Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydın kısslarrrr.bugün harika bir gün.
tartı sonucum:geçen hafta:79.8kg
bu hafta:78.0 kg
fark:1.8 kg
79.8/78/1.8/%2.25
Tebrikler Zeynepçim

Ebrucum süpersin maşallah.

geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4
Tebrikler Derya.

günaydın herkese ben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...
Tebrikler Özlem.Bugün herkesin maşallahı var

Geçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.

(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)

Günaydın Fıstıklar :)
Tebrikler Yasemincim.

gecen hafta 65

bu haftada 65 bi değişiklik yok
Seçil menülerini düzeltirsen inşallah haftya güzel kilo vereceksin.

Canım tekrar geçmiş olsun.Kilonda çok güzel.

Tebrikler Nurgülcüm.

Maşallah Zeynep.İnşallah böyle devam edersin.Yakında çıtır mı çıtır olacaksın

Bir hafta 3 günlük bölünmez canım. Ancak iki hafta dolunca bölünür. Tamam canım sorun yok. Hazırlıyorum listeyi.

günaydın kısslarrrr.bugün harika bir gün.
tartı sonucum:geçen hafta:79.8kg
bu hafta:78.0 kg
fark:1.8 kg
79.8/78/1.8/%2.25
Tebrikler orti süpersinnn ..

Çok çok Tebrikler maşallah sana canım ..

geçen hafta 59.6
bu hafta 58.2 giden 1.4
Tebrikler canımm

günaydın herkese ben listede değilim ama yinede bildirim yapayım dedim..
kilom 81.9 bir kaç gün önce 83 tüm... abur cuburu kesmek etki etti sanırım...
Tebrikler .. :)

Geçen Hafta:85.7
Bu hafta:85.0
Aradaki fark:700 gr.

(yasminyaso: 85.7/85.0/0.7/0.8%)

Günaydın Fıstıklar :)
Tebrikler cnmm

gecen hafta 65

bu haftada 65 bi değişiklik yok
üzüldüm senin adına

begendimm menüyü :)

tebrikler ne kadar çok vermişşin maşallah :)

çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.

canım olabilir öyle şeyler takma...

Cuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?

Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?
ben geldim

çarşamba 90.8,perşembe92.3,cuma91.8 kg günaydın kızlar kilo bildirimim bu geçen haftaya göre 100 gr almışım.
Canım morelini bozma.İnşallah çok kilo vermeye başlayınca ödemde olsa canını sıkmayacaksın.

Jillianın dvd sini almayı düşünüyorum kızlar. Evde yapabileceğim en iyi spor bu galiba. Ne dersiniz
Canım internettende indirebilirsin.

Cuma günleri buranın daha aktif olması gerekirken hale bakın kimse yok. Nerdesiniz kızlar?

Hatice uyuyor daha uykucu. Ayy bide kaptan olacak. Kız yolcam saçını başını nerdesin bakim sen?
Beni niye unuttunuz
Ben sabahlara kadar burada olup 13. takımın nöbetini tutayım,kilomu bildireyim,siz horul horul uyuyun.Sonra Hatice uykucu uyuyor deyin.NANKÖRLEERRRRRR

Bir hafta 3 günlük bölünmez canım. Ancak iki hafta dolunca bölünür. Tamam canım sorun yok. Hazırlıyorum listeyi.

ben hiç anlamıyorum ki bu işten. sadece benim 59,8 olduğum 10.07 salı günüydü cuma takımda değilim diye tartılmadım. yani tartıdan 4 gün sonra 14.07 de cuma günü bildirimim yapılmadı 21.07 de cuma günü tartıldım 58 dim. o gün bildirimim yapıldı ama bi haftalık tartı sonucu olmadığı için güne böldüğünü düşünüyorum. ama sormadım nasıl oluyo diye. bu haftaki tartım geçen cumadan bu cumaya 1 haftalık.

Son düzenleme:
kız orti nerdesin senbelkim bu hafta gene biz birinci oluruz ne dersin
ben spor yapcam bitince bakarım.akşama misafir var.iş çok.uzun kalamam ,neyse gece bakarım artık.

Hahaha :)) ben söylediiiiimmm unutmadık kız :)

kız orti nerdesin senbelkim bu hafta gene biz birinci oluruz ne dersin
ben spor yapcam bitince bakarım.akşama misafir var.iş çok.uzun kalamam ,neyse gece bakarım artık.

Orti inş Oluruz Kimselere kaptırmamak lazım bak beraber mezun olalımm.. Sen daha hızlı veriyorsun ama ben spor yapamıyorum oruclyken ama kıskandm senii akşama yapacammm ... Kolay gelsin ortii Misafirlere güzel yemekler yap :)

sağol :))) ne geldiyse başıma senin yüzünden geldi zaten artık tatlı çukulata yasak.

Ohh canıma değsinnn :)))
Ne kadar üzüldüm bir bilsen

Son düzenleme:
***13. TAKIM 267. ETAP ***

akashha (69.3 /68.6 / 0.7 / % 1.01 )
bilgen35 (92.5 / 91.8 / 0.7 /% 0.76) Yeni üye hedef: 60
gurbet_dmr (88.8 /88/ 0.8/ % 0.90)
Kbra23 (79 / 78.1 /0.9 / %1.14 )
LAydLiNe ( 62.9 / 61.8 /1.1/ % 1.75) Mezuniyetini istiyor
mersinli42 ( 79.8 / 78/ 1.8 / %2.26 )
nurgulguney (58 / 56.8 / 1.2 / % 2.07 ) 9. takımdan transfer oldu.
UZAYIM ( 63.8 /63.2/ 0.6/ % 0.94 )
yasminyaso ( 85.7 / 85 /0.7 / %0.82)

13. TAKIM ORTALAMASI: % 1.29

Canım ben genel ortalamayı hep yanlış buluyorum her denememde :)

Hatice'cim, Kübra'cım listeyi kontrol ederseniz sevinirim. Diğer arkadaşlarda ortalama hesaplamayı öğrenebilirse iyi olur. Sizlerde kontrol edebilirsiniz listeyi. Ben mezun oluyorum olaki bi gün Hatice ve Kübra aynı anda burda olmayabilir. Takımdaki herkes liste hazırlamayı bilmeli bence. Takımın yarı yolda kalmaması için. Karar defterini okuyamayan yeni arkadaşlar karar defterini okusunlar. Liste konusunda da herkes anlamadığı yeri sorabilir.

Allahtan yardımcı pilotum sen varsın Yeni kaptanına sahip çıkEskiyi at gitsin (Ebru bu mesajı okuyunca saçımı başımı gerçekten yolmak isteyecek.Allahtan uzağız.)

Yeniler eskiyi aratırmışş ..
Ay beni arada bırakmayın hep olan arada kalana olur

Canım ben genel ortalamayı hep yanlış buluyorum her denememde :)

Bütün ortalamaları toplayacaksın yüzde olan kısımları sonra kişi sayısına böleceksin. Aritmetik ortalama yani

Belki ben yanlış hesaplamış olabilirim yeniden bir bakayım.

tahmin edebiliyorum gözlerinin nasıl ışıl ışıl olduğunu ama gözüm üstünde menülerinin yakın takipçisiyim.

Bütün ortalamaları toplayacaksın yüzde olan kısımları sonra kişi sayısına böleceksin. Aritmetik ortalama yani

Belki ben yanlış hesaplamış olabilirim yeniden bir bakayım.

hee kolay ya noral bildiğimiz yüzde hesaplamasıymış. 1,2944444444444444444 çıkıyo

Hatice'cim listeye dikkatli bakmamışım canım o yüzden görmedim senin bildirimi. Bu arada alıntı yapmadım ama bak uzak yakın dinlemem gelir yolarım saçını başını

Kübra ben genel ortalamayı bir kez daha kontrol ettim hata yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…