Rica ederim canım.Sevgili kaptanımız Ebrucumda aynı şeyi düşünüyor zaten.Nurgülle de sorunu çözmüşsünüz .Sorun yok.Kilo verme zamanı.Bu hafta 2. görünüyoruz.Bakalım sonuç ne olacak.tamam canım bu iyi yaklaşımın için tesekkür ederim :) iyi ki varsınız UZAYIM ve nurgulgüney :116::116::116::116:
bu mesajı görünce sok oldum iki haftada 1 kilo verdim son haftada kilo verememiş olabilirim ramazan ayı sıkıntılı oluyor ama bana enteresan gelen herkes listeye girebiliyor ben neden giremiyorum ekmek arası çikolata mı yemem lazımdı yoksa üstüne kilo mu almam gerekiyordu
cevap vermiyorum zaten ama profili görüceksin full kilolu kızlarla ilgil o bozdu moralimi
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm ..EBRU kuzu mezun oluyormuşsun harika canım ya..ama koruma döneminde burda olmanı tavsiye ederim..gerçekten ben çok faydasını gördüm..
Hastalığım iyileşti şükür..amam eşim de hiper tiroid çıktı 1.5 ayda 8 kilo verdi aniden ona moralim bozuk..pazartesi radyoaktif bir sıvı içip boğazına bakılacak..birde sol el bileği lif kopması var hepsi istanbul dönüşü çıktı diyorum bensiz bir haftada kaportayı dağıtıp geldin gülüyor..kısaca böyle..
oruçla aram çok iyi sadece aşırı susuyorum ama memnunum evdeyim sonuçta...Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin az yağmur yağsa serinlese diye dua ediyorum..
dur kız sende hemen yelkenleri suya indirdin
bakalım ne kadar çıtır olucam
zeliha şu yorgunlukla güldürdün benibugünü başlangıç olmandaki etken bensem çok sevinirim
eşine üzüldüm derya.çok geçmiş olsun.
ben sadece 10520. sayfayı göremiyorum.tuhaf dimi
Ay öyle diyip korkutma benii daha çok var .. Ögrenmeye çalışıyorum bakıyorum hep canım ..Deryacım geçmiş olsun.İnşallah eşin en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Teşekkürler canım.Benden sonra kaptan sen olacaksın zaten.13.takım paylaşım alanına da arada bakarsın.Ben şimdi annemlerdeyim,bayrandan sonra evime döneceğim.O zaman daha rahat olurum.Ebru o zamana kadar burda olacak.Sen liste yapmayı,paylaşmayı iyice öğrenirsen ikimizde rahat ederiz.
1.olamadık mı .. Takıma ceza verilsinRica ederim canım.Sevgili kaptanımız Ebrucumda aynı şeyi düşünüyor zaten.Nurgülle de sorunu çözmüşsünüz .Sorun yok.Kilo verme zamanı.Bu hafta 2. görünüyoruz.Bakalım sonuç ne olacak.
1.olamadık mı .. Takıma ceza verilsin
Rica ederim canım.Sevgili kaptanımız Ebrucumda aynı şeyi düşünüyor zaten.Nurgülle de sorunu çözmüşsünüz .Sorun yok.Kilo verme zamanı.Bu hafta 2. görünüyoruz.Bakalım sonuç ne olacak.
anah genemi ceza vay arkadaş yaa :)))) dk başına bi ceza düşüyo hhaaahahaa. kardeş takımımız 1. arada başka takımlarada fırsat vermek lazım. bencil olmayalım
yuh o kadar inceldik,2. mi olduk
hatta tüm cezaların sana verilmesi lazımmm ...
:))))) kader utansın.
aaa hayatta olmaz ben sensiz ceza falan çekmem boğazımdan geçmez anca beraber kolkola beraber biz bi takımız unuddunmu
NApalım kader artıkkkk dahada incelmek gerekiyormuş orti beni geçtinama ben 27 gündür diyetteyim :)
hehehehe senide geçtim demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,yaşasın kötülük
Ramazan diye birşey diyemiyorum ama normal zamnımda olsa spor programı yapıp herkese 100 mekik yazardık1.olamadık mı .. Takıma ceza verilsin
Ramazan diye birşey diyemiyorum ama normal zamnımda olsa spor programı yapıp herkese 100 mekik yazardıkŞaka bir yana.Bu hafta çok güzel kilolar verildi herkesi tebrik ederim.İnşallah haftaya 1. oluruz.Durmak yok zayıflamaya devam.
Ne yazık ki.yuh o kadar inceldik,2. mi olduk
Canım daha önce yapıyorduk.Bundan sonra devam edelim.Her kaçamak için 100 mekik çekilecek.Ramazan bitsin spor programıda yaparız.Sonuçta zayıflamak için burdayız ve sporsuz sağlıklı bir zayıflama söz konusu değil.Hem vücudun zayıflarken kendisini toparlaması için spor şart.Cümlenin başını okuduktan sonra kalp krizi geçiriyordum 100 mekik ne kadar korktm öyle yapamam hiççç :)
Bencede çıtır olacaz
Ne yazık ki.
Canım daha önce yapıyorduk.Bundan sonra devam edelim.Her kaçamak için 100 mekik çekilecek.Ramazan bitsin spor programıda yaparız.Sonuçta zayıflamak için burdayız ve sporsuz sağlıklı bir zayıflama söz konusu değil.Hem vücudun zayıflarken kendisini toparlaması için spor şart.
Ne yazık ki.
Canım daha önce yapıyorduk.Bundan sonra devam edelim.Her kaçamak için 100 mekik çekilecek.Ramazan bitsin spor programıda yaparız.Sonuçta zayıflamak için burdayız ve sporsuz sağlıklı bir zayıflama söz konusu değil.Hem vücudun zayıflarken kendisini toparlaması için spor şart.
Ebrucum daha burda bir yere gitmiyor.Hala kaptan oallahın sevgili kuluymuşum zamanında bırakmışım kaçamak yapmayı yoksa çok mekik çekerdim çookkkk gelen gideni aratıyo
Görüşürüz canımBen çıkıyorum kızlar :) iyi akşamlar, öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?