Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neyse kızlar ben cıkıyorum...
Yarın yaz kursu,mukabele var.hafta içi cok yoruluyorum ya...
yatayımda,dinleneym accuk...
öptüm hepiciinizi...

olursun sen olursun.. aralıga kadar 55 ol bakalım

Amanınn bizim kıza da bak.Aşıkta olurmuş Biraz naz yapsaydın olmadı böyle.Baştan süründüreceksin ki kıymetini bilsin

Sonra süründüreym dedm ilkn bnm olsn

Yok canımm çok haklısın biliyorm
ortam müsait değildi yiyemedim regl oldm erkek kardeşim hep evde akşam yemeğindede çok yemek istemedm ..

Evet canım biliyorm düzeltecem...

Neyse kızlar ben cıkıyorum...
Yarın yaz kursu,mukabele var.hafta içi cok yoruluyorum ya...
yatayımda,dinleneym accuk...
öptüm hepiciinizi...

İyi uykular canımm

afiyet olsun hatice
menün güzel olmuş canım
afiyet olsun canım hani spor ve su
afiyet olsun canım su miktarı
kaptanım kaçamakları arttırdın,su ve spor?
Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre

az yemişsin kübra

amaninnnnn,kız gerçekten az nazlansaydın.diyene bak ya.eşime ben evlenelim demiştim,o da tamam demişti.

ne şanslısınız.benimki kılını kıpırdatmaz.adam kızımın doğumundan sonra sadece çiçek aldı bana.zayıflamama tırnağını oynatmaz.

Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre
orti evdesin,ne olur çok düşük kalorili olmasın menün.zelişe söylüyoz,sende yemiyon sebze,meyve.

hahaha :) bende derim bu cocuğa hemen evlenelm çooook tatlııı gerçektennnn

Ortii ortam müsait değildi yokse sebze çok yiyorm bgnlk böyle oldu :44:

sen şanslısın en azından çiçek almış adam 10 yıl sonra gelen ikizlere hiç birşey almadı.çok kırılmıştım.hala sinirlenince söylüyorum.

unutmuşum bilgen.su 2 litrede,spor bugün hiç içimden gelmedi,bugünü tatil ilan ettim.aslında ayak bileğim ve dizimdeki eklemlerim dün gece beni zorladı baya.bugün dinlenip toparlansınlar diye yapmadım.

Ya k.bakmayın misafirler geldi iftardan sonra çay içmeye şimdi de gıcık kardeşim bilgiseyari bırakmıyo mobilim o yüzden geçmişe bakıcam ama alıntılayamiyorum

Ya k.bakmayın misafirler geldi iftardan sonra çay içmeye şimdi de gıcık kardeşim bilgiseyari bırakmıyo mobilim o yüzden geçmişe bakıcam ama alıntılayamiyorum
Hoşgeldin canım

leslie teyze çağırıyor beni kızlar davete icabet edeyim kırılır yoksa
Leslie iyi ya :) maşallahı var... :) bence faydalı birşey ..
Kolay gelsin canım erisin yağlar

sağolun kızlar,günlük hayatta bir sorun yok şükür.sadece spor yaparken.ben orta okulda sporcuydum,bu sakatlıklar bana o zamanlardan miras.muhtemelen dizimde menüsküs var da sallamıyorum,o da kusur kalsın.nenem gibiyim zaten kırk yerimde kırk mum yanıyor.kocam bazen sen ne kadar çok hasta oluyorsun diye dalga geçiyor.evlendikten sonra vücut koptu.evleninceye kadar dayandı ,sonra bıraktı ipin ucunu

ben 15 dakika kaçıyorum.sonra döncem ben size

Geri iaden varmı diye düşünüyordur eşin

Görüşürüz canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…