- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
tahmin edebiliyorum gözlerinin nasıl ışıl ışıl olduğunuama gözüm üstünde menülerinin yakın takipçisiyim.
hee kolay ya noral bildiğimiz yüzde hesaplamasıymış. 1,2944444444444444444 çıkıyo
Bende seni takip edecem Tek bir kaçamak göreyim gör sen
haftada bigün konusunda anlaşalım ama en azından o günü beklerim
haftada bigün konusunda anlaşalım ama en azından o günü beklerimyani sen olmasın diyosun senin ödül günün olmasın ama benim olsun
Sana ödül çok tehlikeli Nurgül'cüm ödül yok sana. Zaten yeterince ödül verdiğin için kendine şimdi burda kilo vermeye çalışıyorsun. Ödül olarak kendine yiyecek dışında bişeyler alabilirsin. O olur ama yemek yok. Takımdaki hiç kimseye yokHerkes cuma ortalamasını düşünüp takımı yarı yolda bırakmamak için uğraşsın. Bakın bu hafta maşallahı var takımın hiç kötü sonuç yok. Hepsi süper. Her hafta böyle olmasını istiyorum.
Jillianın dvd sini almayı düşünüyorum kızlar. Evde yapabileceğim en iyi spor bu galiba. Ne dersiniz
Günaydın :) kilo veren herkesi tebrik ederim özellikle zeynep abla seni çok iyi vermişsin ebru abla mezun oluyosun bu hafta ama biz seni bırakmayız kolay kolay eminim sende buralarda olursun tebrik ediyorum seni ayrıca hedefine ulaştın artık ne mutlu sana :)
Jilliancığımın DVD sini aldım az önce30 günlük programına başlıyorum bu akşam. Bakalım sonuç nasıl olacak
Kübracım tmm gerek kalmadı düşünmeyine bi ambargo :))) ben ödüllerimi peşin peşin almışım. bide bana kızıyodun takımın motivasyonunu bozuyosun kötü örnek oluyosun diye bak olmamışım demekki
Tamam canım bakıyorumKızlar Hatice görünmüyor ortalıklarda bir aksilik olmaması için ben liste işini hallediyorum. Sende bak tamam mı Kübra nasıl olduğuna. Yukarda açıkladım zaten. Merak ettiğin şeyi sorarsın canım.
Yasemin canım jilian yerine önce leslie yap bir süre. Dışarda yürüyebiliyorsan yürü ama jilian yapma. Senin kilon şuan jiliana göre fazla. Bence öncelikle yürüyüşle başla, sonra jiliana geçersin. Şimdiden onu yapmaya başlarsan ilerde kilo vermen durduğu zaman yapacak spor bulamazsın. Çünki bir süre sonra vücut alışıyor yaptığın spora. Anlatabildim mi?
Bende Leslie Tavsiye ederim ben bu sıralar spor yapmasamda yürüyüş dışındaLeslie ye bi bakalım bakalım
Ben 2 mil olanı yapıyorum tam ismini bilmyrm ama direk 2 mil yazıyor en uygunu bana o geldi..==alıntıdır==
fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.
3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile
kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor
4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))
walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor
walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.
5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.
5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.
5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.
1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.
Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş
DarkRed"]Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor
leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.
walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...
leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.
Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.
:)))) nurgüllllll Sen çok kilo alacan bak benden söylemesi
Ben 2 mil olanı yapıyorum tam ismini bilmyrm ama direk 2 mil yazıyor en uygunu bana o geldi..
aman allah korusun niyetm vermek yaaa almakta nerden çıktı. diceksinki yediklerin, dediklerin hiçte öle göstermiyo. ramazan diye salmıştım yaa. yoksa çok iradeli bi insanımdır yani. çünkü şuan en çok su veriyorum o yüzden fazla kilo gidiyo gibi görünüyo ama ramazan bitince spora su içmeye diyete devam posası çıkmış yağ oranı artmış vücudum adama benzer biraz. yeşil çay içtiğim saatler bile bellidir. kozlarımızı o zaman paylaşırız :))))) yani kendime ramazandan sonra bir ay veriyorum tam hedefte olmasam bile 54-55 olmuş ulucam görürsün.hee bu dediklerimde verdiğim sözleri saymıyorum anlamına gelmesin. tatlı yok düzenli beslenmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?