Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:
geçmiş olsun canım ya aman dikkat bişey yoktur inşallah.çocuklar hep öyleler benim kızımdakendi kendine oynar ben bilgisayar başına geçince kalk kalk demeye başlr ne yapacaksın bizim işimizde onlar işte..
geçmiş olsun çocukları bi an boş bırakmaya gelmiyo gücün yettiğince eşlik et artık onlar daha önemli biliyosun
Geçmiş olsun canım.
Ay kıyamam, kızımda benim 6 aylıkken düşmüştü, onunla ne ağladım,ödüm patlamıştı bişey oldu diye. Anne olmak çok zor.
Ne zaman yaptır güllacı biliyor musun Hatice, regl olduğun gün. Erken vakitte yersin hem tatlı isteğini karşılar hemde güllaç yemiş olursun. Kilonuda etkilemez. Ne dersin?
Ben zaten senin mesaj sayılarını söyledim Yasemin'e. Dedektif gibiyim yaaa kaçmıyor hiç bişey
Kolay gelsin canım.
Dünki bizi ilgilendirmiyor şuan. Bugün ki menünü yazarsın eğer onda sorun olursa yakarız çıranıYeni eşleştirmeler yapacağım. Herkesin ortisi değişecek. Daha doğrusu ortisi gidenlerin değişecek. İkiside aynı anda burda olanların ortileri aynı kalacak. Diğerlerine kura çekeceğim.
Geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah bişeyi yoktur.
Buda iyiymiş yaaaaaaaaaa, o zaman yüz verme sen o rusa. Demek ki bişey çıkmıyor ruslardan
Dinlen birazcık canım. Regl dönemin olduğu için bide sıcaklardandır büyük ihtimal. Güzel bir duş al serin serin yat biraz.
geçmiş olsun bebişe.benim kızda öğlen kanepe kenarında sürümeye çaşışırken düştü kafayı vurdu,baya bi ağladı.
orti hişşş yürümedim ama senden yorgunum,sıfır enerji.
nasıl yapıcan ,pataesli falanmı yoksa sulu mu.?
sulu çok güzel olur.hemen yazıyorum.iiki kişisiniz 500 g kıymaya 1küçük çaybardağı pirinç,soğan rendesi,baharat katıp yoğur.tepsiye un koy.minik misketler yap.tencerede salçayı kavur,su ekle,yarım limon sık.kaynayınca köfteleri ekle.çok sulu olmayacak.çorba gibi değil yani.
patatesli köfte:kıymaya ,soğan rendele,yumurta,maydonoz,galeta,bahat kat ,yuğur.yassı köfteler yap.patatesleri halka halka kes,kızart.köfteleri kızart.tepsiye dik dik dizip salçalı su ekle,fırında pişir.kızartmadan çiğde fırına koyabilirsin ama kızarınca daha lezzetli oluyor.
Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:
neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için
Çıkmadan bugün yediklerimide yazayım,
Sabah: 2 wasa+ 1 parça ezine peyniri (kibrit kutusu)
ara: sütlü neskafe şekersiz
öğlen: az ezogelin çorba+yoğurtlu ıspanak yemeği
akşam: 1 kase nesfit .
eve gidince de 1 şeftali yiyeceğim.
kolay gelsin.ben çoktan koydum ocağa yemeğimi taze fasulye yapıyorum.bugün azıcık susdadım ama iki kere soğuk suyun altına girdim nasıl iyi geliyor varya çıkasım gelmiyor
neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için
teşekkürler arkadaşlar birşeyi yokta baya bi ağladı.sonrada kucağımdan inmedi.şimdi yuttum ikisinide yemek yapıcam bende.
tahıl ekmeğiymiş canım buldum.google amca öyle diyor.bende çıkayım iyi akşamlar.
Uyudum canım ıyı geldı :)İmkanın varsa uyu derim tatlım
Evet canım uyudm kendme geldıım..Ne zaman yaptır güllacı biliyor musun Hatice, regl olduğun gün. Erken vakitte yersin hem tatlı isteğini karşılar hemde güllaç yemiş olursun. Kilonuda etkilemez. Ne dersin?
Ben zaten senin mesaj sayılarını söyledim Yasemin'e. Dedektif gibiyim yaaa kaçmıyor hiç bişey
Kolay gelsin canım.
Dünki bizi ilgilendirmiyor şuan. Bugün ki menünü yazarsın eğer onda sorun olursa yakarız çıranıYeni eşleştirmeler yapacağım. Herkesin ortisi değişecek. Daha doğrusu ortisi gidenlerin değişecek. İkiside aynı anda burda olanların ortileri aynı kalacak. Diğerlerine kura çekeceğim.
Geçmiş olsun canım yaaa. İnşallah bişeyi yoktur.
Buda iyiymiş yaaaaaaaaaa, o zaman yüz verme sen o rusa. Demek ki bişey çıkmıyor ruslardan
Dinlen birazcık canım. Regl dönemin olduğu için bide sıcaklardandır büyük ihtimal. Güzel bir duş al serin serin yat biraz.
Kolay gelsn canım afıyet olsun ..Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
Gecmıs olsun canımm..Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:
Afıyet olsun canıımm ..neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için
Geç kaldın tatlım benim ki beleşe geldi
Aç güzelim :)))))
orti haticeye hesap numaranı ver ilk müşterimizdir indirimli
onlarınki uçku derdi ne olacak
aynen kuzum ya erkek milleti işte bakmıyorum desede bakarlar .sen yinede fazla abartma istersen işin ucu kötüye gider sonra gençlğine güzelliğine yazık olur kıyamm sana
mali işlerden sorumludur kendisi iyi anlar yoksa ben batar çıkarım
Doğru, uçkur tüm erkeklerin ortak derdi:124::124::124:
neyse ben de menümü yazayım bari zatüü canınızın çekecegi birşey de yok
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
sosisli omlet
öğlen
yogurtlu biber
1 dilim bugday ekmegi
akşam
1 bardak sütlü nescafe
az fındık
spor: 2 saat bisiklet bir de minder hareketleri
neyse ben de menümü yazayım bari zatüü canınızın çekecegi birşey de yok
sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
sosisli omlet
öğlen
yogurtlu biber
1 dilim bugday ekmegi
akşam
1 bardak sütlü nescafe
az fındık
spor: 2 saat bisiklet bir de minder hareketleri
tatile 1 gün kala cerenin ateşi var malesef ve öğleden sonradan beri adam akıllı düşüremedim(
halen başındayım çocuğun az önce yorgun düştü de uyudu yavrum
geçen haftada ara sıra ateşi vardı ama diş kaynaklıydı ; sanırım bu farklı çünkü 2 farlı ateş düşürücü , 2 kez duşa ve en son fitile rağmen bir yerde takıldı düşmüyor, inatçı((((
gözümden uyku akıyo , sabahtan beri eksik kalan şeyler için alışveriş , temizlik , ütü , bavula yerleştir , filan derken yoruldum zaten yaa(
size de bişi yazamadım çünkü vakit olmadı kızlar !..
yarın da giremem büyük ihtimal !..
kendinize iyi bakın , sizi özliycem!..
tatilde vakit bulabilirsem pc başına geçmeye uğrarım kızlar :))
öpüldünüz , ben kaçaaaaaaarr :)p
AYYY sanki benim yemek yetişmeyecek gibi. Patatesleri kızarttım daha köfteler kızaracak. Gerçi fırında çok kalmayacak ama yarım saatten az kaldı. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?