21 temmuz mesaj sayilari
bilgen35:14
yasminyaso:2
mersinli42:19
Elmaliturta:15(20temmuz sanirim)/34
Laydline:18
UZAYÎM:7
ebru,razmazanda iki öğün yediğimiz için çok germiyorum.bide sahurda ,kahvaltıdan fazla yemezsem 17 saat dayanamayacağımı hissediyorum.:26:
afiyet olsun.midelerimiz küçüklmüş ,ondandır rahatsızlığın.dün iftarda komşudaydım.yediğim miktara inanamadı.bu akşam ,eşim süreklli yesene tabağındaki dedi.eskiden olsa yediğim tabaktan 3 tane olsa yerdim.MENÜM
Sahur
Peynir, Zeytin, közlenmiş kırmızı biber
1 tane haşlanmış yumurta, birazcık reçel
2 dilim kepek ekmek
İftar
1 tane etli biber dolması (yoğurtlu)
1 tane buget (ızgara)
2 tane parmak köfte, azıcık sucuk
Bugün iki tane kaçamağım oldu onları yazmayayım. Şuan onlar yüzünden mide fesatı geçiriyorum.
Bugünden itibaren kaçamak felan yok çünki midem çok kötü oluyor.
afiyet olsun.midelerimiz küçüklmüş ,ondandır rahatsızlığın.dün iftarda komşudaydım.yediğim miktara inanamadı.bu akşam ,eşim süreklli yesene tabağındaki dedi.eskiden olsa yediğim tabaktan 3 tane olsa yerdim.
Ya bizde maviyesil1999 nickli bi arkadas vardı. transfer mi oldu? :44:
İnsan kendine bile inanamıyor canım. Dur bakalım siz daha yolun başındasınız. Yolculuk bittiğinde nasıl olacaksınız çok merak ediyorum. Ben şişmanlığa öyle bir alışmışım ki hala kendimi şişman hissediyorum.
Ben geldiğimden beri öyle birisi yoktu Melek. Nerden hatırlıyorsun acaba? Genel listede de hiç dikkatimi çekmedi.
Afiyet olsun Melekçim güzel bir menü olmuş.Kilonda çok iyi.Normal öğünlerde aralara falan yapıyorduk şimdi onuda yapmıyoruz.İnşallah ramazan avantajımız olur kilo veririz.Selam kızlar...
Menüm:
Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Biraz beyaz peynir
1 dilim kavun
İftar:
30 gr. sütlü müsli
Yarım kase şehriye corbası
3 kasık etli bamya yemeği
Cacık
Bu arada geçen pazar 69.1 idim, bu sabah 68.5 cıktım. 3 gündür dikkat etmeme ragmen iyi bir sonuc benim için
Afiyet olsun Zeynep.Az az herşeyden yenmiş.Güzel olmuş.menün
sahur:3/4 biberli ekmek
1.5 yumurta
peynir
domates
salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:çorba
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık fırında sebze
3 parça döner
salata ayran
3 hurma
şekersiz çayın yanında 1 lokum
ara:
1 erik,1 şeftali
Afiyet olsun canım güzel olmuş.Kızlar selam :)
Sabah gittim gelemedim, ev işleri vs.. biraz da kitap okudum, dinlendimm
Menüm :
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık,
Öğlen - kepekli makarna (tadı fena değilmiş :)), yoğurt
Ara : vişneli soda, 40 kaloriymiş
Akşam : hindi döner, 1 dilim ekmek, salata
Afiyet olsun Ebrucum.Bırak kaçamak yapmayı normal yemek yiyince bile midem sancılanıyor.Kaçamak yapmak istesekte yapamayacağız sanırım.MENÜM
Sahur
2 dilim kepek ekmek
İftar
1 tane buget (ızgara)
Bugün iki tane kaçamağım oldu onları yazmayayım. Şuan onlar yüzünden mide fesatı geçiriyorum.
Aynen canım.Sahurda daha çok yeniyor.ebru,razmazanda iki öğün yediğimiz için çok germiyorum.bide sahurda ,kahvaltıdan fazla yemezsem 17 saat dayanamayacağımı hissediyorum.:26:
Ben böyle birini hatırlamıyorum Melek :44:Ya bizde maviyesil1999 nickli bi arkadas vardı. transfer mi oldu? :44:
Afiyet olsun Melekçim güzel bir menü olmuş.Kilonda çok iyi.Normal öğünlerde aralara falan yapıyorduk şimdi onuda yapmıyoruz.İnşallah ramazan avantajımız olur kilo veririz.
Ben böyle birini hatırlamıyorum Melek :44:
ebru takımları gezerken 7. takımda gördüm.
o ya izne ayrılmıştı,yada takımdan cıkmıstı. ama izne ayrıldı diye hatırlıyorum.
gözüme takıldı,ondan sordum :44:
ben gecen sene ii vermiştim ama bu sene bakalım ne olacak
ya sizden önceydi o,eski yani
Geçen günde Nur diye birkız yazmış katılmak isteyenler sayfasına. Bize çağırdım kurcaladım biraz. Eskiden bizim takımdaymış. Geriye dönük inceledim. İzne ayrılmış. Bazen öyle oluyor. Senden sonra birisi daha geldi daha önce 1. takımda yarışırken izne ayrılmış sonra sorun çıktı kilosunu hesaplarken, püsküütten bişey kaçmıyor. Arada oluyor öyle. Doğru hatırlıyorsundur belkide.
Bence bu senede iyi vereceksin Melek. Senin iddia işi ne oldu. Eşim bana netbook alacaktı, çok önceden söylemişti ben unutmuştum bile. Geçen gün aldı
HAyırlı oldu ortivayyyyyyyyyy demek öyle.hadi bakalım orti,haberlerini bekliyoruz
Afiyet olsun canımmmenüm
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domatem
salatalık
5 zeytin
öğlen
ızgara göğüs
200 gr yoğurt
ara
1 şeftali
akşam
bir kase nesfit
Bende atmıştım canım mesaj sayım 1921 temmuz mesaj sayilari
bilgen35:14
yasminyaso:2
mersinli42:19
Elmaliturta:15(20temmuz sanirim)/34
Laydline:18
UZAYÎM:7
Oh keyfe bak ne güzel.Eşinin çektiği resimleri yükle bir bakalım boyuna posuna
Yoksa aşk mı doğuyor.Hadi bakalım Kübracım.
Afiyet olsun Bilgen güzel olmuş.
Afiyet olsun canım ..Menümü bildirip çıkayım.İftardan sonra midem çok ağrıyor.Biraz dinleneyim uğrarım yine.
SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
Yumurta
Biberli lor peyniri
Domates
İFTAR
Yarım kase yayla çorbası
Yarım tabak kurufasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Afiyet olsun canımmmSelam kızlar...
Menüm:
Sahur:
30 gr. sütlü müsli
1 dilim denge ekmek
Biraz beyaz peynir
1 dilim kavun
İftar:
30 gr. sütlü müsli
Yarım kase şehriye corbası
3 kasık etli bamya yemeği
Cacık
Bu arada geçen pazar 69.1 idim, bu sabah 68.5 cıktım. 3 gündür dikkat etmeme ragmen iyi bir sonuc benim için
Afiyet olsun orti .. Hurma lokummenün
sahur:3/4 biberli ekmek
1.5 yumurta
peynir
domates
salatalık
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:çorba
2 kaşık sebzeli bulgur pilavı
2 kaşık fırında sebze
3 parça döner
salata ayran
3 hurma
şekersiz çayın yanında 1 lokum
ara:
1 erik,1 şeftali
Afiyet olsun canımKızlar selam :)
Sabah gittim gelemedim, ev işleri vs.. biraz da kitap okudum, dinlendimm
Menüm :
Sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, salatalık,
Öğlen - kepekli makarna (tadı fena değilmiş :)), yoğurt
Ara : vişneli soda, 40 kaloriymiş
Akşam : hindi döner, 1 dilim ekmek, salata
MENÜM
Sahur
2 dilim kepek ekmek
İftar
1 tane buget (ızgara)
Oh keyfe bak ne güzel.Eşinin çektiği resimleri yükle bir bakalım boyuna posuna
Yoksa aşk mı doğuyor.Hadi bakalım Kübracım.
Afiyet olsun Bilgen güzel olmuş.
afiyet olsun,güzel olmuş menün.
Amin canım cümlemizinkini Allah kabul etsin.Bu ramazan daha mı çabuk geçmeye başladı yoksa banamı öyle geldi?
Afiyet olsun Bilgen'cim çok güzel bir menü olmuş. Su ne kadar içtin? Sporda yok sanki?
Geçmiş olsun canım.
Ellerine sağlık canım. Hayırdır inşallah uğramadın bugün hiç? Mesaj sayılarını göndermeyenler var hala, Seda, Kübra, Nermin, Seçil ve Zeliş kızlar neden yok sizin mesaj sayılarınız? Betül'de geleceğim dedi yok ortalıklarda. Umarım bir sorun yoktur.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Yine gayet güzel bir menü. Afiyet olsun canım.
Biberli ekmek ve lokum olmamış ama ramazanda menülere kızmayada kıyamıyorum. :26:
Seda'cım soda içerken meyveli içmemeye özen gösteriyoruz içindeki şeker miktarından dolayı. Ben hep sade içiyorum mesela. Onun haricinde güzel olmuş menün.
He he yok artık zelişimama ben şuna gerçekten inanıyorum, zayıflayacağına gerçekten inanman çok yararlı olacaktır. Kendini güzel hissettiğinde ve kötü hissettiğinde çok farkediyor mesela. Bence gerçekten evrene bir enerji yayıyoruz. O yüzden hep olumlu düşünmek ve kendine güvenmek, kendini beğenmek gerek...
Hadi hayırlısı, benim nişanlım ilk sevgilim oluyor. Lisedeylen yaz aşkımdı, 8 yıl sonra tekrar karşılaştık ve sonrası malummm
Afiyet olsun canım güzel olmuş, su da içmişsindir herhalde
Benim msj sayım 7 canım, yukarıya ekledimm
Afiyet olsun canımm, allah kabul etsin
Afiyet olsun, allah kabul etsinn
Afiyet olsun, allah kabul etsin.. Bugün canım tatlı çekmiş anlaşılan
yok eminim bizim takımdydı,neyse..
biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına..
önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım
Amanınn bizim kıza da bak.Aşıkta olurmuşKızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlıııVe Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki
Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dediBende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.
Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin
Ögle :
ayranlı dövme çorbası
Ara : süt
Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte
su : 2Ltre
Kübracım çok az yemişsin.Baştan bu kadar kısma.Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin
Ögle :
ayranlı dövme çorbası
Ara : süt
Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte
su : 2Ltre
Ben ayda ancak 1,5 veriyorum canım.57 dememi kabul etmedi diye bende kestirip attım.Ben aralıkta 55 olayım yine istediğimi yaptırırım
kız aralıga 5 ay var. her aya 2 kilo bile düşmüyor. cok rahat olursun bence hatice... girseydin keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?