Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam canım bu iyi yaklaşımın için tesekkür ederim :) iyi ki varsınız UZAYIM ve nurgulgüney :116::116::116::116:
Rica ederim canım.Sevgili kaptanımız Ebrucumda aynı şeyi düşünüyor zaten.Nurgülle de sorunu çözmüşsünüz .Sorun yok.Kilo verme zamanı.Bu hafta 2. görünüyoruz.Bakalım sonuç ne olacak.

Seccil kızma öyle hemen canım .. Motivasyon önemli bence ... bizde burda onu sağlamaya çalışıyoruz yardımlaşıyorz yorum yapıyoruz :)

cevap vermiyorum zaten ama profili görüceksin full kilolu kızlarla ilgil o bozdu moralimi

Çok ilginç ya.. Boşver canımmm . Takmaya değmez ama hırs yapmaya değer. Manken gibi olacaz bak gör

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ..

Çok iyi kalpliyim çok safım yada inş başıma kötü şeyler gelmez bunun yüzündenn ya engel olamyrm hep evt diyorm orti :18:

Ay öyle diyip korkutma benii daha çok var .. Ögrenmeye çalışıyorum bakıyorum hep canım ..

1.olamadık mı .. Takıma ceza verilsin
Ramazan diye birşey diyemiyorum ama normal zamnımda olsa spor programı yapıp herkese 100 mekik yazardık Şaka bir yana.Bu hafta çok güzel kilolar verildi herkesi tebrik ederim.İnşallah haftaya 1. oluruz.Durmak yok zayıflamaya devam.

Cümlenin başını okuduktan sonra kalp krizi geçiriyordum 100 mekik ne kadar korktm öyle yapamam hiççç :)
Bencede çıtır olacaz

yuh o kadar inceldik,2. mi olduk
Ne yazık ki.

Cümlenin başını okuduktan sonra kalp krizi geçiriyordum 100 mekik ne kadar korktm öyle yapamam hiççç :)
Bencede çıtır olacaz
Canım daha önce yapıyorduk.Bundan sonra devam edelim.Her kaçamak için 100 mekik çekilecek.Ramazan bitsin spor programıda yaparız.Sonuçta zayıflamak için burdayız ve sporsuz sağlıklı bir zayıflama söz konusu değil.Hem vücudun zayıflarken kendisini toparlaması için spor şart.

Kesinlikle haklısın canım Kaçamak yapmıyorum sevindim ama spor programı yaparsak sevinirim daha iyi olur.. Çünkü Zayıflarken sağlıklı zayıflamak istiyorum ben zateen :)

allahın sevgili kuluymuşum zamanında bırakmışım kaçamak yapmayı yoksa çok mekik çekerdim çookkkk gelen gideni aratıyo

allahın sevgili kuluymuşum zamanında bırakmışım kaçamak yapmayı yoksa çok mekik çekerdim çookkkk gelen gideni aratıyo
Ebrucum daha burda bir yere gitmiyor.Hala kaptan oBen spor yapmayı seviyorum ne kadar şimdi yapamasamda.Hep beraber birbirimizi motive ederk yaparız.Çok güzel olur.Cezalarda güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…