afiyet olsun ablacımbenim de bugunkü menüm
sabah
omlet
2 dilim bugday ekmeği
peynir
zeytin
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim buğday ekmeği
1 zero
spıor: 1,5 saat bisiklet + 30 dk sopa hareketleri
menüm
sabah:1 yumurta
1.5 dilim ekmek
az peynir
4 zeytin
domates
salatalık
öğle:4 kayısı
akşam:yoğurtlu közlenmiş biber,patlıcan
tavuk göğsü(tavada azcık yağda baharatlı)
2 hurma
1.5 dilim ekmek
su:3-3.5 litre
spor:40 d leslie
Dediğin gibi düzenli kullanmak şart.4 yıldır ilaç kullanıyorum.200mg ile ilaca başladım sonra 25mgma kadar düştü şimdi tekrar 100mg oldu.Arada ilacın saati geçiyor veya işe gitmem gerektiği için ilacı içtikten sonra yarım saat yemek yememem gerekirken yiyorum.Böyle durumlarda direk TSH ım tavan yapıyor.Buda kilo vermemi çoğu kez yavaşlatıyor.Sürekli düzenli olan değerler olduğunda söylediğin gibi kilo vermemek için sebebimiz yok.canım hipotroidde önemli olan düzenli olarak ilacını kullanman ve kontrollerini yaptırman... ilacını kullandığın sürece kilo vermekte sıkıntın olmaz.... çünkü normal hasta olmayan bir insan gibi oluyoruz o ilaçla... inşallahta bütün kilolarımız vericez... ben bi kız görmüştüm hastanede kontrole giderken üflesen uçacaktı.. heralde dedim bu hipretroid... sonra muhabbet oldu fala oda hipotroidmiş onada ilaç fazla gelmiş çok zayıflamış... bazen aklımdan geçiyo bitanecik fazlamı içsem diye sonra yok yok bide sağlığım bozulur diyip normal içiyorum
inş bende atanırım senin gibi bu arada...
Özellikle kahvaltın olmak üzere az yemişsin.Merhaba Kızlar, bugün işler çok yoğun bir türlü giremedim buraya. Akşam geç çıkacağa benziyorum. Sevmiyorum aysonlarını((
Dün neler yedim:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği+1 kibrit kutusu ezine peyniri
ara: 1 şeftali
öğle: döner(sadece, yanında bişey yok)+ayran
akşam: 1 kase mercimek çorbası
ara : şekersiz türk kahvesi (tüh foto çekmeyi unuttum)
Tamam canım sorun yok.Ben buralardayım zaten.Kızlar benım internetim arızalı bugun iftardan önce oruç tutanlar tartılsın diğerleri cuma sabahı tartılsın internetim gelmezse yine haber verırım.
Kübracım çok güze vermişsin.Şişkinliğide kafana takma her hafta bu kadar versen yeter de artar.İftar yaklaştı tartıldım ama Reglm yeni bitti belki şişkinliğim var çnkü hasta olmadan önce 78 olmştm
:44::44:
Geçen haftaki kilom : 79
Bu hafta : 78.1
Giden : 0,9 Kg
Afiyet olsun Zeynep.Gayet güzel olmuş.menüm
1.5 dilim ekmek
az peynir
4 zeytin
domates
salatalık
2 hurma
1.5 dilim ekmek
Sahur çok az olmuş Zeliş.Acıkmadın mı hiç:44:Verdiğin kilo çok güzel.Listede olmayınca açıldın maşallah.menüm
sahur
1 kase special k
iftar
1 porsiyondan az kavurma
1 kase çorba
yeşillik
su
2.5 litre
spor
yürüyüş 30 dk
killoma gelirsekde
geçen hafta 99.2
bu hafta 98.4
giden 800 gr
bu hafta ve önümüzde ki hafta listede değilim ama kaçamaklı bi haftaydı maalesef ramazanın son haftası listede olucam bu yüzden artık sfır kaçamak yapmak zorundayım ama anneme anlatanıyorum bide şikayetçi olduğum için kızıyo ya anlamış değilim ne yapmaya çalışıyo ona rağmen başarıcam ramazan biterken daha da zayıf olucam
Afiyet olsun Funda.Sporunu gördükçe özeniyorum.Ramazan bitince rahat rahat yapmaya başlarım.benim de bugunkü menüm
sabah
omlet
2 dilim bugday ekmeği
peynir
zeytin
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim buğday ekmeği
1 zero
Heyyyyttt kızdırmayın Fundayı.Valla canım çok haklısın.yaw kızlar zelişin annesine kızıyoruk amma evde birde baba faktörü var diğer kişiler var Allah aşkına adam et ister saglıksız yemekler ister malum kadın hangi birine özel yemek yapcak hepimiz börekle çörekle etle büyümedik mi anacum kimin annesi babası yedigine ictigine cok dikkat ediyorduki sanki şimdiki nesil daha şanslı o açıdan ama hala burgera mce küçücük çocuklarını getirenleri görüyorum ya agızlarını burunlarını kırıcan yani bu yaşta o iğrenç yağları sokuyolar vücutlarına çocukların
oda güzelmiş ya yazık anneneben severim ama işte kavurma biraz sorun oluyo
hoşgeldin melek abla biz iyizde sen nasılsın hiç uğramıyorsun
evet bende öyle yapıcam mecburen :26:
bende anlamış değlim valla :44:
ablacım benim babam 7 yıl önce vefat etti şu an kardeşim ben annem üçümüz yşıyoruz ama yani birşeyler yaparken benidee düşünmeleri gerekir
afiyet olsun ablacım
afiyet olsun
Dediğin gibi düzenli kullanmak şart.4 yıldır ilaç kullanıyorum.200mg ile ilaca başladım sonra 25mgma kadar düştü şimdi tekrar 100mg oldu.Arada ilacın saati geçiyor veya işe gitmem gerektiği için ilacı içtikten sonra yarım saat yemek yememem gerekirken yiyorum.Böyle durumlarda direk TSH ım tavan yapıyor.Buda kilo vermemi çoğu kez yavaşlatıyor.Sürekli düzenli olan değerler olduğunda söylediğin gibi kilo vermemek için sebebimiz yok.
Ayrıca dediğin gibi hiçbir rahatsızlığı olmadan zayıflamak için bizim gibi hormon kullananlar varmış.Ne kadarda yanlış.Endokroloji uzmanları bunun hipertiroide neden olduğunu söylüyor.
Özellikle kahvaltın olmak üzere az yemişsin.
Tamam canım sorun yok.Ben buralardayım zaten.
Kübracım çok güze vermişsin.Şişkinliğide kafana takma her hafta bu kadar versen yeter de artar.
Afiyet olsun Zeynep.Gayet güzel olmuş.
Sahur çok az olmuş Zeliş.Acıkmadın mı hiç:44:Verdiğin kilo çok güzel.Listede olmayınca açıldın maşallah.
Afiyet olsun Funda.Sporunu gördükçe özeniyorum.Ramazan bitince rahat rahat yapmaya başlarım.
Heyyyyttt kızdırmayın Fundayı.Valla canım çok haklısın.
aslında ben kendimi sana tanıtmıştım ama insanlık hali unutmuşsundur ben zeliş 16 yaşında öğrenciyim hani şu öss mağduruiyiyim de, ugrayamıyorum pek. yogunum ya.. ben seni adını bilmiyorumadın nedir
başın sağolsun canım bende babamı küçük yaşta kaybettim işte böyle durumlarda annen her zaman seni düşünemiyor onun da derdi kendine yetiyodur tabi iki çocukla yalnız vs vs
en iyisi sen yemek yapmayı öğren kızzzzzz hem kendi yemeginide kendin yaparsın kimse karışamazbenim annem çalıştıgı için yemekleri ben yapıyordum anam az yakmadım o kekleri tencereleri ögrenene kadar yani 14 yasında cocuktum daha evi yakıyordum birgün evi
hööööööytt dağıtırım ulen burayıııııııcanum ramazanda zor olur tabi aksam da insana rehavet çöker böle yapamazsın yanii
afiyet olsun ablacımMENÜM
Sahur öncesi sütlü kahve
SAHUR
Yarım simit,yarım dilim çavdar ekmeği
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta
AKŞAM
Yarım kase domates çorbası
1,5 kase yoğurt
1 kaşık makarna
1 hurma
yok acıkmadım inş ramazann sonunda çok iyi olucakDediğin gibi düzenli kullanmak şart.4 yıldır ilaç kullanıyorum.200mg ile ilaca başladım sonra 25mgma kadar düştü şimdi tekrar 100mg oldu.Arada ilacın saati geçiyor veya işe gitmem gerektiği için ilacı içtikten sonra yarım saat yemek yememem gerekirken yiyorum.Böyle durumlarda direk TSH ım tavan yapıyor.Buda kilo vermemi çoğu kez yavaşlatıyor.Sürekli düzenli olan değerler olduğunda söylediğin gibi kilo vermemek için sebebimiz yok.
Ayrıca dediğin gibi hiçbir rahatsızlığı olmadan zayıflamak için bizim gibi hormon kullananlar varmış.Ne kadarda yanlış.Endokroloji uzmanları bunun hipertiroide neden olduğunu söylüyor.
Kübracım çok güze vermişsin.Şişkinliğide kafana takma her hafta bu kadar versen yeter de artar.
Sahur çok az olmuş Zeliş.Acıkmadın mı hiç:44:Verdiğin kilo çok güzel.Listede olmayınca açıldın maşallah.
Afiyet olsun Funda.Sporunu gördükçe özeniyorum.Ramazan bitince rahat rahat yapmaya başlarım.
allah rahmet eylesin zeliş.söyleyecek söz olmuyor bazen.bende anlamış değlim valla :44:
ablacım benim babam 7 yıl önce vefat etti şu an kardeşim ben annem üçümüz yşıyoruz ama yani birşeyler yaparken benidee düşünmeleri gerekir
afiyet olsun hatice ,güzel olmuş.MENÜM
Sahur öncesi sütlü kahve
SAHUR
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta
AKŞAM
1,5 kase yoğurt
1 kaşık makarna
1 hurma
allah rahmet eylesin zeliş.söyleyecek söz olmuyor bazen.
afiyet olsun hatice ,güzel olmuş.
ayy yaşanmaz mı aşkımız basladıgı gün bitti kızım ya agzını burnunu dagıtsam yeridir onun anlatırım bir ara
çok geçmiş olsun tekrardanAblama bugün test sonuçlarına göre epileptik dediler ilaç verdiler 2 yıl boyunca kullanması gerekiyormuş
Bence canım iftarda ye.. ayıp olmasın
afiyet olsun canım
Hoşgeldin canım
afiyet olsun canımMerhaba Kızlar, bugün işler çok yoğun bir türlü giremedim buraya. Akşam geç çıkacağa benziyorum. Sevmiyorum aysonlarını((
Dün neler yedim:
Sabah: 1 dilim kepek ekmeği+1 kibrit kutusu ezine peyniri
ara: 1 şeftali
öğle: döner(sadece, yanında bişey yok)+ayran
akşam: 1 kase mercimek çorbası
ara : şekersiz türk kahvesi (tüh foto çekmeyi unuttum)
menün gezel olmuş canımmenüm
1.5 dilim ekmek
az peynir
4 zeytin
domates
salatalık
2 hurma
1.5 dilim ekmek
afiyet olsun tatlım.menüm
sahur
1 kase special k
iftar
1 porsiyondan az kavurma
1 kase çorba
yeşillik
su
2.5 litre
spor
yürüyüş 30 dk
killoma gelirsekde
geçen hafta 99.2
bu hafta 98.4
giden 800 gr
bu hafta ve önümüzde ki hafta listede değilim ama kaçamaklı bi haftaydı maalesef ramazanın son haftası listede olucam bu yüzden artık sfır kaçamak yapmak zorundayım ama anneme anlatanıyorum bide şikayetçi olduğum için kızıyo ya anlamış değilim ne yapmaya çalışıyo ona rağmen başarıcam ramazan biterken daha da zayıf olucam
afiyet olsun canım.benim de bugunkü menüm
sabah
omlet
2 dilim bugday ekmeği
peynir
zeytin
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim buğday ekmeği
1 zero
başın sağolsun zelişim.benimde 13 yıl oldu babam vefat edeli.bende anlamış değlim valla :44:
afiyet olsun haticeMENÜM
Sahur öncesi sütlü kahve
SAHUR
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta
AKŞAM
1,5 kase yoğurt
1 kaşık makarna
1 hurma
iyi akşamlar kıslar bir kısmınızı tanıyorum bir kısmınızı tanımıyorum artık yavaş yavaş öğrenirim herkesi...
bu arada ben oruç tutmuyorum o yüzden menülerimi geceleri yazarım herkes orucunu açtıktan sonra...
sabah
2 dilim çavdar
2 dlm yağsız peynir ve maydanoz
öğle
1 kase mercimek çorbası
akşam
yarım dlm kıymalı börek (eşim istedi yaptım napıyım ama dedim bak bu son zayıflana kadar başka yapmam diye)
1 tabak bezelye
ekmek yok
ve bir erik
spor 40 dk koşu bandında 3 saat dışarda yürüyüş... neden 3 saat? saat 1 den 4 e kadara eşimin akrabasına kiralık ev aradık... kafama güneş geçti resmen hala başım ağrıyor... 2 ağrı kesicimi içtim... ama 3 saat haliyle tempolu bir yürüyüş değildi yinede hareket harekettir...
yatmadanda twist yapıyorum 100 100...
Hiç böyle söyleme.Hedefine ulaşacaksın.başlahgıç kilom 92.5 hedefim inatla ve inemiyecek olsamda 60
teşekkürler orti umarum en yakın zamanda iyi olur...afiyet olsun,az öz olmuş
çok geçmiş olsun.inşallah ilaçlar hemen işe yarar,iyileşir ablan.
iyisin orti,bakalım ben yarın nasıl bir bomba patlatacağım
afiyet olsun canım ..menüm
1.5 dilim ekmek
az peynir
4 zeytin
domates
salatalık
2 hurma
1.5 dilim ekmek
afiyet olsun canım menüyü begendim iyi vermişşin bence ..menüm
sahur
1 kase special k
iftar
1 porsiyondan az kavurma
1 kase çorba
yeşillik
su
2.5 litre
spor
yürüyüş 30 dk
killoma gelirsekde
geçen hafta 99.2
bu hafta 98.4
giden 800 gr
afiyet olsun canımbenim de bugunkü menüm
sabah
omlet
2 dilim bugday ekmeği
peynir
zeytin
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
az fındık
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim buğday ekmeği
1 zero
İnş canım .. Kaçamak yapmıyorum sanırım ondan verebiliyorum bende biraz değişiklik olana kadar kaçamak yapmayacam 70 olunca ödüllendirebilirim ama .. :)Dediğin gibi düzenli kullanmak şart.4 yıldır ilaç kullanıyorum.200mg ile ilaca başladım sonra 25mgma kadar düştü şimdi tekrar 100mg oldu.Arada ilacın saati geçiyor veya işe gitmem gerektiği için ilacı içtikten sonra yarım saat yemek yememem gerekirken yiyorum.Böyle durumlarda direk TSH ım tavan yapıyor.Buda kilo vermemi çoğu kez yavaşlatıyor.Sürekli düzenli olan değerler olduğunda söylediğin gibi kilo vermemek için sebebimiz yok.
afiyet olsun canım güzel bence..MENÜM
Sahur öncesi sütlü kahve
SAHUR
Biberli lor peyniri
Domates,salatalık
Haşlanmış yumurta
AKŞAM
1,5 kase yoğurt
1 kaşık makarna
1 hurma
afiyet olsn menü iyi( börek hariç ) sporda...iyi akşamlar kıslar bir kısmınızı tanıyorum bir kısmınızı tanımıyorum artık yavaş yavaş öğrenirim herkesi...
bu arada ben oruç tutmuyorum o yüzden menülerimi geceleri yazarım herkes orucunu açtıktan sonra...
sabah
2 dilim çavdar
2 dlm yağsız peynir ve maydanoz
öğle
1 kase mercimek çorbası
akşam
yarım dlm kıymalı börek (eşim istedi yaptım napıyım ama dedim bak bu son zayıflana kadar başka yapmam diye)
1 tabak bezelye
ekmek yok
ve bir erik
spor 40 dk koşu bandında 3 saat dışarda yürüyüş... neden 3 saat? saat 1 den 4 e kadara eşimin akrabasına kiralık ev aradık... kafama güneş geçti resmen hala başım ağrıyor... 2 ağrı kesicimi içtim... ama 3 saat haliyle tempolu bir yürüyüş değildi yinede hareket harekettir...
yatmadanda twist yapıyorum 100 100...
afiyet olsun canım..menüm
sabah yok
öğle
bir dilim ekmek
peynir
domates
akşam
bir kepçe çorba
1 karnıyarık
salata
3 bardak yeşilçay 3 lt su,bugün spor yapmıycam.
***13. TAKIM 267. ETAP ***
akashha (69.3 / / / % )
bilgen35 (92.5 / / / % )Bilgen yeni üye.Hedef 60
gurbet_dmr (88.8 / / / % )
Kbra23 ( 79 / 78.1 / 0,9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / / / % )
mersinli42 ( 79.8 / / / % )
nesdii28 (69 / / /% )Geri dönmek üzere ayrıldı.
pia ( 66.4 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
UZAYIM ( 63.8 / 63,2 / 0.6 / %0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / / / % )
Zaum ( 99.2/ / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
13. TAKIM ORTALAMASI:
Bu hafta listeye kimler girecek:44:Ben iyice kopmuşum.Ebrucum listeyi böyle hazırladım.Sen eksikleri fazlaları düzeltirsin.Hesaplamalarda yardım ederim.[/B]
kızlar insan bir günde 2 kilo alırmı mantığım almıyor ve yediklerime bu kadar özen gösterirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?