- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Hahha :)) yemıom bakıom sadece cnm :)lokum yasak deilmi oda tatlıya giriyo
Bir erkekten lokum diye bahseden ilk kişisin.Gözünde bu kadar büyütme erkekleri canım.Hem onada belli etme.Abla tavsiyesi.
Ancak evdeki internet yapıldıktan sonra atabilirim canım. Cici kaptan olmak heyecanlardı dimi seni. Bende de mezuniyetin heyecanı var
Söz dinlediğin için aferin sana. Bunun çok faydasını göreceksin emin ol
Evet Ebrucum öyle heyecanlandım.Ama sensiz nasıl yapacağız bilmiyorum.Neyse ki bir süre daha burdasın,sen bizi yalnız bırakmazsın.
Kızlar ben çıkıyorum zeytinyağlı sarma yapmaya gidiyorum.Görüşürüz.
Evet Ebrucum öyle heyecanlandım.Ama sensiz nasıl yapacağız bilmiyorum.Neyse ki bir süre daha burdasın,sen bizi yalnız bırakmazsın.
Kızlar ben çıkıyorum zeytinyağlı sarma yapmaya gidiyorum.Görüşürüz.
Eminim canım sana güveniyorum ben :))
Hepinizi çok seviyorum kızlar :)) bu grupta sizinle birlikte olmak bana çok iyi geliyor
Kaptanım civanımkız sarma pirinçli değil mi
Ebru tebrik ederim mezun oluyormuşsun :81: darısı başımıza
8. takıma yardımlarını,emeklerini hiç unutmayacağım hayatta sana bol şans
Bizde seni çok seviyoruz canım benim.
Şştt kız ayıp ayıp daha ben gitmeden kaptanım civanım. Kendimi birden bir kenara atılmış gibi hissettim
çok sevindim seda abla geçmiş olsun tekrarÇok şükür iyi şimdi canım, yanındayım zaten. Endoskopi yapmak için 2 gündür hastanede yatırıyorlardı onu. Şekeri var düşürmek için. Dün sabah kağıtları imzalanmış tamam artık yaptırabilirsin şeker kontrol altına alındı diye, tam çıkmadan önce olmuş... 5dk sonra olsa yolda yakalanacakmış. Hastanede olduğu için hemen müdahele edebilmişler.
ben okuyup anlamıştım ama şimdi unuttumHatice'cim, Kübra'cım listeyi kontrol ederseniz sevinirim. Diğer arkadaşlarda ortalama hesaplamayı öğrenebilirse iyi olur. Sizlerde kontrol edebilirsiniz listeyi. Ben mezun oluyorum olaki bi gün Hatice ve Kübra aynı anda burda olmayabilir. Takımdaki herkes liste hazırlamayı bilmeli bence. Takımın yarı yolda kalmaması için. Karar defterini okuyamayan yeni arkadaşlar karar defterini okusunlar. Liste konusunda da herkes anlamadığı yeri sorabilir.
ben lesliede çok sıkıldım ya çok sıkıcı :44:Leslie ye bi bakalım bakalım
ben diyete başlama tarihimi bu gün olarak değiştiriyorum ebru abla haklıymış hırslı değilmişim bu günün tarihini bir kenara yazdım ve başlıyorum tam anlamıylasağol zeliş.ben yaşlı ve 9 ay önce doğurmuş bir hatun olarak zayıflayabiliyorsam emin ol sende yapabilirsin
iyi eğlenceler kübracımBen çıkıyorum 2 saate kadar gelirim ..
Akşama sevgilimle buluşacam duş alayım saçımı düzleştireyim iftardan sonra geç oluyor çünkü :)
Bizde seni çok seviyoruz canım benim.
Şştt kız ayıp ayıp daha ben gitmeden kaptanım civanım. Kendimi birden bir kenara atılmış gibi hissettim
çok sevindim seda abla geçmiş olsun tekrar
ben okuyup anlamıştım ama şimdi unuttum
ben lesliede çok sıkıldım ya çok sıkıcı :44:
ben diyete başlama tarihimi bu gün olarak değiştiriyorum ebru abla haklıymış hırslı değilmişim bu günün tarihini bir kenara yazdım ve başlıyorum tam anlamıyla
iyi eğlenceler kübracım
sen hiç kendini öyle hissetme ablacım sen süper bi kaptansın
Teşekkürler Zelişcim.
Hırs konusunda beni anlamana sevindim. İnşallah bundan sonra senin için herşey daha güzel olur. Kübrayı örnek al kendine. Oda aşağı yukarı senin yaşlarında sayılır. Yani aynı kuşaksınız. İstersen başaramayacağın hiç bişey yok Zeliş
ya facebookta malın biri beni dürtmüş profiline girdim baktım beğendiği sayfalar
büyük beden mankenler
kilolu kızlar falan
moralimi bozdu
Niye moralini bozuyosun yafuu. Facebooktan tanımadığın sana arkadaşlık yollayan yada dürten kişiler genelde odunlardan oluşan bir topluluk oluyor. Cevap verme gül geç Zelişcim
cevap vermiyorum zaten ama profili görüceksin full kilolu kızlarla ilgil o bozdu moralimi
cevap vermiyorum zaten ama profili görüceksin full kilolu kızlarla ilgil o bozdu moralimi
EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?