Ben de bugunkü menümü yazayım uzun zamandan sonra
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
salatalık
1 fincan sütlü nescafe
öğle
1 elma
4 tane gün kurusu
1 bardak yeşil çay
akşam
1 tabak pilav (kepekli pirinçten)
yogurt
1 bardak zero
spor: 1 saat bisiklet
yarım saat de minder ve sopa hareketleri
Afiyet olsun canımmm
Benim menüm
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir,domates, salatalıki 2 dilim salam, 2 dilim çavdar ekmeği
Öğlen - menemen, 1 dilim çavdar ekmeği
Ara - 5 ceviz
Akşam - tarhana çorbası, salata
Su 3lt.
Spor yok henüz, birazdan babamla yürüyüş yapıcaz
menüm
sahur
çeyrek tost
çay
peynir
iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates
su :2 litre
spor yürüyüş yapmayı planlıyorum
fazla oldu bu gün maalesef
Çok geçmiş olsun canım tekrardan, dediğin gibi kötü bir şey çıkma ihtimali az gözüküyor. Umarım bir an önce iyi sonuçları alırsın eline.. İyi huylu olsa da mı alınması gerekiyor?
ayy geçmiş oslun canımm yaa ben doktorun söyledigine göre kötü huylu olacagını sanmıyorum içini rahat tut sen de bir an önce baktır kurtul yanii
Regl oldm ezan okunmadan 20dk once .. O kdr tuttum ama .. Bozmadm ezanı bekledmmm(
Ben de bugunkü menümü yazayım uzun zamandan sonra
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
salatalık
1 fincan sütlü nescafe
öğle
1 elma
4 tane gün kurusu
1 bardak yeşil çay
akşam
yogurt
1 bardak zero
Benim menüm
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir,domates, salatalıki 2 dilim salam, 2 dilim çavdar ekmeği
Ara - 5 ceviz
Su 3lt.
menüm
sahur
çeyrek tost
çay
peynir
iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates
menün güzel olmuş cnmm
patatesle börek olmasaymıs iyiymiş cnm menünn
Maalesef canım mutlaka alınması gerekiyormuş, çok küçük bir ihtimal olsa bile ilerde kansere çevirme riski varmış. Sen sağlıkçısın açık açık anlatıyorum dedi. İçinde kalsifik odak olması biraz düşündürücü. Bakalım inşallah hayırlısıyla sorunsuz kurtulurum ama korkuyorum ameliyattan.
Teşekkürler canım yaaa inşallah patoloji sonucu temiz çıkar.
Fetva vermek gibi olmasın ama (Melek gelince soralım o daha iyi bilir) orucunu bozman gerekiyordu. Bozmasan bile yerine tutman lazım ramazandan sonra. Kötü olmuş ama.
Afiyet olsun turticim menün idare eder. Zeroya ve kahveye karşıyım her daim
Menün güzel olmuş Seda'cım afiyet olsun.
Zeliş sahuru adam akıllı yapmadığın için iftarda abartmışsın canım. Olmamış menün. Kesin yürüyüş yap. Yoksa yağ olarak yapışıp kalacak bu yediklerin.
İftara davetli olduğumu söylemiştim, bende hemen menümü yazayım. Ama örnek almayın sakın.Her türlü pis eleştiriyede açığım
MENÜM
Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Peynir, zeytin, şekersiz 1 fincan çay
Azıcık reçel
İftar
1 kepçe çorba
Küçük bir parça tavuk
Salata, azıcık normal ekmek
İki çatal tatlı, 1 küçük bardak fanta
1 kk karpuz
1 tane dondurma (80 kalori)
Bol su (Yine bu kötü yiyecekleri eritmek için yürüyüş yapmam lazım gelecek. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum.)
Yarınki menüm çok güzel olacak inşallah. İki gündür nevrim döndü.
biliyorum ablacım kesin yürümem lazım yine odann içinde dönücem
sahurda korn flakes nasıl olur diye sorucaktım ben sana ebru abla börek var yine sahura yememek için yiyebilirmiyim :44:
yaa işte bende kilo verince vermenin rahatlıyla abarttım böyle sonra toparlayamadım bir türlü yeme yeme
emeksiz yemek olmaz ,atasözü diğeride yanlış hatırlamıyorsam einshtein ın sözü.severim keretayı,zeki adamdırçok güzel ya emeksiz yemek,zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alırkız bu atasözleri varmıydı yoksa sendenmi
inşallah kötü değildir.hep iyi düşün.ameliyat olmuş,ameliyettan önce dr lar tarafından aklı alınmış biri olarak söylüyorum,inancını kaybetme.sonuç güzel çıkacak inşallah.Kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım. Doktora gittim. Özel hastane olmasına rağmen 2 saat doktoru bekledim ameliyata girmiş. Neyse biraz olay çıkardım doktor bey geldi. Bu arada doktor bizim hastanenin eski doktoru. İki hafta önce özel hastaneye geçti. Bendeki şansa bakın bizim hastanedeyken işim düşmedi. Özele geçince ihtiyaç çıktı. Zaten Konya'nın bir ucundan öbür ucu. Nihayetinde doktor geldi. Önce ben bizim hastanede yaptırdığım sonuçları gösterdim. Sonra muayene etti. Sadece bir tane kitle görünüyor ultrasondaki gibi. İçindeki kalsifikasyonlardan dolayı şüpheli bir durumda ama genelde her 10 kadında olabilecek türden bir kist. Yalnız kistin ameliyatla alınıp patolojiye gönderilmesi lazım. Ailede kanser hastalığının olmaması ve yaşımın genç olması kötü bir kist olma riskini azaltıyor ama mutlaka kitlenin incelenmesi lazımmış. Allahtan yüzeyde olduğu için estetik açıdan da sorun çıkarmayacak. Pazartesi kendi hastanemden bir cerrahla görüşeceğim. Büyük ihtimal en kısa zamanda bu kisti aldıracağım. İnşallah patoloji sonucuda temiz çıkar rahatlarım.
Durum böyle. Geldiğimde saat 3 felandı sıcakta çok yorulduğum için uzandım biraz uyuya kalmışım. İftara davetliyiz bugün birazdan da çıkacağım. Çıkmadan şöyle bir göz atayım geçmişe.
çok ilginç bir test bu,cidden merak ettim.Manyetik bir şeyler diye bir açıklaması var ama çok ilgilenmedim açıkçası.. ben ne kaybederim düşüncesiyle gittim..İş yerinde çalışan biri kendi, eşi ve kızıyla yaptırdı. Onlardan duymuştum, bir de sonuçlarına baktım hepsinde farklı şeyler çıkmış. Mesela sadece kızlarında çikolata kırmızıydı
Beni rahatsız ettiğini bildiğim şeyler baharat, soğan ve sarımsak. Eğer onları görürsem diğerlerine de inanırım ve az tüketmeye çalışırımm
boşuna beklemişin,o oruç hakkın rahmetine kavuşmuşRegl oldm ezan okunmadan 20dk once .. O kdr tuttum ama .. Bozmadm ezanı bekledmmm(
afiyet olsun.gün ne demek merak ettim,hiç duymamıştımBen de bugunkü menümü yazayım uzun zamandan sonra
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
salatalık
1 fincan sütlü nescafe
öğle
1 elma
4 tane gün kurusu
1 bardak yeşil çay
akşam
yogurt
1 bardak zero
güzel olmuş,afiyet olsun.Benim menüm
Ara - 5 ceviz
Su 3lt.
kendinde demişsin,iftarda coşmuşunmenüm
sahur
çeyrek tost
çay
peynir
iftar
4 parça kanat
2 köfte
1 parça börek
yeşillik
4 dilim patates
Ye canım ye börek yiyeceğine cornflakes ye, Ama bence sen kendine yumurta haşla iki tane. Peynir, zeytin, yumurta, domates salatalık bol bol ye karnını doyur. Börek yeme sakın. Senin şu annen tam dayaklık canım yaaa. Hem börek susatmazmı, sahurda böreğin ne işi var.
bu senin armağanın olsun .amaaaaaaaaaaaaaaaan takma kafanaİftara davetli olduğumu söylemiştim, bende hemen menümü yazayım. Ama örnek almayın sakın.Her türlü pis eleştiriyede açığım
MENÜM
Sahur
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
Közlenmiş kırmızı biber
Peynir, zeytin, şekersiz 1 fincan çay
Azıcık reçel
İftar
1 kepçe çorba
Küçük bir parça tavuk
Salata, azıcık normal ekmek
İki çatal tatlı, 1 küçük bardak fanta
1 kk karpuz
1 tane dondurma (80 kalori)
Bol su (Yine bu kötü yiyecekleri eritmek için yürüyüş yapmam lazım gelecek. Birazdan yürüyüşe çıkıyorum.)
Yarınki menüm çok güzel olacak inşallah. İki gündür nevrim döndü.
emeksiz yemek olmaz ,atasözü diğeride yanlış hatırlamıyorsam einshtein ın sözü.severim keretayı,zeki adamdır
inşallah kötü değildir.hep iyi düşün.ameliyat olmuş,ameliyettan önce dr lar tarafından aklı alınmış biri olarak söylüyorum,inancını kaybetme.sonuç güzel çıkacak inşallah.
çok ilginç bir test bu,cidden merak ettim.
boşuna beklemişin,o oruç hakkın rahmetine kavuşmuş
afiyet olsun.gün ne demek merak ettim,hiç duymamıştım
güzel olmuş,afiyet olsun.
kendinde demişsin,iftarda coşmuşun
emeksiz yemek olmaz ,atasözü diğeride yanlış hatırlamıyorsam einshtein ın sözü.severim keretayı,zeki adamdır
inşallah kötü değildir.hep iyi düşün.ameliyat olmuş,ameliyettan önce dr lar tarafından aklı alınmış biri olarak söylüyorum,inancını kaybetme.sonuç güzel çıkacak inşallah.
çok ilginç bir test bu,cidden merak ettim.
boşuna beklemişin,o oruç hakkın rahmetine kavuşmuş
afiyet olsun.gün ne demek merak ettim,hiç duymamıştım
güzel olmuş,afiyet olsun.
kendinde demişsin,iftarda coşmuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?