- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Forumunda 3 mill iyi diyolarda kilo vermek için. Hangisi 3 mill anlamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html
Canım kontrol ettim.Ellerine sağlık.Hatice'cim, Kübra'cım listeyi kontrol ederseniz sevinirim. Diğer arkadaşlarda ortalama hesaplamayı öğrenebilirse iyi olur. Sizlerde kontrol edebilirsiniz listeyi. Ben mezun oluyorum olaki bi gün Hatice ve Kübra aynı anda burda olmayabilir. Takımdaki herkes liste hazırlamayı bilmeli bence. Takımın yarı yolda kalmaması için. Karar defterini okuyamayan yeni arkadaşlar karar defterini okusunlar. Liste konusunda da herkes anlamadığı yeri sorabilir.
Aratacak bencede
Yeniler eskiyi aratırmışş ..
Ay beni arada bırakmayın hep olan arada kalana olur
Gel gel iyi olur.Hem görüşmüş oluruzHatice'cim listeye dikkatli bakmamışım canım o yüzden görmedim senin bildirimi. Bu arada alıntı yapmadım ama bak uzak yakın dinlemem gelir yolarım saçını başını
Kübra ben genel ortalamayı bir kez daha kontrol ettim hata yok canım.
Hatice canım bugün listemizi sen paylaş deneme olsun hem sana. Önce 5. takımın topiğine yaz kontrol etsinler. Sonrada (onlardan bazen cevap gelmesini bekleme çünki kaptanları olmayabiliyor geç kalabiliyor. Sen formalite icabı paylaş.) Eğer hata varsa sonradan paylaşımda düzeltirsin zaten. Arkaşından paylaşım alanındaki en son bildirim mesajına alıntı yap, baştaki quoite yazan kısımları sil takım sırasına göre 13. takımın yerine bizim listemizi kopyala canım. Sonra mesajı gönder yaparsın. Diğer listelere dokunmama çalış alıntı yaparken. Bide quoite leri silmeyi unutma olurmu.
Canım geldim tam yazılanları okudum,sen neyseki halletmişsinKızlar Hatice görünmüyor ortalıklarda bir aksilik olmaması için ben liste işini hallediyorum. Sende bak tamam mı Kübra nasıl olduğuna. Yukarda açıkladım zaten. Merak ettiğin şeyi sorarsın canım.
evet ben bakmıştım buna aslında sen denersin hangisini begenirsen ilkin indirmen gerekiyor bilgisayarına ben nerden indirdiğimi hatırlamıyorm ama tüm milleri indirince açılıyordu teker teker indirmen gerekiyor bu yüzden .
27-28 Temmuzun mesajları Kübra'ya atılacak. Mesaj sayıları diğer bilgisiyarda. Yapılınca ancak yayınlarım. Yeni listeyide hazırlayıp yayınlayacağım. Sonrasında top sende olacak zaten Hatice'cim. Sana bendeki bilgileride mail atarım. Konuşuruz yine bu konuyu.
kolay gelsin canım eğlenceli bencede :)Bende indirme kısmını arıyorum şimdi google danEğlenceli görünüyor
Kızlar kaçıyorum ben şimdilik öpüldünüz hepiniz. Yine çok yoğun başım beynim döndü. Milletin ramazanda hastalanacağı tuttu
10520 . sayfayı açamıyorum bir türlü,sizde sorun varmı?kendi profilimden okuyorum ,yazdıklarınızı.
Kızlar liste işi tamam. Ben birazdan çıkarım. İnternetim büyük ihtimal cumartesi yapılacak telekomdan geleceklermiş arıza bildirimi yaptık. Netbooktan bağlantı bulursam belki uğrarım ama uğrayamazsam merak etmeyin. Belki bugün yine yoğunluk geçerse bakarım ama akşam giremem sanırım.
Ayyy heyecanlandım27-28 Temmuzun mesajları Kübra'ya atılacak. Mesaj sayıları diğer bilgisiyarda. Yapılınca ancak yayınlarım. Yeni listeyide hazırlayıp yayınlayacağım. Sonrasında top sende olacak zaten Hatice'cim. Sana bendeki bilgileride mail atarım. Konuşuruz yine bu konuyu.
Zayıflayıncada ben tatlı bir çocuğa sahip çıtır gencecik bir anneyim diyeceksinsağol zeliş.ben yaşlı ve 9 ay önce doğurmuş bir hatun olarak zayıflayabiliyorsam emin ol sende yapabilirsin
Kolay gelsin canım.Kızlar kaçıyorum ben şimdilik öpüldünüz hepiniz. Yine çok yoğun başım beynim döndü. Milletin ramazanda hastalanacağı tuttu
Aşıksıııııın darararamBen çıkıyorum 2 saate kadar gelirim ..
Akşama sevgilimle buluşacam duş alayım saçımı düzleştireyim iftardan sonra geç oluyor çünkü :)
Ayy İlk defa mesajları ben alacam heyecanlandım
kolay gelsin canım eğlenceli bencede :)
Ayyy heyecanlandımBen sana mail adresimi özelden gönderirim şimdi
Zayıflayıncada ben tatlı bir çocuğa sahip çıtır gencecik bir anneyim diyeceksin
Kolay gelsin canım.
Aşıksıııııın darararamaşıksıııınn sen aşıksın arkadaş
Sanırımm fena halde asıgııımmm :) bu yuzden cok cıtır olmam lazm cunku o lokuumm gıbı :)
Bir erkekten lokum diye bahseden ilk kişisin.Gözünde bu kadar büyütme erkekleri canım.Hem onada belli etme.Abla tavsiyesi.Sanırımm fena halde asıgııımmm :) bu yuzden cok cıtır olmam lazm cunku o lokuumm gıbı :)
Ayyy heyecanlandımBen sana mail adresimi özelden gönderirim şimdi
Zayıflayıncada ben tatlı bir çocuğa sahip çıtır gencecik bir anneyim diyeceksin
Kolay gelsin canım.
Aşıksıııııın darararamaşıksıııınn sen aşıksın arkadaş
Linkleri buldumindiriyorummm. İsteyen olursa özelden atarım linkleri, burdan link paylaşmak yasaktı sanırım.
Ebrucuğumun sözünü dinleyip Leslie ile başlıcam. Jillian kıskanmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?