Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

Sahur

Peynir, Zeytin, közlenmiş kırmızı biber
1 tane haşlanmış yumurta, birazcık reçel
2 dilim kepek ekmek

İftar

1 tane etli biber dolması (yoğurtlu)
1 tane buget (ızgara)
2 tane parmak köfte, azıcık sucuk

Bugün iki tane kaçamağım oldu onları yazmayayım. Şuan onlar yüzünden mide fesatı geçiriyorum.
Bugünden itibaren kaçamak felan yok çünki midem çok kötü oluyor.

ebru,razmazanda iki öğün yediğimiz için çok germiyorum.bide sahurda ,kahvaltıdan fazla yemezsem 17 saat dayanamayacağımı hissediyorum.:26:

21 temmuz mesaj sayilari

bilgen35:14
yasminyaso:2
mersinli42:19
Elmaliturta:15(20temmuz sanirim)/34
Laydline:18
UZAYÎM:7

Turtimi gönderdi bu sayıları sana Yasemin'cim sanırım onlarda bir yanlışlık var. :44:Ben şimdi baktım onun mesaj sayısına 9/17 canım.

ebru,razmazanda iki öğün yediğimiz için çok germiyorum.bide sahurda ,kahvaltıdan fazla yemezsem 17 saat dayanamayacağımı hissediyorum.:26:

Sahuru sağlam yap zaten ama biberli ekmek yiyeceğine tam buğday türü bir ekmek yesen bence daha mantıklı. Önemli olan iftarda abartmayıp, iftar ve sahur arasını çok az tutmak. Bol su içmek lazım. Ramazanın sonuçlarını bu hafta alacağız bakalım. İnsan açken gözü hiç bişey görmüyor zaten. O nedenle ramazanda kilo vermek sanki daha zor olacak, Kaçamak yapmayan ben bile kaçırmaya başladım. Akşama kadar gözümün önünde türlü türlü yiyecekler dolanıyor.

afiyet olsun.midelerimiz küçüklmüş ,ondandır rahatsızlığın.dün iftarda komşudaydım.yediğim miktara inanamadı.bu akşam ,eşim süreklli yesene tabağındaki dedi.eskiden olsa yediğim tabaktan 3 tane olsa yerdim.

İnsan kendine bile inanamıyor canım. Dur bakalım siz daha yolun başındasınız. Yolculuk bittiğinde nasıl olacaksınız çok merak ediyorum. Ben şişmanlığa öyle bir alışmışım ki hala kendimi şişman hissediyorum.

Ya bizde maviyesil1999 nickli bi arkadas vardı. transfer mi oldu? :44:

Ben geldiğimden beri öyle birisi yoktu Melek. Nerden hatırlıyorsun acaba? Genel listede de hiç dikkatimi çekmedi.

ebru takımları gezerken 7. takımda gördüm.
o ya izne ayrılmıştı,yada takımdan cıkmıstı. ama izne ayrıldı diye hatırlıyorum.
gözüme takıldı,ondan sordum :44:

Afiyet olsun Melekçim güzel bir menü olmuş.Kilonda çok iyi.Normal öğünlerde aralara falan yapıyorduk şimdi onuda yapmıyoruz.İnşallah ramazan avantajımız olur kilo veririz.

Afiyet olsun Zeynep.Az az herşeyden yenmiş.Güzel olmuş.

Afiyet olsun canım güzel olmuş.

Afiyet olsun Ebrucum.Bırak kaçamak yapmayı normal yemek yiyince bile midem sancılanıyor.Kaçamak yapmak istesekte yapamayacağız sanırım.

Aynen canım.Sahurda daha çok yeniyor.
Ya bizde maviyesil1999 nickli bi arkadas vardı. transfer mi oldu? :44:
Ben böyle birini hatırlamıyorum Melek :44:

ben gecen sene ii vermiştim ama bu sene bakalım ne olacak

ya sizden önceydi o,eski yani

ebru takımları gezerken 7. takımda gördüm.
o ya izne ayrılmıştı,yada takımdan cıkmıstı. ama izne ayrıldı diye hatırlıyorum.
gözüme takıldı,ondan sordum :44:

Geçen günde Nur diye birkız yazmış katılmak isteyenler sayfasına. Bize çağırdım kurcaladım biraz. Eskiden bizim takımdaymış. Geriye dönük inceledim. İzne ayrılmış. Bazen öyle oluyor. Senden sonra birisi daha geldi daha önce 1. takımda yarışırken izne ayrılmış sonra sorun çıktı kilosunu hesaplarken, püsküütten bişey kaçmıyor. Arada oluyor öyle. Doğru hatırlıyorsundur belkide.

ben gecen sene ii vermiştim ama bu sene bakalım ne olacak

ya sizden önceydi o,eski yani

Bence bu senede iyi vereceksin Melek. Senin iddia işi ne oldu. Eşim bana netbook alacaktı, çok önceden söylemişti ben unutmuştum bile. Geçen gün aldı

yok eminim bizim takımdydı,neyse..

biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına..

önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım

vayyyyyyyyyy demek öyle.hadi bakalım orti,haberlerini bekliyoruz
HAyırlı oldu orti

menüm

sabah

1 dilim ekmek
peynir
domatem
salatalık
5 zeytin

öğlen

ızgara göğüs

200 gr yoğurt

ara

1 şeftali

akşam

bir kase nesfit
Afiyet olsun canımm

21 temmuz mesaj sayilari

bilgen35:14
yasminyaso:2
mersinli42:19
Elmaliturta:15(20temmuz sanirim)/34
Laydline:18
UZAYÎM:7
Bende atmıştım canım mesaj sayım 19

Oh keyfe bak ne güzel.Eşinin çektiği resimleri yükle bir bakalım boyuna posuna

Yoksa aşk mı doğuyor.Hadi bakalım Kübracım.

Afiyet olsun Bilgen güzel olmuş.

Afiyet olsun canım ..
AŞk doğdu

Afiyet olsun canımmm

Afiyet olsun orti .. Hurma lokum

Afiyet olsun canım

Kaptan maşallah çok kaçamak yapıyorsun artık

//////////////////////////////

Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlııı Ve Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki

Oh keyfe bak ne güzel.Eşinin çektiği resimleri yükle bir bakalım boyuna posuna

Yoksa aşk mı doğuyor.Hadi bakalım Kübracım.

Afiyet olsun Bilgen güzel olmuş.

afiyet olsun,güzel olmuş menün.

teşekkürler arkadaşlar su 3.5 litre kadar içti.spor yapmadım,nasıl yapıcam bilmiyorum

yok eminim bizim takımdydı,neyse..

biz bir daha iddiaya girdik. seneye ramazanda 55 olmak için 1.5 milyarına..

önceki iddadan kalan 500 liramıda aldım

Vay vay vay bu ne böyle.Biri altınına birisi parasına giriyor.Kilo vermeye başladığım zaman olsaydı bende iddaya girerdim..Bugün eşime söze ttim güldü.Aralığa kadar 55 ol bende birşeyler düşünürüm dediBende 57 olsun dedim yok 55 dedi.Bende senle iddaya falan girmiyorum dedim Aralığa kadar 55 olur muyum acaba.Çok uzak geliyor şuan.Heleki benim için.

Menüm
Sahura kadar uyumamıştım oruc olmasamda birşeyler yiyormuş gibi yaptım
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Ara : süt

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

su : 2Ltre

Kızlar çok güzel geçtii Aradan yıllar geçsede böyle aramızdaki bağ çok başkaydı... Çok tatlııı Ve Teklif etti balıklama atladım .. Çok hızlı oldu ama Dayanamadım ki
Amanınn bizim kıza da bak.Aşıkta olurmuş Biraz naz yapsaydın olmadı böyle.Baştan süründüreceksin ki kıymetini bilsin

kız aralıga 5 ay var. her aya 2 kilo bile düşmüyor. cok rahat olursun bence hatice... girseydin keşke...

Menüm
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

çok az yemişsin, hemde hiç sebze yok
böyle menü olmaz kardeşim
düzenli beslenmelisin, her öğün güzel ye yemeklerini...

böyle gidersen verdiklerini hızla alırsın...

bu dediklerime kızma sakın olurmu

Menüm
Şekersiz çay
3 zeytin

Ögle :
ayranlı dövme çorbası

Akşam
1 dilim ekmek 3 köfte

Kübracım çok az yemişsin.Baştan bu kadar kısma.

kız aralıga 5 ay var. her aya 2 kilo bile düşmüyor. cok rahat olursun bence hatice... girseydin keşke...
Ben ayda ancak 1,5 veriyorum canım.57 dememi kabul etmedi diye bende kestirip attım.Ben aralıkta 55 olayım yine istediğimi yaptırırım
.Tablet bilgisayar istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…