sinir oldum siteye. Bir sürü alıntı yaptım. Hepsine tek tek cevap yazdım. Sonra site hata verdi ve yazdığım bütün herşey gitti. Çok sinirlendim bugün siteye.

Öncelikle geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum. (Teşekkürümü her mesaja tek tek yapmıştım.)

Bilgen'cim aklımda kalan sen varsın. Sakın bidaha burdan ayrılmayı aklına bile getirme. Sanada düşüncelerin için çok kızdım. Kilo verirken en önemli şey kendine inanman. Başaramayacak olsam ben başaramazdım. Gözünün önünde canlı bir örneğim dimi. Lütfen sende kararlı ol artık. Ben diyete başladığımda eşim belli etmedi ama hepsinin düşüncesi başaramayacağım yönündeydi. Çok yakın bir kankim var o açık açık dalga geçiyordu şuan ağzını bile açamıyor. Sende insanların düşüncelerini boşa çıkar lütfen kendine inan. Başarabilirsin.

menün güzel olmuş cnmm

menüm

sahur
çeyrek tost
çay
peynir

iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates

patatesle börek olmasaymıs iyiymiş cnm menünn

Çok geçmiş olsun canım tekrardan, dediğin gibi kötü bir şey çıkma ihtimali az gözüküyor. Umarım bir an önce iyi sonuçları alırsın eline.. İyi huylu olsa da mı alınması gerekiyor?

Maalesef canım mutlaka alınması gerekiyormuş, çok küçük bir ihtimal olsa bile ilerde kansere çevirme riski varmış. Sen sağlıkçısın açık açık anlatıyorum dedi. İçinde kalsifik odak olması biraz düşündürücü. Bakalım inşallah hayırlısıyla sorunsuz kurtulurum ama korkuyorum ameliyattan.

ayy geçmiş oslun canımm yaa ben doktorun söyledigine göre kötü huylu olacagını sanmıyorum içini rahat tut sen de bir an önce baktır kurtul yanii

Teşekkürler canım yaaa inşallah patoloji sonucu temiz çıkar.

Regl oldm ezan okunmadan 20dk once .. O kdr tuttum ama .. Bozmadm ezanı bekledmmm (

Fetva vermek gibi olmasın ama (Melek gelince soralım o daha iyi bilir) orucunu bozman gerekiyordu. Bozmasan bile yerine tutman lazım ramazandan sonra. Kötü olmuş ama.

Afiyet olsun turticim menün idare eder. Zeroya ve kahveye karşıyım her daim

Menün güzel olmuş Seda'cım afiyet olsun.

menüm

sahur
çeyrek tost
çay
peynir

iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates

Zeliş sahuru adam akıllı yapmadığın için iftarda abartmışsın canım. Olmamış menün. Kesin yürüyüş yap. Yoksa yağ olarak yapışıp kalacak bu yediklerin.

Nerdesiniz bakim siz kızlar, ben gideli saatler oldu kimsecikler uğramamış.

biliyorum ablacım kesin yürümem lazım yine odann içinde dönücem

sahurda korn flakes nasıl olur diye sorucaktım ben sana ebru abla börek var yine sahura yememek için yiyebilirmiyim :44:

İftara davetli olduğumu söylemiştim, bende hemen menümü yazayım. Ama örnek almayın sakın. Her türlü pis eleştiriyede açığım

MENÜM

Sahur

1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Peynir, zeytin, şekersiz 1 fincan çay
Azıcık reçel

İftar

1 kepçe çorba
Küçük bir parça tavuk
Salata,
azıcık normal ekmek
İki çatal tatlı, 1 küçük bardak fanta
1 kk karpuz

1 tane dondurma (80 kalori)

Bol su (Yine bu kötü yiyecekleri eritmek için yürüyüş yapmam lazım gelecek. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum.)
Yarınki menüm çok güzel olacak inşallah. İki gündür nevrim döndü.

yaa işte bende kilo verince vermenin rahatlıyla abarttım böyle sonra toparlayamadım bir türlü yeme yeme

biliyorum ablacım kesin yürümem lazım yine odann içinde dönücem

sahurda korn flakes nasıl olur diye sorucaktım ben sana ebru abla börek var yine sahura yememek için yiyebilirmiyim :44:

Ye canım ye börek yiyeceğine cornflakes ye, Ama bence sen kendine yumurta haşla iki tane. Peynir, zeytin, yumurta, domates salatalık bol bol ye karnını doyur. Börek yeme sakın. Senin şu annen tam dayaklık canım yaaa. Hem börek susatmazmı, sahurda böreğin ne işi var.

yaa işte bende kilo verince vermenin rahatlıyla abarttım böyle sonra toparlayamadım bir türlü yeme yeme

Ama ben ulaştım turticim hedef kiloma. Ama merak etme sen dengeliyorum. Bu arada menüleri size tam yazıyorum ki cuma günü bu menülerle kilo verirsem aferin bana

çok güzel ya emeksiz yemek,zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alır kız bu atasözleri varmıydı yoksa sendenmi
emeksiz yemek olmaz ,atasözü diğeride yanlış hatırlamıyorsam einshtein ın sözü.severim keretayı,zeki adamdır

inşallah kötü değildir.hep iyi düşün.ameliyat olmuş,ameliyettan önce dr lar tarafından aklı alınmış biri olarak söylüyorum,inancını kaybetme.sonuç güzel çıkacak inşallah.
çok ilginç bir test bu,cidden merak ettim.

Regl oldm ezan okunmadan 20dk once .. O kdr tuttum ama .. Bozmadm ezanı bekledmmm (
boşuna beklemişin,o oruç hakkın rahmetine kavuşmuş

afiyet olsun.gün ne demek merak ettim,hiç duymamıştım

güzel olmuş,afiyet olsun.

menüm

sahur
çeyrek tost
çay
peynir

iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates

kendinde demişsin,iftarda coşmuşun

yaa ben yumurtayı normalde yiyemiyorum midem bulanıyo sahurda iç yiyemem ben en iyisi korn flakes yiyim ablacım

bu senin armağanın olsun .amaaaaaaaaaaaaaaaan takma kafana

menüm
sahur:iki dilim ekmek arası yağsız peynirli tost
domates
salatalık
1.5 yumurta
1 bardak yarım yağlı süt

iftar:yayla çorbası
1 tane patlıcan dolması
2 kaşık et sote
yoğurtlu patlıcan(közlenmiş)
4 hurma

ara:3 parça karpuz

su:sahur,iftar 3 litre
sporu şimdi yapıcam.iftarda komşumdaydım yeni geldim.

Son düzenleme:

ya bu kayısının güneşte kurutulmuşu oluyor canum

gün kurusu - Google'da Ara

Evet birazcanak öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…