Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için

Çıkmadan bugün yediklerimide yazayım,

Sabah: 2 wasa+ 1 parça ezine peyniri (kibrit kutusu)

ara: sütlü neskafe şekersiz

öğlen: az ezogelin çorba+yoğurtlu ıspanak yemeği

ara: sütlü neskafe şekersiz

akşam: 1 kase nesfit .

eve gidince de 1 şeftali yiyeceğim.

geçmiş olsun çocukları bi an boş bırakmaya gelmiyo gücün yettiğince eşlik et artık onlar daha önemli biliyosun

Geçmiş olsun canım.

Ay kıyamam, kızımda benim 6 aylıkken düşmüştü, onunla ne ağladım,ödüm patlamıştı bişey oldu diye. Anne olmak çok zor.

teşekkürler arkadaşlar birşeyi yokta baya bi ağladı.sonrada kucağımdan inmedi.şimdi yuttum ikisinide yemek yapıcam bende.

Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi

Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:

neyse kızlar bende çıkıyorum yemeğe bakayım yanına birde cacık yapayım oh oh:) yarın görüşrüzz hepinize hayırlı iftarlar bol su için

iftardan sonra görüşürüz arkadaşlar kendinize iyi bakın.

afiyet olsun canım.wasa nedir acaba ben bilmiyorumda

tahıl ekmeğiymiş canım buldum.google amca öyle diyor.bende çıkayım iyi akşamlar.

kolay gelsin.ben çoktan koydum ocağa yemeğimi taze fasulye yapıyorum.bugün azıcık susdadım ama iki kere soğuk suyun altına girdim nasıl iyi geliyor varya çıkasım gelmiyor

Ayy sorma ben iki gündür hem çok acıkıyorum hemde çok susuyorum.

Ben çıkıyorum kızlar, akşam giremem büyük ihtimal, kızımla oynayıp yatabilirim inş. Koca kış hasta olmadım, geldim bu sıcaklarda hasta oldum yaa:2::2::2::2:

Geçmiş olsun canım. Dinlen güzelce. Umarım düzelirsin biran önce.

Kolay gelsin canım sana. İyi akşamlar

Menün güzel olmuş canım afiyet olsun. Çıkmadıysan umarım okursun. Ben kaç gündür saat 15:00 ten sonra meyve yemeyin diye bas bas bağırıyorum ama beni kimse duymuyorrrrrrr. Kızlar meyveler çok masum gibi görünüyor ama az tüketilmesi lazım. Yasemin umarım okur ve bugün ki şeftaliyi yemezsin.

teşekkürler arkadaşlar birşeyi yokta baya bi ağladı.sonrada kucağımdan inmedi.şimdi yuttum ikisinide yemek yapıcam bende.

Kolay gelsin sanada canım. Ben ara verdim biraz direkt buraya baktım. Daha devam edeceğim.

İmkanın varsa uyu derim tatlım
Uyudum canım ıyı geldı :)
Evet canım uyudm kendme geldıım..
Kızlar ben kaçıyorum. Erkenden vakitlice hazırlayayım iftar menüsünü. İşim biterse uğrarım yine. Öpüyorum hepinizi
Kolay gelsn canım afıyet olsun ..
Gecmıs olsun canımm..
Afıyet olsun canıımm ..

Afıyet olsunn canımm..

Geç kaldın tatlım benim ki beleşe geldi

vay vay vay vay uyanık müşteriye bak sen hele

Aç güzelim :)))))

ayy açicigimm görürsünüz

orti haticeye hesap numaranı ver ilk müşterimizdir indirimli

bu seferlik olsun ayagı alışsın maksat

onlarınki uçku derdi ne olacak

aynen kuzum ya erkek milleti işte bakmıyorum desede bakarlar .sen yinede fazla abartma istersen işin ucu kötüye gider sonra gençlğine güzelliğine yazık olur kıyamm sana

amaaaan rahibe terasa gibi yaşadım da bunca ne oldu yaniiiiiii en azından bir işe yarar töbe töbeeeee

neyse ben de menümü yazayım bari zatüü canınızın çekecegi birşey de yok

sabah
1 dilim buğday ekmeği
peynir
sosisli omlet

öğlen
yogurtlu biber
1 dilim bugday ekmegi

akşam
1 bardak sütlü nescafe
az fındık

spor: 2 saat bisiklet bir de minder hareketleri

Afıyet olsn cnm

Bu nasıl bir menüdür turti haaaa hiç beğenmedim. Valla şuan neyi görsem neyi duysam canım onu istiyor. Kahve istiyor, fındık istiyor su istiyorrrrrr çokkkkkk susadım ben yaaaaaaaaaaaaa

AYYY sanki benim yemek yetişmeyecek gibi. Patatesleri kızarttım daha köfteler kızaracak. Gerçi fırında çok kalmayacak ama yarım saatten az kaldı. :44:

geçmiş olsun canım ya

Menüm :

Sabah :
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
3 adet zeytın
1 dılım kepeklı ekmek

Ogle dısardaydım

Aksam :
2 bıber dolması
Salata

Su : 2.5 lıtre olmstr
Sabah yurudum
Oglede yurudumm bayagıı ter attım ondan dahada spor yok yengemlerdeym eve yuruyerek donecmm..

Menüm

sahur
1 dilim ekmek
peynir
1 kase cornflake

iftar
1 çok küçük karnıyarık
3 kaşık mantı
1 dilim sucuk
1 dilim pide
2 hurma

su 2 litre
spor yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…