Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar liste işi tamam. Ben birazdan çıkarım. İnternetim büyük ihtimal cumartesi yapılacak telekomdan geleceklermiş arıza bildirimi yaptık. Netbooktan bağlantı bulursam belki uğrarım ama uğrayamazsam merak etmeyin. Belki bugün yine yoğunluk geçerse bakarım ama akşam giremem sanırım.

Canım kontrol ettim.Ellerine sağlık.

Yeniler eskiyi aratırmışş ..
Ay beni arada bırakmayın hep olan arada kalana olur
Aratacak bencede

Gel gel iyi olur.Hem görüşmüş oluruz

Canım geldim tam yazılanları okudum,sen neyseki halletmişsin Canım eşim cuma namazına gidecekti gömleğini ütülememi istedi.Elim deymişken toplanmış ütüleri de yaptım.Ellerine sağlık canım.Sağol.

Bende indirme kısmını arıyorum şimdi google dan Eğlenceli görünüyor

27-28 Temmuzun mesajları Kübra'ya atılacak. Mesaj sayıları diğer bilgisiyarda. Yapılınca ancak yayınlarım. Yeni listeyide hazırlayıp yayınlayacağım. Sonrasında top sende olacak zaten Hatice'cim. Sana bendeki bilgileride mail atarım. Konuşuruz yine bu konuyu.

Ayy İlk defa mesajları ben alacam heyecanlandım

Bende indirme kısmını arıyorum şimdi google dan Eğlenceli görünüyor
kolay gelsin canım eğlenceli bencede :)

Kızlar kaçıyorum ben şimdilik öpüldünüz hepiniz. Yine çok yoğun başım beynim döndü. Milletin ramazanda hastalanacağı tuttu

Ben çıkıyorum 2 saate kadar gelirim ..
Akşama sevgilimle buluşacam duş alayım saçımı düzleştireyim iftardan sonra geç oluyor çünkü :)

Gitmekten vazgeçtim netbook un şarzı bitene kadar burdayım

Ayyy heyecanlandım Ben sana mail adresimi özelden gönderirim şimdi

sağol zeliş.ben yaşlı ve 9 ay önce doğurmuş bir hatun olarak zayıflayabiliyorsam emin ol sende yapabilirsin
Zayıflayıncada ben tatlı bir çocuğa sahip çıtır gencecik bir anneyim diyeceksin

Kızlar kaçıyorum ben şimdilik öpüldünüz hepiniz. Yine çok yoğun başım beynim döndü. Milletin ramazanda hastalanacağı tuttu
Kolay gelsin canım.
Ben çıkıyorum 2 saate kadar gelirim ..
Akşama sevgilimle buluşacam duş alayım saçımı düzleştireyim iftardan sonra geç oluyor çünkü :)
Aşıksıııııın darararam aşıksıııınn sen aşıksın arkadaş

Sanırımm fena halde asıgııımmm :) bu yuzden cok cıtır olmam lazm cunku o lokuumm gıbı :)

Ancak evdeki internet yapıldıktan sonra atabilirim canım. Cici kaptan olmak heyecanlardı dimi seni. Bende de mezuniyetin heyecanı var

Linkleri buldum indiriyorummm. İsteyen olursa özelden atarım linkleri, burdan link paylaşmak yasaktı sanırım.

Ebrucuğumun sözünü dinleyip Leslie ile başlıcam. Jillian kıskanmasa bari

Söz dinlediğin için aferin sana. Bunun çok faydasını göreceksin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…