Tebrikler Zeynepçimgünaydın kısslarrrr.bugün harika bir gün.
tartı sonucum:geçen hafta:79.8kg
bu hafta:78.0 kg
fark:1.8 kg
79.8/78/1.8/%2.25
Ebrucum süpersin maşallah.Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.8
Fark : 1.1
Mezun oluyorummmmmmmmmmmmmm
Tebrikler Derya.geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4
Tebrikler Özlem.Bugün herkesin maşallahı vargünaydın herkeseben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...
Tebrikler Yasemincim.Geçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.
(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)
Günaydın Fıstıklar :)
Seçil menülerini düzeltirsen inşallah haftya güzel kilo vereceksin.gecen hafta 65
bu haftada 65 bi değişiklik yok
Canım tekrar geçmiş olsun.Kilonda çok güzel.Merhaba kızlar,
Hem iş hem de kilo bildirimi için internet cafeye geldim...Dün yazacaktım ama o kafayla unutmuşum. Perşembe sabah tartıda 68,6'yı gördüm. Geçen haftaki kilom 69,3'tü
Annanem daha iyi, belki bu akşam çıkaracaklar hastaneden. Yoksa pazartesiye kadar yatması gerekiyormuş.
Beni pazartesiye kadar izinli yazabilir misiniz?
Öpüyorum hepinizi..
Tebrikler Nurgülcüm.Eki Görüntüle 473313 çok enteresan bi kilo bildirimi olacak ama yediklerimi kilo bildirimimi mümkün olduğunca böyle yapmaya çalışıcam benim için daha motive edici olucak sanırım.
Geçen hafta 58,00
bu hafta 56,80
fark 1,2
ebrucum özelden attığım mesaj bildirimleriyle ilgili iletim geliyomu. ? geçenki gibi sıkıntı yok diymi
Maşallah Zeynep.İnşallah böyle devam edersin.Yakında çıtır mı çıtır olacaksınövgülerin için teşekkür ederim ebru.cidden çok mutluyum.27 mayısta 89 kiiloyla başladım diete,27 temuzda 78 kg oldum.2 ayda 11 kilo benim hedefimin bile üzerinde.hatırlarsan ilk aranıza katıldığımda hedefim haftada 1 ,ayda 4 kilo diyordum.hepiniz biliyorsunuz bu kadar kiloyu evden dışarı çıkmadan verdim.bu haftaki sonuçtan sonra iyice hırslandım.ben şişman olmak istemiyorum
evet ben onlara durumu açıkladım ama cuma günü açıklamalar yapıldı ben pazartesi transfer oldum o yüzden yazamamışlardır. bide 59,8 tartıldığımda salı günüydü o cuma deil ondan sonraki cuma 58 çıktı tartım. bölmüştür onu öyle düşünüyorum. yani bi hafta deilde bir hafta 3 günlüktü
Tebrikler orti süpersinnn ..günaydın kısslarrrr.bugün harika bir gün.
tartı sonucum:geçen hafta:79.8kg
bu hafta:78.0 kg
fark:1.8 kg
79.8/78/1.8/%2.25
Günaydın kızlar evdeki telefon hattında sorun olduğu için internetimde yok. Allahtan hastanede var. Zeynep'cim tebrik ediyorum canım seni. Turti'cim mesajlar yine bana atılıyordu.
Gelelim bildirime
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.8
Fark : 1.1
Mezun oluyorummmmmmmmmmmmmm
Tebrikler canımmgeçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4
Tebrikler .. :)günaydın herkeseben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...
Tebrikler cnmmGeçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.
(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)
Günaydın Fıstıklar :)
üzüldüm senin adınagecen hafta 65
bu haftada 65 bi değişiklik yok
begendimm menüyü :)herkese günaydın arkadaşlar öncelikle unutmadan mönümü paylaşayım sonra mesaj sayımı atim sonrada kilo bildirimi yapim
Sahurda
1 domates
1 salatalık
biraz peynir hani şu iplik gibi olanlardan çeçildi heralde
biraz pide
2 fincan şekersiz çay
iftarda
1 kase ezo gelin
3 ad. ızgara köfte
1 hurma
3-4 çatal salata
ekmek YOK
büyük ayran
su 1,5 lt.
spor yok lunaparka gidip çoçuklar gibi eğlendim sadece yorucu ama güzeldi.
tebrikler ne kadar çok vermişşin maşallah :)Eki Görüntüle 473313 çok enteresan bi kilo bildirimi olacak ama yediklerimi kilo bildirimimi mümkün olduğunca böyle yapmaya çalışıcam benim için daha motive edici olucak sanırım.
Geçen hafta 58,00
bu hafta 56,80
fark 1,2
ebrucum özelden attığım mesaj bildirimleriyle ilgili iletim geliyomu. ? geçenki gibi sıkıntı yok diymi
çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.
ben geldimCuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?
Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?
Canım morelini bozma.İnşallah çok kilo vermeye başlayınca ödemde olsa canını sıkmayacaksın.çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.
Canım internettende indirebilirsin.Jillianın dvd sini almayı düşünüyorum kızlar. Evde yapabileceğim en iyi spor bu galiba. Ne dersiniz
***13. TAKIM 267. ETAP ***
akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60
gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (59,8 / 56.8 / 3 / % 5.02)Yeni üye hedef : 53
UZAYIM ( 63.8 /63.2/0.6 / %0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)
13. TAKIM ORTALAMASI: %
Sadece Hatice kaldı oda gelsin liste tamam inşallah. Nurgülcüm şimdi neden sana dereceye girersin dememin sebebini anladın mı?
Beni niye unuttunuzCuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?
Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?
Bir hafta 3 günlük bölünmez canım. Ancak iki hafta dolunca bölünür. Tamam canım sorun yok. Hazırlıyorum listeyi.
Tebrikler orti süpersinnn ..
begendimm menüyü :)
ben geldim
Canım morelini bozma.İnşallah çok kilo vermeye başlayınca ödemde olsa canını sıkmayacaksın.
Canım internettende indirebilirsin.
Beni niye unuttunuz
Ben sabahlara kadar burada olup 13. takımın nöbetini tutayım,kilomu bildireyim,siz horul horul uyuyun.Sonra Hatice uykucu uyuyor deyin.NANKÖRLEERRRRRR
kız orti nerdesin senbelkim bu hafta gene biz birinci oluruz ne dersin
ben spor yapcam bitince bakarım.akşama misafir var.iş çok.uzun kalamam ,neyse gece bakarım artık.
sağol :))) ne geldiyse başıma senin yüzünden geldi zaten artık tatlı çukulata yasak.
Allahtan yardımcı pilotum sen varsın
Hahaha :)) ben söylediiiiimmm unutmadık kız :)
***13. TAKIM 267. ETAP ***
akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60
gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (58 / 56.8 / 1.2 / % 2.07 ) 9. takımdan transfer oldu.
UZAYIM ( 63.8 /63.2/ 0.6/ % 0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)
13. TAKIM ORTALAMASI: % 1.29
Allahtan yardımcı pilotum sen varsınYeni kaptanına sahip çık Eskiyi at gitsin (Ebru bu mesajı okuyunca saçımı başımı gerçekten yolmak isteyecek.Allahtan uzağız. )
Canım ben genel ortalamayı hep yanlış buluyorum her denememde :)
Bütün ortalamaları toplayacaksın yüzde olan kısımları sonra kişi sayısına böleceksin. Aritmetik ortalama yani
Belki ben yanlış hesaplamış olabilirim yeniden bir bakayım.
Orti inş Oluruz Kimselere kaptırmamak lazım bakberaber mezun olalımm.. Sen daha hızlı veriyorsun ama ben spor yapamıyorum oruclyken ama kıskandm senii akşama yapacammm ... Kolay gelsin ortii Misafirlere güzel yemekler yap :)
Ohh canıma değsinnn :)))
Ne kadar üzüldüm bir bilsen
Bütün ortalamaları toplayacaksın yüzde olan kısımları sonra kişi sayısına böleceksin. Aritmetik ortalama yani
Belki ben yanlış hesaplamış olabilirim yeniden bir bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?